Ρετρό Βίντεος

Ναι, έχω επαφή και με τα παιδιά εκεί κάνουν καλή δουλειά.

5 «Μου αρέσει»

Στέλεχος της Νόβα είναι παιδικός φίλος του νταντου

4 «Μου αρέσει»

Το Τμήμα Ιστορίας θα ζητήσει επίσημα από όλες τις πηγές που έχουν αρχειακό υλικό (αρχείο ΕΡΤ, ιδιωτικα και συνδρομητικά κανάλια, Γενικά Αρχεία του Κράτους, μουσεία κλπ) οτιδήποτε υλικό έχουν και αφορά τον Σύλλογο.

Θα χρειαστούν χέρια και διάθεση να μπει σε τάξη αυτό το υλικό, αλλά βλέπω ότι υπάρχουν πολλοί που έχουν ήδη κάνει δουλειά.

9 «Μου αρέσει»

ολόσωστο και τυπογραφικό…

2 «Μου αρέσει»

Λοιπόν φίλε @Mike_Panionios σταχυολογώντας πρόχειρα τη λίστα σου κατέληξα στο εξής συμπέρασμα : Θα πρέπει να ανέβουν όλα τα στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες που έχεις!!! Φυσικά αυτό είναι κάτι που δεν γίνεται να το κάνεις μόνος σου, θα χρειαστεί να συνδράμουν κι άλλοι.

Πρέπει σίγουρα να φτιαχτεί μια τέτοιου είδους ψηφιακή αρχειοθήκη. Έχει μεγάλη αξία να γίνει κάτι τέτοιο και όχι μόνο για μουσειακούς λόγους. Έχουν πολλές ομάδες (και μικρότερες από μας) τέτοιο πράγμα, γιατί όχι κι εμείς??

Επίσης η συλλογή σου πέρα από συλλέκτες και ποδοσφαιρόφιλους, έχει απεύθυνση σε ένα πολύ ευρύτερο κοινωνικό φάσμα. Δηλαδή για παράδειγμα κάποια ξεχασμένα παιχνίδια μας που δεν υπάρχουν πουθενά στιγμιότυπά τους, εναντίον του Πιερικού ή του Πανσερραϊκού ή της Δόξας Δράμας ή της Παναχαϊκής ας πούμε, αν δημοσιευτούν θα τα δουν κάποιοι παλιοί παίχτες αυτών των ομάδων που είναι ακόμα εν ζωή ή κάποιοι συγγενείς τους στην Πιερία, στην Αχαΐα, στις Σέρρες κοκ. Πρέπει να το δούμε κι έτσι το θέμα νομίζω.

Έχει τεράστια κοινωνική αξία και βαρύτητα αυτό που έχεις στα χέρια σου φιλαράκι. Και όσο περνάνε τα χρόνια θα αποκτά και μεγαλύτερη αξία, πίστεψέ με. Ξέρεις, το ποδόσφαιρο κάποτε ήταν και στην Ελλάδα κορυφαίο κοινωνικό γεγονός, μέχρι τη δεκαετία του 70-80 και πριν, δεν ήταν πάντα αυτό που είναι σήμερα, κάθε άλλο..

Εν πάσει περιπτώσει θα επανέλθω με μια λίστα προτεραιότητας με τα πρώτα 20 ματς που πρέπει ν’ ανέβουν κατά τη γνώμη μου, και για ποιους λόγους το καθένα.

:blue_heart::heart:

4 «Μου αρέσει»

Μάλλον σε μπέρδεψαν οι κωλόγαβροι του sport24. Υπάρχει άρθρο εκεί μέσα που όντως λέει ότι έγινε σε ματς εναντίον της ΑΕΚ το ρεκόρ. Ούτε αυτό δεν μπορούν να παραδεχτούν οι σκατόγαβροι χαχα

1 «Μου αρέσει»

Το Τμήμα Ιστορίας δουλεύει προς αυτή την κατευθύνση εξ όσων γνωρίζω με τρομερά καλούδια!

Το βίντεο είναι απίστευτη δύσκολη υπόθεση ωστόσο γιατί πρακτικά ελάχιστα παιχνίδια της δεκαετίας του ‘80 και ‘90 υπάρχουν ολόκληρα και φάσεις μόνο από κανέναν συλλέκτη σε vhs από τίποτα Αθλητικές Κυριακές.

Σκεφτείτε ότι ακόμα και το αρχείο της ΕΡΤ που υπάρχει ψηφιοποιημένο στο site τους έχει ελάχιστες Αθλητικές Κυριακές διαθέσιμες.

όχι ρε ούτε καν…απλά έγραφα στο κινητό και κυνηγούσα παιδιά…

4 «Μου αρέσει»

Αντίστοιχα και μία λίστα με τα πιο σημαντικά ματς που πρέπει να βρούμε θα ήταν χρήσιμη

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 2-1 Προημιτελικός Κυπέλλου 1982
Πανιώνιος - ΑΕΚ 1-0 1983/84
Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 3-0, 0-1 1986-87 Κύπελλο
Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 2-0 2004-05 (αυτό έχω φάει τον κόσμο να το βρω, θα βρεθεί σύντομα πιστεύω)

Έχω σημειώσει και από προηγούμενες κουβέντες μας:
ΑΕΛ - Πανιώνιος 0-2 1996-97
Πανιώνιος - Ιωνικός 2-2 1997-98

4 «Μου αρέσει»

Αν και δεν έχει εμάς μέσα καθόλου, είναι απίστευτο το βίντεο με ΝΟΠΟ μέσα και φασιστάκια αρειανούς απο Θες/νίκη:

1 «Μου αρέσει»

Το χω δει τρομερό! Αυτό το φασιστάκι Αρειανός που λες, πέρα από τα χιτλερικά του, δες σωματική διάπλαση. Σε κάποια φάση τον ρωτάει ο δημοσιογράφος πόσο χρονών είναι και του λέει 16. Εν τω μεταξύ μοιάζει με 30άρη εύκολα :joy:. Δες πώς ήταν τότε οι 16άρηδες, κανα μεροκάματο οικοδομή, ακόμη και μες στο σπίτι πιάνανε γαλλικά κλειδιά, σφυριά, κατσαβίδια, άνοιγαν πρίζες, επισκεύαζαν μόνοι τους το μηχανάκι κλπ. Σύγκρινε με σημερινούς 16άρηδες στην Ελλάδα, δεν το λέω μπουμερίστικα απλώς είναι τρομερή η αλλαγή..

Όλα τα λεφτά το τοκ σόου στο τελευταίο μέρος. Σκληρές πασοκικές εποχές με συντονιστή αδάμαστο τιτανομεγιστοτεράστιο πρασινοφρουρό Μάκη Γιομπαζολιά.

2 «Μου αρέσει»

Έκατσα και το είδα τώρα. Μεγαλύτερη εντύπωση από όλα μου έκανε η ήπια συζήτηση στο τέλος. Α και ο βάζελος που λέει δεν ξέρει τίποτα για τη ΝΟΠΟ και ότι έχει φράγκα δεν εργάζεται.

Τρομερός ο καθηγητής ο Μεταξάς.

Τον έκαψε η εμπλοκή του με τον Κοσκωτά, αλλιώς ήταν όντως μεγάλη μορφή

2 «Μου αρέσει»

Τον γνώρισα λίγο μετά την ιστορία του Κοσκωτα… τον είχαν κάνει όλοι στην άκρη. Δεν άφηνε καθόλου καλή εντύπωση.

“Μόνο θρύλος και γκατέ εφτά… “

Τα μαθήματα του, στο πανεπιστήμιο, τέλος 70, αρχές 80 είχαν ορθίους.
Με τον Κοσκωτά δεν μπλέχτηκε απλώς ως σύμβουλος, κάποια στιγμή νόμισε ότι είναι villain σε γκανγκστερικη ταινία. Την ψώνισε και κάηκε

2 «Μου αρέσει»

Πιάνουμε για πρώτη φορά τη σεζόν 2005/06, μία τραγική σεζόν με εξαίρεση το φινάλε όπου με το Λουτσιάνο μπροστάρη σώθηκε η παρτίδα.

Αυτή ήταν μία από τις 3(!) νίκες που κάναμε στις πρώτες 17 αγωνιστικές, με το Μάκο να πετυχαίνει γκολάρα.

Σημειωτέον ότι το ξεκίνημα μας εκείνη τη χρονιά ήταν εξίσου κακό με τη χρονιά υποβιβασμού με το Νίκι Παπαβασιλείου (3 νίκες 3 ισοπαλίες σε 17 αγωνιστικές το 2005/06, 3 νίκες 2 ισοπαλίες σε 17 αγωνιστικές το 2019/20)

4 «Μου αρέσει»

Ώρες-ώρες νομίζω ότι έχω άνοια. Δεν ξέρω αν είναι ότι έφυγα από την Ελλάδα το 2004, θυμόμουν ότι φρόντιζα να βλέπω όλα μας τα ματς κάπου/κάπως. Αλλά τα μισά βιντεάκια που ανεβάζεις δεν μου θυμίζουν τίποτα…Πολύ ανησυχητικό για 45 χρονών!

5 «Μου αρέσει»

Εντάξει, ο Ουτοπία μας ρεζιλευει όλους με την μνήμη του.
Είναι απίστευτο τι θυμάται

6 «Μου αρέσει»

7 «Μου αρέσει»

Ο δαιμόνιος αθλητικός δημοσιογράφος Πίκος Απίκος ψάχνει να βρει τον προπονητή που έχει χαθεί από προσώπου γης.
Ο πρόεδρος της Φρουτοπίας, Αιμίλιος το Μήλο του αναθέτει με την ευκαιρία να βρει και τον χαμένο σεντρεφορ

… η συνέχεια επί της οθονης

6 «Μου αρέσει»

Έχω την εντύπωση ότι τη συγκεκριμένη χρονιά μέσα σου ήθελες να την ξεχάσεις, εξ ου η απώλεια μνήμης :wink:

1 «Μου αρέσει»