Το οτι ο Φανης σαν παιχτης ηταν εξωγηινος δεν σημαινει οτι μπορει να κανει και την δουλεια του GM.
Το μπασκετ εχει αλλαξει, παιζεται σε πολυ υψηλη ενταση, σε επιθεσεις 20 δευτερολεπτων, απο Αμερικανους παικτες που αγωνιζονται 20 λεπτα. Ο Φανης και η γενεια του επαιζε μπασκετ με αμυνες με κενους χωρους, με 2 ξενους, σε επιθεσεις 30 δευτερολεπτων. Συν τα παιχνιδια των μανατζερ με τους ξενους. Αλλος κοσμος. Και ο Φανης απειχε 25 χρονια. Ο Φανης υπαρχει για να εμπνεεται ο κοσμος και μην ξεσπαει. Δεν νομιζω οτι εμπνεει καποιον ξενο αθλητη, αμφιβαλω αν ξερει καλα αγγλικα. Με αγαπη, ο Φανης ειναι ο ηρωας μου που με εκανε Πανιωνιο.
O σκοπός μου δεν ήταν να ξεκινήσω μια συζήτηση γύρω από τον Φάνη και την επάρκεια του και αν ειναι να γίνει τέτοια, καλύτερα να το πάρω πίσω από το να “προδόσω” τον “ήρωα” των παιδικών μου χρόνων και την αγάπη του για τον σύλλογο.
Αλλά συνήθως αυτοί που έχουν τα λεφτά δεν σημαίνει ότι έχουν και τις γνώσεις και αν μπαίναμε ποτέ σε λογική “Μπέου” μόνο καλή κατάληξη δεν θα είχε. Ελπίζω να βελτιωθούμε στον σχεδιασμό, όποιος τέλος πάντων είναι υπεύθυνος για αυτόν.
να πω και την άχρηστη παπαριά μου: επειδή καθόμουν πάνω από τον πάγκο μας και ο πρώτος που μπήκε ήταν ο Φάνης στο παρκέ, ήταν ξεκάθαρα πολλά κιλά πιο αγχωμένος από τους περισσότερους παίκτες μας. Και αυτό ήταν κάτι που με στενοχώρησε και για τον ίδιο αλλά και για τους παίκτες μας. Το έβλεπες το άγχος σε όλες τις κινήσεις του και σου σφιγγόταν η καρδιά.
Νομίζω και μετά την παραδοχή του Δημάρχου ότι θα παίζουμε στην Α2 προφανώς δεν υπάρχει καμία ελπίδα.
Και από ότι φάινεται το ίδιο πιστέυουμε και όλοι εδώ μέσα, οπότε την κλείνουμε την ψηφοφορία γιατί δεν έχει νόημα πλέον.