- Ναι, καθαρά αγωνιστικά με τα αποτελέσματα που θα έρθουν την τελευταία αγωνιστική
- Ναι, αλλά μόνο με wild card γιατί αγωνιστικά θα πέσουμε
- Όχι, και δεν θέλω την wild card άμα προσφερθεί
Θελω να πιστευω (ακομα) οτι θα το καταφερουμε μονοι μας… κι ας μην φαινεται πως μπορει να γινει αυτο!![]()
…περιμενω το video teaser του τελευταιου παιχνιδιου και θα αποφανθω σχετικα!
![]()
δεν θα επρπε να υπαρχει και η 4η επιλογη? θα πεσουμε αγωνιστικά ΚΑΙ δεν υπάρξει wild card
ε αυτό δεν δηλώνει το “Όχι, και δεν θέλω την wild card άμα προσφερθεί”
για αυτό έβαλα το “άμα”
το καθαρα αγωνιστικα μου θυμισε το δακρυ του γιατρου/πεθερου
ρε τι εχουμε ζησει, βιβλιο γραφεις
και σε μένα κύλησε ένα δάκρυ όταν το έγραφα είναι η αλήθεια…![]()
Αρχικά ψήφισα ότι αγωνιστικά θα πέσουμε αλλά θα πάρουμε wild card (αυτό λέει η λογική ότι θα συμβεί) αλλά επειδή είμαι Πανιώνιος, πιστεύω πάντα ότι η ομάδα μου είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε άλλη κι ότι εδώ που έφτασε η κατάσταση το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια και να κερδίσουν, έστω και με μισό καλάθι, ενώ παράλληλα ο ΠΑΟΚ θα παίξει για την - πολύ βαριά μπασκετικά - φανέλα του, μη θέλοντας να δώσει λαβή για κακεντρέχειες. Άλλωστε, η γυναίκα του Καίσαρα, δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει να φαίνεται και τίμια.
Οπότε, άλλαξα την ψήφο μου.
Κοιτώντας λιγο τα παιχνίδια του Άρη από τότε που έκανε την αλλαγή προπονητή, στην έδρα του έχασε μόνο απο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Είναι τεράστιος ο βαθμός δυσκολίας αλλά θέλω κι εγώ να πιστέψω ότι μπορόυμε να παλέψουμε με δεδομένο οτι θα έχει μεσοβδόμαδο παιχνίδι που εφόσον κερδίσει θα είναι και αδιάφορος. Δεν ξέρω, έναν στοιχειώδη εγωισμό να έχουν αυτοι που παριστάνουν τους παίκτες του Πανιωνίου, πρέπει να βγάλουν έστω μια αντίδραση. Στις χειρότερες μας χρονίες, πάντα δέιχναμε εναν σφυγμό στο τέλος, ένα ένστικτο αυτοσυντήρησης. Φέτος μέχρι στιγμής δεν έχει φανέι όυτε αυτο.
Πραγματικά θαυμάζω την αισιοδοξία ορισμένων που πιστεύουν ότι θα κάνουμε 2πλο μέσα στη Θεσ/νικη. Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει ούτε μία τυχαία 5αδα που θα μαζευτεί τελευταία στιγμή από εδώ μέσα. Η ομάδα έπεσε αγωνιστικά και προσωπικά δε θέλω χάρες τύπου wild card.
Οπότε με συνοπτικές διαδικασίες “Όχι, και δεν θέλω την wild card άμα προσφερθεί”
νομιζω οτι η 4η ειναι θέλω την Wild Card
Και αυτο καλύπτεται τότε από το:
“Ναι, αλλά μόνο με wild card γιατί αγωνιστικά θα πέσουμε”
Η ερώτηση δεν είναι αν θέλουμε ή όχι την wild card (μπορεί να έρθει μετά αυτό το πολ ωστόσο…)
Πανιωνάρα για σένα στραμπουλάμε το μυαλο μας!!!
Φίλε καμία χάρη δεν θα είναι η wild card. Αν δοθεί, θα δοθεί σε ομάδες που έχουν την οικονομική ευρωστία να υποστηρίξουν τη συμμετοχή τους στην πρώτη κατηγορία. Προσωπικά, εφόσον αποφασιστεί ότι θα δοθεί τέτοια δυνατότητα συμμετοχής, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην είμαστε εμείς, ειδικά αν δεν υπάρχουν άλλοι που να πληρούν τις προϋποθέσεις.
Δεν θέλω wild card η αλήθεια είναι γιατί δεν το αξίζαμε φέτος. Μεχρι χθες πίστευα οτι θα σωθούμε απο την εποχή με τον ζουρο το έλεγα μετά από κάθε φάπα, φεύγοντας με το κεφάλι κάτω απο Γλυφάδα.μετά την χθεσινή εμφάνιση με απογοήτευσε η ομάδα. Νομιζω οτι χάθηκε η κατηγορία …..(σκατα στο στόμα μου).Μας έφτασαν φαντάσου στο σημείο πολλές φορές φέτος να πανηγυρίζουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, τέτοια κατάντια!
Σε οποιαδήποτε κατηγορία και να παίζεις πανιωναρα μου εγω δεν σε αλλάζω ![]()
![]()
Ειλικρινα δεν καταλαβαίνω γιατι αρκετοί εδώ μέσα ενοχλούνται με πιθανή αποδοχή μιάς wild card . Δεν ενοχλούνται ότι μας έστησαν ΠΑΟ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ??? Δεν κάναμε 5 νικες στον Β Γύρο ? Δεν νικησαμε ΜΑρούσι, ΠΡΟΜΗΘΕΑ εκτός και διαλυσαμε Ηρακλη? Πως κάποιοι λενε οτι δεν αξιζουμε GBL η οτι δεν μπορούμε να κερδισιυμε ομάδα της Α1 ? Ειλικρινά αυτός ο αυτοκτονικός και αυτο-υποτιμητικός παραλογισμός με ξεπερνάει. Με τα 1000 πρέπει να δεχτουμε την Wild Card αν υπάρξει ( προσωπικά δεν το βλέπω πιθανό). Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανηκει στην Μεγάλη κατηγορια και το απεδειξε το Β Γυρο και με την αξιοπρεπή παρουσια της Ομαδας και με την μαζικη προέλευση του κόσμου σε σχεση με τις περισσότερες ομάδες της GBL αλλά και με την οικονομική του ευρωστία-αξιοπιστία.
Δεν ειναι αιδιοδοξια φιλε @Baggio … πες το πανιωνια ξεροκεφαλια! Δε θελω να πιστεψω οτι πεφτουμε σε ενα πρωταθλημα με αυτες τις ομαδες για αντιπαλους!
…
Γενικη παρατηρηση στην κουβεντα. Ειναι αστειο (για να μην πω τιποτα πιο χοντρο) απο την αλλη να πιστευουμε οτι ο Πανιωνιος θα πεσει φετος, λογω του στησιματος απο την κλικα του dpg… δεν μπορει να χανεις ματς οπως αυτο με τον Κολοσσο στην αρχη ή χεσμενος/στημενος στα 4, σε ματς οπως αυτο με την αεκ ή την καρδιτσα! Δεν μπορει να χανεις ετσι με το περιστερι εκτος ή με τα παοκια μεσα και να κλαιγεσαι οτι σε ριχνει ο φαρμακεμπορας, επειδη το ειπε στο ινστα… τι εισαι; Ομαδουλα της σειρας; Εισαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κι ας μη συμπεριφερομαστε σαν οπαδοι μικρης ομαδας…
Για την wild card δεν ξερω αν τη θελω ή οχι. Μαλλον δεν ταιριαζει μ´αυτο που εχω στο μυαλο μου για τον Πανιωνιο, αλλα οι καιροι αλλαζουν… δεν ξερω αν θα ηταν να επιλεξω μεταξυ wild card και restart απο τα ερασιτεχνικα, χωρις οικονομικη επιφανεια και αναπτυξη ακαδημιων στο επιπεδο που να μπορει να στηριξει την αγωνιστικη ομαδα, αν θα την απερριπτα ετσι ευκολα…
Αν πέσουμε φέτος θα είναι τεράστιο πλήγμα επειδή θα είναι η ο πρώτος υποβιβασμός της ιστορίας μας χωρίς να υποβόσκουν ή να ενσκήπτουν καθόλου οικονομικά προβλήματα αλλά μόνο 100% αγωνιστικά. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό!
Το ότι ο Μικρόπουλος και ο Ρούπτσος είναι διοικητικά αμεα, αντικατοπτρίζει και το ότι είμαστε εμείς οι οπαδοί αμεα πλέον. Έχουμε πέσει πολλά επίπεδα πλέον και σαν ομάδα και σαν κόσμος. Στο απότομο χαμήλωμα του πήχυ και της ποιότητας στην Ελλάδα της τελευταίας 15ετίας, αναμφισβήτητα μας πήρε κι εμάς η μπάλα..
Ιδού και πάλι ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα της πανιώνιας αμεοσύνης :
Το συμπέρασμα είναι αμείλικτο. Δυστυχώς ο Πανιώνιος κάποτε είχε όνομα. Πλέον στις καινούργιες γενιές το έχει χάσει κι αυτό. Όσο για εμάς, νομίζουμε ότι είμαστε οι συνεχιστές του Βαρίκα και του Δενδρινού αλλά τελικά είμαστε αυτοί που τους ντροπιάζουμε. Ο κόσμος δεν φταίει, δεν αντέχει άλλο, οι ενεργοί είναι πολύ λίγοι για να ανταπεξέλθουν. Αναζητείται παράγοντας - αυθεντία για να σηκώσει επίπεδο και τον κόσμο πλέον. Αρκετούς παίχτες, προπονητές και παράγοντες σήκωσε στην πλάτη της και ανέδειξε αυτή η ομάδα ιστορικά. Τέλος αυτό, πάει. Έχουμε μπει σε άλλο στάδιο τώρα, αλλάζουν τα πράγματα τι να κάνουμε δυστυχώς..
Το ότι ο Μικρόπουλος και ο Ρούπτσος είναι διοικητικά αμεα, αντικατοπτρίζει και το ότι είμαστε εμείς οι οπαδοί αμεα πλέον
Ο Φάνης θεωρητικά τι κάνει; Αυτός δεν είναι GM; Με όλο το σεβασμό στο Φάνη, δεν θα ήθελα να φύγει.
To πρόβλημα ξεκινάει από το ότι ακόμα και σε άσχημες χρονιές είχαμε καλούς παίχτες και ειδικά ξένους. Δεν θυμάμαι άλλη χρονιά να είχαμε τόσο χάλια παίχτες. Ακόμα και οι ξένοι επί Λιανού που υπήρχε γκρίνια για τους Γιουγκοσλάβους και το επίπεδο τους (που δεν συμφωνώ), τουλάχιστον ήταν 3 κλάσεις ανώτεροι από αυτούς που έχουμε τώρα. Η ομάδα ειλικρινά, με εξαίρεση 3 παιχνίδια όλη τη σεζόν απλά δεν βλέπεται. Το πρόβλημα δεν ειναι ο υποβιβασμός, είναι ότι παίζουμε το χειρότερο μπάσκετ που έχω δει σε 30+ χρόνια και μάλιστα χωρίς νέους παίχτες να μπορούν να αναδειχθούν.
Ακόμη και επί Αλευρογιάννη, Χριστοδουλόπουλου είχες καλύτερους παίχτες, με πολύ περισσότερο φιλότιμο και ψυχή. Ντέβιον Μπέρι, Μπρέιζελτον, Κάμινγκς, Κράβιτς, Πάσαλιτς, Καμπερίδη, Λαμπρόπουλο, Βεργίνη κλπ
Ο Φάνης κανονικά έπρεπε να είναι αντιπρόεδρος τιμητικά και να βλέπει τα ματς σε πολυθρόνα. Τον κάψαμε κι αυτόν σαν (οι μεγαλύτεροι) μαλάκες που είμαστε, τον βάλαμε αρχηγό αποστολής να τον ξεφτιλίζουν η Τσαρούχα, ο Λαρεντζάκης και ο Ελληνιάδης…
Φίλε πλέον όλα τα λεφτά και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ είναι ποιον έχεις κεφαλή στη διοίκηση. Αποκλειστικά αυτός δίνει τον τόνο και το μέταλλο στις ομάδες πλέον και όχι η φανέλα, το σήμα και το DNA. Πάνε αυτά, έχουν τελειώσει. Οπότε ναι αν έχεις άμπαλη, νωθρή, αμήχανη διοίκηση η οποία δεν ξέρει να φτιάξει ούτε καν γερά αποδυτήρια που να μην τρυπιούνται εύκολα, τότε ναι είσαι ομαδούλα.8
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ομολογώ. Φαντάσου το Γκάλη να συζητάει με την Τσαρούχα αν ήταν φάουλ ή όχι
Ο Φάνης κανονικά έπρεπε να είναι αντιπρόεδρος τιμητικά και να βλέπει τα ματς σε πολυθρόνα. Τον κάψαμε κι αυτόν σαν (οι μεγαλύτεροι) μαλάκες που είμαστε, τον βάλαμε αρχηγό αποστολής να τον ξεφτιλίζουν η Τσαρούχα, ο Λαρεντζάκης και ο Ελληνιάδης…
Δεν ξέρω αν τον κάψαμε εμείς ή οι συνθήκες. Υπήρχε κάποτε μια μεγάλη συζήτηση για τους σχεδιασμούς που έκανε ο Μέμος Ιωάννου και γινόταν έντονη κριτική γιατί δεν εκμεταλλευόμαστε τον Φανη. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί με γνώσεις και θέληση.