Πρωτάθλημα Πόλο 2010-2011

συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα μέχρι την 6η αγωνιστική :

1η 06/11/2010 Ν.Ο.Β - Π.Γ.Σ.Σ 5 - 6

2η 10/11/2010 Π.Γ.Σ.Σ - Ν.Ο. Πατρων 8 - 6

3η 27/11/2010 Ολυμπιακοσ - Π.Γ.Σ.Σ 10 - 9

4η 04/12/2010 Ν.Ε. Πατρων - Π.Γ.Σ.Σ 6 - 18

5η 11/12/2010 Π.Γ.Σ.Σ. - ΠΑΟΚ 10 - 6

6η 15/12/2010 Ν.Ο. Καλαμακιου - Π.Γ.Σ.Σ 8 - 14

Βαθμολογία 6η Αγωνιστική :

1 ολυμπιακοσ (76-31) 18 - 6
2 νο χιου (65-35) 16 - 5
3 πανιωνιοσ (65-41) 15 - 6
4 παναθηναικοσ (45-34) 13 - 5
5 νο βουλιαγμενησ (52-35) 12 - 6
6 εθνικοσ πειραιωσ (59-52) 9 -6

• παλαιο φαληρο (52-49) 9 - 6
    8 παοκ (44-41) 6 - 6
    9 no λαρισασ (48-57) 3 - 6
  • νο καλαμακιου (39-71) 3 - 6
  • νο πατρων (24-61) 3 - 6
    12 νε πατρων (28-90) 0 - 6

7η Αγωνιστική

08/01/2011 Π.Γ.Σ.Σ - παο

Χρηστο διαφωνω χαχα
Σαββατο Κολ. Ν Σμυρνης 19.00 παιζει, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Γιωργος Αφρουδακης (διαιτητες Σταυροπουλος Κουρτιδης), η Χιος που μας ενδιαφερει κανει χαλαρωμα με τη ΝΕΠ την Κυριακη.

θα έχει μετακίνηση … να κανωνίσουμε για τροχονόμο εάν είναι ???

άσχετο κυριακή 12.30 ειναι με ΑΕΒ…??

11:30 την κυριακη, αλλα εισαι σε λαθος θρεντ

ούστ…

Τρέντυ…

Strike No.2

Αιντε να πουμε καποια στοιχεια για τον αντιπαλο,

Καλη ομαδα φετος, εχει βαλει 45 γκολ εχει δεχθει 34, καλη αμυνα και δεν εχει παιξει με την εφηβικη ομαδα της ΝΕΠ, προπονητης ο επι χρονια αρχηγος τους Κουντουδιος πρωτη χρονια του ως προπονητης, εχει χασει απο γαυρους στην εδρα του και στο κρισιμο παιχνιδι με την καλη Χιο ατη Χιο εφερε χ, απο περυσι εφυγε ο πρωτος σκορερ Βουλγαρακης, Βρανιες, Ρεππας, ηρθαν Γιωργος Αφρουδακης, Καραμπετσος, Ζαχος Αφρουδακης, Σαριτς, Σιωνης και ξεπερασε τον τραυματισμο του ο Στελλατος, απο τα 45 γκολ ο Γιωργος εχει βαλει τα 16 ο γνωστος μας Τσοκας τα 9, ο Ζαχος Αφρουδακης τα 6, 4 ο Καφετζοπουλος, 3 ο Στελλατος. στην αμυνα φουνταριστου δεν ειναι τοσο δυνατος Φαναριωτογλου, Καφετζοπουλος, Σαριτς, θαχει πολυ δουλεια σημερα ο Μουρικης και οι Κοκκινακης Μαζης Μπεριστιανος επισης με τον Γ Αφρουδακη, αν δεν εχει προβληματα οικονομικα (που παντα εχει) παει για τετραδα ανετα, μπορει και τριτη θεση με το χ που εφερε στη Χιο.

Πάρα πολύ κακό ματς, απογοήτευση
Τραγικές επιλογές στην επίθεση και ήττα 5-6
Κοκκινάκης 2, Μάζης 1, Παπαδόγκωνας 1, Μιράλης 1.

Άπό http://www.sport-fm.gr/article/451815

Μια από τις σημαντικότερες νίκες της φετινής περιόδου στην Α1 πόλο των ανδρών σημείωσε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 6-5 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής και βρέθηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τη Χίο, που έχει ένα αγώνα λιγότερο και δυο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που, επίσης, έχει ένα αγώνα λιγότερο. Αντίθετα, οι περυσινοί δευτεραθλητές βρέθηκαν στην τέταρτη θέση, παρέα με τη Βουλιαγμένη, που επικράτησε εύκολα της Λάρισας με 14-5 στον Λαιμό. Δύσκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 14-12 του Καλαμακίου στη Θεσσαλονίκη. Έχασε βαθμούς το Π. Φάληρο στην Πάτρα, αφού απέσπασε απλά 7-7 από τον ΝΟΠ.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Βουλιαγμένη-Λάρισα 14-5

ΠΑΟΚ-Καλαμάκι 14-12

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 5-6

ΝΟ Πατρών-Παλ. Φάληρο 7-7

Χίος-ΝΕ Πατρών 9/1

Ολυμπιακός-Εθνικός 12/1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες):

1. Ολυμπιακός 76-31 18 -6αγ.

2. Χίος 65-35 16 -6αγ.

. Παναθηναϊκός 51-39 16

1. Βουλιαγμένη 66-40 15

. Πανιώνιος 70-47 15

1. Παλαιό Φάληρο 59-56 10

2. Εθνικός 59-52 9 -6αγ.

. ΠΑΟΚ 58-53 9

1. ΝΟ Πατρών 31-68 4

2. Λάρισα 53-71 3

. Καλαμάκι 51-85 3

1. ΝΕ Πατρών 28-90 0 -6αγ.

Γιά όσους έτρεφαν ελπίδες για πρωτάθλημα φέτος συμπερελαμβανομένης και της αφεντιάς μου ας το ξεχάσουμε. Πρωτάθλημα συνοδοιπόροι…next year.

Κακη εμφανιση και φυσιολογικη ηττα, δεν αξιζαμε τη νικη, λιγο ισως την ισοπαλια.

Παιξαμε 8 φορες στον παραπανω παικτη και σκοραραμε 2 φορες, εδω εχουμε προβλημα,κερδισαμε και 1 πεναλτυ και το χασαμε. Οι βαζελοι ειχαν 1 στις 4 αποβολες.

Παρα πολλα σουτ απο την περιφερεια, τουλαχιστον στα ισα ηταν 19 και σκοραραμε 3 φορες!!!
κατι η καλη μερα του Καραμπετσου, κατι οι ασχημες επιλογες, οσο το σκορ θα πηγαινε σε χαμηλα επιπεδα ευνοουσε την καλη αμυντικη ομαδα του Κουντουδιου.

Επικεντρωθηκαμε να περιορισουμε τον Γ Αφρουδακη, μαλλον καλα τα πηγαμε, πιστευω ομως οτι αν ειχαμε τον Μπεριστιανο, που δεν επαιξε, θα ειχαμε καλιτερη τυχη, θα ξεκουραζε τους Κοκκινακη και Μαζη και θα ηταν καλιτεροι στην επιθεση, ο αρχηγος δεν βοηθησε μονο ενα σουτ εκανε στα ισα, που το εβγαλε κορνερ ο Καραμπετσος.

Ο Μουρικης μπορει να μην σκοραρε αλλα κερδισε το πεναλτυ και τουλαχιστον τις 5 απο τις 8 αποβολες.

υγ Αμυνα φουνταριστου στον ΠΑΟ επαιξε για μεγαλο διαστημα ο Δερμιτζακης και τα πηγε πολυ καλα.

Τωρα το πρωταθλημα ειναι μπερδεμενο, δυστυχως στοχος ειναι να μη βγουμε τεταρτοι γιατι τοτε αντιο ο τελικος, φετος ο 1 με τον 4 και ο 2 με τον 3 δινουν το τελικο ζευγαρι.

Από την αρχή του ματς φάνηκε οτι θα είχαμε πρόβλημα. Ήμασταν ΚΑΚΙΣΤΟΙ και μας κέρδισαν ΕΥΚΟΛΑ.

Θεωρώ τον εαυτό μου χρόνια μολυσμένο με τον Πανιώνιο ιό και παρόλο που κάθε φορά λέω στον εαυτό μου και δίνω τόπο στην οργή,παρατηρώ ότι η μόλυνση μου (της Πανιωνίτιδας) ευρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.Γι αυτό θα μιλήσω κάπως ωμά και αρρωστημένα (μιας και είμαι άρρωστος άλλωστε!).Γι αυτό μην με παρεξηγήσετε,αλλά σκεφτείτε,ο καθένας σας,αυτά που γράφω!

Δεν θα μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες του σημερινού ματς,απλά μεταφέρω την εικόνα που μου άφησαν οι πολίστες μας.

Εγώ ήξερα μέχρι σήμερα και είχα δει ότι μόνο στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ,οι παίκτες μας μπορούν να πετάνε λευκή πετσέτα στον αντίπαλο και να χάνουν με κάτω τα χέρια,ένα ματς πριν καν αυτό αρχίσει,από το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα…(Παραδείγματα αρκετά,μην κάνω αναφορές τώρα,τα έχετε δει και σεις…ιδίως με παο,οσφπ,αεκ…)

Σήμερα διαπίστωσα ότι η νοοτροπία της ‘υποτέλειας’ μπορεί να περάσει και σε άλλα αθλήματα,που τυγχάνει να πρωταγωνιστούμε…Λες και κάποιοι δεν θέλουν να μεγαλώσουμε!

Χάσαμε από ομάδα ( :wink: , ή από εμάς και μόνο;

Πολλοί θα μασήσουν την γνωστή καραμέλα και θα μας πουν…‘άσχημη εμφάνιση,κακές επιλογές,κακό κοουτσάρισμα…’
Αλλοι,έχοντας στα μάτια τους την σημερινή κάκιστη αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας, θα μπορούσαν δικαιολογημένα να πουν…‘έλα μωρέ,πουλημένο ματς…’

Σήμερα οι παίκτες μας αγωνίστηκαν; έδειξαν καθόλου πάθος; γιατί εμένα μου έδωσαν την εντύπωση ότι κοιμόντουσαν…

Εσύ vardos,περιάγραψες καπως το ματς…8 φορές παραπάνω παίκτη με 2 γκολ,χαμένο πέναλτυ,επιμονή στα μπλοκαρισμένα μακρινά σουτ (19)…να σημειώσω (μου έκανε εντύπωση) ότι οι βάζελοι δεν έτρεχαν (κολύμπαγαν) προς την σέντρα να διεκδικήσουν την μπάλα,στην αρχή κάθε περιόδου…

Επαναλαμβάνω την απορία μου! χάσαμε από αντίπαλη ομάδα; αγωνιστήκαμε σήμερα; ή κάναμε μόνο κακές επιλογές, συνέχεια και σε κάθε μας επίθεση; (σαν να μην θέλαμε να ισοφαρήσουμε ποτέ!)

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ! και το γράφω αυτό γιατί έβλεπα στην κάρτα μου γραμμένα τα λόγια του Δημητρού Δάλλα:‘ο Πανιώνιος είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ!’
Το έβλεπα και σκεπτόμουν…Αλησμόνητε Δάλλα,άραγε από κει πάνω βλέπεις πως έχουν καταντήσει τον Πανιώνιο; Ομαδούλα γειτονιάς,δεμένη σε πρασινοκόκκινα άρματα και κορδέλες…

χωρις να γνωριζω καθολου το αθλημα
εκατσα και το ειδα μονο και μονο επειδη επαιζε η Πανιωναρα!

σαν ασχετος ομως ενα σχολιο θα κανω..
μου φανηκε εντονα η διαφορα δυναμικοτητας…

ημασταν πεσμενοι αλλα παρολα αυτα ευχομαι καλη συνεχεια!

η ομαδα του πολο εχει μελλον!

Φίλε vln,νομίζω πως η εκτίμηση σου είναι λάθος.

Κατ αρχήν και συ ο ίδιος διέκρινες διαφορά δυναμικότητας! υπέρ μας,πιστεύω εννοούσες…έτσι είναι…και όμως χάσανε από τους απλήρωτους!

Τώρα,πιστεύω πλέον,ότι εμείς ειδικά οι Πανιώνιοι οπαδοί δεν μπορούμε να μιλάμε για μέλλον οποιασδήποτε ομάδας μας! "…η ομάδα έχει μέλλον’! Λάθος!
οι παίκτες αυτοί έχουν μέλλον! Σωστό!
Η σωστή σου ερώτηση θα ήταν,'θα είναι και του χρόνου αυτοί οι παίκτες στον Πανιώνιο;

Στα τμήματα του ερασιτέχνη,δεν μπορείς να σχεδιάζεις μακροπρόθεσμα! Εκεί είναι οι ευκαιρίες της χρονιάς…ή τις αρπάζεις,ή άντε γειά!
Παραδείγματα αρκετά! Δες τι γίνεται στο βόλεϋ γυναικών και πως πάει να αρπάξει την κούπα η αεκ και αν δεν τα καταφέρει τώρα,ίσως να αργήσει πολύ να τα καταφέρει…Γιατί τώρα (φέτος) αντιμετωπίζουν οικονομικά και διοικητικά προβλήματα οι παοσφπούδες.Του χρόνου δεν ξέρεις τι γίνεται…Και ανεξάρτητα το ταλέντο των χανουμισών,αποφασιστικό ρόλο παίζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άλλοι…φέτος! γιατί πιθανότατα του χρόνου,η λύση τους θα βρεθεί…εύχομαι όχι!

Αν πριν μερικά χρόνια λέγαμε για το μπάσκετ γυναικών,‘…οι παίχτριες μας έχουν ταλέντο,του χρόνου θα χτυπήσουμε τίτλο…’,ακόμα θα περιμέναμε…
Απλά,τότε είδαν την ευκαιρία εκείνης της χρονιάς οι παίκτριες μας και την αρπάξανε!

Νομίζω ότι για το πόλο αποδυναμώσαμε το γυναικείο βόλλεϋ φέτος. (Αν αντί να χαλάσει την ομάδα,την ενίσχυε ο Βεντούρης,ίσως να αρπάζαμε εμείς (ο Πανιώνιος) την ευκαιρία φέτος!

Η επιλογή του ήταν το πόλο! Συμφωνώ, με ό,τι ομάδα και να είναι αυτή,αρκεί που αυτή είναι ο Πανιώνιος!
Αλλά να χάνεις απ τους απλήρωτους τους πράσινους;
γιατί υπάρχουν και οι απλήρωτοι οι κόκκινοι που πολλές φορές κατεβαίνουν και απροπόνητοι! Εκεί άλλη ιστορία για να κλαίει κάποιος…

Δυστυχώς στον Πανιώνιο φαίνεται πως δεν έχουν καταλάβει κάτι σοβαρό.
Ότι και οι τίτλοι και οι επιτυχίες τω μικρών (ερασιτεχνικών) αθλημάτων μεγαλώνουν το όνομα του Συλλόγου.Όχι μόνο το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο!

Το 'η ομάδα έχει μέλλον’΄, δεν ισχύει πια για τον Πανιώνιο! Χρονιά με χρονιά,η κάθε μας ομάδα αλλάζει κατά πολύ! Εξαίρεση αποτελεί η ανδρική ομάδα του βόλλεϋ! ϊσως όμως επειδή αγωνίζεται ακόμα σε μικρές κατηγορίες.Εύχομαι να μείνουν αναλοίωτοι μέχρι να πάνε Α1 και να πάρουν τον τίτλο!

Για την ιστορία χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανέναν, και εμείς απλήρωτοι πάιζαμε!

Σιγουρο αυτο Αποστολε???
η απο διαδοσεις οπως λεμε hearsay

Αυτό ήταν το κόστος των επιλογών μας.

Είχαμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε την ροή των πραγμάτων, να κατεβάσουμε μια ομάδα νεανική, δημιούργημα των υποδομών μας, χωρίς ακριβά συμβόλαια και να μειώσουμε το άνοιγμα του Συλλόγου και ας ερχόμασταν 5οι
και κατεβάσαμε μια ομάδα ακριβή, μεγάλη σε ηλικία, με συμβόλαια δυσβάσταχτα για την κατάσταση του Συλλόγου, διευρύναμε το άνοιγμα και θα έρθουμε 5οι

Το Ανδρικό Βόλεϊ με την πορεία του χαλάει τη σούπα όλων αυτών που ισχυρίζονται ότι ο Σύλλογος δεν μπορεί να προχωρήσει με πολύ μικρό μπάτζετ και νεαρά παιδιά. Κάθε χρόνο μειώνει τον προϋπολογισμό του και κάθε χρόνο πάει καλύτερα!
Και πάνω απ΄όλα αποπνέει υγεία και Πανιώνιο πνεύμα.

Νομίζω ότι χρειαζόμαστε ένα γερό ηλεκτροσόκ σε όλα τα επίπεδα για να έρθουμε στα ίσια μας
Αλλά θέλει δουλειά και όχι ευκολίες

Απάντησε όσο πιο καθαρά γίνεται Ο Πάνος!!!

οκ…προφανώς είσαι κάποιος απ τους αγωνιζόμενους.Συγνώμη αν είπα εν θερμώ,κάτι προσβλητικό για σας,αλλά με την προχθεσινή σας εμφάνιση μας απογοητεύσατε πλήρως…και η απογοήτευση αυτή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη,γιατί εκεί πάνω προσθέτονται και οι πίκρες του ποδοσφαίρου,κυρίως…
Για το πόλο εύχομαι καλή συνέχεια και να φτάσετε σε σημείο,ώστε ακόμα και κακοί,να παίρνετε τα ματς με την φανέλα (σκουφάκι) και μόνο!
…κι εύχομαι του χρόνου να είστε όλοι μαζί στον Πανιώνιο!