Πρωτάθλημα Μπασκετ 2014-2015

Αύριο στις 5 ξεκινάει στο Αρτάκης το φετινό πρωτάθλημα
Θα είμαστε εκεί?
Ο Κολοσσός, πρώτος αντίπαλος.
Εμείς θα είμαστε λίγοι σε αριθμό και με καμμιά ουσιαστική βοήθεια απο μεταγραφές
αφου ακόμα είμαστε υπο περιορισμό μεταγραφών απο τη Φιμπα.
Ελπίζω να λυθεί το θέμα, αφού τα ονόματα παικτών υπο μεταγραφή
συγκροτούν μια καλή ομάδα και θα είναι κρίμα να μην την δούμε στο παρκε

Και βέβαια θα είμαστε εκεί. Και έχει μια μέρα για μπάνιο… θα είμαστε εκεί με το εισιτήριο στα δόντια. Θα κερδίσουμε.

αξίζουν αυτά τα παιδιά να κάνουν νικηφόρο ντεμπούτο στο πρωτάθλημα

άντε κι όποιος θέλει δωρεάν μαθήματα από εμένα
δεν κάνω πλάκα σοβαρά μιλάω αρκεί να μου το πουν για να βρούμε ώρες

Βάζω στοίχημα ότι θα είμαστε λιγότεροι απ’ότι την Πέμπτη (που είχαμε τρομερό παλμό αλλά μισοάδειο ήταν το κλειστό), ελπίζω να με διαψεύσουμε.

πρόβλεψη μου πως και αυτός ο ρομαντικός ενθουσιασμός των 700 ατόμων (τον οποίο συμμερίζομαι και εγώ από τα ξένα) θα ξεφουσκώσει σε 5-6 αγωνιστικές.
Και θα βρούμε κάποιον τρόπο να δικαιολογήσουμε μετά το άδειο γήπεδο (κάποιο μαύρο πρόβατο θα βρεθεί πχ προπονητής).
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ

το παιχνιδι της πεμπτης παντως οτι και να γίνει εγω θα το θυμαμαι μεσα στα 5 που στιγματιζουν τον μπασκετικο πανιωνιο

συμφωνώ τζεοπανθ, πάμε τώρα εθνικής στέγης!

Κρίμα…

Κρίμα για τι ακριβώς?

Με την Πατρα δεν ήμουν αλλά αυτό το σημερινό δεν περιγράφεται!
Αν υπήρχε ένα κορμί στη ρακέτα να σώσει κανα ριμπάουντ θα το χτύπαγες ακόμα περισσοτερο (28 με 48 ήταν) αλλά όπως και να χει πραγματικά μπράβο!!

Δεν ξέρω πόσους και αν θα φέρει ο νέος Μέμος… αλλά Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος, Μπιλής, Σταμάτης κ Μοτσενίγος (κακοί σήμερα οι 2 τελευταίοι και ας ήταν κ 1ος σκόρερ ο Σταμάτης) επιβάλλεται να είναι στην 1η ομάδα όπως και αυτό το κωλοχερο ο Μωραίτης που έχει αυτό το απίστευτο θράσος ειδικά όταν λέμε για ένα παιδί 15 χρονών!! Έπαθα πλάκα με τον πιτσιρικά που έχει χάσει 2 λει απ και έχει τα ούμπαλα να πάρει στα καπάκια 2 τρίποντα και να τα βάλει!!!

Δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ με φρίκη πόσα τέτοια ταλεντα μπορεί να χάθηκαν στο δρομο για να κονομάει το κάθε λαμόγιο που είχε για θεό ο Ξεπλένης….

το βασικό κοινό της πέμπτης κ σήμερα ήταν ότι όλοι έδειχναν να το χαίρονται κ να το γουστάρουν… εγώ προσωπικά τόση χαρά στο αρτάκης έχω να πάρω απο εποχές διαμαντόπουλου.. μια και τον ανέφερα πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μη χωράει στο ρόστερ ένας παίχτης που προσωπικα μου είναι αδιάφορο τι μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά, όταν η επιστροφή του θα ήταν απο μόνη της ένας λόγος να ρθει κάποιος στο αρτάκης.. το ίδιο κ στο θέμα προπονητή. δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να έχουν επαγγελματικά σαν προπονητές ο παπαχατζής κ ο ζούρος απο τον λινάρδο αλλά ξέρω τι θα πρόσφερε η παρουσία του λινάρδου.. δεν θέλω να χάσουμε αυτό που είδα στα 2 αυτά παιχνίδια στο κλειστό γιατί υπηρχε κατι ωραιο στην ατμοσφαιρα κ ξεχωριστό.. μπράβο κ στον κόσμο που σημερα ήταν αισθητά παραπάνω κ ήταν μέσα στο κλίμα του παιχνιδιού μέχρι το τέλος..

στα αγωνιστικά αδικώντας τους υπόλοιπους θα πω ΜΩ-ΡΑ-Ι-ΤΗΣ… μέγας καυλέας ο μάγκας κ αρχιδατος όπως αναφέρθηκε..!

γαμω τους μανατζερ και τις κλικες

Αν παιξει ο διαμαντόπουλος δεν θα παιξει ο πετροπουλος η ο μοτσενιγκος… Απλα τα πραγματα

Ωραίοι οι παιδικοί ήρωες αλλά αν θέλουν να βοηθήσουν ας πάρουν διαρκείας, γιατί δεν νομίζω να μπορούν να βοηθήσουν είτε με τις δηλώσεις που κάνουν είτε στο παρκέ.

Το έχασα το στοίχημα, ήμασταν πολύ περισσότεροι τελικά σήμερα, παίξαμε και καλύτερο μπάσκετ, αν κράταγε και περισσότερη ώρα στο παρκέ τον πρώτο μας πλέι μέικερ και δεν έβαζε αυτόν που έκανε τα πολλά λάθη θα είχαμε καλύτερη τύχη.

Ο Μοτσενίγος δεν έπαιξε πολύ, δεν βρήκε ελεύθερα σουτ. Τον Μπιλή και τον Πετρόπουλο σήμερα τους ξεχώρισα πιο εύκολα και γούσταρα πολύ. Ο Σπυρόπουλος εκτός κλίματος λόγω τραυματισμού στο γόνατο από την Πέμπτη; Κρίμα. Οικονομόπουλος επίσης, πολύ βάθος η ομάδα :slight_smile:

Τον Μωραϊτη τον καταλάβαμε από την Πέμπτη. Μόνο να μην έχει τραυματισμούς. 21 ranking σε 19 λεπτά σημαίνει τέντεξ πάνω από 1. Δεν τον χορταίνεις.

Ο καινούργιος μας παίκτης μου φάνηκε λίγο σοφτ, έφαγε και 4 τάπες, αλλά μόλις ήρθε, ντάξει.

Διπλό στους αετούς που δεν πετούν ποτέ, να καταλάβουν τι σημαίνει βαριά φανέλα.

Στατιστικά: http://esake.gr/el/action/EsakegameView?idgame=AAAD48B5&mode=2

εγώ θα προτίνω να πάρει διαρκείας το κιτσάκι και μια φανέλα για να αγωνιστεί δυο τελευταία χρόνια όπως είπε με την αγαπημένη του ομάδα
δε νομίζω ότι θα πάρει τη θέση κάποιου πιτσιρικά αφού δε θα αντέχει να βγάλει 40λεπτο
αλλά καλύτερα να κλέψει 15 λεπτά το κιτσάκι παρά κάποιος ξένος για χάρη των μανατζαραίων

“Ξεπλένης” η προεδράρα μας ?

Οοοοουουουουουουουουουου !!!

Ας βγει να επαληθεύσει ή να διαψεύσει κάποιος που γνωρίζει, αν η πρόθεση του Διαμαντόπουλου ήταν (?) , είναι (?) , να βάλει κι όχι να πάρει λεφτά.

Πρώην παίκτη που ποτέ του δεν έμαθε basket, εεεεεεεε δεν τον κάνεις και team manager

Χρου Χρου , εσύ και αν έπαιξες με βύσμα. Σημαία μια έχουμε; Μάκης Μίλτος Ανδρέας Μπαβέας και μπορώ να γράφω ώρες Γάσπαρης Μίσσας και και.
Ασε δεν την ξέρεις την ομάδα και ας νομίζεις. Αλήθεια που κρυβόσουνα όλα αυτά τα χρόνια;
και βέβαια χωράει και κολλάει ο Διαμαντόπουλος σε αυτή την ομάδα. Και βέβαια θέλουμε Λινάρδο.
Αν θες να μιλάς εξ ονόματος μας να μας ρωτάς πρώτα. Αντε γιατί φέτος πάλι μόκο κάνω για το καλό της ομάδας αλλά ενω στο παρκέ βλέπω θαύματα στο εξω τρώμε πάλι τις σάρκες μας μεταξύ μας. Αντε βάλατε από ένα κουστούμι και έχετε δικαιώμα να λέτε ο, τι θέλετε.

παπαχατζής και χρου χρου ειναι μεταβατική κατασταση θελω να πιστευω. Δεν θα σε αφήσουν να κανεις κατι δικο σου ομως οσο η ομοσπανδία ειναι αυτή που ειναι και υπάρχουν τα κοράκια οι μανατζερ. Ελπίζω στο τελος της μεταβατικής κατάστασης γιανακοπουλοι και αγγελόπουλοι να ειναι παρελθον και εκεί να συμπεσει με reset του ελληνικου μπασκετ με μπροστάρη τον πανιωνιο…Το σχέδιο υπάρχει παντως απλα θέλει λιγο κρυφτούλι μεχρι τοτε…

Κυριακή 19-10-2014 στις 15:00 με την αεκ. Ελπίζω με τους νέους έλληνες αν όχι με τους ξένους.

Λέμε αν ο Διαμαντόπουλος θα πιάσει θέση μικρού και θα του κόψει το μέλλον. Δηλαδή ο Κουκουλάς , 23 , τι ακριβώς κάνει; Κατά τα άλλα σήμερα μόνο ο Ξανθόπουλος και λίγο ο Βεργίνης έδειξαν οτι είναι παίκτες Α1. Ο Γούντς καλούτσικος , θα σπρώξει και θα φάει ξύλο ευχαρίστως ο άλλος απο το Ρέθυμνο κάτι ήξεραν που τον έστειλαν. Μετριότατος. Ο Ρώσος ξέρει. Ο Στραντ δεν μπορεί είναι κακός και έτσι και αλλιώς μέτριος. Γιατί άραγε δεν ήταν ο Πετρόπουλος δεν ξέρω. Ρε παπαπα 1-3-1; Σοβαρά;
Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και ακούω για γκέρ άλλο ένα ενω δεν ακούω για Μπάρλο ή κάποιον σοβαρό ψηλό. Τώρα που είπα ψηλό κρίμα το μπόι σου Σαρικόπουλε , παιδί μου ούτε για Α2. Κρίμα.