to gosl htan ofsite
Πότε θα πεις την αλήθεια, πότε επιτέλους θα κοντράρεις απόφαση συναδέλφου σου
![]()
Τέλος η ιστορία νομίζω , ούτε κομπιουτεράκια μας σώζουν. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υπάρχει καλύτερη ομάδα από εμάς και θα ανέβει. Πέρυσι η Κηφισσιά , φέτος το Ρουφ.
Πολύ κακός ο προπονητής χθες , πολλά λάθη αλλα παρολα αυτα στο 2ο με τη φόρα από τους τρελαμένους στην κερκίδα( ; ), πήγε να γίνει το διπλό. Κρίμα και πάλι κρίμα.
Πολύ δυνατή εκδρομή.
Συμφωνώ ότι υπάρχει καλύτερη ομάδα και διαφωνώ με το άρθρο στα Πανιώνια Νέα ότι είμαστε εμείς η καλύτερη ομάδα. Στο γήπεδο φαίνονται όλα.
Η αλλαγή προπονητή φέτος ίσως ήταν κακή ιδέα.
ΥΣ Αυτό ήταν κεκλεισμένων; Μόνο στην Ελλάδα…
Ο Κοντοές έπαθε Φορτούνη ε; Τέλοσπαντων… Μου φαίνεται ψιλοαπίθανο να πάμε να κερδίσουμε στο Ρουφ, κανα Χ το βλέπω και μετά παρακαλετό μέχρι το τέλος της χρονιάς. Απίστευτες οι ευκαιρίες που χάνουμε , ο Λιούμης μου θυμίζει τον Μασούρα της πρώτης διετίας , τα κάνει όλα καλά , αλλά θέλει 10 τετ α τετ για να βάλει 1 γκολ. Πάλι δεν πολυκατάλαβα πως κατέβασε την ομάδα ο κοουτς , μάλλον κάτι με 3 στοπερ απ’οτι καταλαβαίνω Καραβιδα, Γκαλιτσιο, Ζουλια, Ξυγκορο αριστερα, Αργυριου δεξια , Μπρέγκου-Κοντοε χαφ, Πισπα μπροστα τους και Λιουμη-Κρασι φορ.
Δεν εχω βρει λόγο για την εμμονή στο Κρασι, σιγα τον παιχτη.
Καλά το πέναλτι που πήραμε είναι απίθανο. Και είνσι κι σκριβώς μπροστά στον διαιτητή. Για να μην λέμε μόνο για τους άλλους…
Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω
και για το πέναλτι και για τις κινήσεις του προπονητή και για το ότι χάνουμε αυτά που δε χάνονται.
το τελευταίο μάς έχει στοιχίσει μέχρι τώρα.
ας κοιτάξουμε το ματς με Ρουφ. Έχουμε 2 βδομάδες να ανασυνταχθούμε και να δουλέψουμε.
και ας ελπίσουμε ότι δεν θα μαγειρευτεί τπτ πάλι και θα μπορέσουμε να έχουμε παρουσία!
Τους εμπειρους για αυτό τους θες
Τι θα γίνει με τις χαμένες τελικές μπροστά στο τέρμα;Έχει γίνει ψυχοβγαλτικο πλέον…
Με το μπεναλχι γελάνε και τα σημαιάκια του κόρνερ ΑΛΛΑ αν δει κανείς τι πήρε χθες το Ρουφ αλλά και τι σπρώξιμο εχει φάει γενικά σε όλο το πρωτάθλημα θα καταλάβει πόσο βρόμικο ως το μεδουλι είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο…Είναι προφανές πως έχουν πατρωνες οι Ρουφ(ιανοι) αλλά ποιους και γιατί τόσο λύσσα να μην ανέβει ο ιστορικός;
Υ.γ Τιμωρία σε όλη την ομάδα με τελειώματα στην προπόνηση μέχρι να σβήσει ο ήλιος, δεν παλεύεται άλλο και πλέον κοστίζει σοβαρά…
Υ.γ 2 Κάτι μου λέει πως ούτε εισιτήρια θα δοθούν, ούτε τηλεοπτική κάλυψη θα έχει στο κοτετσι της χαμοστερνας, μας βλέπω στην γέφυρα της Πέτρου Ράλλη να βλέπουμε αμφιθεατρικά…
Το γήπεδο του Ρουφ είναι ένα γηπεδο πολύ μικρών διαστάσεων . Θέλει δύναμη . Και πολλά σουτ
Δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό.Πολύ σιγουράκι όντως.
Τη προηγούμενη Παρασκευή και το Σάββατο, ήμουν αρκετές ώρες στο γήπεδο λόγω διαφόρων εργασιών στα χαλάσματα, εριχνα ματιές στη προπόνηση και υπήρχε η αίσθηση οτι στα τελειώματα υπήρχε μεγάλη ευστοχία και το συζητάγαμε οτι υπήρχε μια ικανοποιητική εξέλιξη. Αρκεί αυτό να φανεί και σε αγώνα.
Τι κόσμος,τι καύλα,τι κρίμα…
Δυστυχώς ποδόσφαιρο αξιώσεων δεν είδαμε, άλλωστε το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν ιερός σκοπός, απλά στο τέλος μένει αυτή η πίκρα για ένα ακόμα τρένο που μάλλον χάνουμε.
Ποδοσφαιρικά και μόνο η ομάδα έδειξε όλες τις αδυναμίες που εχει φέτος σε συνδυασμό με μπόλικο άγχος ,αν και είχε αρκετούς έμπειρους στην εντεκάδα,πράγμα που θα έπρεπε να μετριασει κάπως την πίεση. Ίσως μετά το γρήγορο γκολ θα έπρεπε ο κόουτς να φορτώσει τον άξονα με επιπλέον χαφ για να αποκοψει εντελώς την πιθανή αντίδραση του Ρουφ και να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθεσεις που θα προέκυπταν.
Το δύσκολο σήμερα λογικά θα ήταν το να σκοράρουμε και μάλιστα νωρίς. Παρ όλα αυτά το πετύχαμε και αντί να αποφορτιστει η ομάδα αντιθέτως μπήκε σε μια λογική διαχείρισης του παιχνιδιού από το 15’,πράγμα σχεδόν καταστροφικό αφού αυτό έφερε άτακτη υποχώρηση και τον αντίπαλο να μοιάζει υπερομαδα για 25’…
Πάλι μας πρόδωσε η άμυνα στα στημένα που εξελίσσεται σε γαγγραινα διαχρονικη από τότε που ειμασταν σουπερλιγδα μέχρι τα αλώνια της Γ’εθνικης.
Σε όλα αυτά έκατσε και η τραγική διαιτησία που έκανε ο απεσταλμένος της κιτρινόμαυρης ΕΠΟ ,αν και σε αυτό φταίμε και εμείς που δεν ζητήσαμε επιτακτικά διαιτητή πρώτης κατηγορίας.
Εγώ προσωπικά είδα δύο πέναλτι σε χέρια που δεν μας δόθηκαν,με το ένα ξεκάθαρο στο τέλος, όπως ξεκάθαρα έχει περάσει η μπάλα την γραμμή και πολύ μάλιστα. Για να είμαι δίκαιος από την κακή λήψη που υπήρχε και χωρίς να είμαι σίγουρος, ίσως είναι οριακό οφσάιντ και το δικό μας γκολ.
Ότι έγινε έγινε, θέλω να πιστεύω πως όπως σκιστηκαν με μας το ίδιο θα κάνουν και με το Ρουφ οι του Αη Νικόλα όπως και ο Πόρος. Αν περισσεύει στην διοικούσα κάνα φράγκο ίσως θα έπρεπε να τάξει κάποιο πριμ στους επόμενους αντιπάλους του Ρουφ, είναι θεμιτό και άλλωστε έτσι κινούνται τα πράγματα σε αυτές τις κατηγορίες.
Υ.Γ Προσκυνώ το μεγαλείο σου μεγαλε Πανιωνε κόσμε!
Τι κρίμα για αυτόν τον κόσμο να μην κερδίσουμε ρε γαμώτο…
Κάτι που δεν μπορώ να πω για την ομάδα.Δυστυχώς,είναι θέμα νοοτροπίας αυτή η εικόνα σε κάθε παιχνίδι,δεν μπαίνουν μέσα και να δείχνουν ότι είναι ανώτεροι από τους αντιπάλους και να καθαρίζουν αυτά τα παιχνίδια. Δεν με νοιάζει πόσους έμπειρους έχουν,πόσο μπάτζετ έχουν οι άλλοι,αν ο διαιτητής είναι στημένος ή αν οι μπράβοι μας πουλάνε τσαμπουκά. Είμαστε ο Πανιώνιος και πρέπει να κερδίζουμε εδώ που έχουμε φτάσει.
Τέλος πάντων,δεν έχει τελειώσει κάτι. Αν ο Πόρος και ο Άγιος Νικόλαος παίξουν στα ίσια σίγουρα θα τους κόψουν βαθμούς.
Όταν παίζεις το παιχνίδι της χρονιάς σ αυτό το μπουρδέλο γηπεδακι με το πλαστικό, σκοράρεις πρώτος κ μάλιστα νωρίς κ έχεις κ τον κόσμο δίπλα σου όπως ήμασταν την Κυριακή, εεε πρέπει να το παίρνεις.. κυρίως τα βάζω με το πώς περιμέναμε μετά το 0-1 σαν νομοτελειακά ν έπρεπε να το φάμε.. φυσικά τα γαμω κοράκια κ τα πληρωμένα φασιστοειδη μας θυμίζουν πως γίνεται το παιχνίδι σε αυτές τις κατηγορίες κ το πώς κανείς δεν θα σε σεβαστεί δίνοντας σου το 50-50.. πέρσι στην Καλλιθέα φέτος στο Ρουφ που πρέπει να γενικά να έχει φάει το σπρώξιμο.. δεν τελείωσε τίποτα ακόμα, κ θα είναι πολύ κρίμα να μας αρκεί τελικά το 3 στα 3 που απομένουν κ να μη το κάνουμε.. μακάρι το τέλος της χρονιάς να μας βρει να ξαναασχολουμαστε με τα διοικητικά κ μακάρι κ αυτά να βγάλουν κάπου.. δεν φοβάμαι τόσο το ότι θα μείνουμε λίγοι, όσο ότι οι νοοτροπίες της κατηγορίας θα μας πάρουν μαζί τους
Στενοχωρήθηκα πολύ την Κυριακή. Ρε πούστη μου θα πεθαίνω και την ώρα που θα ξεψυχάω θα μουρμουρίζω “μια φορά ρε, μόνο μια φορά” και δεν θα καταλαβαίνει και κανείς τι θέλω να πω.
Μια φορά γτθ μου να έρθει το αποτέλεσμα που πρέπει, τη στιγμή που πρέπει. Έχουμε καταντήσει αηδία μεταξύ μας να λέμε τα ίδια και τα ίδια παρηγορητικά σαν αλογομούρηδες που δεν έπιασαν ούτε σήμερα το φορκαστ και χτυπάνε με συμπόνια ο ένας τον ώμο του άλλου φεύγοντας από τον ιππόδρομο.
Δεν ξέρω τι μας περιμένει , σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα. Πάντως μιας και ο φίλος σακιλ ανέβασε ότι ο χαμένος τα παίρνει όλα , λέει και τα άλλο ο μαλλιάς για εκείνο το τρένο που έβλεπε τα άλλα τρένα να περνούν , οπότε υπάρχει μια διαμάχη για το τι μας εκφράζει καλυτερα στην παρουσα περιοδο.
Με εξαίρεση στιγμές και φάσεις, σε όλους τους μέχρι τώρα αγώνες, όλοι οι αντίπαλοι, ήταν πιο κοντρολαρισμένοι και έπαιζαν καλύτερα από μας. Ακόμα κι αυτοί που έχασαν.
Δεν έχουμε καλή ομάδα και από ένστικτο; από συναίσθημα; δεν ξέρω πως να το πω, αλλά αυτοί οι παίχτες δεν μοιάζουν Πανιώνιος. (Είναι άλλη ομάδα, με το σήμα του Πανιωνίου στις φανέλες)
Έχω και την πεποίθηση, ότι υπάρχουν παρέες που παίζουν μεταξύ τους στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μοιάζει να παίζουν και οι 11 μαζί. (Κυρίως πριν τις μεταγραφές, αλλά λίγο άλλαξε)