Πρωτάθλημα Γ Εθνικής (7ος όμιλος) 2021-2022

Ο Κοροπούλης ήλπιζα ότι θα γίνει βασικός πυλώνας της επιστροφής μας.. όχι μόνο το ηθικό σκέλος κ οι πιο καυλωτικες δηλώσεις προπονητή μας εβερ, αλλά κ η πολύ συνεκτική εικόνα που παρουσιασαμε πέρσι.. φέτος είναι γεγονός ότι η ομάδα έχει θέματα απειθαρχίας στο παιχνίδι της, από τις αλαζονικές προσπάθειες για τελείωμα του γροντη κ τα γιουρούσια του Κοντοέ, μέχρι την άμυνα με τα τραγικά λάθη.. όλα αυτά είναι υπαρκτα αλλά θα ήθελα να προσπαθήσει να τα διορθώσει ο Κοροπούλης.. λάθος κίνηση μου φαίνεται κ κόντρα στη νοοτροπία που μέσα σε όλη τη μαυρίλα φαινόταν ότι χτιζουμε

Λάθος φαίνεται και σε μένα, τώρα αν υπάρχει κάτι που δε γνωρίζουμε είναι άλλη ιστορία. Το θέμα είναι πως πάμε σε παιχνίδι που αν το χάσουμε χαθήκαμε με όλη αυτή την περίεργη κατάσταση.

Η προιστορία για την Κυριακή μας λέει ότι το πιθανότερο σενάριο είναι: 0-1 Βαγγέλης Μάντζιος στο 90’–> ντου και ξύλο–> παραίτηση διοικησης–> πουτάνα όλα.

Οταν βγαίνει μια ανακοίνωση και λέει ΠΓΣΣ δεν είναι μόνο διοικούσα επιτροπή, είναι το όλον.
Δηλαδή, σοβαρά τώρα θέλετε να μου πείτε οτι ο Πανιώνιος , διώχνει τον Κοροπούλη απο προπονητή του στο ποδόσφαιρικό του τμήμα???
Η διοικούσα μπορεί να αποφασίσει οτι δεν της κάνει ο Δημήτρης για τη μεγάλη ομάδα. Είναι λογικό να πάρουν την απόφαση και την ευθύνη της αλλαγής. Ιδιαίτερα αμα διαβάζουν και το ΦΒ ή δεν ξερω γω τι άλλο…
Αλλά ο Ερασιτέχνης, διώχνει τον Κοροπούλη απο το τμήμα???

Και γω το ίδιο θα ήθελα, αλλά αυτά γίνονται μόνο στην Αγγλία…

ελπίζω μόνο να μην έρθει κανένας περαστικός από το λιμάνι/μαθητευόμενος μάγος/δανεικός και αγύριστος. σόρρυ, αλλά πλέον όλα τα περιμένουμε και καλύτερα να σου βγει το μάτι κλπ κλπ
άκυρη κίνηση για όλους τους παραπάνω λόγους που έχουν ήδη αναφερθεί

και άκρως ξενερωτική για μία ακόμα φορά
οι μαύρες μέρες καλά κρατούν

ευκολα

Αφήστε που σίγουρα δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να φέρουμε κάποιο πιο καταξιωμένο. Πολύ παράξενο, πράγματι…

Εν τω μεταξύ, από πότε το αγωνιστικό είναι το πρόβλημα, από τη στιγμή που ακόμα και πρώτοι να βγούμε, δεν έχουμε λύσει το οικονομικό για να ανέβουμε;

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Βαγγέλη Σταυρακόπουλο.

Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος γεννήθηκε στις 19/12/1974 και στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην ερασιτεχνική ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αλλά και στο Αιγάλεω, τον Εθνικό, τον Ατρόμητο και τον Εθνικό Αστέρα.

Είναι κάτοχος UEFA Pro και στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο του Αθηναϊκου(Γ εθνική), του Κερατσινίου (Γ εθνική) και της Δοξα Βύρωνα (Γ εθνική) ενώ πέρσι στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν ήταν προπονητής της ομάδας του Φωστήρα που αγωνιστικέ στον ίδιο όμιλο με την ΟΜΑΔΑ μας.

Το τεχνικό team θα αποτελείται από τους: Διονύση Αλεξόπουλο (Αναλυτής αγώνων) και Τσαγκαρούλη Χρήστο (γυμναστή φυσικής κατάστασης). :red_circle::blue_circle: #panioniosfamily #theprideofsmyrna #welcome

Μάλλον και αδερφός του Τζαννή!!!

https://koinoniki.gr/2020/12/i-proponites-tou-pirea-milane-stin-efimerida-kinoniki-vangelis-stafrakopoulos-as-echoume-oli-ipomoni-giati-choris-aftin-den-ginete-tipota/

χα χα χα χαχα
όχι ο αδερφός του Τζαννή είναι σε άλλη ομάδα, εδώ στη γειτονιά μου έρχεται που και που κι αυτός βέβαια, αλλά για να πιεί καφέ
Μεγάλη παιχτούρα που βρέθηκε ένα τσικ μακριά από την ομάδα μας αλλά ας είναι καλά ο τότε πρόεδρος των Αμπελοκήπων που…
Τέλος πάντων αυτό είναι άλλη κουβέντα

Αδερφός του Τζαννή είναι, πέρυσι στο Φωστήρα από χθες σε μας.

και ναι έχεις δίκιο
τον μπέρδεψα με το Μαρίνο, τον άλλο γυμναστή που έχουμε εδώ στους Αμπελόκηπους
και η πλάκα είναι ότι ο μεν είναι γυμναστής σε ομάδα μπάσκετ με ειδικότητα ποδοσφαίρου κι ο άλλος είναι γυμναστης (μάλλον ήταν ) σε ομάδα μπασκετ με άδεια προπονητή ποδοσφαίρου

Σημαντική νίκη σήμερα καθόλου εύκολη.. το γκολ του Γροντη μου θύμισε ενα γκολ του Ρεκόμπα στο κύπελλο με Βέροια νομίζω.. άλλη γωνία , άλλες εποχές, διαστημικα άλλα μεγέθη ένα μόνο κοινό, οι άδειες κερκίδες.. μείναμε λίγοι τελικά κ είναι γλυκόπικρη η γεύση.. από την άλλη ίσως ποτέ να μην ήμασταν κ περισσότεροι.. δίπλα στην Πανιωναρα μας μέχρι την τελική νίκη!! Όλα τα γκολ πάντα το ίδιο όμορφα θα είναι σε κυανερυθρο φόντο..

Ο Γροντής έχει τους έχει καταλάβει με τι τερματοφύλακες έχει να κάνει και τη στέλνει εκεί και καλά τους κάνει.

Όσο για τον κόσμο,αυτό σκεφτόμουν και γω,μάλλον τώρα που πέσαμε,έπεσε και το ενδιαφέρον από διάφορους που έρχονταν με προσκλήσεις απέναντι και με εισιτήριο στη 2.Αλλά δεν πειράζει,το πάθος του κόσμου που είναι τώρα κοντά στην ομάδα θα μας κρατήσει στα δύσκολα και θα μας πάει ψηλά και πάλι!

Καλά για τον κόσμο είναι το λιγότερο που με ανησυχεί εμένα. Εδώ και σε πολύ καλές εποχές απέναντι σε μικρές ομάδες της Α εθνικής μαζευόμασταν 1000-1500 άτομα. Στην Γ απέναντι σε χωριά περιμέναμε κάτι καλύτερο? Και δεν είναι απαραίτητα καναπεδάκηδες αυτοί που δεν έρχονται. Απλά όχι τόσο άρρωστοι να θέλουν να δουν ερασιτεχνικές κατηγορίες. Ειδικά αν προσθέσεις και το γεγονός οτι και πρώτοι να βγούμε είναι πολύ πιθανόν πάλι να μην ανέβουμε τότε λες και εν μέρει δικαιολογημένη την εικόνα στις κερκίδες. Αν υπήρχε ένας επιχειρηματίας που έλεγε αναλαμβάνω και πάμε Α τότε αυτόματα θα ακολουθούσε πολύ περισσότερος κόσμος.

O κόσμος είναι ο αναμενόμενος αν συνυπολογίσεις όλη την κατάσταση covid κλπ, τη Γ Εθνικη κλπ. Αν προς το τέλος της χρονιάς παίζουμε κανένα κρίσιμο για άνοδο ματς πιθανώς θα μαζευτούμε κανά τριχίλιαρο.

Καλή η ομάδα μου φάνηκε. Για κάποιο λόγο δεν αγχώθηκα πολύ, φαινόταν ότι θα έρθει το γκολ. Ήταν χάλια και ο αντίπαλος. Πάμε για αήττητο μέχρι τέλους.

Παιδιά μέχρι 1000 άτομα επιτρέπονται και είναι όλος ο κόσμος με κοβιντ

Ήταν μια ωραία μέρα σήμερα. Η ομάδα μου φάνηκε καλύτερη σε σχέση με το παιχνίδι στη Σούδα,αλλά φαίνεται ότι θέλουμε βοήθεια μπροστά. Ο Λιούμης καλός,χρυσός αλλά δεν μπορεί να είναι ο βασικός μας επιθετικός. Μου άρεσε,επίσης,η τετράδα πίσω που μαζί με τον τερματοφύλακα μου εμπνέουν σιγουριά. Πάμε για νίκη την άλλη Κυριακή με την τελευταία Ιεράπετρα και μετά προετοιμασία για το παιχνίδι στον Άγιο Νικόλαο μετά από δύο εβδομάδες.

Ωραία ήταν χθες, ναι. Αγχωθήκαμε, κρυώσαμε, ήπιαμε τις μπυρίτσες μας. Κλασσικό Κυριακάτικο Πανιώνιο απόγευμα. Η ομάδα δε μπορώ να πω, πλην ένα σημείο στο δεύτερο, ότι εντυπωσίασε. Αλλά τουλάχιστον δεν υπήρχε αναμπουμπούλα στην άμυνα. Κ ο νέος τέρμας, αν και αυτός τσακωμένος με τις εξόδους, δίνει μια κάποια σιγουριά καλύτερη από τους προηγούμενους. Πάμε για τη δύσκολη συνέχεια και ελπίζω να δω λίγο καλύτερη εικόνα και επιθετικά, ίσως με τις νέες προσθήκες. Εύχομαι να μην έχουν απελαθεί ήδη από τον μηταράκη…
ΥΓ όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία, αλλά παίζει το γκολ που μας ακύρωσαν να ήταν κανονικό. και ίσως να είχαμε γλυτώσει λίγο άγχος
ΥΓ Τί κασκολάρα έβγαλαν οι Πάνθηρες!! μπράβο!

Το γκολ το έβαλα στο var, είναι κανονικό