Πρωτάθλημα Γ Εθνικής 2022-2023

απο το pelop.gr

Η διοίκηση της Παναχαϊκής με ανάρτηση της στο facebook ανακοίνωσε τα εξής για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης:
«Οριστική διακοπή στο φιλικό. Οπαδοί του Πανιώνιου εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο επιτέθηκαν στην αποστολή της Παναχαϊκής και σε όποιον φορούσε τα χρώματα της ομάδας.
Η ομάδα μας έχει ήδη αποσυρθεί στα αποδυτήρια και όλοι είναι υγιείς».

Οι Nortenos ευχαρίστησαν τους κυανέρυθρους για τη φιλοξενία και αναφέρθηκαν σε ευθύνες ανθρώπων από την πλευρά της Παναχαϊκής.

Η ανακοίνωσή τους αναφέρει τα εξής:
«Ευχαριστούμε για την υποδειγματική φιλοξενία στην κερκίδα από τον κόσμο, του Πανιωνίου!!!
Λυπούμαστε, για την ντροπιαστική συμπεριφορά κάποιων που υποβαθμίζουν την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, με απαράδεκτες συμπεριφορές…
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ»

Αν και εφόσον ξεκινήσει ποτέ αυτό το πρωτάθλημα , θα πάμε σε ένα μαραθώνιο 34 λογικά αγωνιστικών. Η ιστορία στη Γ’ εθνική δείχνει ότι πολύ σπάνια έως ποτέ υπάρχουν περισσότεροι των δύο διεκδικητές της ανόδου σε έναν όμιλο.

Αν υποθέσουμε ότι εμείς είμαστε ο ένας, περιμένουμε την κλήρωση για να μάθουμε τον άλλον. Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο που θα κρίνει τη χρονιά: σε ποιον θα πέσουμε επάνω. Άλλο να πέσεις πάνω σε μια ομάδα-μαφία, άλλο να πέσεις σε μια ομάδα με λεφτά απλά, άλλο να πέσεις σε ένα όνομα που όμως δε λέει κάτι. Η λογική λέει ότι η ΕΠΟ θα μαγειρέψει έτσι τους ομίλους ώστε να ανεβούν όλοι οι αρεστοί, θα μοιράσει δηλαδη τις ομάδες που “πρέπει” να ανεβούν όσο καλύτερα γίνεται.

Άρα θεωρώ ότι στάνταρ θα πέσουμε πάνω σε ένα αντίστοιχο ρουφ, είτε το λένε Πανελευσινιακό, είτε το λένε όπως να ναι.

Ο μόνος τρόπος για να ανεβείς σε τέτοια περίπτωση, είναι η τεράστια ψυχραιμία σε όλα όσα θα σου στήσουν μες τη χρονιά και η πάρα πολύ καλή ομάδα. Στο θέμα ψυχραιμίας έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, δεν έχω σε εμάς ξεκάθαρα. Και δεν έχει να κανει με το τι έγινε με παναχαικη.

Στο θέμα πολύ καλής ομάδας νομίζω ότι την έχουμε. Όχι μόνο καλή ομάδα αλλά και έτσι φτιαγμένη ώστε να υπάρχουν δυο παιχτες σε κάθε θέση αλλά και από τη μέση και μπροστά όλοι οι παίχτες να μπορούν να δημιουργήσουν.

Πολύ σημαντικό πράγμα η δημιουργία. Θα αντιμετωπίσουμε 17 ταμπούρια εντός έδρας και 14-15 εκτός. Γροντής και Στούπης είναι οι σημαντικότεροι παίχτες μας φέτος γιατί έχουν την κάθετη έχουν τα στημένα, έχουν τη μπαλιά που θα σου δώσει την ευκαιρία για το γκολ. Μετά , εφοσον παιξει ο Νγκοκ και είναι αυτός που πρέπει αντίστοιχα σημαντικοί γίνονται ο Ρεντζης και ο Τσιπρας ή ο Μουντριχας.

Μεγάλο πουλεν ο Γεωργουσης , θα βοηθησει περισσοτερο απ οσο φανταζομαστε αυτη τη στιγμη, έχει όλο το πακετο για την κατηγορια, ταχυτητα δυναμη παθος γυρναει βοηθαει στην αμυνα. Στην άμυνα δε φοβάμαι πολύ στο ψηλό παιχνίδι, πιο πολυ σε θέμα ταχυτητας μπορεί να αντιμετωπισουμε προβλημα. Στο τέρμα για τρίτη χρονια παιρνουμε ρίσκο , ας ελπίσουμε φέτος να βγει…

Τέτοια ποδοσφαιρικά ποστ θέλω να διαβάζω να γουστάρω :slight_smile:

Έναρξη πρωταθλήματος ποτέ όπως το πάνε αυτοί γτχ τους

https://www.sdna.gr/podosfairo/1007341_mpaltakos-nyhta-perase-o-aygenakis-tin-tropologia-gia-tin-epaggelmatiki

Καλοί ήμασταν επιθετικά χθες, μπάζαμε λίγο πίσω , λογικο αφου παιζαμε με 4αδα περιεργη και σε καμια περιπτωση αυτη που προοριζεται για βασικη. Ελειπε και ο Μπρεγκου απο τα χαφ , επαιζε σεντερ μπακ, που χωρις να κανει πολυ ντορο εχει αποδειχθει ο πιο σταθερος και χρησιμος για την ομαδα αυτη την τριετια. Νινο , Αργυριου , Ζαχι , Σταματης που εχουν φυγει πλεον αλλά και Ξυγκορος , Μουντριχας την πρωτη χρονια εδειχναν καλυτεροι από τον Μπρεγκου, έλα ομως που ο Ρακιπ ειναι ακομα εδω και βασικος και αναντικατάστατος.

Τσιπρας τελικά φαίνεται ότι είναι για μεγαλύτερη κατηγορία , όπως και ο Γεωργουσης και ο Καλυβας. Τερμα μαλλον ποναμε παλι αλλα γενικα δεν εχουμε δει και κανεναν στους αντιπαλους να πεις τι τερμα ειναι αυτο. Μετρια πραγματα.

Μακαρι να μην εχει επηρεαστει η ομαδα απο την καθυστερηση στην εναρξη του πρωταθληματος και ολα θα πανε καλα.

Όμιλο πότε μαθαινουμε;

Συζητάνε ακόμα 5 ή 6 ομίλους, ποιος πάει που και άλλα τέτοια μαγειρέματα…

Ρόδος
Ιάλυσος Ρόδου
ΑΟ Πυλίου Κω
Αιολικός
Μύκονος
Πανηλειακός (3ω35λ , 301χλμ)
Αίας Γαστούνης (3ω23λ , 290χλμ)
ΑΟ Διαβολιτσίου (έδρα πιθανότατα στο Μελιγαλά) (2ω33λ, 224χλμ)
Πανγυθεατικός (3ω15λ, 298 χλμ)
Φοίνικας Νέας Επιδαύρου (2ω3λ, 158 χλμ)
Ερμιονίδα (έδρα στο Κρανίδι) (2ω33λ, 187 χλμ)
ΑΠΣ Πάτραι (έδρα στα Προσφυγικά της Πάτρας) (2ω30λ, 230χλμ)
Παναργειακός (1ω49λ, 147 χλμ)

Μια μελαγχολία με έπιασε, όταν μου πέρασε ο ενθουσιασμός για τα τσιμπούσια της Κυριακής στην Πελοπόννησο, γιατί ουσιαστικά θα ξαναζήσω τα χρόνια του δημοτικού όπου κάθε Κυριακή έβλεπα τον Ναυπακτιακό με όλες αυτές τις ομάδας. Ειδικά ότι υπάρχει ακόμα “το Πάτραι” , ναι έτσι το λένε οι πατρινοί ΤΟ Πάτραι, και ότι είναι Γ Εθνική μάλιστα με συγκλονίζει, έχει πέσει αξέχαστο ξυλίκι μπροστά στα παιδικά μάτια μου σε λασπωμένο χωμάτινο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα δε βρίσκω ιδιαίτερο λόγο για χαρές σαν ομάδα, άλλο εμείς οι οπαδοί που μπορεί να χαιρόμαστε για τις εκδρομές. Δύσκολες ομάδες έχουν όλοι οι όμιλοι, δύσκολα ταξίδια επίσης , έξοδα πολλά επίσης. Τώρα αν θα μας έβριζαν εν χορω οι χανουμογαυροβαζελοι του Ταύρου, της Αγίας Παρασκευής και της Κρήτης, ενώ τώρα θα μας βρίζουν εν χορώ οι χανουμογαυροβάζελοι της Πελοποννήσου και της Ρόδου, λίγο με ενδιαφέρει.

Εκτός το πρώτο παιχνίδι , άντε επιτέλους ξεκίνα μωρή Πανιωνάρα , δεν πάει άλλο!!!

PANTHERS WEST FANS on tour !!!
Vamos!!

Θα ξεκινήσω από τα θετικά , όσα μπορείς να βρεις στη χθεσινή μέρα. Αρχικά πολύ μεγάλη μετακίνηση οργανωμένη και ανοργάνωτη. Χθες είδα κόσμο που είχε απομακρυνθεί 2 , μπορεί και περισσότερα χρόνια. Είδα κόσμο που ασκούσε έντονη κριτική στην διοίκηση του ερασιτέχνη τα τελευταία δυο χρόνια για τις αποφάσεις της. Κάτι που δείχνει ότι η πλειοψηφία του κόσμου του Πανιωνιου έχει αντιληφθεί , ακόμα και αν είχε αντιρρήσεις , ότι γίνεται σωστή και τίμια δουλειά τα τελευταία αυτά δύο χρόνια.

Είδαμε μια καλή ομάδα , όπως την περιμέναμε , με τακτική , με δουλεμένη ανάπτυξη και πάει λέγοντας. Όλα αυτά μέχρι να κταρρεύσουν από το άγχος. Μετά φαινόταν από χιλιόμετρο που πάει το πράγμα. Ένας Κούστας εκνευρισμένος στον πάγκο , παίχτες στα χαμένα , μέχρι και ο Γκοτοβος που είναι ο πιο μεγάλος και ο πιο έμπειρος τα είχε χάσει , κοιτούσε αριστερά δεξιά και προσπαθούσε να συννενοηθεί αλλά δεν.

Γύρω στο 80’ κατέβηκα από την κερδίδα κάτω στο κάγκελο όσο πιο κοντά γίνεται στην έξοδο. Είπα σε ένα φίλο τι θα γίνει ακριβώς με τη λήξη και που θα τον περιμένω. Τόσο προβλέψιμα όλα. Τόσο προβλέψιμοι έχουμε γίνει ή ήμασταν πάντα , δεν ξέρω.

Είδα όλο το παιχνίδι και μετά έφυγα τρέχοντας για να μη δω αυτά που έγιναν. Αντέχω να δω τα πάντα αγωνιστικά από τον Πανιώνιο , ήττες , ξεφτιλίσματα ότι θέλετε. Αυτό με τις μπουνιές μεταξύ μας δεν το αντέχω. Αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω για να μαζέψω κάποιον και χαλάστηκα τόσο πολύ με αυτά που είδα , είναι τόσο κρίμα , δεν μας αξίζουν ρε γαμώτο.

Από τότε που το έζησα πρώτη φορά πριν αρκετά πλέον χρόνια , μέχρι χθες , την ίδια αντίδραση μου προκαλεί αυτή η ιστορία. Σφίξιμο στο στομάχι και μια διάθεση να φύγω όσο πιο μακριά γίνεται.

Πάμε παρακάτω , την Κυριακή για νίκη βάλσαμο. Όπως μου φάνηκε η ομάδα αν δεν βρουν πολλά γκολ Τσίπρας και Ρεντζης που δεν κατάλαβα καν ποιος από τους δύο είναι ποιος , δύσκολα θα έρθουν αποτελέσματα. Ο Πίσπας είναι περίεργος παίχτης , καλός όμως σοφτ και χωρίς ακριβώς να μπορεί να παίξει 100% καλά σε μια συγκεκριμένη θέση. Ίσως σε δυάδα μπροστά να ήταν ιδανικό 9αρι, αλλά τώρα όπως παίζει η ομάδα χάνεται. Ο Στούπης φάνηκε τίμιος, το τερμα οκ…

Πολύ κουραστικό το ότι έγιναν αυτά που περιγράφεις μετά απο μια ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 26 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ. Πάνω που λέω ότι μου λείπει το να βλέπω τον Πανιώνιο από κοντά, κάτι τέτοια με επαναφέρουν.

Έχουμε μια παράδοση να παίρνουμε τερματοφύλακες που ξεσκίζονται με μας. Καλή περίπτωση αυτός ο Πονηρός για χειμώνα…

Δεν ξέρω πραγματικά πως γίνεται ένα Χ την πρώτη αγωνιστική να φέρει τόση γκρίνια.. αν αυτό που χτίστηκε βγει μάπα να γίνει κριτική ανελέητη. Αν χτίζεται κάτι καλό που θέλει κάποιο χρόνο κ κάποια αποτελέσματα αυτοπεποίθησης, το να χαλάσει λόγο ανυπομονησίας είναι αυτοκτονικο… Τα χρειαζόμαστε από πολλές πλευρές κάποια θετικα αποτελέσματα ειδικά στην αρχή δεν λεω.. αλλά το να γίνουμε νεκροταφείο σε ένα στραβό αποτέλεσμα στη πρεμιέρα δεν το καταλαβαίνω πραγματικά

Μια χαρά παίξαμε και χθες για τα δεδομένα του παιχνιδιού και του άγχους που είχε η ομάδα. Κάναμε λιγότερες φάσεις σε σχέση με την ερμιονιδα αλλα πιο δουλεμένες. Επίσης είχαμε ωραία στημένα, μου θυμισε την πρωτη χρονια Κοροπουλη που μας εδωσαν βαθμους τα κορνερ και τα φαουλ.

Στουπης και Γεωργουσης εχω πει από τα φιλικα οτι ειναι τα πουλεν μου , ο δευτερος μας @@ησε την πρωτη αγωνιστικη , πιστευω θα επανελθει. Ο Στουπης θα καθιερωθει και δε βγαινει απο ενδεκαδα. Πολυ απλο παιχνιδι και ουσιωδες. Πασες εκει που πρεπει , μονιμα ψηλα το κεφαλι να βλεπει γηπεδο , εχει και σουτ εκτος περιοχης , θα βοηθησει. Παμε για αργος την κυριακη , φυσικα δε θα ειναι ευκολο , κανενα δε θα ειναι ευκολο , αυτοι κερδισαν μες τη μυτιληνη χθες , θα το περιμενουν πως και πως το παιχνιδι.

Το χω παρει αποφαση ότι θα πεθανω σε μια καροτσα αγροτικου στο δρομο προς καποιο υποβαθμισμενο κέντρο υγείας της πελοποννήσου. Σε καλό σενάριο θα το πάθω το εμφραγμα σε γκολ, σε κακο σε χαμενη ευκαιρια σαν του τσιπρα χθες , ή ο ρεντζης ηταν δεν κατάλαβα.

Είναι καλή η ομάδα , δημιουργει φασεις , εχει συντριπτικη κατοχη μπαλας , σπανια εως ποτε δεν κινδυνευει στην αμυνα. Λιγο πιο ευκολα να σκοραραμε ρε γαμωτο.

Ελπιζουμε σε νικη και στραβοπατημα ροδου για να παμε στα ισα εκει.

Κόψε τις μαλακίες πρέπει να φάμε κι άλλες γρουνοπούλες και να πανηγυρίσουμε κι άλλα διπλά.

Η ομαδα κυριαρχεί, δημιουργεί αλλά τα χαλάει στο τελείωμα μέχρι στιγμής.. πολύ αγχος ρε γαμωτο τους καταπίνει… που πρέπει ομως μέσα στη χρονιά να δώσει τη θέση του σε νοοτροπία νικητη.. είδα κ κάποια δείγματα απειθαρχίας με τους παίχτες να τη λένε ο ένας στον άλλο που δεν μου άρεσαν. στα θετικά το μηδέν παθητικό κ η τρίτη σερί δυναμική παρουσία του κόσμου… Ο κόσμος γυρίζει πίσω στο σύλλογο, τα τμήματα είτε βρίσκονται στον ερασιτέχνη, είτε σε επιχειρηματίες είτε στο panthers club βγάζουν υγεία κ αν μας βοηθήσουν λίγο κ τα αποτελέσματα νοιωθω ότι θα έχουμε μια χρονιά που θα μας μείνει… Στα θετικά ότι με το insports γλιτώσαμε κ από τον γρουσουζη τον Καρμίρη :stuck_out_tongue: καλά να είναι το παλικάρι κ o φίλος Παναγιώτης να συνεχίζουν την πολύ ωραία δουλειά που κάνουν, αλλά για τα γούρια χαχαχα

Πανιωναρα ομαδαρα εαεαεαε. Το μονο πραγματικα ενδιαφερον απο το σημερινο παιχνιδι ειναι να πεισουμε τον τυπο με το 10 που μας εβαλε το γκολ να ερθει στον Πανιωνιο.

Κατα τα αλλα νικαμε στη ροδο και τους κοβουμε οριστικα το βηχα ολων. Αν δε γινει παντως δε λεει τιποτα , εχουμε πολυ καλη ομαδα για την κατηγορια.

Καλυβας παιχταρας αναντικαταστατος, Στουπης αλανι μπαλαδοφατσα μεγαλη.

Ριτσουλί λέγεται και είχε αρχίσει από Σαμπντόρια . Θα κάνει μεγάλη καριέρα αυτός . Ήταν παντου πραγματικά

Κατεβηκα για τις γιορτές από εξωτερικό, βλέπω έχει εντός παιχνίδι, ο καιρός προβλέπεται καλος, ευκαιρία να βγάλω και το διαρκειας μου να στηρίξω όσο μπορώ την προσπάθεια που γίνεται, όλα τέλεια για ενα Πανιώνιο Σάββατο μετά από χρόνια ξανά στο γήπεδο. Δε θα αναφερθώ καθόλου στο αγωνιστικό, αν και πήγαμε να το λουσουμε σε κάποια φάση. Αυτό που θέλω να γράψω είναι ότι για πρώτη φορά μου προκάλεσε τόσο εντονη “δυσφορία” μια συγκεκριμένη κατηγορία οπαδών που εχουμε. Άντρες, απο 50-60 και πανω που το μόνο που βγάζουν είναι ένας αδιανόητος συνδυασμός ηττοπάθειας, γκρίνιας, εξυπνακιστικης κριτικης με την πρώτη στραβή (ίσως και λίγο νωρίτερα). Η ικανότητα που έχουν να δηλητηριαζουν την ατμόσφαιρα είναι φοβερή. Μπορεί για τους περισσότερους εδώ μέσα να μη λεω κάτι καινούργιο, αλλά πραγματικά έπιασα τον εαυτό μου αηδιασμενο. Καμία συναίσθηση των συνθηκών, αντιμετώπιση του συλλόγου ως η εναλλακτική τους αντί θεραπείας σε ψυχολόγο. Όχι ότι μας παίρνει, αλλά καλό όλοι αυτοί να μένουν μακριά από την ομάδα. Και φέτος και για τα χρόνια που θα έρθουν.

Αυτοί είναι σταθεροί και όταν ήμασταν στην Α ήταν ακόμα περισσότεροι. Προφανώς τρώνε πολύ παντόφλα σπίτι και κάπου ξεσπάνε. Αφορμή ψάχνουν να γκρινιάξουν και να κράξουν.