Ανοίγω θρεντ για τον Παυλο Δερμιτζάκη για μελλοντική χρήση με το βίντεο της παρουσίασης του.
Ανοίγω θρεντ για τον Παυλο Δερμιτζάκη για μελλοντική χρήση με το βίντεο της παρουσίασης του.
Εύχομαι να μείνεις για καιρό μαζί μας. Η ομάδα παίζει μπάλα και κερδίζει, κερδίζει κι όταν δεν παίζει τόσο καλά, βελτιώνεται και οι παίχτες δείχνουν να γουστάρουν. Τον Δερμιτζάκη και τα μάτια μας!
Ένα ωραίο φαν φακτ (όποιος ξέρει με διορθώνει γιατί οι πληροφορίες συγχέονται online):
30 Ιουνίου 2023: Δερμιτζάκης αποχωρεί από τον Πανσερραικό (αφού τον ανέβασε SL)
5 Ιουλίου 2023: Πανσερραϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του Τσιμπανάκου ως ειδικού συνεργάτη σε θέματα αθλητισμού και ποδοσφαίρου…![]()
Ωστόσο πολλά site όπως και αυτό εδώ αναφέρουν ότι συνεργάστηκε και με Δερμιτζάκη όταν ήταν στον Πανσερραικ,ό αλλά το βρίσκω απίθανο καθότι δεν συμπίπτουν οι ημερομηνίες τους.
Πιο πολύ μου κάνει στο να τσίμπησε ο Τσιμπ το credit για την άνοδο του Πανσερραικού χωρίς να έχει καμία σχέση (σε αντίθεση με τον Δερμιτζάκη) παρά να συνεργάστηκαν…
Να ρωτήσω;
Αν ο Πανιώνιος δεν ανέβει φέτος στη πρώτη κατηγορία , κάτι που φαντάζει πιθανό σύμφωνα με τη τωρινή βαθμολογία, θα είναι ευθύνη του Δερμιτζάκη ή όχι ;
![]()
Είμαι της γνώμης ότι στα ομαδικά προτζεκτ η ευθύνη και αντίστοιχα το credit δεν έχουν μόνο έναν πατέρα…
Σίγουρα συνυπήρξαν στον Πανσερραϊκό τη χρονιά που ανέβηκε. Νομίζω συνυπήρξαν και στη Λάρισα για λίγο, πριν πάει το λαμόγιο ο Βοσνιάδης. Τώρα το ποιος είχε μεγαλύτερο μερίδιο στην άνοδο του Πανσερραϊκού, αυτό είναι όντως case study.
Ο Τσιμπανάκος πάντως αυτό έκανε από πάντα, μάθαινε από το καλοκαίρι ποια είναι η πιο σίγουρη ομάδα για να ανέβει και έβαζε άκρες να πάει να δουλέψει εκεί για να το καρπωθεί στο βιογραφικό του. Πλέον είναι περιζήτητος στη SL2 και συνηδειτά δεν πάει να δουλέψει στη SL1. Ακριβώς το ίδιο κάνει και ο παμπόνηρος ο Βοσνιάδης.
Επίσης να πούμε -για όσους δεν το ξέρουν- ότι ο “γεννήτορας” του Τσιμπανάκου, αυτός που παραγοντικά τον έβγαλε στο κουρμπέτι πριν από χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου, είναι ο γνωστός μας Αχιλλέας Μπέος. Ψυχοπαίδι του είναι ο Ευρυπίδης.
![]()
Ήμουν πολύ μπροστά ….
Από τον Δεκεμβριο σας έχω βάλει αυτή την ψηφοφορία….
Τι γίνεται ρε;
Κάνει δηλώσεις κι άλλοι παίζουν πινγκ πόνγκ δίπλα;
Δε θα πω άντε και γαμησου, θα πω γαμησου και αντε
Ξεκάθαρα θυμίζει ότι η Καλαμάτα στους περισσότερους αγώνες δεν είχε μάχες χωρίς να πετάει την ευθύνη από πάνω του. Κάτι Ανζάι και Φόκαμ συγγνώμη νομίζω ότι απλά μας φάνηκαν καλοί. Ελπίζω να κάτσει και να έχει σοβαρότερο υλικό να δουλέψει αλλά και λίγη περισσότερη βοήθεια στα παρασκηνιακά.
Ο Δερμιτζάκης στη συνεντευξη τύπου είπε πως έχει συμβόλαιο για 1 χρόνο και λήγει σε 2 αγώνες. Ο ίδιος θέλει να μείνει.
Δεν έλεγα τπτ άλλο. Τον απέλυσαν
Νταξει λιγο άκομψη η ανακοίνωση
Άκομψη;;;; Μιλάμε είναι γελιοι
Ξεφτίλα μεγάλη. Όχι ότι τον έδιωξαν. Ο τρόπος. Δεν πειράζει, φέρε ξανά Νικοπολίδη μλκα
Πραγματικά πολύ άσχημη ανακοίνωση…ούτε καν ένα ευχαριστώ και καλή συνέχεια ρε πούστη μου.