Προπονητής: Νέναντ Μάρκοβιτς

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΚΑΕ, ανοίγω το τοπικ γιατί θεωρείται δεδομένο από όσο διαβάζω:

Δεν άφηνες κανέναν πιο γουρλή να το ανοίξει….εσύ τερμάτισες με το thread του Ζουρου.

5 «Μου αρέσει»

Μεγάλη αλήθεια αλλά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα οπότε δεν μετράει. Το πιο πιθανό είναι απλά να μην υπογράψει πλέον…:joy::joy::joy:

3 «Μου αρέσει»
3 «Μου αρέσει»

4 «Μου αρέσει»

Ανοίγουμε τους μανατζερικούς μας ορίζοντες με ζορόσκι.

Παπούτσι από τον τόπο σου που λένε οι παλιοί.

3 «Μου αρέσει»

Γιατί εμένα ως κόουτς δε μου θυμίζει καλές καταστάσεις ? Κακό κλίμα αποδυτήρια και τσακωμένος με το μισό ρόστερ στο δεύτερο πέρασμά του.

Μπορεί και να τα θυμάμαι λάθος . Αν υπάρχει κάποιος που να θυμάται καλύτερα, ας τα πει .

3 «Μου αρέσει»

Δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν παίζει να γίνει χειρότερο το κλίμα στα αποδυτήρια οπότε ας τον δούμε και αυτόν…

Κοινό γνώρισμα όλων των προπονητών μας φέτος (μέχρι τώρα…): ξέρανε “τι σημαίνει Πανιώνιος”

1 «Μου αρέσει»

pauligle

Δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν παίζει να γίνει χειρότερο το κλίμα στα αποδυτήρια οπότε ας τον δούμε και αυτόν…

Κρατάω αυτό με την ευχή να μην επανέλθω

2 «Μου αρέσει»

Ο Μάρκοβιτς γύρισε το διακόπτη..τώρα ζήτησε 7000 φιλάθλους στην Γλυφάδα! Θα γεμίσουμε το γήπεδο;

3 «Μου αρέσει»

Κι εσύ μπασκετόφατσα είσαι ρε άτιμε :joy::joy::joy:

4 «Μου αρέσει»

Πανηγυρτζήδες πανιώνιοι, πήρατε 3 νίκες και βγάλατε γλώσσα :joy:

5 «Μου αρέσει»

Ναι ρε ‘σύ γιατί δεν θυμόμασταν ότι υπήρχε αυτό το αποτέλεσμα στο μπάσκετ…..

4 «Μου αρέσει»

Μετά Χριστόν προφήτες

1 «Μου αρέσει»

Άλλαξε το πρόσωπο της ομάδας,να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και να μην έχουμε μπλεξίματα.

Σίγουρα κάνει σωστά τα βασικά ο άνθρωπος και έδειξε πόσο καταστροφική πήγε να αποδειχτεί η επιλογή Ζουρου.

Και λίγα λες

Τι λεβέντης είναι αυτός ρε μλκς

3 «Μου αρέσει»

Λοιπόν τα χρωστάμε όλα σε σένα και τον Τόμασον μην τα ξαναλέμε. Χτες ο Γόντικας ούρλιαζε στο Λέμον για μία αμυντική προσαρμογή που έκαψε ο λεμονάτος και τον ανάγκασε να δώσει “ανοιχτό” φάουλ. Γενικά αυτά είναι πολύ καλά δείγματα.

Επίσης μου έχει κάνει εντύπωση και η χημεία του με το Φάνη. Ο Φάνης πάει του παίρνει τους μαρκαδόρους από τα χέρια, δεν τα έκανε αυτά, γενικά είναι πιο “λυτός”, κοιτάζονται στα μάτια και υπάρχει άλλο bond και αλληλοσεβασμός που δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει με εμποροϋπάλληλους στυλ Ζούρου, η Λυκογιάννη. Μιλάμε για δύο από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ για όποιον δεν έχει καταλάβει. Όποιος τους πρόλαβε να παίζουν ξέρει (ελπίζω..:thinking:). Πληθωρικές μπασκετικές προσωπικότητες, legends του ευρωπαϊκού μπάσκετ, σίγουροι μελλοντικοί Hall Of Famers και οι 2.

Ελπίζω να μην αμφισβητούνται από κανέναν αυτά γιατί τελευταία ακούμε και διάφορες τρέλες από Πανιωνάρες δημόσια πρόσωπα ή δημοσιογράφους ότι ήταν αστικός μύθος το ενδιαφέρον του Αλέξανδρου Ωνάση για τον Πανιώνιο, ότι ο Σαπουντζής κάνει επιθετικό φάουλ στον Κολιτσιδάκη στη φάση του γκολ του Ναλιτζή και άλλα τέτοια περίεργα….. :sad_but_relieved_face::downcast_face_with_sweat::sob::face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth:

5 «Μου αρέσει»
1 «Μου αρέσει»

5 «Μου αρέσει»