Προμηθέας προέρχεται από ήττα απέναντι στο Μαρούσι
Ε λογικά με εμάς θα είναι μια μεταμορφωμένη ομάδα…
Και όμως πιστεύω ότι μπορούμε
Φυσικά και μπορούμε
Πιθανότατα ο Προμηθέα να έχει πάλι σοβαρές ελλείψεις
Έφυγε για Ιταλία ο Μακιουρα
καλη εκδρομη για οσους μπορουν να βρεθουν διπλα στην ομαδα!
Έφυγε Μακιουρα,έφυγε ο ψηλός Πολικαπ…Ευκαιρία είναι να κερδίσουμε!!
(Και) Με το χθεσινό έδειξαν ότι υπάρχει ελπίδα.
Αυτός ο Πολικαπ πήγε στην ομάδα που παίζει ο Γκόλντεν, περσινός ψηλός της ΑΕΚ. Λένε ότι ο Γκόλντεν θα πάει προμηθέα.
Σοβαρός ψηλός , πασάρει καλά, ξέρει την θέση δεν είναι όμως και τόσο αθλητικός.
Αν όντως παίξει εναντίον μας θα ζοριστούμε γιατί δεν έχουμε ψηλό που να μπορεί να τον μαρκάρει.
Θα κάνουμε την Πάτρα λονδινο
Είδες τελικά που βιάστηκες να πεις ότι τελείωσε η χρονιά και ήδη πέσαμε??
Νίκη Προμηθέα με 4, λένε οι μπουκ. Κόλαση.
Πήραν 2 παίκτες αυτή την εβδομάδα. Τον έναν σήμερα.
Έγινε ξεκαθαρα το restart.
Δεν είναι οτι βλεπουμε άλλη ομαδα εντελώς.
Βλέπουμε εντελώς αλλους παίχτες Γουτσον, Κρουζερ μεταμορφωμενοι.
Τομασον κοντρολαρει το παιχνιδι και δεν κανει μαλακια στο τελος.
Τευλορ θα βοηθησει φουλ.
Νικολαΐδης με κοχόνες απο δω μεχρι την Πάτρα.
Το πιο σημαντικο που ειδα ειναι οτι σκυλιάζανε σε ολο το ματς και ειδικα στο τελος.
ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πολύ καλό διπλό! Σε πολύ καλή ημέρα ο Watson και ο Kruiser. Σε κακή μέρα lewis και lemon. Νικολαιδης ανεβαίνει. Αν βελτιώσει το σουτ και ειδικά το τρίποντο θα ανέβει επίπεδο. Μελανό σημείο τα αμυντικά ριμπάουντ αλλά ευτυχώς έχουμε βελτιώσει παρά πολύ το αμυντικό μας παιχνίδι και πλέον κοιτάμε play off. Πάμε για ένα δύσκολο παιχνίδι εντος έδρας με ΠΑΟΚ.
Αηδίασα με την διαιτησία, τόσο πολύ που έχει τελειώσει το παιχνίδι και έχω ακόμη νεύρα.
Δεύτερη χρονιά το ίδιο με αυτή την ομάδα, τους έχω σιχαθεί.
Εντάξει η ομάδα κέρδισε καταρχήν κέρδισε τους διαιτητές και μετά κατάφερε να σταθεί παρόλο που έχασε πολλά ελεύθερα σουτ από το τρίποντο.
Δεν έχω το κουράγιο να γράψω άλλα γιατί έχω εκνευριστεί τοοοοοσο πολύ. Χαλάει ο αγώνας έτσι. Δεν είναι μπάσκετ αυτό. Άλλοι κανονισμοί από την μια άλλοι από την άλλη.
Συμφωνω απολύτως! Ο Τόμασον πάρα πολύ καλός παρότι δεν σουτάρει. Ο Τειλορ φαινεται πολύ θετικός. Οι διαιτητές μας έπαιξαν κατά 90-10. Πρωτη φορά στο τελευταιο τρίλεπτο είχαμε πενταδα χωρίς Γκίκα, χωρίς Τσαλμπούρη. Αυτο δέιχνει πως οι ξένοι έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης. Ο Σταρκς εφυγε ή μένει για Ευρώπη;
Μεγάλο διπλό! Μπράβο!