Ακολουθούμε το πρόγραμμα του Αιγάλεω και η Σύρος το δικό μας.
Νομίζω είναι ιδανική πρεμιέρα με τον γαύρο Β, γιατί αν και πιστεύω ότι μας περιμένει σφαγείο, είναι μια ομάδα τελείως καινούρια και αγωνιστικά είναι πιο πίσω από εμάς.
Κάθε παιχνίδι θα είναι μάχη, ελπίζω να τα καταφέρουμε!

Για να μη φανώ υπερβολικός λέγοντας ότι πρέπει να πάμε μέχρι το ματς με την Καλαμάτα χωρίς απώλειες, θα περιοριστώ στο ότι πρέπει τουλάχιστον τα τρία πρώτα ματς να τα κερδίσουμε, αν θέλουμε να έχουμε τύχη στο θέμα άνοδος.
Πρέπει όντως να κάνουμε καλή αρχή κυρίως για θέματα ψυχολογίας. Η αλήθεια βέβαια είναι οτι όλα θα κριθούν στα play offs ,οπότε και οι απροσδόκητες απώλειες (που θα έρθουν) δεν νομίζω να μας επηρεάσουν και ιδιαίτερα. Πιο πολύ θα μας επηρεάσει η γνωστή γκρίνια.
Αν κάνουμε τα στραβά μάτια στην απόδοση της ομάδας στα φιλικά και στο μάτς του Ηρακλή, πιστεύω οτι ξεκινάμε σε πολύ καλύτερη αφετηρία αυτήν την χρονιά.
Προφητικο!
Αυτό περί γκρίνιας ωστόσο είναι πάρα πολύ σχετικό και δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο Πανιώνιων, ας το παραδεχτούμε.
Η γκρίνια πάντα πηγάζει και προέρχεται από κάπου αλλά προφανώς παίζει ρόλο και το πότε έρχεται.
Το να γκρινιάζεις στο ματς με τον Ηρακλή προσωπικά το θεώρησα υπερβολή.
Το να γκρινιάζεις στα άλλα φιλικά το θεώρησα υπερβολή.
Το να γκρινιάζεις στο ματς με Ολυμπιακό Β’ επίσης αρκετά υπερβολικό για μένα.
Στο ματς με Μαρκό νομίζω πλέον όλοι έχουμε δικαίωμα και να γκρινιάξουμε και να πιέσουμε για να καταλάβουν όλοι που βρίσκονται και να υπάρχει η ανάλογη πίεση.
Στη Μαρκό λοιπόν δεν υπήρξε γκρίνια
Ήταν ένα ξέσπασμα για την κάκιστη εικόνα, σε συνδυασμό με την ανοργανωσια και την ταλαιπωρία του κόσμου που βρέθηκε εκεί, αλλά κατέληξε πάλι σε εμψύχωση των ποδοσφαιριστών.
Που η γκρίνια θα ήταν απολύτως δικαιολογημένη