Τιτανομεγιστοτεράστιος @Karastef3 .
Μπράβο σε όλους για την παραγωγή, τον χρόνο, το τρέξιμο κλπ
Και εγένετο b&r media lab. Προσεχώς έρχονται ωραία πράγματακια
Μπορεί να φαίνεται Μπεν Χουρ…αλλά δεν τρέξαμε και πολύ παντως…χαχα ένα 3ωρακι την Πέμπτη ..με βοήθεια Τζέο…μια κάμερα ένας καλός φακός 2 καλά μικροφωνακια ένα καλό Γκίμπαλ και έγινα Νόλαν από τα Λίντλ
Μοντάζ το έπιασα Σάββατο στις 6.30…απο την κ@υλ@ μου 11 το πρωί το είχα τελειώσει..μπορεί να μην έγινε με πολύ χρόνο η τρέξιμο αλλά με πααααααρα πολλη αγάπη ..και από μένα και τον Τζεο και ειδικά από τους 3 λατρεμένους πρωταγωνιστές
Μπράβο ρε παιδιά!!
Ειλικρινά μπράβο !!
Άλλη μια πολύ καλή δουλειά !
Εξαιρετικό
![]()
Τι σημασια εχει ρε Καραστεφ;
και στην τουαλετα οσο ησουν να το μονταρες, το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικο.
Δεν γνωριζομαστε προσωπικα, αλλα επι ευκαιριας να σε ευχαριστησω για την συμβολη και προβολη που εχει ο Συλλογος μεσω των βιντεο.
Να σαι καλα μεγαλε!
Μπράβο ρε φίλε Καραστεφ!
Μπράβο σε όλους σας!
Να σαι καλά αδερφέ !! Τώρα που είπες τουαλέτα ..έχω μονταρει προμο βίντεο Πανιώνιος Ατρόμητος εποχές α Εθνικής…σε καρέκλα σε νοσοκομείο σε λάπτοπ με τον πατέρα μου δίπλα …χαλάλι όλα ..η χαρά του κόσμου είναι η μεγαλύτερη μου πληρωμή
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Πολλα ΜΠΡΑΒΟ σε ολη την ομαδα! ![]()
![]()
Πολλά μπράβο σε ολους
Ρε αδερφέ @Karastef3 κάθε φορά που το βλέπω δακρύζω…τι να πω αγγίζεις τη ψυχή μας φίλε. Όπως φυσικά και το βίντεο από τη Γ στη SL2…
Δε σου κρύβω οτι περιμένω με πολυ μεγάλη ανυπομονησία το βίντεο της ανόδου.
Θα κλαίμε καμια βδομάδα…
Αδερφέ στο βίντεο της ανόδου θα παίξετε όλοι…εκεί θα κάνω κάλεσμα όπως στην Μακάμπι …όλοι μαζί στο γήπεδο για να βρούμε τους παίχτες
Παιδια, τι τρεχει με το βιντεο; Γιατι το γαμω-ΥΤ το κατεβασε?
“Αποκλείστηκε λόγω περιεχομένου με αξίωση από τον χρήστη Digital Minds Ltd-srav”.
Έτσι διαβάζω στο thumbnail του sport24.
ναι αυτο το βλεπω κι εγω… τι το “εκοψε”; Το αποσπασμα απο το τραγουδι της Κατσιμιχα στο τέλος;
Ναι . Θα ανέβει ξανά αργότερα