Play off 2011-2012

Διαφωνώ στα περισσότερα από τα άλλα που γράφεις, αλλά θα σταθώ σε αυτή την φράση σου που δείχνει ακριβώς πόσο άδικοι είναι κάποιοι με τον Μπαρτζώκα!
Στην άμυνα τα έχει απλά “ψιλοκαταφέρει”??? Είχαμε τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα μετά τον Ολυμπιακό και καλύτερη άμυνα από τον Παναθηναϊκό και τελικά λέμε πως τα “ψιλοκατάφερε”???
Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει για να του πιστώσουμε ότι στην άμυνα “αρίστευσε”?

Με την συνεχή και άδικη κριτική χάνουν πλέον το νόημα τους οι λέξεις…

Άντε να συμφωνήσουμε ότι έπαιξε καλή άμυνα. Από την άλλη …

Ξεχάσαμε και το basket που ξέραμε, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων

Με το πληρέστερο ρόστερ από τις υπόλοιπες ομάδες (εκτός των 2 μονομάχων) κατάφερε να κάνει ένα 14-10

Με όλους τους υπόλοιπους πεθαμένους

Χωρίς οικονομικά προβλήματα, σ’ αντίθεση μ’ όλους τους άλλους

Μόνιμη χρησιμοποίηση της καρικατούρας που λέγεται Παραγιός. Έχοντας πολλές φορές εκτός Σαρικόπουλο και Καββαδά.

Ένα - ΕΝΑ - σύστημα για να εκμεταλλευτεί τη καλαθομηχανή που λέγεται Ντίμπλερ δεν έχουμε δει ακόμα. Ή αν θες ένα σύστημα γενικότερα.

Μια ομάδα, που έχει επιλέξει ο ίδιος, χωρίς Ξανθόπουλο - που ήρθε τελευταία στιγμή - είναι για τα μπάζα και για την τρέλα του Μπατή

Θες κι άλλα ?

Ήμαρτον ρε Ζορο… Του πίστωσα αυτό που θεωρώ θετικό και μου τη λες για τον τρόπο και για άδικη κριτική? Και το ότι φάγαμε τους δεύτερους λιγότερους πόντους, εκτός από ότι παίζαμε μια καλή άμυνα, δείχνει επίσης ότι παίζαμε και από τα πιο αργά μπάσκετ στην επίθεση, ενισχύοντας τα επιχειρήματά μου. Εκτός κι αν θες να μου πεις ότι είχες καλύτερη άμυνα από τον ΠΑΟ που έφαγε περισσότερα καλάθια. Και δεν με άκουσες να χρησιμοποιώ σαν επιχείρημα ότι είχαμε χειρότερη επίθεση ακόμα κι από τον ΚΑΟΔ και τον Άρη, πέρα από τους 4 πρώτους. Μην παίζεις με τους αριθμούς γιατί μπορω κι εγώ να το κάνω…

Απλή ερώτηση: με την φετινή μας άμυνα (που ειδικά αυτή πιστώνεται στον προπονητή) θεωρείς ότι τα “ψιλο-καταφέραμε” όπως έγραψες ή ότι πράγματι τα πήγαμε πάρα πολύ καλά?
Στο ξαναλέω, επειδή ξέρω ότι γράφεις σωστά: είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε τις σωστές λέξεις στις ανάλογες καταστάσεις. Και χρησιμοποιώ το πιο ξεκάθαρο παράδειγμα με την άμυνα για να καταλάβεις το πνεύμα μου.

Επίσης, επιθετικά είχες την αίσθηση ότι παίζαμε αργά (πχ αλά Λιμόζ, έστω προσαρμοσμένα στα 24")? Προσωπικά πάντως δεν το είδα αυτό και οφείλεται κυρίως στον Ξανθόπουλο. Επίσης δεν είδα τραβηγμένες από τα μαλλιά προσπάθειες (δείτε το παιχνίδι που παίζει ο ΑΓΟΡ για να καταλάβετε τι λέω) που αυτό φυσικά είναι θέμα προπονητή.

Να σου αναστρέψω λοιπόν την ερώτηση. Είδες εσύ να παίζαμε καμμιά φοβερή άμυνα-τανάλια? Ήταν απλά καλή, τίποτα το ιδιαίτερο εξού και το "ψιλο"κατάφερε. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι του έδινε τη δυνατότητα το τεράστιο ρόστερ να μπορεί να ρισκάρει παίζοντας σκληρά με πολλά φάουλ. Αν είχε 7-8 παίκτες όπως οι άλλες ομάδες δεν θα μπορούσε να παίξει έτσι. Δεν νομίζω να υπήρξε ποτέ δεκάλεπτο σε όλο το πρωτάθλημα να μην συμπληρώσαμε τα 5 φάουλ, και στην συντριπτική πλειοψηφία τους πρώτοι.

Στο θέμα ταχύτητας επίθεσης είχαμε ελάχιστους αιφνιδιασμούς για την ταχύτητα του ρόστερ, και ειδικά ο Κις και κατα δεύτερον ο Μπατής καθυστερούσαν πολύ την μπάλα όταν παίζαμε σετ παιχνίδι. Ο ΑΓΟΡ που σωστά αναφέρεις ότι παίζει σε ένα βαθμό άναρχα έκανε 100 λάθη λιγότερα από εμάς. Επίσης έκανες 100+ επιθέσεις λιγότερες από τους 4 πρώτους και τον Άρη. Λιμόζ μπορεί να μην είμασταν αλλά γενικά το μπάσκετ μας ήταν αργό, εξού και οι λίγοι πόντοι στην άμυνα.

Εσύ μπορεί να διαφωνείς με τους αριθμούς και με τα συμπεράσματά μου και είναι σεβαστό, αλλά ο χαρακτηρισμός “άδικη” στην κριτική μου είναι το λιγότερο άστοχος.

Και κάτι τελευταίο. Αν δεις την κατάταξη με το ranking, την μετεξέλιξη του tendex που είναι ουσιαστικά η μόνη στατιστική ένδειξη για το πόσο καλό μπάσκετ παίζεις (και όχι φυσικά πόσο αποτελεσματικό αφού μετράει περισσότερο την επίθεση) είμασταν 8οι…

http://www.esake.gr/main/index.php?pl=21&lng=gr&pfpar=#start_statistics

Χρησιμοποιείς τα νούμερα για να επιβεβαιώσεις την σκέψη σου, και όχι με αντικειμενική ματιά.

Πράγματι φέτος είδα να παίζουμε «φοβερή άμυνα» και είχα να δω κάτι ανάλογο από την εποχή Παβίσεβιτς. Είδα να γίνονται πετυχημένες αλλαγές στα μαρκαρίσματα και αλληλοκαλύψεις και σπανίως να δεχόμαστε ελεύθερα σουτ ή να βγαίνουν οι αντίπαλοί μας μόνοι τους. Είδα μια πολύ καλύτερη αμυντικά στημένη ομάδα από την εποχή Μάρκοβιτς ή Τριφούνοβιτς που είχαν και καλύτερο υλικό παικτών. Για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον Κολοσσό στην Νέα Σμύρνη είδα την καλύτερη και «χωρίς ανάσα» άμυνα από το 2000 και μετά, όπου μια πολύ επιθετική ομάδα την κάναμε να μοιάζει με εφηβική. Ομοίως καταπληκτικές άμυνες είδα με τον ΠΑΟ εντός έδρας και με τον Ολυμπιακό εκτός, ανεξάρτητα του ότι τελικά χάσαμε.
Ακόμα και το τεράστιο ρόστερ που αναφέρεις είναι επιτυχία του προπονητή να μπορέσει να το διαχειριστεί σωστά και να κάνει συνεχές rotation χωρίς η ομάδα να χάνει ρυθμό. Και μην ξεχνάμε δεν έχουμε μια 12άδα με Διαμαντίδιδες! (κανέναν παίκτη μας πέρα από Ξανθόπουλο, Μπάρλο και ίσως και Στέφεσον –στην ομαδική άμυνα, όχι στην προσωπική του- δεν θεωρώ κάτι ιδιαίτερο αμυντικά…)

Τέλος, πολλοί ασκούν κριτική για το ότι διαμόρφωσε τελευταία στιγμή την ομάδα, ενώ θεωρούμε όλοι μας ότι είχαμε καλύτερο τελικά ρόστερ από Άρη & ΠΑΟΚ και μάλιστα με χαμηλότερο μπάτζετ. Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι γίνεται κριτική για την κριτική: ακόμα και το ότι κατάφερε με χαμηλό μπάτζετ να διαμορφώσει ένα τόσο καλό και ομοιογενές σύνολο, του το χρεώνετε ως αποτυχία επειδή το έκανε με προσθήκες της τελευταίας στιγμής!
Θα σας απαντήσω λοιπόν, καλύτερα τον Μπάρλο τελευταία στιγμή παρά τον Ντικούδη κλεισμένο από το καλοκαίρι και με τα διπλά χρήματα. Πιστεύετε δηλαδή ότι υπάρχει προπονητής στον κόσμο που ενώ έχει το μπάτζετ από την αρχή, επιλέγει να φτιάξει την ομάδα λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αντί να κλείσει τους παίκτες εγκαίρως? Η ομάδα (για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν αυτό είναι επιτυχία Μπαρτζώκα ή της διοίκησης) πήρε ένα απαραίτητο ρίσκο λόγω χαμηλού μπάτζετ και της βγήκε!

ΥΓ1. όχι πως μετράει, αλλά ειδικά τον Ξανθόπουλο τον είχαμε κλείσει από το Ευρωμπάσκετ, ένα μήνα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

ΥΓ2. προς peristeri61: πραγματικά αυτό το θέμα με τα συστήματα για τον Ντίμπλερ καταντάει αστείο. Ο Ντίμπλερ έχει τα εξής χαρακτηριστικά: είναι παίκτης που πρέπει να πάρει την μπάλα σωστά στημένος για να σουτάρει (δεν μπορεί δηλαδή να ξερμακαριστεί εύκολα αφού έχει δεχτεί τη μπάλα κάνοντας πχ ένα πλαϊνό βήμα), δεν έχει καλή διείσδυση και συνεπώς ο αμυντικός τον παίζει πολύ κοντά, αλλά και είναι πολύ συντηρητικός και ώριμος στις προσπάθειες που παίρνει (και μου αρέσει πολύ για αυτό). Αν παρατηρήσεις το παιχνίδι μας, πολλά συστήματα είναι προσανατολισμένα στον Ντίμπλερ (και πραγματικά είναι φτηνή η κριτική: ακόμα και προπονητές ΕΣΚΑ μπορούν να φτιάξουν ένα σύστημα για ξεμαρκάρισμα του σουτέρ), αλλά οι παραπάνω ιδιαιτερότητές του, τον κάνουν να φαίνεται ότι δεν παίρνει όσες προσπάθειες αναλογούν στο φοβερό σουτ που έχει.

Τι θα πει αντικειμενική ματιά? Καταλαβαίνεις πόσο ηλίθιο είναι αυτό που λες? Εσύ λες την άποψή σου, εγώ τη δική μου αλλά εγώ είμαι υποκειμενικός και εσύ αντικειμενικός? Φυσικά και χρησιμοποιώ νούμερα που επιβεβαιώνουν τη σκέψη μου γιατί ισχυροποιούν το επιχείρημά μου, αν δεν την επιβεβαίωναν θα είχα άλλη σκέψη.

Σύνελθε Ζόρο και μάθε να συζητάς…

Έλα βρε παιδιά δεν θα τσακωθούμε κι όλας για τον μέτριο. Ναι μέτριος είναι. Και έπαιξε καλή άμυνα η ομάδα αλλά μετριότατη επίθεση. Και συμφωνώ σχεδόν σε όλα και με τους δύο σας.(πως γίνεται αυτό ένας θεός ξέρει) Απλά ο ζορό απο τα παλαιά τα χρόνια νευριάζει με την άδικη κριτική γιατί δεν ανέχεται να υπάρχει καθόλου το συναίσθημα.
Αλλά εδω δεν μιλάμε για τον Μπαρτζώκα αλλά για τα επόμενα παιχνίδια.Ας νικήσουμε σήμερα και μετά αφού τα καλόπαιδα τα κατάφεραν ίσως μας επιτραπεί να δούμε ένα ματς. Σήμερα κάθομαι σπίτι αντί για το κλειστό και ας έχω διαρκείας, και δεν βλέπω το παιχνίδι γιατί δεν μπορώ να βλέπω Πανιώνιο στη τηλεόραση. Αγχώνομαι. Το γράφω και αν κερδίσουμε θα το δω μετά. Άντε καλή νίκη.

Ωραίο come back παρα το τραγικό ξεκίνημα!!
Τρομερός και πάλι ο Ξανθόπουλος, πάρα πολύ καλός ο Νατζφει και τρομερή έκπληξη απο Σαρικόπουλο. Πολύ ωραίο πάντως αυτό με τους ψηλούς, στο προηγούμενο ο Καββαδάς τώρα ο Σαρικό, καλή παρακαταθήκη.
Όλα καλά λοιπόν αφού γελάσαμε και με το Παραγυιό
Πάμε με τους gay λοιπόν χωρίς 3 με την ελπίδα να πέσει και η ποινή και να δούμε αλλο ένα ματσάκι φέτος (πριν τους τελικούς εννοείτε )

Ρε μλκ Μπαρτζώκα πήγε να σε κοιμίσει ο Κουφός από τις δηλκώσεις του στο προηγούμενο παιχνίδι.

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις ότι ο Σαρικόπουλος, ο Καββαδάς κι Αθανασούλας δεν έχουν διακοσμητικό ρόλο.

Κι αν δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις μ’ αυτή τη καρικατούρα που λέγεται Παραγιός, πάρε τηλεφ. τον ομόλογό σου στο ποδόσφαιρο και ρώτα τον τι έκανε με τον Φανούρη (ΦΤΟΥ!)

Καλά για τα λάθη δεν το συζητάμε…εκεί…σταθερά

Παρασκευή, 20 Απρ 2012 21:58

Ο Πανιώνιος πήρε την πρόκριση στην τετράδα μετά από τέσσερα χρόνια με τον προπονητή των «κυανέρυθρων», Γιώργο Μπαρτζώκα, να τονίζει πως στην ομάδα υπάρχει μεγάλη πίεση.

«Τελειώσαμε τη σειρά και τώρα πάμε για τα ημιτελικά. Ειλικρινά συγχαρητήρια στον Στέλιο και Ρέθυμνο για την πορεία τους. Και για την ομάδα που έφτιαξαν και για την αγωνιστική πρόταση που κατέθεσαν. Ο συνεργάτης μου, Χρήστος Παππάς είπε με το συναίσθημα και τον τρόπο που παίζουν οι παίκτες είναι σαν να παίζουν για τον προπονητή τους. Φαίνεται να τους έχει εμπνεύσει και πραγματικά απολαμβάνουν αυτό που κάνουν. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι ιδιόμορφη χρονιά. Από τις 13 ομάδες ήταν σούπερ ικανοποιημένοι. Οι μόνοι που δεν είμαστε ικανοποιημένοι είμαστε εμείς και ο Παναθηναϊκός που δεν πετύχαμε τον στόχο μας στην κανονική περίοδο. Έτσι όπως είναι η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ τώρα, όλες οι ομάδες έχουν άλλοθι για την πορεία τους. Εμείς έχουμε μεγάλη πίεση, προσπαθήσαμε λόγω και τραυματισμών βάλουμε νέους παίκτες στην ομάδα. Η ομάδα έχει μεγάλο όνομα και φιλάθλους που γνωρίζουν μπάσκετ και είναι δύσκολο να τους διαχειριστείς».

Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός έκανε αναφορά σε παίκτες που έχουν περάσει από την ομάδα της Νέας Σμύρνης. «Από τον Πανιώνιο έχουν περάσει παίκτες όπως οι Ντίκινς, Παπαλουκάς, Γιαννάκης, Σκιαρά, υπάρχει πρόεδρος που πληρώνει και υπάρχει πίεση λόγω της ιστορίας της ομάδας. Ολοκληρώσαμε την πρώτη φάση με επιτυχία. Δουλέψαμε σκληρά. Πιέσαμε τους παίκτες σωματικά και ψυχολογικά, τα καταφέραμε. Δεν αρχίσαμε νωθρά λόγω λαθών, αλλά λόγω της πίεσης που υπήρχε στα παιδιά. Το κάναμε για τους φιλάθλους, για τον πρόεδρο και τους οπαδούς μας. Ελπίζω στα ημιτελικά να παίξει ο Μπατής. Δυστυχώς χωρίς πρώτο σκόρερ και ριμπάουντερ Αλεξ Στίβενσον, δεν θα είναι εύκολη η συνέχεια. Αυτό, όμως, να αποτελεί ευκαιρία για τον Σαρικόπουλο και τον Καββαδά. Στόχος ήταν η 4άδα που δίνει εισιτήριο για το Eurocup. Από εδω και πέρα βελτιωθούμε για να δούμε που θα φτάσουμε».

Όσο για τις «μάχες» που έρχονται όπως όλα δείχνουν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο Έλληνας κόουτς είπε πως «θέλουμε να τον κοντράρουμε. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορούμε, είναι ασύγκριτα τα μπάτζετ, αλλά χρειάζεται να το θέλει και το ελληνικό μπάσκετ. Κάνουμε αγώνα για την Εθνική επειδή είναι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού εκεί, αλλά για ποιον λόγο ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να δώσουμε 3 παιχνίδια σε πέντε μέρες;».

Από τη μεριά του ο Ζήσης Σαρικόπουλος υποστήριξε πως «η πορεία του Ρεθύμνου ήταν εξαιρετική και αξίζουν συγχαρητήρια οι άνθρωποι της ομάδας. Σημαντικό για ομάδες της επαρχίας. Ξεκινήσαμε νωθρά, όχι καλοί επιθετικά, σκεφτόμασταν πολύ και αυτό δεν μας έκανε καλό στο παιχνίδι. Στο τέλος του ημιχρόνου τραυματίστηκε ο Αλεξ, πεισμώσαμε είπαμε παίξουμε και για αυτόν. Με άμυνα βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση και το γυρίσαμε. Έχουμε βαθύ πάγκο. Όλοι έτοιμοι να βοηθήσουν. Μου δόθηκε ευκαιρία παίξω και για τον Άλεξ, χαίρομαι που τα κατάφερα. Προσπάθησα να βγάλω ενέργεια».

Μεγάλο μείον σήμερα ο τραυματισμός του Στίβενσον. Έχουμε και άλλους παίκτες στην θέση αυτή αλλά πλέον στο μπάσκετ μετράει πολύ να έχεις πολλές επιλογές.

Σήμερα η ομάδα έδειξε χαρακτήρα νομίζω. Αν και πήγε να αυτοκτονήσει με το ξεκίνημα που έκανε τελικά βρήκε τον τρόπο να πλησιάσει, να κερδίσει στον ψυχολογικό τομέα και τελικά να κερδίσει και το ματς.

Το Ρέθυμνο έχει πολύ καλούς ξένους, καλύτερους από τους δικούς μας, όμως όχι τόσο πλούσιο ρόστερ όπως το δικό μας.

Ο Ξανθόπουλος ήταν εξαιρετικός σήμερα, όπως και ο Σαρικόπουλος που τον Νάτφεϊ.

Αν μπορέσουμε να διατηρήσουμε το ρόστερ μας ως έχει και στην θέση του Κις να βρούμε κάτι καλύτερο θα πάμε πολύ καλά.

Κερδίσαμε και έτσι κάθησα και το είδα. Μαγικός Ξανθόπουλος, ο μόνος που μπορεί να κάνει τον άσσο, ωραίος ο Σαρικόπουλος ο Καββαδάς ο Νάτφεϋ.Άθλιος ο Ντίμπλερ παραλίγο να μας κρεμάσει. Θλιβερός όπως πάντα ο Κις ο βετεράνος. Δεν αναφέρομαι καν στο τσουβάλι. Πάλι έξω ο Στήβενσον. Αυτό είναι κάτι που το έχουμε παραβλέψει. Τους τραυματισμούς. λέμε για τους 13 παίκτες αλλά ξαχάσαμε ότι ο Μπατής δεύτερη φορά είναι έξω ο Γιάνκοβιτς τον δεύτερο γύρο τίποτα ο Στήβενσον μόλις γύρισε πάλι έξω, Ο Μπάρλος ένα γύρο έξω. Ο Αθανασούλας κάτι μπορεί ο Ιωάννου όμως μάλλον όχι. Τέλος καλό όλα σχεδόν καλά. Μένει πάντως στο τέλος της χρονιάς ότι δεν είδαμε καλό μπάσκετ. Τίποτα καινούργιο τίποτα πρωτοπόρο. Μέσα σε όλα αναγκαστηκά είδαμε και χαρήκαμε τον Καββαδά ευτυχώς. Είναι το μεγάλο κέρδος για φέτος. Έστω και κατά λάθος.

Πυρρειος νικη, λογω τραυματισμου του Στιβενσον…
Μπραβο στην ομαδα για την ανατροπη εδρας που εκανε!!!

Ο βασικος στοχος της χρονιας που ηταν να περασουμε στο final four,επιτευχθη και αυτο νομιζω οτι ειναι το κυριοτερο απο ολα. Αν η ομαδα καταφερει να βγει 3η τοτε για μενα ειναι απολυτα επιτυχημενη χρονια. Δυστηχως πιο πανω δεν παει…
Το μπασκετ αυτη τη στιγμη, ειναι οτι καλυτερο εχει να επιδειξει αυτος ο Συλλογος φετος και μακαρι να συνεχισει ετσι μεχρι το τελος!

22/04/2012, 14:28 | Διαβάστηκε 601 φορές Αποστολή

Η Α’ φάση των play offs της Α1 μπάσκετ των ανδρών ολοκληρώθηκε με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Κολοσσό και Πανιώνιο να παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση, όπου οι ομάδες θα πέσουν στη μάχη για τις θέσεις 1-4. Η σειρά των αγώνων θα ξεκινήσει την Τρίτη 24 Απριλίου και ο νικητής θα κριθεί στις 3 νίκες.

Σε αυτή τη φάση των play offs, οι δύο πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στην έδρα της ομάδας με την υψηλότερη βαθμολογία. Ο τρίτος και ο τέταρτος αγώνας (αν χρειαστεί) θα μεταφερθούν στην έδρα της ομάδας με τη χαμηλότερη βαθμολογία. Σε περίπτωση που οι ομάδες φτάσουν στην πέμπτο αγώνα, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας με την υψηλότερη βαθμολογία.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Β’ Φάσης των play offs:

1ος αγώνας - Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΟΑΚΑ 17:00 ΝΕΤ Παναθηναϊκός – Κολοσσός ΒΑΠ
ΣΕΦ 19:00 ΝΕΤ Ολυμπιακός – Πανιώνιος

2ος αγώνας - Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΣΕΦ 17:00 ΝΕΤ Ολυμπιακός – Πανιώνιος
ΟΑΚΑ 19:00 ΝΕΤ Παναθηναϊκός – Κολοσσός ΒΑΠ

3ος αγώνας - Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Βενετόκλειο 17:00 ΝΕΤ Κολοσσός ΒΑΠ- Παναθηναϊκός
Κ.Γ. Νέας Σμύρνης 19:00 ΝΕΤ Πανιώνιος – Ολυμπιακός (κεκλεισμένων των θυρών)

4ος αγώνας (αν χρειαστεί) - Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Βενετόκλειο 17:00 ΝΕΤ Κολοσσός ΒΑΠ- Παναθηναϊκός
Κ.Γ. Νέας Σμύρνης 19:00 ΝΕΤ Πανιώνιος – Ολυμπιακός

5ος αγώνας (αν χρειαστεί) – Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΣΕΦ 17:00 ΝΕΤ Ολυμπιακός – Πανιώνιος
ΟΑΚΑ 19:00 ΝΕΤ Παναθηναϊκός – Κολοσσός ΒΑΠ

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! ΑΝΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤΣ!!!

Με στόχο να σταθεί αξιοπρεπώς ο Πανιώνιος ρίχνεται στη μάχη της ημιτελικής φάσης αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό. “Η ομάδα μας επανέρχεται στον ημιτελικό του Πρωταθλήματος και θέλουμε να δικαιολογήσουμε την παρουσία μας σε αυτόν με όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις. Για τους παίκτες μας αποτελεί πρόκληση να αγωνιστούν απέναντι στους καλύτερους και το κίνητρό μας πρέπει να είναι υψηλό” επισήμανε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ ο Ζήσης Σαρικόπουλος πρόσθεσε: “Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και για μας είναι σημαντικό να διδαχτούμε πολλά πράγματα από αυτή τη σειρά των αγώνων. Ελπίζουμε με τη δύναμη και την μαχητικότητα να οδηγήσουμε τη σειρά στα οριά μας”.

Δεν υπάρχει η «χαρά της συμμετοχής» ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!

Τεσπα…

παίρνω το διπλό
ποντάρω μια τυρόπιτα και έναν ελληνικό

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, μίλησε στο Goal για το θέμα που προέκυψε μετά τα παράπονα του Ολυμπιακού. «Το σκεπτικό μας ήταν απλό και δίκαιο. Ακολουθήσαμε τη βάση της ισοτιμίας. Φυσικά και έχουμε λάβει υπόψη μας ότι το πρωτάθλημα πρέπει να τελειώσει νωρίς, καθώς προέχει η προετοιμασία της Εθνικής για το προολυμπιακό τουρνουά. Από κει και πέρα έπρεπε να φτιαχτεί ένα πρόγραμμα με βασική αρχή ότι οι αγώνες στις θέσεις 1-4 ίσως να είναι ακόμα και πέντε. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε ένα πρόγραμμα με αρχή ότι και τα δυο ζευγάρια Ολυμπιακός - Πανιώνιος και Παναθηναϊκός - Κολοσσός θα λήξουν με 3-0. Θα ήταν άδικο και θα έδειχνε ότι δεν υπολογίζουμε τους αντιπάλους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σε αυτή τη σειρά. Έπρεπε να υπολογίσουμε ότι μπορεί Κολοσσός και Πανιώνιος να πετύχουν κάποια νίκη ή νίκες και οι σειρές να μην κριθούν στο 3-0.

Τι μας λέτε?? Υπάρχει και αυτή η περίπτωση???