Πίτα / Ιστορία / Ενίσχυση

Η ανακοίνωση από το σάιτ των πανθήρων:

Αύριο, βράδυ Παρασκευής (4/3), στις 21.00, στο καφέ Κλεψύδρα της Πλατείας έχουμε Πανιώνια γιορτή! Κόβουμε την πίτα μας (έστω και καθυστερημένα), τιμούμε μορφές τις κυανέρυθρης Ιστορίας και στη συνέχεια συμμετέχουμε στο πάρτυ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση ενός δικού μας ανθρώπου που μας χρειάζεται δίπλα του! Είναι ηθική υποχρέωση όλων μας να είμαστε εκεί!
Σας περιμένουμε όλους!

Αξίζει τον κόπο και την στήριξη σας… Θα ναι μια όμορφη βραδιά με ιδιαίτερο σκοπό! Θα χαρούμε να σας δούμε όλους!

Πραγματικα αξιζει τον κοπο να τιμησουν τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ με την παρουσια τους οσοι μπορουν, και ταυτοχρονα να βοηθησουν σε μια δυσκολη στιγμη ενος ανθρωπου που εχει υπηρετησει πιστα την ιδεα του Πανιωνιου και των Πανθηρων εδω και πολλα χρονια.

Αν υπάρχει κάποιος λογαριασμός που μπορούμε να ενισχύσουμε έστω από μακριά ας τον δώσει κάποιος εδώ μέσα.

Συγκινητικό πάντα, αν και αναμενόμενο, όταν οι πανιώνιοι βοηθάμε ο ένας τον άλλο!!
Σίγουρα θα είναι μια ωραία βραδυά!

Ας δώσει κάποιος και feedback για όσους λείπουμε. Πως ήταν η εκδήλωση; Ποιοί παραβρέθηκαν; κλπ κλπ.

από αθλητές σύγχρονους:

μπάλα: Κοντοές Παναγόπουλος
μπάσκετ: Βλάντο (βραβεύτηκε) και δεν πρόσεξα άλλον
πόλο: Θωμάκος, Μιράλης, Μουρίκης, Μπεριστιάνος, Τζαμαντάκης, Χατζηγούλας (νομίζω)
βόλεϊ: δεν ξέρω ονόματα αλλά υπήρχαν
χάντμπολ: δεν ξέρω
γυναικεία μπάσκετ βόλεϊ: καμία

λογικό τελευταία στιγμή πάντως να λείπουν πολλοί ειδικά τα αθλήματα που δεν παίζουν αυτό το σ/κ (γυναικεία)

υπήρχαν Μανίκας, Εμβολιάδης και άλλοι παλαίμαχοι (βραβεύτηκαν)
δημοσιογράφοι Μπιτσι, Διόγος
παράγοντες ερασιτέχνη/μπάσκετ αρκετοί

υπήρξε βράβευση και για Σταματελάτο
υπήρξε βράβευση και για Κοβάνη

αυτά ξέρει να τα γράφει καλά ο D.Michailidis που ήταν παρών.

όμορφα ήταν!

Πολύ όμορφη βραδιά με βραβεύσεις και γενικότερα πρόσωπα από τον παλαιότερο κόσμο του Πανιωνίου που μας θύμισαν πολλά.
Φυσικά τη μεγαλύτερη ανταπόκριση είχε ο γιος του Μπόμπαν ο οποίος έλαβε και την πλακέτα.
Πολλά παιδιά από την ομάδα πόλο παρεβρέθησαν,ελπίζουμε να μας φέρουν αυτό που μας χρωστούν από πρόπερσι.