Πέμπτη 5/2/2026 - 19:00 Πανιώνιος - Ολυμπιάδα Νεάπολης (Cosmote Sport 8 HD)

Τιγκάρουμε το Βαρίκας στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι εκεί για φέτος για να πανηγυρίσουμε την επική πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Επαναληπτικός ημιτελικός και - αν όλα πάνε καλά - επαναληπτικός τελικός στη Γλυφάδα, λόγω του ότι δεν πληροί το Βαρίκας τις απαιτούμενες διαστάσεις αγωνιστικού χώρου.

1 «Μου αρέσει»

Μετά τη σημερινή εμφατική νίκη με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και δεδομένου ότι η ομάδα πάλι στο πρώτο σετ δεν έπαιξε καλά, είμαι σίγουρος ότι θα δούμε μεγάλα πράγματα και στην Ευρώπη. Συγκέντρωση για να περάσουμε τις συμπαθείς Κύπριες και μετά ήρθε η ώρα για την πρώτη / πρώτες νίκη / νίκες εναντίον του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν!

2 «Μου αρέσει»

Ο Πανιώνιος Betsson αντιμετωπίζει την Ολυμπιάδα Νεάπολης, για το 2ο ματς της φάσης των «8» του CEV Volleyball Challenge Cup.
Μαζί, συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία.

🏐Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου, 19:00 | Πανιώνιος Betsson 🆚 Ολυμπιάδα Νεάπολης

📍Κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας»

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά μέσω της Cosmote TV

🏐🔴🔵
#panioniosvolley #cevchallengecupw #panionios

2 «Μου αρέσει»

Για όσους δεν μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο, μετάδοση από το Cosmote Sport 8 HD.

1 «Μου αρέσει»

1 «Μου αρέσει»
1 «Μου αρέσει»

in Τζίνα we trust

1 «Μου αρέσει»

το νου σου ε

:smiley::rofl: :joy:

1 «Μου αρέσει»

κάνα κλεψιμαίικο λινκ παίζει για τους μη έχοντες του εξωτερικού; να πω εδώ ότι καταδικάζω την πειρατεία απ’ όπου κι αν προέρχεται, εκτός κι αν προέρχεται από αυτούς που πειρατεύουν αυτούς που την καταδιώκουν.

5 «Μου αρέσει»

εκεί στα εξωτερικά δεν σας απειλούν με πρόστιμα των 750 €;

1 «Μου αρέσει»

μπαίνουμε με VPN αγαπητέ, ελληνική IP κιόλας, να μας ψάχνει ο Κούλης

3 «Μου αρέσει»

https://livetv.sx/enx/eventinfo/340077827__panionios_w__olympiada_neapolis_w/

Με δική σας ευθύνη…. ο μπανιστιρτζής αυγουλομάτης παραμονεύει

3 «Μου αρέσει»
2 «Μου αρέσει»
2 «Μου αρέσει»

3 «Μου αρέσει»
1 «Μου αρέσει»
1 «Μου αρέσει»

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα έγραψε για άλλη μια φορά ιστορία. Δεν είναι λίγο ναι είμαστε στους 4 ενός Ευρωπαϊκού θεσμού, στο οποιοδήποτε άθλημα . Μόνο περηφάνια μας γεμίζει αυτή η ομάδα . Ότι είναι γίνει από δω και πέρα ας γίνει … Είμαστε ήδη κερδισμένοι…
Στο τρίτο και πολύ σημαντικό σετ οι Κύπριες έκαναν υπερπροσπάθεια. Η ομάδα μας όμως άντεξε ! Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν ήταν άλλο τμήμα του Συλλόγου θα το είχαν γυρίσει το ματς … Το ανδρικό βόλεϊ και το μπάσκετ είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα….

3 «Μου αρέσει»