Ανοίγω για το ματς/τελικό του Σαββάτου.
Χωρίς να έχω δει καθόλου την Καρδίτσα, είδα απλά το βιντεάκι του Λουμπεν που τα καρφώνανε όλα…
Ανοίγω για το ματς/τελικό του Σαββάτου.
Χωρίς να έχω δει καθόλου την Καρδίτσα, είδα απλά το βιντεάκι του Λουμπεν που τα καρφώνανε όλα…
Γενναία απόφαση να το ανοίξεις @pauligle ![]()
Δεν άντεξα το βάρος. Μακάρι να βγεις γουρλής!
Ειμαι εντελως καινούργιος στο σάιτ αλλά πολύ παλιός ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.Εβλεπα μπάσκετ οταν το βαρικας ηταν ανοιχτό γήπεδο και οταν παίζαμε αγώνες πρωταθλήματος στο καλλιμάρμαρο.Και ερχομαι στην ερώτηση που με καίει.Ξέρει κανείς απο εσάς τους νεώτερους αν τα χρήματα που ξοδεύτηκαν φέτος γιαυτούς τους ατάλαντους θα πληρωθούν απο τους επενδυτές η θα τα χρεωθει ο σύλλογος οσα δεν πληρωθούν απο αυτούς?
@antonio καλωσήρθες!
Η ΚΑΕ είναι ξεχωριστή νομική οντότητα (εταιρεία) και ο ερασιτέχνης (σύλλογος) δεν επιβαρύνεται για τίποτα από ότι συμβαίνει στο τμήμα.
Αν τα λέω λάθος, ας με διαψεύσουν οι γνωρίζοντες .
Λάθος εκφραση.Δεν εννοούσα τον ερασιτέχνη αλλά την καε.Γιατί κάτι τέτοια ελεγε και ο γνωστός γιατρός στο ποδόσφαιρο οτι χρεώθηκε,οτι πούλησε σπίτια κ.λ.π αλλά δεν εμαθα ποτέ αν είχε αναλάβει κάτι από τα χρέη πού δημιούργησε.
Αν μπουμπουνίσουν και αφήσουν χρέη αυτά ακολουθούν οποιαδήποτε νέα καε.
Για τα του δημοσίου δε γίνεται καν λόγος από όσο γνωρίζω και μπορεί ακόμα και να φτάσουν σε προσωπική περιουσία μετόχου -υπό συνθήκες- ή διαχειριστή (βλ. Δάρρα που πρόλαβε να μην αφήσει κάτι στο όνομά του). Διακανονίζονται ωστόσο όπως και τα χρέη προς ιδιώτες πιστωτές που για παράδειγμα στο ποδόσφαιρο νομίζω υπήρξε κάποιο παράθυρο για κούρεμα. Σε γενικές γραμμές οι ιδιώτες πιστωτές -ακόμα και υπάλληλοι- συνήθως τρώνε φέσι σε αυτές τις περιπτώσεις. Αυτό βλέπω .
Οι πιο γνώστες ας συμπληρώσουν ή διορθώσουν.
Δεν νομίζω ότι μας έχουν δώσει το δικαίωμα να σκεφτόμαστε έτσι για αυτούς οι συγκεκριμένοι ιδιόκτητες.
Εγω θεωρώ ότι συναισθάνονται την ευθύνη που έχουν και κακά τα ψέματα δεν φταίει κάποιος άλλος για αυτό το χάλι.
Χρειαζόμαστε επιτέλους μια νίκη έτσι για να έχουμε σε κάτι να ελπίζουμε.
Πλέον με 8 ξένους στο ρόστερ αλλά μπορούν να παίξουν 6. Ο Γουόλ δεν είναι δηλωμένος στην Ελλάδα. Πρέπει να μείνει ακόμα ένας έξω και λύσεις δεν έχουμε. Δεν ξέρω τι γίνεται με Γκικα.
Ενδεικτικό του πως είναι η κατάσταση είναι ότι στους ψηλούς κατεβαίνουμε με Γουότσον και Γόντικα.
Καλημερα απο τον μαχομενο αγγλικο νοτο. Ειδα χθες ενα πολυ περιεργο ονειρο. Με επισκεφτηκε ο Παΐσιος στον υπνο μου και μου είπε να μη στεναχωριεμαι που τα τουβλα του Κρουζερ χτιζουν προωρα το νεο Αρτακης. Με εσφιξε στον ωμο και μου είπε να ανεβω στο πιο αργο αλογο να με κουβαλησει. Μην χρονοτριβω λοιπον, το ροδι θα σπασει με Καρδιτσα με μαγιοκλικια απο τον Ντιρκ των φτωχων, Τσαλμπουρη. Συνοδοιποροι στον οπλαρχηγο Τσαλ, ο wesley sniper Λεμον και ο big Pappas με την κορδελα του. Το θωρηκτο Γοντικας σαν αλλος Ivan Drago θα παρει παραμαζωμα αντιπαλους, συμπαικτες, παγκο, διαιτητες, μασκωτ. Τετοια αυταπαρνηση χρειαζεται.
Τα κουρελια θα τραγουδησουν για πρωτη φορα και ο αλενατορε θα παρει το φιλι της ζωης και παραταση απο ΟΑΕΔ. Ελπιζω να τους μεινει κουσουρι, γιατι βαρεθηκαμε τα ζαναξ.
Αυτό δεν ήταν όνειρο ρε αδερφέ αλλά παράλληλο σύμπαν!![]()
![]()
![]()
Αλλά άμα θελεις κάτι παρα πολύ όλο το συμπαν (ας ειναι και παράλληλο) συνομωτεί για να το πετύχεις…
…εκτός αν είσαι Πανιώνιος
Το αρνητικό σερι καποια στιγμή θα σπάσει. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ! Μακαρι η αρχη να ειναι σήμερα. Το πρόβλημα για μένα είναι ότι ακόμα και αν σπάσει αυτό το σερί, με αυτό που έχει δείξει ο φετινός μπασκετικός Πανιώνιος, υπάρχει σοβαρό σενάριο να ξαναρχίσει άλλο …
Οχι ρε παιδια, δεν μπορουμε να κερδισουμε επαγγελματικη ομαδα αυτη τη στιγμη - ποσο μαλλον μια με 3/3 στο αξιοπρεπεστατο ελληνικο πρωταθλημα. Δεν ξερω καν γιατι το ελπιζετε (ενταξει αν το οραματιζεστε!). Δηλαδη μου λετε οτι θα βαλουμε πανω απο τους 88 που θα φαμε, ή καποιος θα ξυπνησει σημερα και θα κανει μπλοκ-αουτ; Εγω εχω παρει αποφαση οτι πεσαμε και ειμαι καλα με τον εαυτο μου.
Μπαίνουμε 2η παράταση. Πάρτε το κάπως ρε γαμώτο. Είμαστε χειρότεροι, αλλά είναι πολύ κρίμα προσπάθεια ετών να διαλυθεί έτσι.
ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
Απίστευτο άγχος…!
ΜΟΝΟ ΓΚΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ ΡΕ!!
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΤΠΜ!!!
Σχόλια από αύριο με καθαρό μυαλό .
Θα πω μόνο ένα: @pauligle ανοίγεις όλους τους τελικούς μπάσκετ ![]()
Κουπόνι για τσεκ απ σε καρδιολογικό πρέπει να δίνουμε δώρο με κάθε εισιτήριο
Εμπρός ιστορικέ !
Μεγάλη ανακούφιση και πάνω απ’ όλα το όφελος που θα έχει η ομάδα είναι ότι θα ηρεμήσουμε όλοι - διοίκηση, παίχτες, προπονητές, κόσμος και θα συσπειρωθούμε για να σώσουμε την κατηγορία. Και το πάθημα να γίνει μάθημα - ελπίζω με το μικρότερο δυνατό κόστος, δηλαδή φυσικά αποφυγή υποβιβσαμού. Γκίκας ψυχάρα και με αυτά που έκανε στο παιχνίδι και με όσα είπε μετά από αυτό. Hands θα βοηθήσει πολύ, αρκεί να σταθεροποιηθεί. Τσαλμπούρης με ψυχολογική ανάταση θα κάνει μεγάλα παιχνίδια και θα βάλει μεγάλα σουτ. Μου άρεσε που έπαιξε και με ποστάρισμα σήμερα.
Άντε να δούμε τι επιφυλάσσει η συνέχεια. Ευτυχώς έρχεται η διακοπή για να δουλέψει η ομάδα. Ελπίζω στην επάνοδο να παίξουμε καλά με τον Παναθηναϊκό - χαμένο το παιχνίδι φυσικά, αλλά μια καλή εμφάνιση θα τονώσει την ψυχολογία περαιτέρω και θα δώσει ώθηση για Ιστορικό come back και επίτευξη του στόχου που είναι πλέον η παραμονή.
Δεν ξέρω αν σώζεται η κατάσταση φέτος …Κατάντια να πανηγυρίζουμε και να δακρύζουμε επειδή κερδίσαμε τη Καρδίτσα μετά απο δύο παρατάσεις λες και είμαστε ο Αιολος Αστακου… Σε επίπεδο Basket league παντα..
Θα μπορούσε ίσως να βελτιωθεί η κατάσταση αν δεν ειχαμε τα παιχνίδια της Ευρώπης. Δηλ. ίσως με τη χειρότερη ομάδα της ιστορίας μας ,επιλέξαμε ευρωπαικα ταξίδια …
Καλά το σκέφτηκε η ΚΑΕ, με λάθος τρόπο το έπραξε όμως …
Γκίκας και Τσαλμπουρης συγκινητικοί ! Πάμε για νίκη στο βαζελο τωρά… Πανιώνιος είμαστε !!
Γιατί το λες ,ελάχιστα ματς πήγαν στο σουτ…τα περισσότερα τα χάσαμε με κάτω τα χέρια και 20+ πόντους διαφορά…χαχα