ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ
Από τώρα ηχεί στα αυτιά μου το “εκεί εκεί στη Β εθνική” που όλο μίσος και χαρά θα μας φωνάζουν οι Περιστεριώτες μετά τη νίκη τους.
Φόρτσα Πανιωναρα ρεεεεεε
Αν μπούμε πολύ δυνατά και βάλουμε κάποιο γκολ κατά τύχη μπορεί και να κερδίσουμε..
Απλά πρέπει να κερδίσουμε με κάθε δυνατό τρόπο…μπείτε μέσα και πάρτε τους 3 βαθμούς ρε μάγκες…δείχτε επιτέλους ψυχή και καρδιά…αστέρι αστέρι γαμω το Περιστέρι.
Απλά πολυ καλή η ομάδα σήμερα. Ειδικά στο 1ο τέταρτο τους είχαμε πατήσει. Συνεχόμενες φάσεις που μύριζαν γκολ. Μετά ισορροπήσε ο ατρόμητος αλλά χωρίς να κάνει τίποτα. Στο 2ο πάλι δείχναμε Εικόνα ομάδας που θέλει τη νίκη. Όλες οι γραμμές έπαιξαν πολύ καλά και γενικά οι παίχτες ήταν με το μαχαίρι στα δόντια. Ο ατρόμητος μας έκανε 2 φάσεις όλες και όλες στο ματς. Λίγο περισσότερη ψυχραιμία να είχαμε και θα βάζαμε και άλλο γκολ.
Αυτό το var είναι μεγάλη αηδία. Πραγματικά δε μπορείς να χαρείς ένα γκολ.
Συμφωνω για το VAR’‘ΚΡΑΤΗΣΕ 7 λεπτα καθυστερηση ο βρωμερος ,ενω ητανε υπαιτιος ο ιδιος ο διατητης που έκανε τεσσεραμυσι λεπτα για νά αποφασισει αν θα ακυρωσει το γκολ’'και ενω ειχαμε ακομα μια αλλαγη ''Κι ομως ο ατρομητας ηθελε οχι 10 λεπτα ακομα αλλα 40 να επειζε δεν κατεβαινε περιοχη Πουτανα ελλαδα δεν τα βλεπετε τα κοράκια μωρε;;;εκει ρε πουστη μου στον πεθαμενο να κατασπαραξουνε ,υαινες του χρηματος και της λαμογιας .Ολα εδω πληρονωνται ![]()
1-0 αντί 5-0. Απλά. Με δεδομένη τη νίκη του Παναιτωλικού, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα σήμερα θα ήταν ταφόπλακα. Κοιτάμε το επόμενο!
Υπάρχει πέναλντι στο τράβηγμα πάνω στον Σταυεόπουλο στο 8 λεπτό.
Ιδίως μετά απο αυτό που δόθηκε υπερ του ΟΦΗ, αρχίζω να χάνω την ψυχραιμία μου
Σωστα’‘αμα ηθελε[α]ν θα ειχαν ρωτησει και για μας το var’Ομως δεν κανουν τον κόπο αφου εμεις πρεπει να χασουμε ντε και καλά’‘χαχαχαχαχαχ ρε τι βλεπουμε ΟΜΟΡΦΙΕς ΟΛΗς ΤΗς ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑς επάνω μας’’
Απο τα στιγμιοτυπα φαινεται οτι κυριαρχηαμε πληρως κ κινδυνεψαμε ελαχιστα. Φοβαμαι οτι ο παναιτωλικος δειχνει ενισχυμενος κ μια κ ρεαλιστικα μονο αυτον κυνηγαμε τα πραγματα μοιαζουν πολυ δυσκολα. Μεγαλη μελαγχολια για την Πανιωναρα μας που συρρικνωνεται παντου. Μακαρι να γινει καποιο θαυμα κ να σωσουμε τη χρονια, μακαρι να ξαναρθουν οι ωραιες κυριακες. Τουλαχιστον σημερα φανηκε οτι υπαρχει σφυγμος
Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαινω γιατί ακυρώθηκε το πρώτο γκολ που βάλαμε;
Επιτέλους λίγος σφυγμός. Δεν άντεχα να βλέπω την ομάδα έτσι. Σήμερα απο την αρχή μπήκαμε καλά και έτοιμοι να δώσουμε μάχη. Αυτό μου έλειπε παρά πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια.
Δυστυχώς κέρδισε ο Παναιτωλικός αλλά αμα συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε κοντά και θα έχουμε ελπίδες.
Είναι offside ο Ρεντζας στη προβολή του Αραμπουλι. Φανηκε και απο το γήπεδο και δεν πανυγηρισα καν, αλλά πόσο ξενερα αυτο το var. Να μην ξέρεις αν πρεπει να πανηγυρισεις.
Σήμερα παίξαμε πραγματικά καλά. Οταν βλεπεις ποιοι παίζουν και ποιοι είναι στο πάγκο το λες και κατόρθωμα.
Ο Ατρομητος δεν έκανε ουτε μισή φάση.
Νομίζω φάνηκε και εχθές πως η ομάδα είναι σημαδεμένη να πέσει..
Το πέναλτι που δεν δίνεται και ο λόγος που ακυρώνεται το γκολ μιας και ο ρέφερις δεν έχει δικαιοδοσία να δώσειι οφσαιντ -και ας είναι 30 μέτρα- αν ελέγχει την φάση για φάουλ, όπως και η κίτρινη για θέατρο στον ΜπατσάνΑραμπούλι λένε πολλά..
Απ την άλλη λέει πολλά και η παλικαρίσια εμφάνιση της Χαλκηδόνας ειδικά μετά το γκολ που σκύλιασεαχαχαχα να μας ισοφαρίσει..
Γενικά μάλλον έλυσε πολλά το χθεσινό win-win και εγω ακόμα κλαίω που δεν το “πρόβλεψα”
Δεν υπάρχει σωτηρία γιατί το Αγρίνιο δεν είναι το Αγρίνιο που ήταν πριν ένα μήνα(σε όλους τους τομείς) και αν πεσει η σκόντα παρακαλάμε να μην χάσουν την πρωτιά τα Γιάννενα αν και συμφωνώντας απόλυτα με τον Faith, δεν βλέπω και εγώ ούτε ένα λόγο να θέλουν απ την ομάδα να παραμείνουμε..
Μακάρι η χθεσινή εμφάνιση να μην είναι η αναλαμπή του ετοιμοθάνατου πριν το μακρύ ταξίδι…Πάθος,ενέργεια, ποδοσφαιρικη πονηριά δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Χαλκηδόνα για να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Σίγουρα το ποδόσφαιρο που είδαμε δεν το λες και διαφήμιση, μάλλον το αντίθετο, αλλά στην φάση που είμαστε μετράει μόνο το τι έχουμε στο πουγκί και δυστυχώς αυτό που έχουμε είναι πολύ λίγο. Φυσικά η ένδεια του ροστερ δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αισιοδοξια όπως επίσης και τα άλλα αποτελέσματα που είναι σταθερά αρνητικά αλλά όλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο εντός και εκτός ομάδας πρέπει να δώσουμε την μάχη μέχρι το τέλος, όποιο και αν είναι αυτό. Υ.Γ Πρέπει να τραβάνε σοβαρά ζόρια οι κομπλεξαρες από το pigeon city, εδώ πάντως όταν έρχονται θα έχει μπουλκουμέ εντός αγωνιστικού χώρου. Στα του εκτός αγωνιστικού χώρου έχω να πω πως η βλακεία είναι ανίκητη και από δω και από κει ,βλακεία που στην περίπτωση μας θα κοστίσει σε χρήμα και λογικά κάνα δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών…Είναι δυνατόν οι μαλακες εν έτη 2020 να πλακώνονται για την μπάλα αντί να πίνουν μπυρονια πριν και μετά το ματς με καζούρα κλπ;
Α/ ΠΑΕ Ατρόμητος ΑΘ.: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από τη β’ πράξη, ήτοι την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 4 περ. β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ (τα επεισόδια δεν δημιουργήθηκαν από τους οπαδούς της εγκαλουμένης).
Δέχεται, κατ’ επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας, ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την πράξη του άρθρου 15 παρ. 3 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ. Συνολική χρηματική ποινή, ποσού τριάντα τριών χιλιάδων (33.000,00) ευρώ.
Β/ ΠΑΕ Πανιώνιος: Συνολική χρηματική ποινή, ποσού πενήντα έξι χιλιάδων πεντακοσίων (56.500,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές.
Θα συνεχίσω να εκπλήσσομαι μόνο και μόνο γιατί θέλω το αλατοπίπερο στη ζωή μου.
Οσοι γνωρίζουν απο την ανθρωπογεωγραφία της κερκίδας μας, οτι έγινε, έγινε μπροστά και αριστερά μου. Δεν συμφωνούν τα όσα είδα με αυτά που τιμωρήθηκαν. Δεν θα μπω ποτε σε λεπτομέρειες, τι και ποιος και πως, αλλά η μολότωφ που έσκασε στα 5 μέτρα μου, από τη Χαλκηδόνα ήρθε, μη τρελλαθούμε οτι δεν την είδαν στο βίντεο.
Η Δικαιοσύνη είναι τυφλή..πως να το κάνουμε τώρα?