ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΑΕΚ 25η Αγωνιστική Κυρ 19 Απρ - 16:00 Δ.Α.Κ. Γλυφάδας "Μ. Λιούγκας" ΕΡΤ2 Σπορ

τη φοβάμαι αυτή τη διακοπή με τα κατσίκια και τα αρνιά

η τελευταία διακοπή μάς βρήκε με τελείως άλλο πρόσωπο. ελπίζω να σταθούμε στο ύψος της περίστασης και σαν ομάδα και εμείς σαν κόσμος.

2 «Μου αρέσει»

Σάββατο ή Κυριακή; Το πινακακι λέει Σάββατο

Κάτσε μισό γιατι δεν εχουν επιβεβαιωθεί αυτά που γράφει το πινακάκι ειμαστε στο μοντάρισμα ακόμα… λίγο υπομονη.

1 «Μου αρέσει»

το στρώσαμε…Κυριακή είναι το ματς

3 «Μου αρέσει»

4 «Μου αρέσει»

Γκικας, Νικολαϊδης, Τομασον και Λιουις πειθουν τα βλέματά τους… οι υπολοιποι λιγο χεσμεντεν, λιγο στα π@π@κια τους ή πολύ στα π@π@κια τους! :smiley:

Μακάρι να είμαι λάθος και να διαψευστώ big time!

4 «Μου αρέσει»

Τι πολιτισμενα πλαισια ρε μαλακες…μην ακουτε αυτα που σας λενε.
Πουτσα, βιτσα και ξεπουπουλιασμα στο πτηνο.
Ματια να γυαλιζουν, να μυριζετε αιμα.

υγ: Φημες λενε οτι σκηνη με τον Αβερελ γυριζοταν δυο ωρες σερι μεχρι να πετυχει την πασα.

9 «Μου αρέσει»

Γκίκας έχει αυτό το βλέμμα το “ξύπνησα πριν από 5 λεπτά”.

Μωρή αλήτρα Τόμασον ξύπνα τους λίγο τους σκατόφλωρους…

5 «Μου αρέσει»

Περίεργο, όμως, το timing του Αμαρουσίου να επιτεθεί στο Λιόλιο με πολύ βαριές κατηγορίες για στημένα..γιατί δεν περίμενε να τελειώσουν τα παιχνίδια ή έστω το παιχνίδι με το Κολοσσό?!?..για να δούμε τι θα γίνει σήμερα στο Μαρούσι-Κολοσσός, έχει ενδιαφέρον..

1 «Μου αρέσει»

Εμείς θα πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Εκεί πρέπει να συγκεντρωθουμε. Κουράστηκα με τα παρασκήνια. Έχουμε ομάδα που να μπορέσει να μείνει στην κατηγορία

1 «Μου αρέσει»

Καλημέρα στην ομάδα

Πάμε δυνατά αύριο να κερδίσουμε και να κλείσει σιγά σιγά αυτή η ζορικη χρόνια,ματς τελικός,ελπίζω να έχουν καταλάβει η παίκτες πόσο οριακό και κρίσιμο ματς είναι.

Ελπίζω σε γεμάτο γήπεδο,άντε ρε Πανιωναρα

4 «Μου αρέσει»

Φίλος χωρίς διαρκείας μου λέει ότι πάει χάλια η προπώληση. Ελπιζω ότι τουλάχιστον θα έχει φανταστικό παλμό το πέταλο γιατί δεν μας βλέπω καλά.

1 «Μου αρέσει»

Καλύτερα να μην είναι τίγκα - μερικές από τις πιο τρελές και ανέλπιστες νίκες τις έχουμε κάνει με λίγους και καλούς

2 «Μου αρέσει»

Προς το παρόν μέσα έχει πολύ λίγο κόσμο,αναμένοντας τους Πάνθηρες.

Πάμε να το πάρουμε, πολλοί η λίγοι γάμω το σύστημα τους και τις μλκιες που κάναμε φέτος!

1 «Μου αρέσει»

Τη προπώληση την είδα μέσα από την πλατφόρμα της more. Μια χαρά είναι. Κανονικά πρέπει να είναι 80%-90% γεμάτο.

2 «Μου αρέσει»

Εξέδρα Πάνθηρες υπερπλήρης

Τα υπόλοιπα μισα

Διόρθωση

2/3 τα υπόλοιπα

Ως κόσμος ανταποκριθήκαμε. Τώρα πρέπει και οι παίχτες.

1 «Μου αρέσει»