Panionios - Ulm (17/12/25)

Να σας δώσω κι ένα σιγουρακι για το στοίχημα

180+ πόντους

2 «Μου αρέσει»

Έβγαλε η ΚΑΕ ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα και άρχισε το κράξιμο στο φέισμπουκ.

Έχουν αρρωστήσει όλοι.

3 «Μου αρέσει»

Πανιώνιος - Ουλμ για το EuroCup: Το κανάλι της αναμέτρησης - panionianea.gr | Τα πάντα για τον Πανιώνιο

Το ματς είναι 19:30, ωστόσο στα panionianea αναφέρει εντός κειμένου 20:30 που είναι λάθος.

Καλά κουράγια σε όποιον πάει …

2 «Μου αρέσει»

θα πουλάνε εισιτήρια; και περιμένουν να πάει κάποιος να πληρώσει; Μόνο κάτι βλαμμένοι σαν εμένα που έτρεξα να στάξω το καλοκαίρι θα πάμε…

1 «Μου αρέσει»

Πήγα και το είδα όλο το ματς. Ήμουν προετοιμασμένος για αυτό που τελικά είδα παρόλα αυτά έχασα την ψυχραιμία μου πολλές φορές. Έπιασα τον εαυτό μου πολλές φορές να σκέφτεται: «τουλάχιστον ας μειώσουμε στους 20 πόντους» και άλλα παρόμοια.

Στα του αγώνα. Αν στην επίθεση είχαμε μια στοιχειώδη ευστοχία στα ελεύθερα σουτ και σε κάποιες φάσεις βάζαμε κάποια εύκολα καλάθια θα είχαμε βάλει αρκετά περισσότερους πόντους.

Αυτό που με εξόργισε όμως περισσότερο από όλα είναι η χαρακτηριστική αδυναμία να σπάμε την πίεση σε όλο το γήπεδο και γενικά οι επαναφορές μας. Το έχουν δει αυτό το θέμα όλοι και μας πιέζουν σε όλο το γήπεδο ή πιέζουν την επαναφορά μας και βελτίωση δεν βλέπω. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν μπορούμε. Μιλάμε για τον απόλυτο πανικό. Όταν δεν επαναφέρουμε κάτω από το καλάθι στην επίθεση κάνουμε συνέχεια το ίδιο σύστημα που πάντα οριακά μπαίνει η μπάλα μέσα ή δεν μπαίνει ποτέ. Έστω αυτό δεν μπορούμε να το βελτιώσουμε;

Στην άμυνα είμαστε πραγματικά γελοία ομάδα. Όλοι μας βάζουν 90+ πόντους. Έστω ότι έμπαιναν τα σουτ ε δεν πάμε και πάλι πουθενά. Άντε τα σουτ δεν μπαίνουν. Δεν υπάρχει ψυχολογία κτλ. Στην άμυνα ρε φίλε τι σκατα;

Πριν περάσω να πω κάποια πράγματα για παίκτες. Με έχει μπερδέψει πάρα πολύ ο Ζούρος. Χθες για εμένα ο καλύτερος παίκτης μας ήταν ο Γουολ. Δεν τον έβαζε λεπτό και χθες έπαιξε πολύ ώρα και ήταν καλός με εξαίρεση τις βολές και ο μόνος που κάτι έκανε και στην άμυνα. Φορτώνεται με 4 φάουλ χωρίς λόγο και αναγκάζεται και τον τραβάει στον πάγκο. Μετά; Τον ξέχασε; Γιατί τόσο καιρό δεν έπαιζε; Δεν καταλαβαίνω ποιον πιστεύει και ποιον όχι από το ρόστερ μας. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε και μια έκπληξη. Ξαφνικά από το πουθενά μέσα ο Οικονομόπουλος. Να παίζει κάποιος μόνο και μόνο επειδή είναι μικρός διαφωνώ. Αν μπορεί να βοηθήσει ναι. Δλδ δεν μας νοιάζει αν πάει η διαφορά από τους 20 στους 40;

Σταρκς: Δεν βλέπω πλέον τίποτα που να με κάνει να πιστεύω ότι πρέπει να μείνει.

Κρουζερ: Τα ίδια με Σταρκς.

Τσαλμπουρης: Δεν ήταν σε καλή μέρα επιθετικά, αμυντικά ποτέ δεν είναι.

Λεμον: παρα πολύ άστοχος, θεωρώ γενικά ότι είναι προσθήκη που έχει βοηθήσει.

Γκικας: από εκεί που θέλαμε να δίνει κάποιες βοήθειες έχουμε καταλήξει να είναι βασικός και μάλιστα όταν βγαίνει να μας λείπει παρόλο που δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά. Δυσκολεύεται πάρα πολύ ακόμα και στο κατέβασμα.

Γουότσον: αδιάφορος, δεν πήρε και πολύ χρόνο. Στην άμυνα είναι αστείος κάποιες φορές.

Γόντικας: παλεύει και κάνει αυτά που μπορεί που δεν είναι και πολλά.

Χαντς: είναι σε τέτοια κατάσταση που αν δεν βάλει πόντους από μπασίματα θα μείνει στους 2-5 πόντους.

Λουις: ασταθής όσο δεν πάει. Είναι ικανός να βάλει 5 τρίποντα σε έναν αγώνα και να κάνει και 5 airball. Αν δεν παίξει καλά στην επίθεση δύσκολα βρίσκεις άλλο τομέα του παιχνιδιού που να έχει θετική συνεισφορά.

Θετική η προσθήκη του Νικολαιδη. Δεν μου έλειψε ο Πάπας. Αναρωτιέμαι θα δούμε κάποια ενίσχυση τελικά ή θα πάμε έτσι και απλά θα ξεφτιλιζόμαστε συνέχεια; Αν δεν σώνεται η χρονιά τουλάχιστον να υπάρχει μια αξιοπρέπεια και να μην κάνουμε αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών ως η μόνη ομάδα με μια νίκη σε ολόκληρο πρωτάθλημα.

6 «Μου αρέσει»

Για μένα ειναι υπερβολικά ανύπαρκτος παντου ο Λιουις. Κυριολεκτικά σαν να μην παίζει. Δεν ξερω πως το καταφέρνει. Τουλαχιστον ο Γουότσον βλέπουμε οτι απλά δεν παίζει και κάνει μλκιες συνέχεια αλλά αυτός είναι ανύπαρκτος κυριολεκτικά στο γήπεδο.

Δυστυχώς πρεπει να του εχει γαμηθεί και η ψυχολογία του Γκίκα εκτος των άλλων.

Σκέψου να είναι οι τελευταίες χρονιες στην καριέρα σου και να είσαι σε αυτό το ναυάγιο.

Το ίδιο ισχύει και για τον Λούντζη.

Εντωμεταξύ, δεν ξέρω αν έχουν καταλάβει όλοι τους και πόσο ρίχνουν την αξία τους για την μετά-Πανιώνιο μεταγραφή που θα πάρουν.

Πού θα ξαναβρεί ο Χαντς και ο Γουότσον τετεοια λεφτά με τις εμφανίσεις που κάνουν;

Ειλικρινά δεν ξέρω τι μανατζερίστικα παιχνίδια έχουν μπει στην μέση.

Απλά τα πράγματα:

• Αλλαγή Ζούρος άμεσα και να έρθει προπονητής που θα παίζουν όλοι σαν σκυλιά στην άμυνα
  • 3 μεταγραφές τούμπανα άμεσα
  • Πάππας λοπού - τσεκ
2 «Μου αρέσει»

Εκτός του ότι μας έχει κουράσει η ανικανότητα σου σαν προπονητής, μας έχουν κουράσει και οι ηλιθιότητες που λες Ζούρο. Και μια συμβουλή. Παίξε μια ζώνη ρε ανίκανε έστω μια 2-3. Δεν σου ζητάω 1-3-1, γιατί θα σου πάρει άλλη μια ζωή για να την μάθεις. Μια απλή 2-3.

1 «Μου αρέσει»