Ανοίγω κουβέντα εδώ για αυτό που αναφέρθηκε χτες χωρίς πραγματικά να έχω καταλάβει τίποτα είναι η αλήθεια για το τι θα είναι…
Fantasy Football φάση?
Θα μπορείς να βλέπεις όλα τα παιχνίδια της ομάδας από αυτην την κλειστή πλατφόρμα?
Λογικά θα μάθουμε κι άλλα στο μέλλον…
1 «Μου αρέσει»
Έτσι είμαι.
Στα σοβαρά πιστεύω οτι δε θα γίνει, και αν γίνει σύντομα θα ξεχαστεί. Εδω δεν μπορούν να φτιάξουν ένα σοβαρό site και να τρέξουν τα social με σύγχρονους όρους τι λέμε τώρα
3 «Μου αρέσει»
Καθαρά θέμα χρημάτων είναι και τι resources θα δώσεις.
Κρατάω μια πισινή λόγω της φύσης της εταιρείας του Ρουψ που λογικά θα μπορεί να χτίσει κάτι τίμιο.
Το θέμα είναι τι θα σου προσφέρει.
Νομίζω το πάει στη λογική του Μέλους όπως οι γάβροι (και όλες οι ομάδες εδώ Αγγλία).
Βέβαια άλλα τα μεγέθη και να νούμερα…
Για αρχή ίσως να μην ήταν κακή ιδέα να χτιστεί κάτι για τους κατόχους διαρκείας που να τους δίνει access σε έξτρα υλικό.
Τώρα βέβαια το ποιος θέλει να δει τον Φελίσιο να φωνάζει “VAMOOOOOS PANIONARA” είναι άλλο θέμα…
2 «Μου αρέσει»
Νομίζω ότι επε πως είναι σχεδον έτοιμο
2 «Μου αρέσει»
Ζω για τη στιγμή που θα υπάρχει βιντεάκι του Κολοβού με το που λήγει το ημίχρονο και θα λέει.
“Αν θελετε να παιξω και στο 2ο ημίχρονο ψηφίστε με πατώντας το 5!!”
8 «Μου αρέσει»
jorg
Απρίλιος 22, 2026, 11:05πμ
7
εγώ πάλι ζω για τη στιγμή που θα ανακοινώσει ο @pauligle ότι σαν άλλος τσακίρης πουλάει το φόρουμ στο ρουψ και θα μαζευτούν οι εν Βρεττανία συμφορουμίτες κάτω από το σπίτι του για διαμαρτυρία.
13 «Μου αρέσει»
Το φορουμ είναι ιδέα ρε και οι ιδέες δεν πουλιούνται ποτέ!
8 «Μου αρέσει»
@pauligle θα φάει και λέζα ότι είναι υπάλληλος της ΠΑΕ Ρουψικός, χωρίς να φταίει καν
4 «Μου αρέσει»
jorg
Απρίλιος 22, 2026, 11:33πμ
10
Με πραγματικό νικ @Rouψigle
6 «Μου αρέσει»