Panionios.Net GAMES

Κι επειδή το φόρουμ παράγει παραπάνω πρότζεκτ από όσα μπορούν να αντέξουν οι Πανιώνιοι, ξεκινάμε και Παιχνίδι Προβλέψεων Φόρουμ και Αξιολόγηση Παικτών όπως…παλιά με αισθητική ιντερνετ 90’s (Αυτό γνωρίσαμε και αυτό αγαπήσαμε…)!

ΕΔΩ: games.panionios.net

1. Παιχνίδι Προβλέψεων:

Κάθε βδομάδα σκάει ο επόμενος αγώνας στον οποίον προβλέπεις το σκορ και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας (αν πιστεύεις ότι θα σκοράρει η ομάδα!).

Οι απλοί κανόνες του παιχνιδιού είναι εδώ.

Οι προβλέψεις κλείνουν με την έναρξη του παιχνιδιού και 24 ώρες μετά απονέμονται οι πόντοι στον καθένα όπου μπαίνουν σε συνολική βαθμολογία για φορουμικό δωράκι στο τέλος της σεζόν (άμα αποφασιστεί…).

Αξιολόγηση Παικτών μετά το Ματς

Αυτό δεν είναι παιχνίδι αλλά περισσότερο μια αξιολόγηση παικτών για κάθε ματς για όποιον θέλει να συνεισφέρει σε μια συνολική βαθμολογία για όλη την χρονιά.

Η αξιολόγηση ανοιγει αμέσως μετά το κάθε ματς της βδομάδας και είναι ανοιχτή για ένα 24ώρο.

Αυτά!

ΥΓ: Εβδομαδιαίο 10άρι σε Φελίσιο δεν μετράει.

17 «Μου αρέσει»

Χαμος θα γινει!! μπραβο παιδες

2 «Μου αρέσει»

Ρε φτανει ρε θα μας τρελάνετε! Απίστευτοι.

Εγώ θα έλεγα να ανοίγει η αξιολόγηση μια μέρα μετά να έχουμε χωνέψει πρώτα. Αλλά και έτσι όπως είναι φανταστικά όλα αυτά.

2 «Μου αρέσει»

Sweet. Θα δούμε και ποιοι είναι και οι απαισιοδοξοι (ή ρεαλιστές) . Θα λέει ο Ρουπ ότι του κλεψατε την ιδέα από το app του, που ήθελε να έχει και συνδρομή παναθεμα του

7 «Μου αρέσει»

χαχαχα

Ναι, παραμένει ανοιχτή για 24 ώρες μετά τη λήξη του κάθε ματς!

2 «Μου αρέσει»

Φανταστικά !!!

Φούκιν’ χέλλ!!!

Εντάξει μας κακομαθαίνετε! Τα σσσσσσοκολατάκια πότε τα τρώμε?

4 «Μου αρέσει»

στο τέλος, που θα ξυρίσουμε και τον γαμβρό!

2 «Μου αρέσει»

Καταγγέλλω τον admin για το ότι δεν υπάρχει η επιλογή Φελίπε Φελίσιο στους σκόρερ

3 «Μου αρέσει»

Το Σάββατο δεν ήταν ούτε στους 24-25 που έπαιξαν.

Χαιρέτησε;

Ολόσωστη η καταγγελία και η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα το πρωί υπηρχε!

Αν έχω καταλάβει καλά ωστόσο δεν υπολογίζεται πλέον οπότε αφαιρέθηκε και από το ρόστερ στο Data Hub (από εκεί παίρνει και τους παίχτες το παιχνίδι πρακτικά αυτόματα).

1 «Μου αρέσει»

4 αναρτήσεις συγχωνεύτηκαν σε ένα υπάρχον θέμα: Φελίπε Φελίσιο (CF)

Θα έλεγα ότι θα βγει MVP ο Φελίσιο αλλά δεν ξέρω καν αν θα βαθμολογηθεί. Χτες ούτε που τον είδα.

1 «Μου αρέσει»

Όταν λέμε προβλέψη πρώτου σκόρερ, λέμε αυτόν που θα βάλει το πρώτο γκολ στο συγκεκριμένο παιχνιδι η τα περισσότερα γκολ στο παιχνίδι ?

2 «Μου αρέσει»

Αυτός που θα βάλει το πρώτο γκολ του Πανιωνίου στο παιχνίδι.

1 «Μου αρέσει»