Panionios.net DATA HUB: Η Κυανέρυθρη Βάση Δεδομένων

Κυριε χακερ, μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε προσβαση στο τηλεφωνο του «κυριου» Λυκογιαννη ωστε να του στελνω καθημερινα αυλα ή/και ανεπαφα το λιλι μου;

Δυστυχως, αυτος ο γλομπος και αυτα τα γουρλομενα αγριοματα μου εχουν δημιουργησει μια χρονια εξαρτιση και φρικτο ηδονισμο.

9 Likes

Άυλη πολιτιστική κληρονομιά

5 Likes

Τοπ 3 καλύτερα πρώτα ποστ έβερ στο φόρουμ!

3 Likes

it all sounds greek to me! :smiley: :smiley: :smiley:

Αυτό το ποστ πρέπει να καρφιτσωθεί

1 Like

έλα να σε φτιάξω

5 Likes

Όχι ρε

1 Like

Λόγω ότι γίνεται εξαιρτική δουλειά εδώ μέσα και εκτός από τα στατιστικά στοιχεία που θα μείνουν αναλλοίωτα στο χρονο με προβληματίζουν τα βίντεο του youtube ότι είναι εύκολο να χαθούν.

Δηλαδή υπάρχει η πιθανότητα κάποιο κανάλι για δικούς του λόγους να τα κατεβάσει, υπάρχει πιθανότητα να κλείσει.

Θα ήθελα να θέσω ένα θέμα προς συζήτηση αν είναι εφικτό να τα "σώσουμε"και αν υπάρχουν ιδεές τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Ώστε να μην εξαρτώμαστε από άλλους.

Σε μια κουβέντα που είχα πρόσφατα με τον @pauligle, ακόμα και για αγορά NAS με raid δίσκους να έχουμε ώστε να αποθηκευτούν μέσα.
Ή να τα κατεβάζαμε και να τα είχαμε σε δικό μας κανάλι;
Ας ακουστούν ιδεές αν θέλετε και σίγουρα είναι ένα project που δεν το τρέχουν 1 και 2 άτομα. Εννοείται αν αποφασιστεί κάτι θέλει χέρια.

Τα βίντεο είναι πολύ σοβαρή παρακαταθήκη.
Κρατούν ζωντανές τις αναμνήσεις και την ιστορία για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

4 Likes

Υπάρχει το επίσημο του συλλόγου με πολύ ενδιαφέροντες αγώνες που είχαμε ψηφιοποιήσει απο βιντεοκασέτες . Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό

4 Likes

Νομίζω είναι εξαιρετική η ιδέα να υπάρχουν κάπου ολοκληρωμένα σε ένα σημείο όλα τα βίντεο σε δικό μας κανάλι και να υπάρχει και κεντρική διαχείριση του τι έχει ανέβει.

Ίσως είναι λίγο υπερβολή για την ώρα να στηθούν προσωπικοί σέρβερ και πιστεύω ότι δεν υπάρχει και λόγος είναι η αλήθεια μιας και το youtube είναι το πιο γρήγορο και εύκολα προσβάσιμο εργαλείο για όλους.

Ίσως ωστόσο να κατέβουν τα βίντεο από τα διάφορα διάσπαρτα κανάλια που υπάρχουν στο youtube και να σωθούν σαν backup σε κάποιο δικό μας χώρο σαν αρχεια mp4 κλπ

Ωστόσο, θεωρώ ότι θα μπορούσαν κάποια στιγμή να αρχίσουν να ανεβαίνουν στο κανάλι του Τμήματος Ιστορίας ή του Ερασιτέχνη (δεν γνωρίζω τι γίνεται και με copyright βέβαια…).

Μπορεί να φτιαχτεί και ένα ενιαίο πλαίσιο που να παίζουν μέσα οι αγώνες αλλά και ομοιόμορφα thumbnails κλπ

3 Likes