Δεν διαφωνώ, εννοείται θα μιλάμε, αλλά ρε συ από την κριτική με επιχειρήματα μέχρι τον αφορισμό ή τον μηδενισμό ή τη γκρίνια χωρίς νόημα υπάρχει διαφορά. Δεν λέω ότι έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο κατά πλειοψηφία, αλλά πάντα υπάρχουν και τέτοιοι (έξω από το γήπεδο, στα σόσιαλ κ.α.). Τέσπα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και κυρίως ως προς το οικονομικό κομμάτι κι αν αξίζουμε φέτος να ανέβουμε, ας ανεβούμε, αλλιώς του χρόνου.
Οι ακαδημίες τι σχέση έχουν με τη ΠΑΕ;
Είναι υπεύθυνη η ΠΑΕ για το ποια παιδιά στηρίζονται και προωθούνται ;
Και μια και το θίξανε κάποιοι αναφορικά με τις Ακαδημίες της ομάδας το μόνο που θα πω είναι πως ο κόσμος το έχει βούκινο και μείς κρυφό καμάρι … Και δεν μιλάω μόνο για ποδόσφαιρο αλλά για τα υπόλοιπα αθλήματα. Απο το καιρό που ήμουν μαθητής λυκείου, εποχή δηλ που υπήρχαν 2 ωράρια στα σχολεία….
Υπόψιν όμως ότι δεν συμβαίνουν μόνο στον Πανιώνιο τέτοια περιστατικά αλλά σχεδόν σε όλες τις ομάδες , γιατί πάνω από όλα είμαστε και Ελληναρες ….
Είπε ξεκάθαρα ότι θα το θεωρήσει αποτυχία αν δεν ανεβούμε φέτος.
Ειναι τοσο καλος ο 16χρονος Μπαιραμιδης που ανεφερε ο προεδρος;
Η απάντηση είναι φυσικά ναι τουλάχιστον για τα μεγάλα. Οι Κ19 και Κ17 είναι στα χέρια τους σε συνεργασία βέβαια με τον σύλλογο.
Γίνεται ότι είναι δυνατό για να εξαλειφθούν τέτοιες συμπεριφορές. Προπονητές που έκαναν τέτοια έχουν πάρει πούλο. Δεν γνωρίζω κάποιο τέτοιο αλισβερίσι σήμερα πλέον να γίνεται. Αν κάνω λάθος με μεγάλη μου χαρά να πάμε να τους κλοτσήσουμε εκτός Πανιωνίου μαζί.
Έτσι λένε αυτοί που τον έχουν δει.
Για να είμαι δίκαιος θέλω να πω μπράβο στα panionianea. Μπορεί οι ίδιοι να είναι κυβερνητικοί εκπρόσωποι κ να μην βγάζουν κιχ αλλά μαγκιά τους που καλούν τον Λαδόπουλο με τις μπαφιες του για να τα χωσει.
Ισχύει πως θα μπορούσαν να επιμένουν περισσότερο σε κάποια θέματα αλλά χαρακτηρισμοί ως κυβερνητικοί εκπρόσωποι δε βοηθούν. Ιδιαίτερα όταν ήταν οι μόνοι που έτρεχαν και είχαμε ενημέρωση για την ομάδα στα δύσκολα. Μην τα ισοπεδώνουμε ολα και ακυρώνουμε κόσμο έτσι απλά
Σε αυτό συμφωνώ 100%. Αλλά αυτό το κάνανε παλιά. Τώρα δεν τολμούν να πουν ότι ο τάδε παίχτης δεν έπαιξε καλά σε ένα ματς. Να μην λέμε ονόματα λένε, δεν είναι σωστό.
κι εγώ θεωρώ πολύ άδικη την κριτική που γίνεται στα Πανιώνια Νέα για διάφορους λόγους, αλλά σαν “συνεργάτης” τους τώρα τελευταία δεν θα επεκταθώ, για να μην θεωρηθώ “εκπρόσωπός” τους (καμία σχέση).
Είμαι από αυτούς που τους έχουν κριτικάρει πολύ σκληρά. Επειδή όμως θέλω να είμαι δίκαιος, θεωρώ ότι στα δύσκολα χρόνια της Γ’ Εθνικής κάνανε φοβερή δουλειά, υπήρξαν πολύτιμοι και κράτησαν κι αυτοί με τον τρόπο τους όρθια την ομάδα. Έχουν σίγουρα μερίδιο στην επιβίωσή της. Είναι όμως επίσης αλήθεια ότι τώρα που ανεβαίνει πάλι σιγά σιγά η ομάδα, θα θέλαμε κάτι καλύτερο. Δεν κάνουν για Α’ Εθνική, ψιλολίγοι..
Τι κριτική θέλετε να ακούσετε από τα Πανιώνια νέα ;
Θέλετε μήπως και αυτοί να πέσουν στο επίπεδο του κάθε χαμένου των social ? Γιατί αλήθεια , οι χαμένοι και αποτυχημένοι ασχολούνται με τα social . Αν για παράδειγμα κερδίζαμε στη Καλαμάτα είναι ζήτημα να γραφόντουσαν 10 μηνύματα για μπράβο , συγχαρητήρια κτλ . Τώρα που χάσαμε γράφτηκαν 10 σελίδες με παράπονα . Εθισμένοι στην αποτυχία όλοι τους !
Μια χαρά το πάνε στα Πανιώνια νέα όπως και μια χαρά πάνε όλα τα τμήματα του Συλλόγου με εξαίρεση το μπάσκετ . Παντού είμαστε εντός στόχων ενώ σε κάποια πάμε καλύτερα από το αναμενόμενο όπως πχ στο βολει ανδρών.
Δυστυχώς αρχίζω και παρατηρώ ότι τα τελευταία χρόνια στην Α καθως και στη Γ Εθνική , όπως και η Β Εθνική στο μπάσκετ , μας έχουν ευθυγραμμίσει με ομάδες χαμηλού επιπέδου τις οποίες δεν αξίζει καν να αναφέρω . Για αυτό και θεοποιούμε κάτι τσίρκα όπως η Καλαμάτα , λες και είναι η Ρεάλ Μαδρίτης ….
Κρίμα
Με τέτοια μυαλά τις 4αρες από γάβρους , βαζελες και χανούμια να τις έχετε σίγουρες στην Α … Ανυπομονούμε μάλιστα να τις βιωσουμε ….
Τρικυμία..
Δεν ξερω για σένα Αντικοινωνικε, προσωπικα δεν ανυπομονω για νεο γυρο φαπας, ανυποληψιας και εσωστρεφειας στα….χαιλικια της σουπερ λιγδας.
Αν δεν ειμαι ετοιμος να ανεβω με ομαδα αυτονομη (ή -για να το θεσω σωστα- επαρκως αυτονομη ή -για να το θεσω ακομα καλυτερα- λιγοτερο εξαρτημενη), ας μεινω στη βητα να παιζω μεσημερια με τα χωρια.
Ποιος χεστηκε δλδ….
Ποσο δυσκολη ειναι η αποδοχή οτι ο συλλογος εχει μικρυνει με την ταλαιπωρια μετα τον υποβιβασμο; Γιατι παλι ψαχνουμε για το φταιχτη σε μεσα εξαπατησης, συστηματα, κλικες και διαφορους τυχαρπαστους τοσοδουληδες-ανθρωπακια;!
Η κολαση ειναι παντα οι αλλοι, γιατι δε καναμε ποτε αυτοκριτικη. Γιατι δε μας αρεσε ποτε ο καθρεφτης. Ουτε καν τοτε που ημασταν «απο πανω».
Κανεις απο αυτους δε φταιει που σε καθε ματς εντος καναντησαμε να ειμαστε σα σκορπια διαδηλωση. Πως να μη σε εξισωσουν με καφενεια και ομαδουλες μετα; Αδικο εχουν;
Ειμαι με τον Πανιωνιο και τον Ρουπ που οδηγει το αρμα φετος, και ας μην παρει φορ, και ας μην ανεβει ουτε φετος. Αρκει να βλεπω μια προσπαθεια ορθολογικη και ρεαλιστικη. Με ακαδημιες, με δομες σε ολο τον οργανισμο, με μαζεμενο ταμειο. Τι απαιτηση να εχω οταν δεν ειμαι μελος στον ερασιτεχνη (οπως οφειλα να ειμαι)…Τι να ζητησω παραπανω οταν εγω ο ιδιος ειμαι στο εξωτερικο και απεχω απο τα κοινα και το γηπεδο…
Αν τωρα καταφερει να αποτυχει ΚΑΙ ο Ρουπ και λακισει στα δυσκολα (που ακομα δεν περασαν εξολοκληρου) και παλι εδω θα ειμαι. Το μοναστηρι να ειναι καλα και αυτο που ακομα πρεσβευει το κοκκινο-μπλε.
Υγ: ΜΝΠΝ ΛΚΓΝ εσυ φταις για ολα
Αν δεν βλέπεις ότι ο πρώτος που θεοποιεί την Καλαμάτα λες και είναι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Ρούπτσος (μην πω κι ο Δερμιτζάκης..), κάτι πολύ λάθος βλέπεις μάλλον…
Ρε συ τι είναι αυτό το κατεβατο; Καμία σχέση. Δεν ζήτησα ούτε να κράζουν , ούτε να τον δειρουν ούτε τπτ. Να του κάνουν 2-3 γαμημενες ερωτήσεις που θα του έκανε όλος ο κόσμος ζητησα. Ολα τα μαργαριτάρια του προέδρου στην συνέντευξη ξεκίνησαν από Λαδόπουλο, τυχαίο ; Προφανώς και όχι.
Κυανέρυθρες καλημέρες σε ολους. Μία τοποθέτηση μόνο, σχετικά με αυτό που διαβάζω. Πάμε.
Τον ρωτήσαμε αγωνιστικά, παρασκηνιακα, για τον Τσιμπανακο που έβρισε, για την ανακοίνωση που δεν ήταν ξεκάθαρη, αν ειναι αποτυχία για εκείνον αν δεν ανέβουμε, τι φταίει και η ομαδα δεν αποδίδει, για επικοινωνία της ΠΑΕ, για την Λίγκα που μας γ@μ@ει, για μεταγραφές, για τα χρέη, για προπονητικό, για γήπεδο, για το ομολογιακό, για τον Καμπανταη. Και σίγουρα ξεχνάω και άλλα. Έγιναν οι ερωτήσεις που μπορούσαν να γίνουν δημόσια. Τωρα αν οι απαντήσεις του άρεσαν ή οχι είναι άλλο θέμα.
Επίσης, σε μια συνέντευξη που είμαστε τρεις άνθρωποι που την κάνουμε, προφανώς και πριν ξεκινήσουμε οι τρεις μας βγάλαμε σκαλετα για τις ερωτήσεις μην λέμε τα ίδια.
Και τέλος οταν έρχεται καποιος καλεσμένος θα του κανεις τις ερωτήσεις που θες και που μπορούν να γίνουν δημόσια, αλλά δεν θα τον πυροβολήσεις, ούτε θα του πεις τι να απαντήσει. Δεν τον φέραμε για να του την πέσουμε, τον φέραμε για να μάθουμε και να ακούσουμε (εμείς και ο κόσμος) τις θέσεις του γενικότερα για την ομάδα.
Με τους χαρακτηρισμους που κάνεις κανονικά δεν χρειαζόταν να απαντήσω κάτι, αλλα το κανω γιατι θελω εγω να ειμαι ξεκάθαρος.
Αυτά απο εμένα.. Καλημέρα σε όλους!
Επειδή δεν κατάφερα να δω τη συνέντευξη, μπορεί κάποιος να αναφέρει τι ειπώθηκε σχετικά με το ομολογιακό δάνειο;
Φίλε Kolobarzov συμφωνώ σε γενικές γραμμές με αυτά που γράφεις. Απλά επέτρεψε μου μόνο να θυμίσω στους υπόλοιπους συνοδοιπόρους ότι η οπαδική συρρίκνωση στην ομάδα ξεκίνησε εξαιτίας κάποιων αποτυχημένων διοικήσεων την εποχή που είμασταν ακόμα Α Εθνική .
Η Γ Εθνική ήταν το κερασάκι στη τούρτα .
Φίλε Utopia 1890 δε νομίζω ότι ο Ρουπσος θεοποιεί την Καλαμάτα . Το αντίθετο μάλιστα . Για τον Δερμιτζάκη δεν ξέρω , ξέρω όμως ότι στα δύο παιχνίδια που παίξαμε μαζί τους στο ένα είμασταν καλύτεροι ενώ στο άλλο όχι .
Και κάτι τελευταίο. Ας εχουμε στα υπόψιν ότι οι εκάστοτε ακαδημίες για να αποδώσουν στη πρώτη ομάδα χρειάζονται χρόνια . Δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη…
Σου μεταφέρω αυτό που βάλαμε στο site: -Ρωτήθηκε και για το ομολογιακό δάνειο, όπου και ανέφερε πως πρόκειται για μια νόμιμη διαδικασία που καταθέτεις στην ΕΕΑ και παίρνεις τις σχετικές εγκρίσεις. Ολες οι διαδικασίες είναι νόμιμες και έγκυρες. Είπε επίσης πως ο κος Παναγόπουλος έχει κάνει αρκετές προσφυγές προς τη ΠΑΕ, αλλά οι αποφάσεις εκδικάζονται στο δικαστήριο και οι όποιες αποφάσεις βγαίνουν πρέπει να πληρώνονται εντός 15 ημερών αν υπάρχει οφειλή αλλιώς θα έχει ban. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο Πανιώνιος δεν έχει φάει κανένα ban μέχρι στιγμής.
Ευχαριστώ. Το είδα αυτό, ναι. Νόμιζα ότι αναφέρθηκε κα στο ποιοι έχουν λάβει ομολογίες.