Panionia Nea εκπομπή με Ρούπτσο - Δρογκάρη 19/1/2026

2 Likes

γιατι βγαινει στην εκπομπη και απλα δεν βγαζει μια ανακοινωση για το τι θελει να πει. το ιδιο και το αυτο ειναι

1 Like

Εντάξει ας μην είμαστε υπερβολικοί…

Δεν βγαίνει και κράζουμε που δεν βγαίνει…:joy:

Βγαίνει και κράζουμε που βγαίνει…:joy:

Η αλήθεια είναι ότι γενικά έχει αποδείξει οτι δεν κρύβεται (δεν λέω ότι φτάνει μόνο αυτό).

Ωστόσο, όντας όλοι μεγαλωμένοι με κορυφαίες ανακοινώσεις Πανόπουλου με όλα φουλ κεφαλαία και 2-3 υστερόγραφα που κλείνανε το μάτι, λείπουν οι σωστές παντελονάτες ανακοινώσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η αλήθεια.

4 Likes

Σωστα τα λες για τον Ρουπτσιο. Απλα εγω δεν λεω για αυτον….

3 Likes
  1. Πάμε ακόμα για άνοδο;
  2. Τι φταίει κατά τη γνώμη του για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια και για το ότι μπαίνουμε στα πλέι οφ ως μεγάλο αουτσάιντερ;
  3. Θα γίνει κάποια μεταγραφή ενόψει πλέι οφ;
  4. Πόσο ισχυρό είναι το λεγόμενο “παρασκήνιο” και πόσο επιτυχημένα “θωρακίστηκε” ο Πανιώνιος για να το αντιμετωπίσει;
  5. Ισχύει ότι στο τέλος της χρονιάς θα έχουν τακτοποιηθεί όλα τα χρέη;
  6. Με τις εργασίες του γηπέδου (φώτα, σκέπαστρο, τουαλέτες κλπ.) υπάρχει κάποια εξέλιξη;
  7. Υπάρχει κριτική από μια μερίδα του κόσμου ότι η ομάδα πάσχει αρκετά στην επικοινωνία με τους φιλάθλους του Πανιωνίου αλλά και γενικότερα. Πώς κρίνει ο ίδιος το επικοινωνιακό κομμάτι της ΠΑΕ;
  8. Πώς προχωράει το project των ακαδημιών του Πανιωνίου και πού εντάσσεται σε αυτό ο Γιάννης Αλεξανδράκης που γύρισε από τον δανεισμό στη Ντομζάλε;
  9. Είναι ευχαριστημένος από την συμμετοχή νεαρών παιχτών στην 1η ομάδα, στόχο που είχε θέσει ως προτεραιότητα σε προηγούμενες τοποθετήσεις του;
4 Likes

Καλες ερωτήσεις για αρχή αλλά αυτές μπορω να τις απαντήσω και εγω.

1. Γιατί έφυγε ο Καπάνταης;
  2. Ποιος είναι αθλητικός διευθυντής στην ομάδα; Ποιος αποφασίζει για μεταγραφές;
  3. Τι είχε γινει με τον Αυλωνίτη; Με Γιαννακόπουλο ;
  4. Ποιοι είναι οι ρόλοι των Ψυχα κ Κατζο στην ομάδα;
2 Likes
  1. Έχει καταλάβει το μέγεθος, την ιστορία και την ιδιαιτερότητα του Πανιωνίου και ότι με το να “φοβάται” την (κάθε) Καλαμάτα πλήττει και πληγώνει το γόητρο του??

Ο Πανόπουλος από ένα σημείο και μετά τις ανακοινώσεις του τις έβαζε ως πληρωμένες ολοσέλιδες καταχωρήσεις στις αθλητικές εφημερίδες. Κάτι σαν τις σημερινές χορηγούμενες σελίδες στο φου μπου δηλαδή, σε στυλ “θα τη δεις και θα τη διαβάσεις πούστη θες δε θες”. Θεούλης!

3 Likes
  • Ποιές είναι οι λεπτομέρειες του ομολογιακού δανείου που έχει εκδοθεί και γιατί δεν γίνονται γνωστοί οι επενδυτές αυτοί (εφόσονο είναι πρακτικά και αυτοί μέτοχοι)
4 Likes

Θα μεταφερθούν οι ερωτήσεις αυτές στην εκπομπή για να τεθούν; Ειδικά αυτή η τελευταία είναι σημαντική, γιατί υπάρχει τρομερή επιμονή από την πλευρά του “φίλου” μας του Παναγόπουλου…

2 Likes

Άμα το ρωτήσει αυτό ο καρμίρης του βγάζω το καπέλο

2 Likes

ταγκάρουμε @GeoKarm και ό,τι γίνει…

μακάρι να μεταφερθούν

1 Like

Ας ρωτήσει και για τον Θωμάκο που πήγε στο πτηνό

Χανς Κρίστιαν Άντερσεν το κοριτσάκι με τα σπίρτα

3 Likes

Ξυπνησα νεος εγω υστερα απο τη συνεντευξη. Βρηκα τη λυτρωση. Ρουπ ευχαριστω, εξω οι μιζεροι απο δω

4 Likes

Παρόλο που ήμουν στη γήπεδο προχθές δεν έπεσε στην αντίληψη μου τα λαϊκά δικαστήρια
Κρίμα…
Προφανώς και ξεχάσαμε που είμασταν μεχρι πριν δύο χρόνια όπως και πως είμασταν στην Α κατηγορία με διοικήσεις Μπέου, Γιδόπουλου ,Δαρρα κτλ Μεγάλη η λίστα … Ξεχνάτε επίσης ότι τα προβλήματα της ομάδας δεν είναι μόνο η άνοδος . Αρκεί μονο ότι μας δεσμεύουν μέρος των τηλεοπτικών, των εισιτηρίων κτλ για παλαιότερες οφειλές …. Μεγάλη η λίστα και εδώ ….
Οι διοικήσεις μας στην ΠΑΕ , όπως και στην ΚΑΕ αλλα και σε άλλα τμήματα όπως το βόλεϊ και το πόλο , κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους αντιπάλους που αντιμετωπίζουμε. Προσωπικά είμαι χαρούμενος γιατί είναι από τις σπάνιες φορές που έχει γίνει αυτό .
Τα λαϊκά δικαστήρια δείχνουν τη βλακεία που επικρατεί, ευτυχώς, σε ένα μικρό μέρος των φιλάθλων. Είναι δεδομένο ότι ο Πανιώνιος θα ανέβει κατηγορία, όπως και ότι θα πάει καλύτερα στο μπάσκετ ,όπως και ότι θα κατακτήσει τα πάντα στο βόλεϊ γυναικών αλλά και ανδρών κοκ . Δεν ξέρω το πότε αλλά ξέρω ότι θα γίνει! Αν δεν μπορεί κάποιος να σηκώσει αυτή την υπομονή καθώς και το βάρος μιας προσωρινής αποτυχίας τότε δεν του ταιριάζει ο Πανιώνιος…. Υπάρχουν και άλλες ομάδες όπως πχ ο Βόλος, ο Λεβαδειακός , η Χαλκηδόνα κτλ Ήδη έμαθα ότι στο Πειραιά έφτασε καράβι με τις μεταγραφές αυτών των ομάδων για τη χειμερινή περίοδο …

9 Likes

Δεν είδα τη συνέντευξη, μόνο διάβασα την ανάρτηση του κ. Κατσούλα στο facebook. Καταλαβαίνω το ξενέρωμα του κόσμου αλλά θα ήθελα να συστήσω ψυχραιμία γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μέχρι πριν δύο χρόνια δεν υπήρχε καν ΠΑΕ και λίγο πριν από αυτό δεν ξέραμε τι μας ξημερώνει και αν θα υπάρχουμε πλέον ή θα διαλυόμασταν. Δεν δικαιολογώ ούτε ευλογώ κανέναν. Το μόνο που λέω είναι να περιμένουμε και να κάνουμε υπομονή. Τώρα αν ουσιαστικά πάει για στρίβειν δια του αρραβώνος ο Ρούπτσος, θα δείξει. Και βέβαια μην ξεχνάμε και όλες τις δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που αναφέρει ο φίλος Antisocial πιο πάνω.

2 Likes

Συμπληρωματικά, μπορεί εν τέλει να είναι λιγότερος ο Ρούπτσος από όσο χρειάζεται ο Πανιώνιος, αλλά η γνώμη μου είναι ότι αυτό θα κριθεί συνολικά και όχι μόνο από το αν θα ανεβούμε φέτος. Τώρα όσα αναφέρθηκαν στο τσατ για τις ακαδημίες, δεν έχω γνώμη, οπότε δεν θα μιλήσω - και δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω όσα αναφέρθηκαν.

Ξέρω, όμως, ότι ο Θοδωρής, ο Νικήτας, ο Αλέξης, o Γιώργος και τα άλλα παιδιά έκαναν μια τρομερή προσπάθεια για να εξυγιάνουν τον Ερασιτέχνη και να τον αποδεσμεύσουν από τα βάρη του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ (προσωπικά εμένα αυτό που έκαναν με ενέπνευσε και πρόπερσι πλήρωσα τις συνδρομές των προηγούμενων ετών για να μπορώ να συμμετέχω στις αρχαιρεσίες και να στηρίζω τον Σύλλογο όσο μπορώ - ναι βγήκα από τη ναφθαλίνη :grinning_face: ) και θα είναι κρίμα να γυρίσουμε back to square 1.

Εντελώς φιλικά μιλώντας, δεν εννοώ να καταπίνουμε αμάσητο και να έχουμε τον Ρούπτσο στο απυρόβλητο, λέω να είμαστε υπομονετικοί και να τον κρίνουμε αντικειμενικά και με τα δεδομένα που υπάρχουν και όχι αφοριστικά, όχι γι’ αυτόν αλλά πάνω απ’ όλα για το καλό του Συλλόγου (εγω δεν σας κρύβω ότι όταν είχε ανακοινωθεί το όνομά του δεν είχα ενθουσιαστεί, αλλά πάλι δεν κρύβω ότι σε ό,τι αφορά τα οικονομικά θεωρώ ότι το πάει καλά το έργο - τώρα αν μας βγει κάτι άλλο, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που διαψευδόμαστε θα είναι αλλά νομίζω στην παρούσα φάση δεν έχουμε και πολλές επιλογές).

2 Likes

Εχω κουραστεί με αυτό το επαναλαμβανόμενο μοτίβο από τους ιδιοκτήτες ΠΑΕ, ΚΑΕ κτλ.

Δλδ μετά από τέτοια ήττα τι θα έπρεπε να κάνει ο κόσμος; Πάρτυ; Τέτοιες στιγμές όλοι οι ιδιοκτήτες λένε: εγώ έκανα αυτό, πλήρωσα αυτό κτλ. Ευχαριστούμε αλλά ήρθε μια αποτυχία. Να μην το συζητήσουμε καν;

Στα δύσκολα να μην λέμε τίποτα γιατί έχουν κάνει τόσα πολλά και στις επιτυχίες να τους εκθειάζουμε και να ζητοκραυγαζουμε υπέρ τους και πόσο φοβεροί είναι. Ε δεν πάει έτσι. Χωρίς να είμαι υπέρ της απαξίωσης.

Άλλωστε και στις επιχειρήσεις τους δεν είχαν μόνο επιτυχίες. Κάπου μια επένδυση, κάτι δεν πήγε καλά. Αν δεν κάτσεις να το δεις, να δεις τι πήγε λάθος θα το ξανακάνεις.

Ας δούμε λοιπόν τι καλύτερο θα μπορούσαμε να κάνουμε και τι μπορούμε τώρα να κάνουμερρ και να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες που ναι υπάρχουν. Αν δεν ανέβουμε τελικά έχουμε στήσει μια πολύ καλή βάση που με λίγες προσθήκες μπορούμε να τα καταφέρουμε του χρόνου.

2 Likes

Α και δεν είπε ο κόσμος ότι τα τρία χρόνια έγιναν δύο. Στον στόχο που οι ίδιοι είπαν φαίνεται να τον χάνουν. Ο κόσμος φταίει για αυτό;

2 Likes