Σε λίγο θα “παρακολουθεί” κι εμένα ο Ολυμπιακός!!!
![]()
Που να το πιασεις που να το αφησεις το ‘‘ρεπορταζ’’.
Αριστερο μπακ λεει στην αρχη, ο,τι να ναι.
Και λες και υπαρχει περιπτωση να μην τα βρουν οσφπ-ατρομητος…
Και που να δεις ακομα πιο εμετικό δημοσίευμα στο sportdog…
29/11/2012, 09:02 | Αποστολή
Ο Πανιώνιος είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει φτιάξει μία ομάδα που απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές και αρκετοί από εκείνους έχουν κάνει «κλικ» με τις εμφανίσεις τους. Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος είναι ένας από αυτούς. Ο 20χρονος δεξιός μπακ προς το παρόν έχει «κάψει» αρκετές καρδιές μανατζερέων, οι οποίο προσπαθούν να εξασφαλίσουν συμφωνία μαζί του.
Όπως γράφει «Ο τρελός του χωριού» στην Sportday, στον Πανιώνιο υπέγραψε έχοντας εκπρόσωπο τον Ηλία Ματθαίου ενώ τώρα είναι αρκετοί οι μάνατζερς που έχουν πέσει σαν αρπακτικά πάνω στον νεαρό άσο.
Ο Σπυρόπουλος έχει κάνει αρκετά καλά παιχνίδια και έχει δείξει ορισμένα πολύ καλά στοιχεία και το σίγουρο είναι πως αν συνεχίσει έτσι θα ενδιαφερθούν πολλές ομάδες να τον αποκτήσουν.
http://www.sport-fm.gr/article/596583
ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΩΜΕΝΟΙ. ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΟΥΝ. Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
7/12 10:26 Σπυρόπουλος: Με ενδιαφέρει μόνο ο Πανιώνιος
Ο νεαρός δεξιός μπακ του Πανιωνίου, Τάκης Σπυρόπουλος μιλάει στο Novasports και το Γιώργο Βασιλείου για τη ψυχολογική κατάσταση της ομάδας του μετά τα άσχημα αποτελέσματα, τις μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας του, τον αγώνα με την Ξάνθη, αλλά και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.
Για τη ψυχολογία της ομάδας μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα: “Σίγουρα είναι κάτι που μας έχει επηρεάσει. Είχαμε και μία ήττα στο Κύπελλο από το Φωστήρα, αλλά πρέπει την Κυριακή να κερδίσουμε οπωσδήποτε για να ανεβούμε ψηλά στη βαθμολογία και να αποδείξουμε ότι όλη αυτή η δουλειά που έχουμε κάνει δεν μας αντιπροσωπεύουν αυτά τα αποτελέσματα”.
Για τα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει η ομάδα του: “Η αλήθεια είναι ότι και σε αυτά τα δύο παιχνίδια, αλλά και κόντρα στον ΠΑΣ δεχθήκαμε γκολ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Αυτό πιστεύω οφείλεται στην αυτοσυγκέντρωσή μας όταν μπαίνουμε σ’ ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να μπαίνουμε πιο δυνατά και να μη χάνουμε αυτά τα λεπτά από την αρχή του παιχνιδιού. Δεχόμαστε δύο γκολ και μετά δεν μπορούμε να αντιδράσουμε εύκολα”.
Για το πως περιμένει τον αγώνα με τη Ξάνθη: “Η Ξάνθη έχει αλλάξει προπονητή. Έχει 11 βαθμούς έως τώρα στο πρωτάθλημα και θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει. Η αλλαγή προπονητή είναι ένα κίνητρο γι’ αυτούς. Και για εμάς όμως ισχύει το ίδιο. Θέλουμε να κερδίσουμε και να αποδείξουμε ότι δεν βρισκόμαστε τυχαία ψηλά στη βαθμολογία και να παραμείνουμε εκεί”.
Για το τι ξεχωρίζει από την Ξάνθη: “Όχι, δεν υπάρχει κάτι που ξεχωρίζω. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και αν παίξουμε σωστά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι”.
Για το αν περίμενε το καλοκαίρι να είναι πρώτος σε χρόνο συμμετοχής στον φετινό Πανιώνιο: “Σίγουρα όχι. Όσο αισιόδοξος κι αν ήμουν δεν το περίμενα. Εφόσον όμως έγινε… Μ’ έχει βοηθήσει πολύ και ο προπονητής μου, αλλά και ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Θα προσπαθώ να τους δικαιώνω σε κάθε παιχνίδι”.
Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και το πως το βιώνει: “Νιώθω μια ευχαρίστηση από την πλευρά ότι όλη η δουλειά που έχω κάνει αυτό το διάστημα, ανταμείβεται. Από εκεί και πέρα, εγώ είμαι παίκτης του Πανιωνίου και με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μου και το καλό της. Δεν με γεμίζει άγχος, αλλά αντίθετα είναι μια ώθηση για παραπάνω δουλειά”.
Τι εννοεί ο μπακ μας?Έφυγε ο Ελευθερόπουλος?Ή έστω αμφισβητείται?
Σίγουρα κάτι κρύβεται πίσω από αυτά τα λόγια και ας μας πούνε πως κάνουμε θεωρίες συνωμοσίας… ![]()
Εμένα πάντως μου άρεσε η απάντηση του. Αν και θα μπορούσε να πει ‘‘δε γ*μιέστε λέω εγώ;’’! Αμάν πια με αυτούς τους δημοσιογράφους, μας τα έχουν πρήξει. Πως και δεν τον ρώτησαν ποιά από τις 2 ομάδες προτιμάει!
Υ.Γ. Αυτό το είπε για τη φημολογία ότι έρχεται ο Μουρίνιο στον Πανιώνιο. Έχει πάρει πρωτάθλημα Πορτογαλία, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, οπότε το μόνο που το λείπει είναι το ελληνικό…
Σύμφωνα με τα στατιστικά της Λίγκας ο Σπυρόπουλος είναι ο πρώτος σε λεπτά συμμετοχής σε όλο το πρωτάθλημα κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου!!
Μπράβο του, κι ελπίζω να συνεχίσει έτσι (ελπίζω να μην “σκάσει” ο μικρός γιατί έχει πολύ ταλέντο).
Λεπτά συμμετοχής
- Σπυρόπουλος (Πανιώνιος) 1.419
- Γιαννούλης (Ατρόμητος) 1.418
- Φούλοπ (Αστέρας) 1.418
- Ιτάνζ (Ατρόμητος) 1.418
- Βενέτης (Κέρκυρα) 1.416
Πρώτος σε λεπτά συμμετοχής, αυτό το παιδί για το οποίο δήλωνε ο τότε προπονητής ‘δεν κάνει, δεν πρόκειται να παίξει ποτέ’
not bad
Θύμισέ μου ποιός…
ο ήρως των μπλόγκερ
Λεμονής; Δε θυμάμαι του μπι όνεστ…
Ε όχι, δεν αγιοποιήθηκε ο ΣιρΤακης από τα κυανέρυθρα μπλογκ. Κι ελπίζω να μη δω τέτοια μέρα. Ο Ακης της καρδιάς μας είναι ο ήρως
Το σκέφτηκα αφού είχα γράψει για το Λεμονή.
Επειδή διαβάζω διάφορα δημοσιεύματα ότι δεν ανανεώνει και εμείς τον τιμωρούμε κτλ. Δύο πράγματα θα ήθελα να πω.
Αν είναι εφικτό θα πρέπει οι παίκτες που παίρνουν χρόνο συμμετοχής να έχουν τουλάχιστον δύο χρόνια μπροστά τους συμβόλαιο.
Το δεύτερο απευθύνεται περισσότερο προς τον παίκτη. Ας δει λίγο την περίπτωση του Πετρόπουλου που τώρα πήγε στην αεκ. Τότε που πήγε στον Παναθηναϊκό τον είχαμε κλείσει εμείς. Μάλιστα δίναμε και περισσότερα στο Αιγάλεω. Λόγο της κάθετης άρνησης του παίκτη να έρθει τελικά κατέληξε στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω αν αυτή η επιλογή του του χάρισε περισσότερα χρήματα όμως σίγουρα δεν του χάρισε την καριέρα που θα είχε αν είχε περάσει πρώτα από εμάς. Αντίθετα ο Μήτρογλου, ο Μανιάτης, ο Σιόβας έπαιξαν αρκετά ώστε η ομάδα που κατέληξαν να πίστευε πραγματικά σε αυτούς και όχι να ήταν ένα ακόμη ταλέντο που δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής και να πηγαίνουν δανεικοί από την μία ομάδα στην άλλη.
Σπυροπουλε ξυπνα και βαλε μυαλο. Εγινες παικτης μεσα σε 6 μηνες και την ειδες ντανι αλβεζ.
Πολυ καλα κανει η διοικηση και τιμωρει τον παικτη. Δεν πρεπει να γινουμε τσιφλικι κανενος.
Το παιζεις δυσκολος ακομα δεν βγηκες απ΄το αβγο σου? Εξεδρα και το καλοκαιρακι πηγαινε οπου συμφωνησες.
Οποιος δεν σεβεται θα φοβαται τελος. Μακαρι να ανανεωσει αλλα αυτες οι πουστιες δεν αρμοζουν σε ενα ποδοσφαιριστη που αντι να λεει ευχαριστω σηκωνει και μπαιρακι.
Υ.Γ: Δε γαμιομαστε να ασπρισουμε λεω γω?
na pai na gamithi …
Ψύχραιμαααα
κακοί σύμβουλοι και απειρία πάντα υπάρχουν
Δηλ τωρα που ο Ελε εχει εξαφανισει τον Κουρντι ας πουμε, ειναι ολα ενταξει??
Μονα ζυγα μονοζυγα!