Παμε γηπεδο μαζι

http://www.pamegipedomazi.gr/

Το «Πάμε Γήπεδο» δεν είναι «κίνημα» ή «σύλλογος», αλλά μια πρόταση, ένα άνοιγμα προς όλους αυτούς που θέλουν να κάνουν κάτι κι όχι να βλέπουν τα τρένα να περνούν. Αυτούς που επιθυμούν να περάσουν από τη θεωρία της πολυθρόνας στην πράξη της κοινής κερκίδας. Μιας κερκίδας που θα ανήκει σε όλους μας, ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουμε. Μια κερκίδα με πάθος, φωνή, αλλά πάντα εντός των φίλαθλων ορίων και με κοινό γνώμονα την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο.

Η ιδέα γεννήθηκε στο μυαλό του Κώστα Βαϊμάκη (Fight Club), υιοθετήθηκε από τον NovaΣπορ FM και τη Sportday, και αφορά όλους όσους αισθάνονται ότι στερούνται εδώ και καιρό αναίτια κάτι που αγαπούν. Δηλώνοντας συμμετοχή μέσω της φόρμας στις δράσεις του «Πάμε γήπεδο» κρατάς κι εσύ τη δική σου θέση σ’ αυτή την πολύχρωμη κερκίδα. Και βοηθάς στην προσπάθεια όλων μας να κάνουμε ξανά το ποδόσφαιρο διασκέδαση των πολλών και όχι «τσιφλίκι» των λίγων.

Μπορούμε να πάμε στο γήπεδο παρέα; Εμείς λέμε ότι μπορούμε! Εσύ τι λες;

καλή η προσπάθεια που πάει να γίνει αλλά χωρίς να θέλω να γίνω μάντης !!!
Αλλά άπατο το βλέπω να πηγαίνει το ενχύρημα …

Υπο προυποθέσεις θα μπορούσαν τα μέλη αυτής της πρωτοβουλίας να έρχονται στη Μαθητική -Αθλητική κερκίδα μας, όσον αφορά τα παιχνίδια μας.

στους ορους χρησης…

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά στοιχεία σας
Εάν έχετε συμφωνήσει ειδικά για επακόλουθη επικοινωνία από εμάς ή έχετε ζητήσει να ενταχθείτε στον κατάλογο ταχυδρομικών διευθύνσεων όταν κάνατε την εγγραφή σας, μπορεί κατά καιρούς να επικοινωνούμε μαζί σας. Παραδείγματος χάρη, μπορεί να σας στέλνουμε υλικό μάρκετινγκ ή διαφήμισης. Μπορεί να απαντάμε στα σχόλια ή τα αιτήματά σας για ενημέρωση. Ή μπορεί να ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας εάν είναι απαραίτητο στην πορεία επεξεργασίας ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας που ζητήσατε μέσω της ιστοσελίδας μας.

Ωραία πρόταση και νομίζω ότι θα πρέπει να τους την κάνετε Κώστα έτσι ώστε να πάρει και δημοσιότητα.

Θα είναι καλό να μαθαίνουν τα παιδιά της μαθητικής κερκίδας ότι τελικά μπορούμε να συμβιώσουμε και σε ένα αγώνα “ελληνικού” ποδοσφαίρου!

Το πρότεινε ο pale rider στον πανιώνιο κόσμο τεύχος 81, το αμέσως προηγούμενο.

δεν τον διαβάζω…
χαχαχαχαχ

Μια χαρά δηλαδή, αυξάνονται οι συμπανιώνιοι με τους οποίους έχω μερικές φορές ταυτόσημες απόψεις, έγιναν 3 χαχχαχαχαχαχ

Τυχερακια Πετροπουλε!!! :slight_smile:

ωραιο και ρομαντικο ακουγεται
αλλα μου φαινεται λιγακι δυσκολο στην χωρα που ζουμε…
ειμαστε καφροι εκ γενετης…

κάλυστα θα μπορούσαμε έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας,
να το διοργανώσουμε για το εντός με τις Σέρρες…

Σε συνεργασία και με τις 2 ΠΑΕ και με τα παιδία αυτής της κίνησης…

και μπορεί να γίνει και με την βοήθεια του ΟΡΦΕΑ -community… η λέτε να τρομάξει πολύ κόσμο αυτή η κίνηση???

Κι αν δεν κερδίζουμε θα αρχίσουν οι χριστοπαναγίες και το…μιμί της μαμάς σας και πως πηδάμε, πως μας πηδάτε…

Άλλα πράγματα πρέπει να φτιάξουν πρώτα, παιδιά. Το χειρότερο που έχω ακούσει εδώ σε σύνθημα είναι ‘cunt’ (μαλάκας), που και πάλι για τα πλαίσια του τι δεν ακούς στο γήπεδο, ακούγεται βαρυ.

Συμφωνώ με vln ότι η καφρίλα είναι στο Ελληνικό DNA και δύσκολα θα αλλάξει κάτι μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας (τουλάχιστον).

Αξίζει, πάντως, η προσπάθεια.

Από οτι άκουσα στον σπορ fm ,η κίνηση ήρθε σε επαφή με την ΠΑΕ και πήρε το οκ για κάποια ματς.
Αν αληθεύει καλά έκανε η ΠΑΕ ,μόνο που εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου για τα παιχνίδια με αντίπαλο τον ΠΟΚ.
Ας δούμε πως θα κυλίσει το πράγμα,έτσι και αλλιώς από του χρόνου θα δείξει πως κυλαει αυτή η φάση…

ρε δεν πα να γαμηθουν?

εξω απο το γηπεδο μας οι ποκιτες που ολη την χρονια βγαζουν χολη και υπο την προστασια της κινησης αυτης ξαφνικα θα ενδιαφερθουν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ να ρθουν σε ματς με ΠΟΚ στην Ν.Σμυρνη