Ολιβιέ Μπουμάλ

23 Ιανουαρίου 2015: ΑΕΚ για Μπουμάλ, Γιάννου και επιθετικό. (πηγή)
31 Ιανουαρίου 2015: ο εξτρέμ από την ελληνική αγορά για τον οποίο ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ είναι ο Μπουμάλ, ο 25χρονος αριστεροπόδαρος Καμερουνέζος, που κάνει καλό πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο. Ήδη έχει κατατεθεί πρόταση στον Πανιώνιο κι αύριο θα υπάρξουν εξελίξεις. (πηγή)
13 Μαΐου 2015: Επιστρέφει για Μπουμάλ ο ΠΑΟΚ (πηγή)
13 Ιουνίου 2015: Πρόθεση των ανθρώπων του Πανιωνίου είναι να… δέσουν με συμβόλαιο τους Χρήστο Τασουλή και Ολιβιέρ Μπουμάλ, ώστε να μην τους χάσουν όπως στον Γιάννου και άλλους ποδοσφαιριστές. (πηγή)
25 Ιουνίου 2015: Απέρριψαν πρόταση από Τουρκία για Μπουμάλ στον Πανιώνιο (πηγή)
8 Αυγούστου 2015: Σε καλό δρόμο του Μπουμάλ. Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό δρόμο και με τα τωρινά δεδομένα αναμένεται να υπάρξει συμφωνία. (πηγή)

Τι στο διάολο; Από πέρυσι τον χειμώνα ενδιαφέρονται τα κοτόπουλα, όλη τη χρονιά τίποτα; Τόσο λαμόγιο μάνατζερ ή τόσο άχρηστοι εμείς; ή και τα δύο;

Δεν ξέρω αν θα είμαστε πεντάδα (το θεωρώ long shot για να είμαι ειλικρινής) και φυσικά αν τυχών το καταφέρουμε δεν θα είναι λόγω ενός παίκτη.
Αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ένας από τους καλούς μας παίκτες. Παρόλα αυτά αν δεν υπογράψει ο μπουμάλ νομίζω προτιμώ να μπει κάποιος πιτσιρικάς στη θέση του να πάρει παιχνίδια γιατί ο στόχος της επιβίωσης για φέτος έχει επιτευχθεί.

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/daras-tha-meinei-ston-paniwnio-o-mpoumal/3128943

Κούρασε το θέμα…

Δίκιο έχεις…έχει ήδη κουράσει πολύ…

http://www.sport24.gr/unique/pisteuei-eis-enan-boumale.3818637.html

Μας ζαλίσατε με τον Καμερουνέζο Σκούφαλη!!

Φεύγει σίγουρα , απλά μενει να μάθουμε το πότε και με πόσα.
Άρα όλη η ουσία τώρα είναι το πώς θα αναπληρωθεί αγωνιστικά το κενό του.
Έχω τη γνώμη ότι θα μπορούσε να τραβήξει το Βιγιάλμπα προς το κέντρο και σε πιο ελεύθερο ρόλο.
Θα μπορούσε , νομίζω , ο Αργεντινός να παίξει το ρόλο του αντι-Μπουμάλ,με την απαραίτητη προσαρμογή της αγωνιστικής συμπεριφοράς και της υπόλοιπης ομάδας.

Στο καλό! πυροτεχνημα τυπου Ζιζι Ρομπερτς ειναι. Ουδεις αναντικαταστατος.

Ας πάρουν όσα περισσοτερα γίνεται αφού εξελιχθηκε ετσι η ιστορια.

Ωπ βλέπω ο Διόγος έχει πολλούς συμπαραστάτες στις απόψεις του για τον Μπουμάλ. Δύσκολα θεωρώ ότι θα αντικατασταθεί χωρίς μεταγραφή…

Διαφωνώ φίλε.
Βιγιάλμπα μπορεί να φανεί και πολύ περισσότερο απ’ότι φαίνεται τώρα αριστερά.Γρηγοράκος (που λέει κι ο Αλέφαντος) είναι,μικρός το δέμας,ευέλικτος,με τις πάσες του,και με τις ντρίπλες του και μια χαρά μου φαίνεται εμένα.Ποδόσφαιρο είναι , έχουμε δει και πιο τολμηρά πράγματα να πετυχαίνουν (μην ξεχνάς το Μπρέσκα να διαπρέπει σα δεξί μπακ-εξτρέμ και άλλα πολλά).Μιλάω καθαρά σαν προπονητολόγος του καφενείου αλλά δε μου φαίνεται καθόλου άσχημη ιδέα.

Καλά για το Διόγο τι να πούμε..Πριν 1-2 χρονάκια έλεγε και έγραφε ότι θα έπρεπε να είχαμε ακολουθήσει το δρόμο της ΑΕΚ,του Άρη και του Πανσερραικού και να ρίξουμε την ομάδα στη Γ’ , για να προσελκύσει -προφανώς- αριστερούς (χαχα!!) ψήφους των οπαδών του ΠΟΚ σε κέντρο και επαρχία…

Οποιος θέλει ΟΛΗ την αλήθεια για το θέμα
http://www.leoforos.gr/football/story/90525/oli-i-alitheia-gia-mpoymal

Μακρια απο το πρασινο φιδι’‘Οτι και να μας δωσει [Μπουρμπο και Ταμπακη’‘‘αν ειναι δυνατον…ρεεεεεεεεεεεεεεεεε γαμιεστε ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ
νΟΜΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟς αυτο το τερατογεννημα ,ο σκατοβαζελος ,το τρισαθλιο βρωμερο σωματειο …και εχει απαιτησεις απο τον Πανιωνιο που ερριξε 2 φορες κατηγορια ;;;που εκλεψε παικτες και αλλαξε ολο τον ποδοσφαιρικο οριζοντα με τα πλαστα χαρτια των δηθεν ομογεννων Μπουμπληδων και Ντεμελο απο το αιγαλεω;;;κ.λ.π [οι πιο παλοι ξερουν’’‘’]ακομα και τωρα συνεχιζει να κλεβει και να καθοδηγει ποδοσφαιριστες [ανεγκεφαλους φυσικα] π,χ τον δικο μας Σπυροπουλο ,Τον Γιαννακοπουλο…τον Ταυλαριδη απο τον ατρομητο’‘‘τον Καλτσα απο την Βερροια κ.λ.π = σκατα ,κουραδα βρωμερη και δυσωσμη ΜΑΚΡΙΑ …LONTANO που λενε και οι Ιταλοι …μιλησα’’‘’ :angry:

Εναν Ταμπάκη είχε η Πάνια στα παρατράγουδα, αυτόν μας δίνει ο σκατόψυχος της Καθικιμερινής και του Skai_Xeftiles?

Πάντως εννοείτε ότι συμφωνώ με Grissino, αν φύγει δεν αναπληρωνεται χωρίς μεταγραφή μιας και ο Μασούρας, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, δεν…

Ποιος Μασούρας ρε?
Ο Βιγάλμπα θα φορέσει τα παπούτσια του Μπουμάλ λέμε.Μα καλά,μάτια δεν έχετε??? :sunglasses:

Tζάμπα γράφω ρε πούστη μου?

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 14ης αγωνιστικής και με δηλώσεις που έκανε μίλησε για το αγωνιστικό του μέλλον, αλλά και για την προσωπική του επιθυμία.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πανιώνιο, για την διοίκηση, τους προπονητές και κάθε άνθρωπο που βρίσκεται στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το πρώτο βραβείο της καριέρας του: "Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρίσκονται στον Πανιώνιο.

Τον πρόεδρο, τους γιατρούς, τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές. Είναι σημαντικό να σκοράρεις, αλλά το κάνεις για να βοηθήσεις την ομάδα, όχι για το βραβείο. Πήρα το βραβείο και είμαι χαρούμενος. Μου δίνει κίνητρο για να γίνομαι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι".

Για το αν είναι το καλύτερο γκολ της καριέρας του: “Όχι δεν νομίζω. Αυτό που είχα βάλει κόντρα στον Παναθηναικό είναι το καλύτερο για μένα. Ήταν απίστευτο. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μου δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια”.

Για το που αφιερώνει το βραβείο: “Στη γυναίκα μου και το μωρό μου”.

Για το μέλλον του και το ενδιαφέρον Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ: “Θα ήθελα να σας δώσω πολλές λεπτομέρειες, αλλά δεν είναι δυνατό. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Πανιωνίου. Σέβομαι τον καθένα στην ομάδα και θέλω να δώσω τα πάντα για την ομάδα μου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν είναι σημαντικό αν θα πάω σε Παναθηναικο, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό. Είμαι στον Πανιώνιο και θέλω μα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Θα δούμε για το μέλλον μου”.

Για το ποια είναι η επιθυμία του: “Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να πηγαίνει μπροστά. Να εξελίσεται. Η επιθυμία μου είναι να πάω σε μια μεγάλη ομάδα. Φυσικά ο Πανιώνιος είναι μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία. Θα δούμε τι θα γίνει”.

Για το αν θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Πανιώνιος σε περίπτωση που δεν συμφωνήσουν σε ανανέωση: “Θέλω να ευχαριστήσω Τον Θεό γιατί μου έδωσε αυτή την τεράςτια ευκαιρία. Βρίσκομαι στον Πανιώνιο εδώ και ενάμιση χρόνο και τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα για μένα όσο νομίζει ο κόσμος. Έπρεπε να δουλέψω σκληρά, ο κόσμος περίμενε πολλά από μένα. Δεν ήταν εύκολα. Γι’ αυτό αφιέρωσα στη γυναίκα μου το βραβείο. Μου στάθηκε και μου έδινε κίνητρο να προχωρήσω και να βελτιώνομαι. Φυσικά και το καλύτερο είναι και οι δύο πλευρές, εγώ και ο Πανιώνιος, να είναι χαρούμενες με την κατάληξη αυτών των συζητήσεων. Αυτή είναι η επιθυμία μου, να είναι όλοι χαρούμενοι από το τέλος αυτής της υπόθεσης. Ο Πανιώνιος πρέπει να κερδίσει κάτι και θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Ζαμάνη και τον κύριο Γκαγκάτση γιατί προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα και τους παίκτες. Τους ευχαριστώ για ότι κάνουν. Ελπίζω ο Πανιώνιος να κερδίσει κάτι καλό απ’ όλο αυτό. Μόνο Ο Θεός γνωρίζει τι θα γίνει. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να βγει κερδισμένος ο Πανιώνιος. Δεν ξέρω αν θα είναι κάτι μεγάλο, αλλά σίγουρα πρέπει να κερδίσει κάτι και να είναι χαρούμενος”.

Για τους προπονητές: “Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου. Τον κύριο Ουζουνίδη και τον κύριο Τερεζόπουλο, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί άνθρωποί και δίνουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Το ότι βρίσκομαι εδώ οφείλεται σ’ αυτούς τους δύο και θέλω να τους ευχαριστήσω”.

πηγή

Εκανε τον απολογισμο του!!!

Ευτυχως ειναι απο τις λιγες φορες που φευγει ενα πολυεργαλειο απο την ομαδα και δεν αγχωνομαι.
Ειναι σιγουρο οτι δεν θα λειψεις πολυ. Θα αντικατασταθεις επαξια.

να πάει στο καλό
ας πάρουμε όσα περισσότερα μπορούμε και μη μασάτε έρχονται από πίσω πολλοί και καλύτεροι του μαυρούκου

Πανιώνιος και Παναθηναϊκός συμφώνησαν σε όλα για την απόκτηση του Ολιβιέ Μπουμάλ και ο Καμερουνέζος άσος μετακομίζει στο Κορωπί. Διφορούμενες απόψεις για το ποσό της μεταγραφής,ενώ θα υπάρξει κι ένας παίκτης ως αντάλλαγμα.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Πανιώνιος και Παναθηναϊκός στο ραντεβού της Τετάρτης συμφώνησαν σε όλα για την απόκτηση του Καμερουνέζου μεσοεπιθετικού.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα έναντι ενός ποσού που θα φτάσει τις 550.000 ευρώ (σύμφωνα με τα όσα διαρρέει η πλευρά του Πανιωνίου) ή 220-230.000 ευρώ (με τα όσα υποστηρίζει από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός) ενώ θα υπάρξει κι έμψυχο αντάλλαγμα εκ μέρους του «τριφυλλιού» (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιο θα είναι αυτό) είτε με δανεισμό παίκτη είτε με κανονική μεταγραφική. Οι δύο πιθανότεροι να μετακομίσουν στην Πλατεία είναι ένας εκ των Τριανταφυλλόπουλου και Χουχούμη, και αυτό γιατί δεν αποκλείεται μετά τον Μπουμάλ και ο Χατζηϊσαϊας-ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του-να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Όσον αφορά τα λεφτά της μεταγραφής αναμένεται να δοθούν σε αρκετές δόσεις και σε διάστημα 2-3 ετών.

Το συμβόλαιο του Μπουμάλ με τους Νεοσμυρνιώτες έληγε το καλοκαίρι του 2016 και ο Πανιώνιος βρισκόταν σε επαφές μαζί του για την επέκταση της συνεργασίας τους. Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός ο οποίος ήταν διατεθειμένος να αποκτήσει από τον Ιανουάριο τον ποδοσφαιριστή. Ο 26χρονος μετακόμισε στη Νέα Σμύρνη το καλοκαίρι του 2014 και με την κυανέρυθρη φανέλα είχε 50 συμμετοχές, εννιά γκολ και δέκα ασίστ.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι η πέμπτη ελληνική για τον Ολιβιέ Μπουμάλ έχοντας ήδη αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, Λεβαδειακό, Ηρακλή Ψαχνών και Πανιώνιο.

http://www.gazzetta.gr/football/article/851255/ston-panathinaiko-o-mpoymal