http://www.gazzetta.gr/football/article/832204/kanei-protasi-gia-mpoymal-i-leh-poznan-pic
Δεν προκειται να ανανεωσει
εγω ξερω [και το εχω ξαναγραψει] οτι θα γινει οτι πει ο γαυρος’‘’‘’‘Αυτο ειναι ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ’‘’’ ![]()
Και ευτυχως που τον ζητουν και αλλες ομαδες ‘’‘’‘γιατι ο γαυρος επαιζε ΚΑΙ παιζει μονος του στο Ελλαδισταν’''και ο ΤΕΤΕ δικια του ..μουσταρδα ητανε ,οπως και ο Μπατιμπαγκα ,Πελε,Ολαιταν,Μπεν,Ισμαηλ,Μπρουνο ,και παει λεγοντας…δεν αφηνει κανεναν να κανει καριερα …αν δεν …πολλα ειπα ![]()
Δυστυχως δεν ισχυει προς το παρον. Παντως ειναι σε καλο δρομο.
Οχι πως προκειται για έγκυρη εφημερίδα αλλά η ΓΑΤΑ στο πρωτοσέλιδο έχει την ανανέωση του Μπουμάλ…
Φιλε πετυχα χθες βραδυ στο δρομο εναν απο τους ανθρωπους της διοικησης και τον ρωτησα κι η απαντηση ηταν αυτη που γραφω.
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/508927-PAOK-Sto-stohastro-o-Mpakasetas και δευτερη μαλακια πριν αρχισουν οι μεταγραφες ''ΜΗΠΩς …ειναι η σειρα μου ;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ γαμημενο ελληνικο ποδοσφαιρο ρε πουσ… ![]()
Εχουμε να δουμε στη κυριολεξια ολη την 11αδα. Ειμαι σιγουρος θα διαβασουμε και για Κορμπο.
Ο παοκ με τις θεσεις που θελει να ενισχυθει αν ειναι να ψωνισει απο μας, θα ξεχρεωσουμε για παντα και θα χουμε και πλεονασμα πειτε του…
σωστοοοοοοος
«Αγκάθι» η ρήτρα για Μπουμάλ
Βασικό στόχο αποτελεί για τον Πανιώνιο η ανανέωση του συμβολαίου του Μπουμάλ, με το μέγεθος της ρήτρας, να αποτελεί το μοναδικό «αγκάθι» μεταξύ συλλόγου και παίκτη.
Η εντυπωσιακή σεζόν που πραγματοποιεί ο Ολιβιέ Μπουμάλ φέτος έχει κάνει τους ανθρώπους του Πανιωνίου να θέλουν να «δέσουν» στη Νέα Σμύρνη τον παίκτη.
Ο «ιστορικός» έχει προτείνει στον Μπουμάλ συμβόλαιο ως το 2017 με αυξημένες απολαβές, με τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να έχουν ως βάση εξαψήφιο νούμερο στο συμβόλαιο του παίκτη.
Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Live Sport» το θέμα κολλάει στη ρήτρα συμβολαίου του παίκτη, με τον Πανιώνιο να θέλει να διατηρήσει ψηλά τη ρήτρα, προσβλέποντας σε ενδεχόμενη πρόταση για τον Καμερουνέζο.
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/den-ta-briskei-me-mpoumal-o-paniwnios/3127346
Άκαρπη αποδείχθηκε και η χθεσινή συνάντηση του Πανιωνίου με τον Μπουμάλ, με τις δύο πλευρές να μην καταλήγουν σε συμφωνία, αφού υπάρχουν βασικές διαφορές στο ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη.
Σύμφωνα με τη «Sportday» υπήρξε συνάντηση μεταξύ ομάδας και παίκτη, χωρίς πάντως να καταλήγει πουθενά, με την πρόταση του «ιστορικού» για επέκταση του συμβολαίου για ακόμα δύο χρόνια να «σκοντάφτει» σε αρκετά σημεία.
Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στον Πανιώνιο που «φλερτάρει» με το ενδεχόμενο να μην έχει κανένα κέρδος από τυχόν πώληση του Καμερουνέζου άσου, αφού από την 1η Ιαουναρίου, ο Μπουμάλ θα έχει κάθε δικαίωμα να «κλείσει» σε όποια ομάδα επιθυμεί.
Στον Πανιώνιο λοιπόν θέλουν να τρέξουν το θέμα της πώλησης του παίκτη, ώστε να μην τον χάσουν τον Ιούνιο, δίχως να έχουν κάποιο κέρδος.
Οι διοικούντες τον Πανιώνιο πιέζουν τον Μπουμάλ, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ο Καμερουνέζος αποτελεί ότι ποιοτικότερο έχει να επιδείξει το ρόστερ της ομάδας της Νέας Σμύρνης και δεν θα προτίθενται να τον χάσουν χωρίς το παραμικρό όφελος. Γεγονός απόλυτα φυσιολογικό, λόγω και των οξύτατων οικονομικών προβλημάτων που διαχειρίζονται.
Αυτό που έχουν αφήσει να εννοηθεί είναι πως εάν ο Μπουμάλ δεν υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, θα πουλήσουν τα δικαιώματα του σε άλλη ομάδα. Αυτό θα συμβεί προκειμένου να αποκομίσουν ένα μικρό κέρδος, έστω και αν πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη τους.
Η μέση λύση
Στο χρονικό διάστημα που ο Γιάννης Αλαφούζος ηγείται του Παναθηναϊκού, ο Πανιώνιος αντιμετωπιζόταν ως άμεσα προσκείμενος στον Ολυμπιακό. Από την αρχή του 2015, οι σχέσεις έχουν ομαλοποιηθεί, με αποκορύφωμα την παραχώρηση του Ρισβάνη και την αγορά του 17χρονου στόπερ Ευαγγέλου.
Σύμφωνα με μία φημολογία που έχει αναπτυχθεί, έχει επιτευχθεί «συμφωνία κυρίων» και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να αγοράσει τον Μπουμάλ έναντι ενός συμβολικού ποσού τον Ιανουάριο, ώστε να έχει ο Πανιώνιος ένα μικρό όφελος.
Πάντως, άλλες πηγές από τη Νέα Σμύρνη υποστηρίζουν ότι ο Μπουμάλ έχει δεχτεί μία δελεαστική πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης και απλώς περιμένει την είσοδο του νέου έτους για να υπογράψει και να ανακοινώσει τη συμφωνία.
δικαίωμα του παίχτη να κάνει τα κόλπα του
αλλά δικαίωμα και της ομάδας να κοιτάξει το συμφέρον της. με ότι συνεπάγεται αυτό
ας μην το ξεχνάμε αυτό. δε γίναμε πλούσιοι και υπερομάδα ξαφνικά
το ίδιο ακριβώς θα πω για όποιον παίχτη ακολουθήσει την τακτική μπουμάλ
Έχω πολύ καλή γνώμη για τον Μπουμάλ αγωνιστικά αλλά έτσι όπως είναι δομημένη αυτή η ομάδα και με αυτά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια , αλήθεια καρφί δεν μου καίγεται που θα πάει και τι θα κάνει.
Καλό θα ήταν να έχουμε ένα όφελος αλλά οκ , δε χάθηκε ο κόσμος.
Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές που σκοτιζόμασταν και στενοχωριόμασταν, έως και κατακρίναμε διοικήσεις , για το που πουλάνε παίχτες κλπ.
Ας πάει να γίνει νέος Ραγκουέλ στο βάζελο άμα θέλει , ας πάει να γίνει νέος Ντούνης , ας πάει και στην Τρίπολη να πάρει κανένα φράγκο της προκοπής το παλικάρι , ανάγκη τα έχει , δε νομίζω να του περισσεύουν.
Αφού τη βγάλαμε καθαρή την τελευταία πενταετία , ας πάνε κι ας έρθουν όσοι θέλουν. Η κυανέρυθρη καψούρα να υπάρχει μες το γήπεδο κάθε ΣΚ , υγιής και δυνατή και όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.
Δεν ισχυει το και τι εγινε αμα φυγει ψιλοτζαμπα. Ας σκεφτουμε πως αν ειχαμε την υπογραφη του
θα διεκδικουσαμε ενα ποσο λιγο πανω απο 500κ που κλεινει πολλες τρυπες που δεδομενα υπαρχουν
ασχετα αν δε βγαινουν πολυ προς τα εξω πλεον.
Πως θα παρουμε αδειοδοτηση;
Προσωπικα αν δεν υπογραψει θεωρω την σταση του πολυ αχαριστη και του ευχομαι τα χειροτερα.
Αν υπογραψει ας εχει καλη τυχη οπου κι αν παει.
Το ιδιο φυσικα ισχυει για ολους τους παικτες μας.
Το ξαναγραφω τοσο ανετοι οικονομικα οσο νομιζουμε δεν ειμαστε.
Από την αρχή μου φαινόταν δύσκολο να υπογράψει εκτός αν η ρήτρα ήταν πολύ χσμηλή.
Δεν βλέπω τι κίνητρο μπορεί να είχε ο Μπουμάλ να φεσώσει τον μελλοντικό του εργοδότη με μισό εκατομμύριο και να ρισκάρει το επόμενο του συμβόλαιο.
Οπότε ρεαλιστικά είτε τον πουλάμε τώρα - φυσικά για πολύ λιγότερα χρήματα από ότι αν είχει μακροχρόνιο συμβόλαιο - ή τον κρατάμε και προσπαθούμε να μπούμε πρώτη πεντάδα (φαντάζομαι αν το καταφέρουμε θα υπάρχουν κάποια εξτρά έσοδα).
μια ερώτηση χωρίς καμιά δόση ειρωνείας προς φίλο reanimator
με το μπουμάλ - άμα μείνει - νομίζεις θα είμαστε στην πεντάδα ;
δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο
αν κάνουμε κάτι καλό θα οφείλεται στο σύνολο κι όχι στον παίχτη. το κάθε παίχτη όχι το μπουμαλ αποκλειστικά
αυτό που έχουμε φέτος είναι σύνολο
αλλά όπως έχω ξαναγράψει ο μπουμαλ δεν κάνει τι διαφορά
για μένα να κοιτάξουν να κάνουν ότι είναι καλύτερο για την ομάδα
η ιστορία έχει γράψει και μπορούμε να δούμε και να θυμηθούμε τους αχάριστους