Εύκολα! Πάντα και σε συνάρτηση με το τι μας κοστίζει!
Θα το γράψω κι ας τον πηγαίνω σε γενικές γραμμές: Ρε π@ύστη Καρβέλια, γ@μώ την μπιφτεκοκαράφλα σου, 324535 χρόνια παίζεις μπάλα. Είναι δυνατόν στα όρια της περιοχής να τονε κλωτσάς; Υπάρχει περίπτωση να μην πέσει ο τσιγκολελέτο; Υπάρχει περίπτωση να μη το σφυρίξει;
υ.γ.: Τα περί πιασμάν τα αποκλείω.
Γιατί το αποκλείεις; Γιατί κάτ τέτοια γελοία πέναλτι τα κάνουν οι παίκτες μας με τον Βάζελο και όχι με άλλες ομάδες;
Εγώ το είδα μόνο σε ριπλέι, δεν θα το σφύριζε κανονικός διαιτητής αυτό ποτέ. Δεν τον ακουμπάει και ας βάζει το πόδι, το βγάζει αμέσως. Μπλιαχ. Σκατοβάζελοι. Βρωμολέτο.
Σωστός, είναι το ίδιο με το πέναλτι του Γιαννάκη πριν 2 χρόνια.
Πέναλτι είναι όταν ο αμυντικός χτυπάει με το πόδι του το πόδι του επιτιθέμενου. Όχι όταν ο επιθετικός πάει και πέφτει πάνω στο πόδι του αμυντικού.
Δεν πειράζει όμως. Ας συνεχίσουμε να τους χαϊδεύουμε. Πως θα παίζουν μπάλα όλοι στη πλάτη μας…
Εχει γινει πλεον επιτακτικη αναγκη ,καθε χρονο ο σκατοβαζελος να παιρνει τον χριστουγεννιατικο μποναμα του [πεναλτυ]στη ν.Σμυρνη’‘’ ως ειθισται’'‘παει τελειωσε’‘Εγω προτεινω ,καθε χρονο να παιζουν 10-12 παιδια μηπως βγαλουμε κανα φυντανακι’'Εδω Ρεκομπα και Λολο δεν τα καταφεραν,θα τους καταφερει ο Φανουρης …μονος του;;; χαχαχαχχοχοχοχχοο θειο
Μπορει να μην διαβαζεις το φορουμ και να μην ξερεις ελληνικα εγω φταιω ρε μουλε ομως που σε υποστηριζα…επιτακτικη αναγκη αν δεν μπορουμε να τον διωξουμε τουλαχιστον να μην τον ξαναδουμε ουτε στην αποστολη της ομαδας.Καλυτερα καποιος πιτσιρικας εστω και δεξιοποδαρος παρα αυτο το χαλι το μαυρο…σερνεται,δεν μαρκαρει και ενω εχει πολυ καλο ποδι δεν βγαζει ουτε μια μπαλια της προκοπης.Ποιος ειναι ο Κρικβελια δηλαδη?αν δεν θελει να παιζει για τον πανιωνιο 1 δεν θελουμε 1.000.000 εμεις…
ΟΥΣΤ ΤΡΑΓΙ!!!
Ακομα εδω ειναι ο τρομοκρατης??
Αν δεν δεχτει να παιζει με κατω απο 80 χιλιαρικα το χρονο σουταρετε τον απλα…με κοινη λυση συμβολαιου. Αρκετα με παικτες μανατζαρεων!!!
Ας σταματησουμε επιτελους!!!
απο σπορ-φμ:
Μια… ανάσα από την Ανόρθωση βρίσκεται ο Ντάτο Κβιρκβέλια.
Ο Γεωργιανός αμυντικός φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με την κυπριακή ομάδα και περιμένει να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Πανιώνιο για τον διακανονισμό της αποζημίωσης.
Ο 32χρονος παίκτης έχει παίξει σε δώδεκα ματς του πρωταθλήματος, έχοντας συνολικά 1071 λεπτά συμμετοχής.
αν παιξεις σημερα, μην βαλεις το ποδαρι σου γιατι ο κακος παραμονευει
Θελω να δω με τι ποσο υπεγραψε ο παικτης στους Κυπριους, το να δωσουν τα χρηματα που ειχαμε συμφωνησει λιγο δυσκολο, δεν ειναι κοροιδα οι Κυπριοι. Αιντε, γιατι το γλεντι των μανατζερς ειχε παρατραβηξει με μας. Τι να πρωτοθυμηθεις, τον Παυλου τον Κουκετς τον Μπαλαμπαν τον τον τον !!! ασελγησαν στον Τσακ, το ωραιο ειναι οτι το συνεχισαν και οι διαχειριστες χαχαχα
γιατί να μη συνεχίσουν, σάμπως αυτοί πλήρωναν;
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Ντάτο Κβιρκβέλια και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ευχαριστεί τον Γεωργιανό διεθνή αμυντικό για τις υπηρεσίες που πρόσφερε σε αυτόν τον ένα χρόνο παρουσίας του στις τάξεις της ομάδας, καθώς και για το ήθος και τον επαγγελματισμό του, στοιχεία που τον κατατάσσουν στους ποδοσφαιριστές που θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στην Πανιώνια οικογένεια.
Ο Ντάτο Κβιρκβέλια μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο, δήλωσε αποκλειστικά στο panionios.gr: “Πέρασα έναν υπέροχο χρόνο ως παίκτης του Πανιωνίου. Μπορεί να φαίνεται μικρό το διάστημα, όμως από την πρώτη στιγμή είχα την αίσθηση πως έπαιζα στον Πανιώνιο τα τελευταία 4 χρόνια. Ολα τα παιδιά στις τάξεις της ομάδας είναι καταπληκτικά και πραγματικά ένιωθα πως ανήκα σε μία οικογένεια. Επίσης από την πρώτη μέρα ένιωσα την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου και ευχαριστώ τους οπαδούς μας γι αυτό. Πραγματικά τους εύχομαι να δούνε την ομάδα, όπως ακριβώς επιθυμούν. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα στον Πανιώνιο και ειδικά στον Απόστολο Μάντζιο να ευχηθώ καλή συνέχεια στο έργο του και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για την ομάδα”.
Οσον αφορά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο κύπελλο Ελλάδος και την συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας, ο Ντάτο Κβιρκβέλια επεσήμανε: “Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Και ψυχολογικά μετά την πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδος, αλλά και αγωνιστικά. Εχει όλες τις προϋποθέσεις πλέον για να καταφέρει τον στόχο της και πιστεύω τελικά πως ο Πανιώνιος θα καταφέρει να ανέβει ψηλά”.
Τέλος όσον αφορά την ζωή του στην Ελλάδα, σχολίασε: “Η Ελλάδα είναι μια εκπληκτική χώρα. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, εγώ πάντα θα την έχω στην καρδιά μου, όπως φυσικά και την ομάδα μου τον Πανιώνιο. Οποτε μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου, θα έρχομαι στην Ελλάδα και φυσικά θα βρεθώ σίγουρα και πάλι στο στάδιο της Νέας Σμύρνης για να παρακολουθήσω τον Πανιώνιο. Είναι κομμάτι της ζωής μου και πάντα θα ενδιαφέρομαι γι αυτόν”.