Ντάτο Κβιρκβέλια

Παιδια με τις ατακες σας εχω πεθανει απο τα γέλια!!!

Καλώς ήρθε και μακάρι να βγεί έτσι

Αυτός θα παίξει? Τελείωσε το θέμα του?

ειπαμε ,μονο ο Πουπο’‘‘ο Κουρκουβελια του χρονου’’‘’

Αυτός τελικά υπάρχει ή θα τον θυμόμαστε κι αυτόν από τη φωτογραφία του???

:angry: :confused: :angry: :confused:

Πιστεύω πως ήταν πολύ καλός στο ντεμπούτο του ο Mr. Bean.

Δυνατός, κατέχει το άθλημα, καλά στημένα, άψογη συνεργασία με τον Κοντοέ.

Γυρναει και ο γκαλιτσιος και ο Ομο’‘’‘‘ειναι υπεραπαραιτητοι και οι δυο’’‘Δεν ξερω αν εχει θεση στο ματς αυτο ο Κβιρκβελια ‘’‘Ενα ξερω σιγουρα ΄΄ότι δεν περναει κουνουπι’’''καποιος ομως να κανει και παιχνιδι;;;;;;;;;;θειο

κοιτα που καταντησαμε να θεωρουμε υπεραπαραιτητο τον ομο!!!:d

συμφωνω βεβαια μαζι σου!
τεραστια κωλοτουμπα με αυτον τον παικτη!!
καλο θα ηταν να του δωσουν και την αυξηση μισθου που του αρνηθηκε ο κιντης το καλοκαιρι! αν συνεχισει ετσι , την αξιζει!

υ. γ. καλο θα ηταν να του δωσουν τουλαχιστον το μισθο του… να τον πληρωσουν δηλαδη!

Κι αριστερό χαφ ποιος θα παίξει ???

Καλά είναι εκεί που τον έβαλε με τους γαύρους. Βρισκόντουσαν με τον Γιαννάκη με κλειστά μάτια

Προτιμαω γιονσον-κοντοε και κβιρκβελια παγκο.
Και φυσικα οχι εξτρεμ.

Γενικοτερα, δε μου αρεσε στο ντεμπουτο του.Αλλα θα του δωσω ενα-δυο ματς ακομα, μηπως και.

Καποιος δεν χωραει φιλε peristeri,μετρα τα κουκια να δεις ‘’‘ποιος θα μεινει εξω;;;Απο μια μερια ομως ειναι καλο,να παλαιψουν για μια θεση’‘‘φτιαξε 11αδα,για να ξερω που θα ριξω την δυναμη μου’’‘’‘θειο…την μαυρη’

Νομίζω πως ο Ντάτο θα καθιερωθεί σαν αριστερό χαφ (και καλά θα κάνει).
Την ενδεκάδα “θειο” θα την αναρτήσω πάραυτα στο thread του αγώνα. Πήγαινε να δεις

Τώρα που ηρέμησαν κάπως τα πράγματα, ας πω τον πόνο μου…

Α ρε Ντάτο

Α ρε Ντάτο

Κάρφωσέ το αγόρι μου να τελειώνουμε. Ήρωα θα σε κάναμε …

Γραψτε κατι και γι’αυτον ρε παιδια’‘‘ειναι μεγαλη μεταγραφη’‘ο Λεμονιας δικαιωνεται’’'θειο

Μια χαρά πάει ο Δάτος

Έχει και καλά στημένα κτυπήματα!!! Γιατί φέτος ξεμείναμε κι από αυτά!

Εμενα μου φαινεται οτι μονο αυτο εχει. Του δινω την δικαιολογια της αγωνιστικης απραξιας, αλλα αυτα τα εκνευριστικα πισω βηματακια που βαζουν τον αντιπαλο μεσα στην περιοχη, νομιζα οτι ειχαν τελειωσει με τη φυγη του αγοριου με το γαυρικο DNA. Βεβαια, οταν στον ιδιο αγωνα ο αντιπαλος προπονητης (λεμε τωρα) εχει βαλει αριστερο μπακ τον Επσταιν, δεν εχεις το δικαιωμα να δυσανασχετεις με το Ντατο. Για να ειναι ομορφοτερη η ατμοσφαιρα εκει στα αριστερα, θα επρεπε να δωσουμε χαρτινα καπελακια και καραμουζες στον Γκαλιτσιο, το Ριερα και το Φανουρη, να φορεσουμε ενα μπλουζακι με την επιγραφη ‘‘The PARTY is HERE’’ στον Επσταιν και να βαλουμε τον Μπαντοβιτς να φωναζει Surprise - Surprise! Αν και μας τη χαλασε στο δευτερο ο συμπαθεστατος Μπαντοβιτς, μπορω να πω οτι ολοι περασαμε πολυ καλα, εστω και για 45 λεπτα. Αντε βρε Μποζινταρ, και του χρονου!

Το έδωσε το γκολάκι στους σιχαμένους ο Γεωργιανός. Το έσωσε το ματσάκι. Όντως πάντα κάτι γίνεται με αυτούς. Και αν δεν είναι λάθος του διαιτητή όλο και κάποιος παίκτης μας θα κάνει κάποιο παιδικό αθώο (?) λάθος.

ο κουασιμόδος έχει κερδίσει με το σπαθί του πάντως τον τίμιο τίτλο του χειρότερου