Νίκος Σπυρόπουλος

Επέλεξα από την συνέντευξή του τα κομμάτια που αναφέρονται στον Πανιώνιο:

-Ήταν τα χρόνια σου στον Παναθηναϊκό τα καλύτερα της καριέρας σου;

"Θεωρούσα ότι ήμουν έτοιμος να παίξω στον Παναθηναϊκό. Και πιο πριν. Με τον Πανιώνιο, δηλαδή, είχα μάθει να παίζω για τη νίκη. Συμμετείχαμε σε κύπελλα Ευρώπης, κάναμε καλά παιχνίδια. […]

-Πριν πας στον Παναθηναϊκό είχες και άλλες προτάσεις…

“Υπήρξαν κάποιες προσεγγίσεις, αλλά και πρόταση από την Ουντινέζε. Και από ελληνικές ομάδες υπήρχε έντονο ενδιαφέρον, όπως ο Ολυμπιακός. Ήθελα όμως να πάω στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε η δική του πρόταση ήταν η καλύτερη από όσες είχαν γίνει στον Πανιώνιο. Στο σημείο αυτό να σου πω ότι ο πρόεδρος του Πανιωνίου, ο κ. Τσακίρης, και τον ευχαριστώ για αυτό, μου είχε δώσει το ελεύθερο να αποφασίσω εγώ πού να συνεχίσω. Βέβαια προτιμούσε να πάω στο εξωτερικό, παρότι οι προτάσεις από την Ελλάδα ήταν καλύτερες. Εγώ αποφάσισα να κάνω κάτι άλλο. Αν δεν πήγαινα πουθενά, μου είχε ξεκαθαρίσει ότι άμεσα θα μου έκανε ανανέωση συμβολαίου με διπλασιασμό των απολαβών. Έχω τις καλύτερες σχέσεις μαζί του και τον ευχαριστώ για όλα”.

-Είχατε καλή ομάδα τότε στον Πανιώνιο…

“Όχι μόνο καλή, ήταν και το κλίμα εξαιρετικό. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πανιώνιος βγάζει τόσους παίκτες. Κάτι καλό γίνεται εκεί”.
-Είχες μείνει για έναν χρόνο εκτός αγώνων εξαιτίας εκείνης της υπόθεσης με την τεστοστερόνη το 2005. Πώς αντιμετώπισες τη στιγμή αυτή, όταν μάλιστα ήσουν πολύ μικρός ηλικιακά…

“Είχα χρόνο να ασχοληθώ με τον εαυτό μου και να δω κάποια πράγματα διαφορετικά. Επηρεάστηκα πολύ ψυχολογικά. Το να απέχεις τόσο καιρό από τα γήπεδα ήταν τρελό. Ωρίμασα όμως και επέστρεψα πιο δυνατός. Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και οι δικοί μου άνθρωποι με βοήθησαν να ηρεμήσω και να μην τα παρατήσω…”.

-Ήταν, μάλιστα, η χρονιά που ετοιμαζόταν να σε αποκτήσει ο Παναθηναϊκός από τον Πανιώνιο.

“Ναι, και εμένα και τον Μάντζιο με τον Τζιόλη. Λόγω αυτού που συνέβη δεν πήγα τότε, αλλά αργότερα”.

-Σου έχει προκύψει τώρα κάποια πρόταση;

“Όχι ακόμα. Περιμένω να δω τι θα γίνει με το θέμα των αδειοδοτήσεων. Είναι περίεργο όλο αυτό το μέτρο. Ποιος πραγματικά τιμωρείται; Οι ομάδες μόνο ή και οι παίκτες που έχουν υπερβεί το 24ο έτος της ηλικίας τους; Πρέπει να αλλάξει αυτό. Οι παίκτες είναι τα θύματα. Είμαστε πολλοί παίκτες χωρίς ομάδα και εξαιτίας αυτού του νόμου. Για παράδειγμα, δύο ομάδες στις οποίες έπαιξα και που θα μπορούσα τώρα να παίξω, δεν έχουν δικαίωμα για μεταγραφές άνω των 24”.

-Με ποιους παίκτες διατηρείς εξαιρετικές σχέσεις;

“Με τον Σαλπιγγίδη, τον Βύντρα, τον Τζιόλη και τον Γουνδουλάκη. Είναι παιδιά που μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο και βρισκόμαστε όταν μπορούμε. Οι σχέσεις μας έχουν μείνει στο χρόνο αναλλοίωτες”.

πηγή

Καμπάνταης ???

1 Like

Όντως τι φάση;;

Αν δεν φυγει ο Καμπανταης ισως του δωθεί άλλος τίτλος;

Στο site παραμενει ο Καμπανταης παντως…

κι εγω αυτο αναρωτήθηκα στην αναρτηση της ΠΑΕ… τι φαση?

Ο Γεωργούντζος λέει ότι ο λόγος ήταν αυτή η ανάρτηση του Καμπάνταη :

Θα στράβωσε ο Καραπαπάς..

Φανταστείτε τι γίνεται μλκς….

1 Like

Το κορυφαιο είναι οτι μόλις γκούγκλαρα το κτκμ και το Google μου βγάζει το προφιλ του Καμπάνταη:

Προφανώς και δεν πιστεύουμε Γεωργούντζο αλλά η αλήθεια είναι ότι βλέποντας το γαβροαρδακι τον Βερβελέ τις προάλλες στο καναλι (ο οποίος προς τιμήν του προσπαθούσε να τον πείσει οτι ο Πανιώνιος παίζει να ανέβει και όχι η Καλαμάτα) συνειδητοποίησα πόσα αλλαξοκωλήκια παίζουν με γαβρ…

1 Like

Sorry ρε παίδες, αλλά είμαι άσχετος με τα των σοσιαλ μιντια . Τί το κακό αναφέρει η ανάρτηση; Το κτκμ σημαίνει κάτι;

Επίσης, αν ισχύει αυτό περί καραπαπά @uTOpIa_1890 , μάλλον τσάμπα ασχολούμαστε.

3 Likes

@GeoKarm τι λέει το ρεπορτάζ;

“Και Τα Καρούλια Μέσα” σημαίνει.

Καλά εμείς την πλάκα μας κάνουμε. Φαντάσου αυτοί που ασχολούνται τι ζουν και τι τραβάνε..

Είναι δεδομένο ότι αν δεν γλείψεις την κωλάθρα του Καραπαπά, δεν ανεβαίνεις. Και η Καλαμάτα αυτό κάνει..

Ας μην τρέφουμε αυταπάτες και ας μην ξεχνάμε σε ποια χώρα ζούμε..

2 Likes

Αυτό…

1 Like

μετά ατην απομάκρυνση καμπάνταη νομίζω έγινε σαφές ότι φέτος δεν θα παίξει άνοδος στην μαφία που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμα και να γίνουμε η φετινή άρσεναλ παιχτικά.

ας το πάρουν απόφαση και οι παίχτες και το τημ και να μην βάζουν τα πόδια τους στην φωτιά και να μην κουράζονται γιατί του χρόνου θα ανέβουμε οπότε να είναι πιο ξεκούραστοι και υγιείς.

3 Likes

Εμένα περισσότερη εντύπωση μου κάνει ότι συμπεριφερόμαστε σα να μη συνέβη καν.

Κατ’ εμέ λοιπόν, όσο προβληματική είναι η απομάκρυνση καμπάνταη, άλλο τόσο προβληματική είναι η συμπεριφορά όσων κάνουν ότι δε συμβαίνει τίποτα .

Να ασχολούμαστε για το σου-σου, οκ συμφωνώ. Να ασχολείσαι στηρίζοντας σοβαρά όμως, δεν το βλέπω.

4 Likes

Συμφωνώ απόλυτα. Μόνο στους πάνθηρες ελπίζω πλέον, είναι οι μόνοι που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω.

1 Like

Μόνο πετάνκ, ραγκμπι και esports.

#κτμτπμ

(και τα μπαλακια του πετανκ μέσα)

#φκσπ

(φερτε κερλινγκ στην Πανιωναρα)

3 Likes