Νίκη Βόλου - Πανιώνιος (19/08/2026 17:00, Monobala.gr)

Τετάρτη 19/08, 17:00 τελικα. Βγηκε ακριβή ημερομηνία

3 «Μου αρέσει»

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη και κατά 99% κεκλεισμένων των θυρών!

1 «Μου αρέσει»

Γιατι χωρις κάλυψη?έλεος…

επέλεξαν να μεταδώσουν το Παναιτωλικός-Καλαμάτα

1 «Μου αρέσει»

Ισως υπάρξει παιδιά εστω και ιντερνετικη.
Θα μάθουμε τις επόμενες μέρες.

5 «Μου αρέσει»
5 «Μου αρέσει»
1 «Μου αρέσει»
1 «Μου αρέσει»

Μπραβο σε οσους αντεξαμε να δουμε αυτο το πραγμα που καποιοι λενε μεταδοση κ θυμιζε σκοπελιτη ηρωικο να προσεγγιζει μικρες κυκλαδες..

Κακοποιηση του αθληματος κ το παιχνιδι που θεωρω οτι δεν προσφερεται παρα για λιγα συμπερασματα.. 17:00 σημερα δεν εβγαινα εξω ουτε μεχρι το περιπτερο.. ελπιζω απλα οτι η Νικη ειναι μια σοβαρη ομαδα της κατηγοριας , οσοι εχουν κανει μελετη ας μας δωσουν ενα οβερβιου τψν αντιπαλων

Στο κομματι τη ψυχολογιας ενας κακος αποκλεισμος που πρεπει μονο να μας ξυπνησει κ να μας πεισμωσει

10 «Μου αρέσει»

Στην παρούσα φάση εμείς, η Νίκη και οι Σέρρες (αίνιγμα ή Μαρκό) βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Δεδομένα δεν έχουμε την ομάδα που σε πείθει ότι θα ανέβει αέρα. Για μένα θέλουμε σίγουρα ένα 2ο επιθετικό και ένα βασικό αριστερό χάφ. Αν δεν έχουν χρήματα να πάρουν τρεις παίκτες, ας επαναφέρουν τουλάχιστον Κολοβό και Γενσεν που τους πληρώνουν για να κάθονται και ας πάνε να πάρουν ένα σοβαρό αριστερό χάφ. Δεν γίνεται να ανέχεσαι να έχεις παίκτες σαν τους Μόρσει και Φελιτσιο (και Φώκαμ) και να σε ενοχλούν οι Κολοβός και Γενσεν. Δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια.

11 «Μου αρέσει»

Την ομάδα δεν την έχω δει ακόμα . Κρίνοντας από αυτά που διαβάζω , η ομάδα δύσκολα δέχεται γκολ αλλά και δύσκολα σκοράρει . Αυτό είναι κακό γιατί στα περισσότερα παιχνίδια φέτος θα κατέβουμε ως φαβορί, τουλάχιστον στα χαρτιά , και άρα θα αντιμετωπίσουμε κλειστές άμυνες . Με ισοπαλίες δεν ανεβαίνει η ομάδα …. Πρέπει να βρουν τρόπο να ξεκλειδώσουν αυτές τις άμυνες.
Επίσης αυτά που ακούω για τη ζέστη τα θεωρώ λίγο βερεσέ….. Έγιναν και άλλα παιχνίδια την ίδια ώρα που σύμφωνα με το τελικό σκορ , ήταν πολύ πιο ενδιαφέροντα! Εμείς προσφέραμε προφανώς το χειρότερο θέαμα , μαζί με τη Νίκη βέβαια ..
Πρώτος αγωνας σε επίσημη διοργάνωση , πρώτη αποτυχία και αποκλεισμός! Ας το βάλουν στο μυαλό τους όλοι που ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα , δεύτερη αποτυχία δεν υπάρχει φέτος!

5 «Μου αρέσει»
2 «Μου αρέσει»

Πάμε μια κριτική κι από μένα (δηλώνω άμπαλος και επίσης δεν έχω δει τίποτα άλλο σε σοσιαλ μιντια εκτός από ό,τι έχουμε γράψει εδώ).

1. Σοβαρό παιχνίδι 5 η ώρα τον Αύγουστο με 35 βαθμούς δεν μπορείς να δεις (counter-argument ότι σε άλλα ματς μπηκαν ενα σωρο γκολ ωστόσο)
  2. Δεν με ενοχλεί που δεν βάλαμε γκολ γιατί κάναμε τελικές οι οποίες πολλες περάσανε ξυστά από το δοκάρι και πολλές ήταν θέμα χιλιοστών να βρισκόταν ένα πόδι λίγο πιο μπροστά να σπρώξει την μπάλα. Κάναμε 12 τελικές και δεν βάλαμε κανένα γκολ. Η Καλαμάτα με τον Παναιτωλικο στο άλλο ματς έκανε 10 τελικές και έβαλε 4 γκολ. Η Κηφισια με την Ζάκυνθο εκανε 11 τελικές και έβαλε 6 γκολ. Κοινώς: θες κι άλλο φορ να ξέρει να σπρώχνει το τόπι μέσα όταν βρεθεί μπροστά του.
  3. Όχι άλλο Μόρσεϊ. Δεν κάνει το παλικάρι και κατέστρεφε τις όποιες ωραίες επιθέσεις της ομάδας. Ρου κλέβανε την μπάλα συνέχεια ή απλά την πούλαγε. Είχε λάθος τοποθετήσεις συνέχεια. Στην τελική προσπάθεια τα σκάτωνε κλπ κλπ Δεν ξέρω ποιον θα βάλει εκεί στην θέση του. Ας πάρει παίχτη άμα δεν έχει ή ας βάλει τον Γιενσεν ή τον Κολοβό που τους πληρώμει. Από Μόρσεϋ καλύτεροι θα είναι και ας μην παίζουν εκεί.
  4. Μπαϊραμίδης έχει αρχίσει και αποκτά μεγαλη αυτόπεποίθηση και θράσος και είναι τρέλλα. Ελπίζω να μην του στοιχίσει σε ψυχολογία το χαμενο πεναλτυ. Εκεί είναι που χρειαζεται την δουλειά από προπονητή και συμπαίχτες τώρα γιατί μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για παιδί Β’ Λυκείου…
  5. Με είχατε προϊδεάσει για άλλον Μπαϊνοβιτς αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο. Ωστόσο, μου φαίνεται έτσι θα πάει όλη η χρονιά και είναι κλασική περίπτωση Σέρβου ποδοαφαιριστή: θα υπάρξουν παιχνίδια που θα στα πάρει μόνος του και σε άλλα που δεν θα υπάρχει μέσα στο γήπεδο.
  6. Μου άρεσε ο Ασλανίδης. Παίρνει παιχνίδια και αποκτά και αυτός αυτοπεποίθηση. Βενάρδος επίσης πολύ καλός και σκυλί του πολέμου.
  7. Από τις άλλες αλλαγές και ο Χατζηστραβός κάτι πάλεψε στο κέντρο χωρίς κάτι τρελλό.
  8. Πέττας πρέπει να ανέβει κι άλλο.
  9. Αν έμπαιναν τα μπέναλντι θα μιλάγαμε για θρίαμβο και μεγαλη νίκη που δηλώνει ότι είμαστε εδώ για να ανέβουμε φέτος κλπ κλπ. Παπάρια μάντολες. Και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ δουλειά ακόμα για να στρώσουν. Η Νίκη δεν κατέβηκε ποτέ στο β’ ημίχρονο.
  10. Σκαφίδαρος… έπεσε σωστά σε όλα τα μπέναλντι σχεδόν και σε όλο το παιχνίδι αλάνθαστος.

Έχουμε ακόμα 3-4 βδομάδες για να δουλέψουν ό,τι πρέπει να δουλευτεί και να αγοράσουν ότι πρέπει να αγοραστεί.

4 «Μου αρέσει»

αυτο ειναι το θεμα. το οτι βραζουμε οπως παντα στο ιδιο καζανι καθε χρονο. και δυστυχως καθε χρονο εμεις ειμαστε αυτοι που καιγόμαστε. και φέτος με τις μεχρι τωρα κινησεις ΔΕΝ έχεις κανει κατι να ξεχωρίσεις από τους άλλους, έχεις πάρει παίχτες με αστερισκους (αν ξεπεράσουν τους τραυματισμους) , έχεις κρτησει παιχτες που .. δεν σχολιαζω και μαλιστα παιζουν βασικοι (μορσει), ΔΕΝ έχεις ενισχυθει ουσιαστικά σε καμια γραμμή και πονταρεις κυριως στο οτι οι μικροι σου θα ειναι παιχταραδες.

Σορρυ για μενα θες 3 ακομα παιχτες ηγετες. Μιλαμε για 3η χρονια , ΠΡΕΠΕΙ να εισαι το φαβορι. Αυτα να περιμενουμε , κατσε να δουμε, μην βιασζεστε, στηριξη κλπ τα λες στην αρχή. τωρα την 3η χρονια ειναι ΠΙΠΕΣ

5 «Μου αρέσει»

αυτό το “δεν έχεις κάνει κάτι να ξεχωρίσεις” είναι ένα δεδομένο που το σκέφτομαι κ εγώ πολύ. Δεν ξέρω πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι οικονομικά να κάνεις αυτή τη διαφορά, ενδεχομένως να είναι πολύ σημαντική η απόσταση από μία ομάδα που χτυπάει τις πρώτες θέσεις μέχρι μια ομάδα που ανεβαίνει αέρα… Γιατί και αυτούς τους 2-3 που θα κάνουν τη διαφορά κάπως πρέπει να τους πεισεις για να τους φέρεις.. και πέρσι δηλαδή η απόσταση από την άνοδο ήταν μικρή. Ίδιο μοτίβο βλέπουμε απλά η όλη αίσθηση μου είναι ότι φέτος είμαστε πιο σοβαρή ομάδα. Το σίγουρο είναι πως κάθε χρονια μακριά από την Α έχει πολύ μεγάλο κόστος που δύσκολα θα συνεχίσουμε να το αντέχουμε σαν οργανισμός για πολύ.. όσο πιο γρήγορα να κλείσει αυτή η πληγή

10 «Μου αρέσει»

Ήμουν σε πλοίο την ώρα του αγώνα μας και χάζευα στις τηλεοράσεις το Καλαμάτα - Παναιτωλικός που ήταν την ίδια ώρα . Ωραίο ματς ! Το γράφω γιατί ναι μεν η ώρα και οι συνθήκες επηρεάζουν αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία.
Η δημιουργία φάσεων που γράφετε αποτελεί σίγουρα ένα θετικό σημάδι . Δεν το είχε η ομάδα σε μεγάλο βαθμό τις προηγούμενες χρονιές . Λέμε για τον Μωραΐτη ή ακόμα και για τον Φελισιο όταν οι φάσεις που δημιουργούσαμε ανά αγώνα ήταν σχετικά λίγες . Εκτός αν έχουμε την απαίτηση από τον επιθετικό την κάθε φάση να την κάνει γκολ , οπότε χρειαζόμαστε επιθετικό καλύτερο του Εμπαμπε ….
Προσωπικά δεν είχα την απαίτηση να κατακτήσουμε το κύπελλο, αλλά θα προτιμούσα να αποκλειστούμε από ομάδα Α Εθνικής .
Προχωράμε. Ο βασικός στόχος είναι η άνοδος , σίγουρα χρειάζεται δουλειά , όπως σε όλες τις ομάδες άλλωστε . Ελπίζω ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι ή αποτελεσματικότεροι, αν προτιμάτε, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος .
ΥΓ Παγερά αδιάφορο τι μεταγραφές κάνουν οι άλλες ομάδες …. Στο κουβά θα πάνε ….

2 «Μου αρέσει»

Εμείς είμαστε φίλαθλοι και θέλουμε να βγαίνουμε πάντα πρώτοι. Προπερσι ήμασταν 3ο φαβορί και βγήκαμε 3οι , πέρσι δεύτερο και βγήκαμε δεύτεροι φέτος ανεβαίνουν 2 και είμαστε πάλι 2ο φαβορί, οπότε όσο κι αν λέμε ότι αυτά δεν μετράνε, οι πιθανότητες φέτος είναι υπέρ μας. Σπάνια γίνονται ανατροπές στην κατηγορία μας. Είχα την τύχη; να δω το χθεσινό από το πέταλο. Κυριολεκτικά στο ημίχρονο πίστεψα ότι έπαθα ηλιαση. Στα του αγώνα θα ξεκινήσω από τα ευχάριστα. Παίξαμε στην έδρα του βασικού αντιπάλου, ένα από τα πιο δύσκολα ματς που θα παίξουμε μέσα στη χρονιά και θεωρώ πως έστω και οριακά ήμασταν καλύτεροι από την Νίκη. Αυτό από μόνο του είναι πολύ θετικό. Από τους παίκτες ξεχώρισε ο Χατζηστραβος, αν και άρρωστος , έδειχνε πως έχει στοιχεία που μας λείπουν, να δώσει μια κάθετη, να κάνει το απρόβλεπτο. Άριστος ο Σκαφιδας που ίσως αξίζει και φανέλα βασικού τελικά. Ο Ντίαζ χωρίς να κάνει το μεγάλο ματς , στη φάση του αγώνα κλέβει την μπάλα, τρέχει το γήπεδο και βγάζει πάσα, πάρε βάλε στον Μπαϊραμιδη. Καλός και ο Μπαϊραμιδης με 2 3 καλές διεισδύσεις από τα δεξιά, έπρεπε να σκοράρει. Αλάνθαστο με εξαίρεση τη φάση του Μαντζη το αμυντικό μας δίδυμο, θα έχουμε δυνατή αμυνα. Στα αρνητικά, μας έβγαλε από τα ρούχα μας ο Μορσει, απαράδεκτος. Μέτριος ο Πέττας, άκουσα ότι ήταν κι αυτός άρρωστος, τον ψιλοεκραζαν κιόλας οι Νικιωτες, δεν βοήθησε. Κάπως πεσμένο βλέπω τον Βεναρδο και σε μέτρια κατάσταση ο Μπαινοβιτς που ήταν άρρωστος ολη την τελευταία εβδομάδα. Ο Μάναλης δίνει μάχες και τις κερδίζει εκτός περιοχής, όμως του λείπει το γκολ προς το παρόν. Σε αυτό και αυτός δε βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο κάποιες φορές , αλλά και οι τελικές πάσες που δέχεται είναι πάντα λίγο άστοχες ή πολυ δυνατές, δεν έχει τροφοδοτηθεί όπως θα ήθελε. Στη φάση που βιάζεται να σουτάρει, από το γήπεδο φάνηκε πως δεν είχε καθόλου χρόνο, στο βίντεο φαίνεται πως βιάστηκε. Το βασικό πρόβλημα της ομάδας φαίνεται πως είναι η παραγωγή φάσεων, δεν βγάζουμε πολλές καλές φάσεις , ας συνυπολογίσουμε ομως πως παίζαμε ίσως κόντρα στην 2η καλύτερη άμυνα μετά τη δικιά μας. Επίσης , λείπουν ακόμα βασικά γρανάζια που ελπίζουμε πως θα βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι, Μούργος, Ταβαρες, υγιής Χατζηστραβος, πιστεύω θα πάρουμε κι έναν ακόμα επιθετικό. Ερώτημα προς απαισιόδοξους τωρα, ας βγάλουμε από το μυαλό μας τα τραγικά πέναλτι στο τέλος κι ας μείνουμε στην κανονική διάρκεια, θα προτιμούσατε να είστε φίλοι της γηπεδούχου, που εντός έδρας ήταν έστω και λίγο χειρότερη ή της φιλοξενούμενης που στάθηκε άνετα σε ένα δύσκολο εκτός; Θα ήταν καλό αποτέλεσμα μέσα στο πρωτάθλημα ένα Χ στον Βόλο;

10 «Μου αρέσει»

Πέρσι και πρόπερσι σε όμιλο των 10, φέτος 18 ομάδες, μεγαλύτερος ανταγωνισμός πιο δυνατές ομάδες κατά μέσο όρο. Οι ομάδες που μπορούν να σκοράρουν έχουν σαφές προβάδισμα και εμείς από τα φιλικά φαίνεται ότι δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Αν αυτό δεν αλλάξει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα έχουμε πρόβλημα. Οι πιο πολλές ομάδες θα παίζουν εναντίων μας με αμυντικά σχήματα. Η μεταγραφή του Ταβάρες δεν είναι καλό σημάδι και ελπίζω να μην σκέπτονται από τώρα ότι θα περιμένουν και θα κάνουν διορθωτικές κινήσεις τον Ιανουάριο. Τον Ιανουάριο αν έχεις μείνει πίσω, άλλες ομάδες που θα είναι φαβορί θα τα δώσουν όλα και επίσης δεν θα βρίσκεις τους κατάλληλους παίκτες. Αν από την αρχή δεν δείξεις ότι είσαι το αφεντικό της ανόδου τότε θα έχεις πρόβλημα.

3 «Μου αρέσει»