Ιδανική πρόταση: Στέλνεις εισιτήριο στον Λίνεν και όταν έρθει τον ρωτάς: ‘ποιον προπονητή από Β, Γ Γερμανιας να πάρω;’ και πας με κλειστά μάτια. Λογική πρόταση: Παίρνεις Κώστα Γεωργιάδη που ξέρεις τι μπορεί να κάνει. Και σε ξέρει κι αυτός
εντάξει ρε Πάνο, λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα
άλλωστε, για ρεαλισμό (εξ ου και Βοσνιάδης, αφού τον θεωρούν μαιτρ των ανόδων) και παραλογισμό μιλήσαμε. Ούτε κι εγώ θα τους ήθελα, έτσι για την ίντριγκα και τον χαβαλέ.
Κάποιος που θα μπορέσει να κρατήσει στεγανά. Ο Βοσνιάδης χωρίς Τσιμπανάκο δεν μπορεί να το κάνει. Για όσους καταλαβαίνουν από μπάλα, η ομάδα κατατρυπήθηκε με πολλούς τρόπους και φέτος και πέρσι. Γι’ αυτό το λόγο παίρνει χαμηλό βαθμό η διοίκηση του Ρούπτσου και το ξέρει κι ο ίδιος.
Τι στοιχεια ψαχνουμε - Ανοδο με καθε κοστος, νικες σε καθε γηπεδο εστω με μισο μηδεν, ανορθωση του τσαλακωμενου ηθικου και δημιουργια ενος συνολου απο καριοληδες με ευθιξια που θα πεθαινει ο ενας για τον αλλο. Καποιον γνωστη της κατηγοριας (αλλα και την ελληνικης βρωμιας) με βιογραφικο και δειγματα γραφης.
Τι θελουμε ιδανικα - ορθολογικο ποδοσφαιρο, να ξεπλυνουμε τα ματια μας απο το ταμπουρι και τις γιομες στο πουθενα, ξεκαθαρο στοχο την πωληση των ακριβοτερων περιουσιακων στοιχειων με υπεραξιες, ανοδος στην πρωτη ομαδα τουλαχιστον 4 παιχτων απο την Κ19 με ενεργο ρολο. Καποιον που να εφαρμοσει κατα γραμμα, με ξεκαθαρο πλανο, τα μοντελα της Μποντο Γκλιμτ και της Σερκλ στο Βελγιο. Μια ΠΟΛΥ ισχυρη προσωπικοτητα που θα κανει το γκελ και θα δεθει με τον κοσμο. Ενα δασκαλο για τους μικρους. Εναν ηγετη εντος και εκτος παγκου, που θα μεινει για χρονια.
Με τι μπορουμε να βολευτουμε - με τον Γεωργιαδη της Νικης (τον οποιο βεβαια ειχαμε σε μια χρονια που η ομαδα εδειχνε ψηγματα υγειας αλλα προφανως προτιμηθηκε ο Μαρσελο Λιπι των κηπων - ΧΧΦΤΟΥ ΓΤΠΣ, α ρε φαφουτοσιστα Γεωργιου καλα τα ελεγες).
Προτασεις ρεαλισμου - Παμπλο Γκαρσια.
Προτασεις παραλογισμου - Ralph Hasenhüttl (ναι, αυτον που εφαγε 9 γκολ (δις) και η διοικηση επεμενε να τον στηριζει)
Πρεπει να μπει το χερι στην τσεπη.
Τα παντα ξεκιναμε απο την αγια και ομοουσιο τριαδα τεχνικου διευθυντη - κοουτς - τεχνικου επιτελειου.
Θωρακισμενες δομες στα αποδυτηρια, τακτικος ελεγχος εργομετρικων, επαγγελματισμος απο τον φροντιστη μεχρι τον μεταφραστη και τον υπευθυνο τυπου.
Αρνουμαι να πιστεψω οτι μονο με τον αποπατο και τον συστημικο κατιμα που σιχαινομαστε μπορεις να ανεβεις. Δεν μου αρκουνε δικαιολογιες τυπου “ναι, αλλα στην Ελλαδα αυτοι προχωρανε“ και αλλες τετοιες γενικοτητες.
Ομαδα οικογενεια, οργανισμος φρουριο, τακτικη ενημερωση με αληθειες και οχι φουμαρα και σαλια για τον μεσο κακομοιρογλου.
Να μετατραπει απο ομαδα αρχηγικη σε ομαδα αρχων, σαν τους δαπιτες νεολαιους στο συνεδριο της Βολβης (ε…? Βασιλη?)
Ευσεβης δικος μου ποθος ειναι ο Edi.
Μακαρι να μπει το χερι βαθια στην τσεπη και να φερει ενα πραγματικα καλο προπονητη με κακαλα. (Δυστυχως, δεν εχω να τσονταρω μια, μη με ρωτησεις)
Ρε πούστη μου σε τέτοιες περιπτώσεις το θέμα δεν είναι τα λεφτά πιστεύω αλλά το να δεχτεί ένας τέτοιος άνθρωπος να παίξει στην Β’ Εθνική Ελλάδος που μέχρι πρόσφατα έπαιζε σε ευρωπαικες διοργανώσεις με τις ομάδες του…
Αν έρθει σοβαρός προπονητής θα καταλάβουμε ότι έχει πάρει και τις αντίστοιχες εγγυήσεις. Δεν αναφέρομαι σε άνοδο αλλά ότι το φετινό πρότζεκτ θα είναι δυνατό. Αν δούμε κάνα φέρελπι/στοιχημα/πουλεν/ανερχόμενο, τότε ας προετοιμαστούμε για τα πάντα