Νέος Προπονητής (Γενάρης 2026)

Ανοίγω θρεντ για το νέο προπονητή:

Λημνιάτης είναι octagon.

O Μαρκοβιτς όχι.

Μαρκοβιτς δεν με ενθουσιάζει αλλά καταλαβαίνω λόγω κατάστασης δεν είμαστε σε θέση να επιλέγουμε

Λιμνιατης είναι φάση Ζούρος, νομίζω θα πέσουμε

Μακάρι να έρθει λυκος, να καταλάβουν οι παίκτες ότι υπάρχει κάποιος στα αποδυτήρια

1 «Μου αρέσει»

Unpopular opinion: θελω Μακη Γιατρα για ενα γυρο (χοιρινο) ροκερολ και μαχη μεχρι εσχατων.

Μονο χερια, αντιαθλητικα φαουλ, ντισκαλιφιε, χριστοπαναγιες, πουκαμισα λουτσα στον ιδρωτα έξω από το παντελονι και αγγλικα Cambridge

Αρνι, γκιουλμπασι, κοκορα με τουτουμακια….

Εναλλακτικα θα εφερνα για πιο γκλαμορ και ψυχεδελεια το λιονταρι των Μεγαρων, τον Γιωργοοοο Μανταλο

6 «Μου αρέσει»

Οχι Λιμνιατηδες και μαθητευομενους μαγους.

Θα μας ριξετε στην ζαπρε στο τελος.

Μην ακουω για τον τανασγιο καραφλοκορακα.

Φερτε ενα μαχιμο τσακαλι που θα ειναι μανα στο ανταρτικο πολεων

1 «Μου αρέσει»

Η λυση ισως ερθει ΠΑΛΙ απο τη μπασκετομανα Βυρηττο.

Εχει ολο το πακετο ο Αχμαντ. Και μοιαζει με ΛΚΓΝ ΓΜΣ

2 «Μου αρέσει»

Αντιμπασκετ και ξύλο παίζει και ο Αγγέλου. Οπως ήταν δλδ και ως παίκτης.

Εγώ έχω την άποψη ότι οι ξένοι παίκτες κάνουν λευκή απεργία. Όσο άσχετοι και να είναι, τόσο πολύ αποκλείεται. Θα καταφέρουν να παίξουν με τον καινούργιο ή θέλουν να πάρουν αποζημίωση και να βρούνε μετά και νέο συμβόλαιο; Νομίζω ότι και η οδηγία της διοίκησης προς αυτούς, αυτή είναι. Βρείτε ομάδα και φύγετε, ώστε να γλυτώσουμε και την αποζημίωση. Δεν μπορώ να πω καλή κουβέντα για τον Ζουρο προφανώς, αλλά πέρα από τις προπονητικές του (αν)ικανότητες θεωρώ πως οι παίκτες, οι ξένοι κυρίως, έχουν πάρει δικό τους δρόμο.

4 «Μου αρέσει»

Μάρκοβιτς και κανσιλιερι είναι οι δυο υποψήφιοι . Διακαης ποθος ο Κανσιλιερι αλλά είναι μπλεγμένος ακόμα με την ομάδα του στην Ιταλία . Πιο κοντά σε Μάρκοβιτς θεωρώ

1 «Μου αρέσει»

Οποιοσδήποτε προπονητής δεχθεί να έρθει χωρίς την κατάλληλη ενίσχυση είναι εκ προοιμίου μη σοβαρός

2 «Μου αρέσει»

Τελικά αξίζει να παίζεις σ’αυτό το πρωτάθλημα πού κάνουν κουμάντο 2-3 λαμόγια και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα τερματίσεις κάτω απο την εκτη θέση?Πιθανόν και οι ιδιοκτήτες ασχετοι οντως του τι γινότανε στον ομορφο και αγγελικά πλασμένο αυτόν χώρο προσπαθούν να περισώσουν τώρα οτι μπορούν.Ακούω οτι ψάχνουν προπονητές διωγμένους απο αλλες ομάδες κακήν κακώς για να τους φέρουν στον πανιώνιο.Επίσης πιστεύω οτι ισχύει οτι είπε προηγουμένως ο φίλος περί λευκής απεργίας κυρίως των ξένων παιχτών.Δεν βλέπουν κατά περιστέρι μεριά πως ξετρυπώσανε πρώτα τον σπανούλη και τώρα τον ξανθόπουλο και πάνε από το καλό στο καλύτερο? Αραγε δεν υπάρχουν τέτοιοι νέοι προπονητές που να διψάνε για δουλειά και διακρίσεις?Τι παραπάνω θα προσφέρει ο μάρκοβιτς η ο λημνιάτης απο τους προηγούμενους που είχαμε?Και κλείνοντας για να μην τα ρίχνουμε μόνο στούς προπονητές πολύ φοβάμαι απο τέτοια στάνη πού εχουμε αυτό το τυρί θα παίρνουμε καί αν δεν αλλάξεις ολόκληρη την στάνη(πράγμα αδύνατο) αυτό το τυρί θα παίρνεις και μελλοντικά και με αλλους προπονητές.

2 «Μου αρέσει»

Τον Ξανθόπουλο με μισή χρόνια τον κρίναμε καλό προπονητή; Ο Νέναντ με δύο χρόνια στον Πανιώνιο και γεμάτες χρονιές όπου ήταν προπονητής δεν θα προσφέρει ;

Η φετινή χρονιά ήταν απαραίτητη για να βγάλουν τις τσιμπλες οι μεγαλομέτοχοι .

Η στάνη μια χαρά είναι και από δω και στο εξής ο οργανισμός θα οδηγήσει την αλλαγή του έργου

5 «Μου αρέσει»

2 «Μου αρέσει»

Η μάχη με την αρκούδα ήταν η καλύτερη σκηνή του παγκόσμιου κινηματογράφου

5 «Μου αρέσει»

Δε μπορω παρα να συμφωνησω.

1 «Μου αρέσει»

Ως τσίμπλες τι εννοείς; Δεν είχαν καλή εικόνα για το περιβάλλον του μπάσκετ σήμερα ή ήταν υπερβολικά αφελείς και αισιόδοξοι;

Ότι πρέπει να χτίζουν και όχι να αγοράζουν. Να δημιουργήσουν υπεραξίες . Με λίγα λόγια ο Πανιώνιος του μέλλοντος είναι ο οργανισμός Προμηθέας 6 ξένοι και 6 Έλληνες παραγωγής σου . Σε εποχή που όλο το σύστημα είναι μαζί σου. Έλεγχο προσδοκιών και αφοσίωση στο πλάνο

3 «Μου αρέσει»

Και μάλιστα και οι ξένοι που παίρνει ο Προμηθέας σ’ αυτό το μοτίβο είναι κι αυτοί συνήθως

2 «Μου αρέσει»
2 «Μου αρέσει»

Καλά ξεκινησε η εβδομαδα.

Μια ορθολογικη επιλογη. Παμε Νεναντ

2 «Μου αρέσει»