Νέο Προπονητικό Κέντρο Ελληνικού

Εφόσον ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, ιδιοκτησία της ΠΑΕ δεν παίζει ως προοπτική (θυμηθείτε το Απηλιο) η μακροχρόνια ενοικίαση ενός τέτοιου εξαιρετικού χώρου είναι πολύ καλή περίπτωση

3 «Μου αρέσει»

Ναι μαζί σου. Γιατί δεν λέγανε από την αρχή αυτό και μίλαγε η διοίκηση για κατασκευή νέου προπονητικού αρχικά στην Παλλήνη, μετά ότι αγόρασε(χαχαχα) έκταση στο Ελληνικό για το προπονητικό κλπ???

Θα ξεχάσω εγώ τους τίτλους των Πανιώνια Νέα μετά τις καρπαζιες;;;; ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΈΝΤΡΟ Κ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.

μάντεψε τι θα γίνει και με το δεύτερο

4 «Μου αρέσει»

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε το καθεστώς που ενοικιάζεται αυτό στο Ελληνικό ούτε το αν επενδυτικά έχει ρίξει κάποια λεφτα και ο Ρουψ εκεί για το real estate.

Μπορεί να έχει ρίξει πχ ενα 20-30% της επένδυσης εκεί και με αντίστοιχο δικαίωμα χρήσης 20-30%.

Λογικά θα ανακοινώσει το καθεστώς στην συνέντευξη τύπου.

1 «Μου αρέσει»

Ρε συ αλήθεια το πιστεύεις; Εδω είπαν στους παίχτες να δώσουν πίσω τον ρουχισμό που χρησιμοποίησαν την χρονιά που πέρασε αλλιώς θα τους τον χρεώσουν.

Πιστεύεις θα έχουν τσονταρει κ λεφτά;

3 «Μου αρέσει»

Δεν μας θεωρούν απλά, είμαστε κιόλας (πλην εξαιρέσεων).

2 «Μου αρέσει»

Όχι ρε ούτε καν…:joy::joy::joy:

Δεν τρελλάθηκε κανείς για να δώσει real estate στον Πανιώνιο.

Ακόμα και ο Τσακ που αντικειμενικά είχε δώσει πολλα λεφτά στην ομάδα, το Απήλιον το πούλησε (και σε ποιόν ε..;;).

Και μιλάμε για το Απήλιο που είναι στα κατσάβραχα και όχι στο φιλέτο του Ελληνικού.

Απλά λέω μήπως έχει γίνει κανένα έξυπνο επενδυτικό μακροπρόθεσμο ντηλ μπας και βγει πιο φτηνα από την ενοικίαση long term…

3 «Μου αρέσει»

Για την ακρίβεια όταν ήταν να πουλήσει το Απηλιον είχε ρωτήσει την τότε διοίκηση τι εκ των δύο προτιμάει:

1. να πουληθεί και να πάρει η ΠΑΕ ένα ποσοστό που δεν το θυμάμαι τώρα

2. να το δώσει ο Τσακ στην ΠΑΕ και να αναλάβει εκείνη να το συντηρεί κτλ

Η ΠΑΕ τότε διάλεξε το 1 (Τσαβαλος κτλ). Θα μπορούσαμε δλδ να έχουμε ήδη δικό μας προπονητικό. Βέβαια θα είχαμε λεφτά να το κρατήσουμε; Εκεί είναι και θέμα ικανότητας να το κάνεις να σου αποδώσει.

1 «Μου αρέσει»

Ουσιαστικά είχε αλλαχθεί φωτογραφικά κ η χρήση γης του συγκεκριμένου αγροτεμάχιου (Απήλιο) κ μετά εκδόθηκαν οι άδειες αν δεν κάνω λάθος

Εδώ γράφει παντως ότι η εγκατάσταση θα είναι της InDigital χωρίς βεβαια να καταλαβαίνω αν και το real estate είναι δικό της ή μόνο το κομμάτι της εκμετάλλευσης:

Μου φαίνεται δύσκολο το real estate να είναι της indigital. Μάλλον η indigital το ενοικιάζει και με τη σειρά της η ΠΑΕ Πανιωνιος είναι ο πρώτος ένοικος. Απλά τυγχάνει να έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη. Δεδομένης της καυλας που εχει ο ρουπτσος με τη μπάλα, ακόμα και αν φύγει, τον βλέπω να συνεχίζει τη φάση με τις ακαδημίες/ ανάπτυξη ταλέντων/ποδοσφαιρκη τεχνολογία κλπ

Επίσης δεν καταλαβαίνω τι εννοεί μερικές ώρες. Θα μπορούμε να το κλείσουμε για παιδικά πάρτυ αφού τελειώσει ο κολοβός την προπόνηση;

3 «Μου αρέσει»

https://www.youtube.com/watch?v=MkxEljjG8PU

3 «Μου αρέσει»

Φαντάζομαι ότι ένα από τα γήπεδα θα είναι αποκλειστικά σε χρήση του Πανιωνίου

1 «Μου αρέσει»

οχι παραπανω? για 4γηπεδα λενε

Θα διευκρινιστεί, φαντάζομαι, σύντομα

1 «Μου αρέσει»

Από facebook…

3 «Μου αρέσει»

Γηπεδαρα

1 «Μου αρέσει»

Απ’ ότι έμαθα, δεν είναι το προπονητικό αυτό, είναι η εγκατάσταση του στίβου. Το προπονητικό είναι από την απέναντι μεριά (δεν φαίνεται στη φώτο).

3 «Μου αρέσει»

Με κάθε επιφύλαξη, αυτές νομίζω είναι οι εγκαταστάσεις που έχουν κλείσει για την ομάδα. Τα 3 γήπεδα +1 που δεν φαίνεται εδώ και το κτήριο που φαίνεται στα αριστέρα.

Τα δικά μας είναι το αριστερά κ τα τρία στο βάθος, το δεξιά με τον στίβο δεν είναι δικό μας.

Δεν είναι δικά μας

Του ρουψ είναι

3 «Μου αρέσει»