Νέα Ακαδημία ΠΑΕ Πανιώνιος

Πρακτικά όλα τα πιτσιρίκια πλέον θα πηγαίνουν εκεί…

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια συνεννόηση με Ερασιτέχνη βέβαια.

Αλλά μου φαίνονται εντελώς ξεχωριστά μαγαζιά.

2 «Μου αρέσει»

Αυτο που διαβαζω, δεν με τρελαινει… ας ελπισουμε καποιες διευκρινισεις να δωσουν καλυτερη εικονα για τον τροπο λειτουργιας και τη συνδεση με τον Ερασιτεχνη και τις υπαρχουσες Ακαδημιες.

Νομίζω το είχα ρωτήσει παλαιότερα εδώ αρχές του χρόνου που είχε βγάλει το πλάνο η ΠΑΕ. Ούτε εγώ καταλαβαίνω γιατί κάποιος να πάει το παιδί του στον ερασιτέχνη αντί στην ΠΑΕ. Μόνο λόγω απόστασης

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο σύλλογος πρέπει να έχει ακαδημίες κι ας θέλει η ΠΑΕ να έχει παραπάνω από Κ19 και Κ17.

2 «Μου αρέσει»

Ο Σύλλογος θα προτείνει μια οικονομική επιλογή για πλήρη αγωνιστική εκπαίδευση των παιδιών, με γνώμονα μια παιδαγωγική προσέγγιση που θα ανταποκρίνεται στη φιλοσοφία του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης, στις αξιες των ανθρωπων του, αλλά και στις ανάγκες της κοινωνίας μας.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση για ανταγωνισμό, κάτι που άλλωστε διατυπώθηκε με σαφήνεια και στους γονείς κατά τις πρόσφατες συναντήσεις μας. Αντιθέτως δική μας θέση είναι να υπάρχει ανοιχτή διασύνδεση για μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

6 «Μου αρέσει»

Αυτη ειναι μια λογικη κι ειλικρινης προσεγγιση!

Ειλικρινά ελπιζω να υπαρχει η ιδια φιλοσοφια και απο τη μερια της ΠΑΕ. Δυστυχως στην ανακοινωση της δεν διαβαζουμε κατι τετοιο. Μακαρι να υπαρξει σε καποια επομενη ευκαιρια.

Εκτος απο φιλος της ομαδας, μιας ομαδας με παραδοση στις Ακαδημιες/Υποδομες, ακομα και σαν γονιος σκεπτομενος, θα ηθελα να γνωριζω τετοιες “λεπτομερειες”, πριν να ειχα να αποφασισω τι θα επιλεξω για το παιδι μου.

Παρολαυτα δεν θα ειναι λιγο περιεργο να εμφανιζονται στα αγωνιστικα τμηματα, δυο ομαδες ως Πανιωνιος; Ή θα ισχυσει κατι αλλο;

Σορρυ παλι νομίζω το είχα ρωτήσει αλλά έχω κενά… μεγαλώνω .

Στις άλλες ομάδες τι ισχύει;; Οι ακαδημίες του γαύρου, βαζελου κλπ είναι των ΠΑΕ ή των ερασιτεχνικών;;

1 «Μου αρέσει»