κι εγώ εκεί ήμουν, έχεις δίκιο η απόλυτη βαρεμάρα…εγώ διασκέδαζα την πλήξη μου με ένα χανούμι, στοιχηματίζοντας με τον γαύρο κολλητό μου πως αν τον ρωτήσω ποια ομάδα σιχαίνεται περισσότερο, εμάς ή τον γαύρο, θα μου πει χωρις δεύτερη σκέψη τον Πανιώνιο…και φυσικά έπεσα μέσα
![]()
Blade Runner ταινία - Ναός ρε μάγκα!! Για τη συγκεκριμένη ταινία υπάρχει ειδικό μάθημα σε κάποιες φιλοσοφικές σχολές διαφόρων Πανεπιστημίων ανά τον πλανήτη…
σούπερ ιδέα! θα το δω!
Μιας και τα θέματα που καταλήγουν στο “περί ορέξεως κολοκυθοπιπα" δεν με συγκινούν, θα κοιτάξω με το παρακάτω να σας χαϊδέψω λίγο τα αυτακια ή ακόμα και να σας ανεβάσω λίγο τις σφίξεις.
Πολύ αγαπημένα παιδιά από τα Γιάννενα
Εδώ ένα κομμάτι από τον τρίτο δίσκο που υπολείπεται σε οργή έναντι του πρώτου αλλά υπερέχει σε μελωδία
Μυρισε Αντιβιωση ή ιδεα μου ειναι? ![]()
Κανονικά
Και τώρα ένα θρυλικό masterpiece, πολύ γκρουβάτο, υποχθόνιο και ρυθμικό τραγούδι, ίσως μία από τις καλύτερες επιλογές για soundtrack / ηχητικό background να ακούγεται την ώρα που κάνεις έρωτα ή σεξ, για να χτίζεις και τέμπο μωρή αλάνα @KolobarZov
Αρρωστη γκρουβα, δωσε καρεκλα στο λαο!
Θυμηθηκα απευθειας Baby Huey. Λαθος. Τον ΓΙΓΑΝΤΑ Baby Huey των 160 κιλων. Το θωρηκτο απο το Ριτσμοντ της βρωμερης Ιντιανα που εκανε κοτζαμ Curtis Mayfield να προσκυνησει στο πληθωρικο του μεγαλειο και να τον παρει προτεζέ.
Tο παιδοβουβαλο με την γκοσπελ φωνη θα γραψει ενα και μοναδικο δισκο, για μενα το holy grail σε ολη τη funk/soul/hip hop σκηνη.
Ολο το b side ειναι για δεκα μαλακιες και 3ημερο λαικο προσκυνημα στο Compton - διασκευαζει Curtis Mayfield - λαθος, αποδομει Curtis Mayfield, διασκευαζει και California Dreamin.
Λιγο πριν βγει ο δισκος, ο Baby τιγκαρει το ρουθουνι με αστροσκονη και την κανει με OD για το υπερδιαστημα. Ηταν μολις 26 και δεν θα δει ποτε το δισκο του να βγαινει και να ισοπεδωνει το συμπαν.
Εδω, στον ακαθιστο υμνο:
Παρτε και την Curtis εκδοση, για να καταλαβετε για τι κατραπακια μιλαμε:
μιας και αναφέρθηκε ο συμπαθής Ισαακ Πούπο δείτε το αυτό το βιντεάκι το οποίο προέρχεται από αληθινή ιστορία:
Άντε πάρτε και τους Καναδους που έχουν σπασει το ιντερνετ με το microtonality τους:
@KolobarZov για σένα αδερφέ αλλά και για όλους μας
Για @Kolobarzov ή για Τσαλμπούρη;
Ισως να ηταν και το ιδιο προσωπο σε καποιο αλλο multiverse.
Μπορει και οχι.
άργησες μόνο 16 ημέρες Μουσική - #2817 από reanimator
![]()