Μουντιάλ 2026

Το ηρωικό Curacao αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από διεθνείς με τις μικρές εθνικές της Ολλανδίας που δεν κατάφεραν να παίξουν με τη μεγάλη. Ας παίζουν ως Ολλάνδία Β σε mundial 2, μήπως προκριθεί και η Ελλάδα σε ρόλο Πανιωνίου.

1 «Μου αρέσει»

Για γράψτε βρε παιδιά ποια ομάδα υποστηρίζει ο καθένας στο φετινό Μουντιάλ

Σκωτία για τίμιο ξύλο και μπύρες στην κερκίδα ανεξαρτήτως αποτελέσματος

4 «Μου αρέσει»

Πάντα με τη μη-δημοφιλή και ευρέως αντιπαθή ΑΓΓΛΙΑΡΑ!

Θα πω και κάτι ακόμα μη-δημοφιλές (ειδικά στο δεύτερο σκέλος του): όποιος άλλος εκτός από Ισπανία και Αργεντινή.

3 «Μου αρέσει»

Λατινικον… Ουρουγουάη, αλλά αν δεν προχωρήσει… Αρζεντινα!

3 «Μου αρέσει»

Ουρουγουάη και αν δεν προχωρήσει, όποιον ρίχνει το τιμιότερο ξύλο. Και πάντοτε όποιον παίζει κόντρα στην Αγγλία για να απολαμβάνω τη γκρίνια των εκεί φίλων μου.

1 «Μου αρέσει»

Την ομάδα με την φανέλα της οποίας ιερούργησε ο Παύλος ο Ρόσσι και ο Ρομπι Μπατζιο
Οπότε δεν με νοιάζει τι θα γίνει.

Θα στηρίξω κριτικά την Ιταλία της Νοτίου Αμερικής, τους αλητοπρολεταρίους του Μοντεβιδέο

9 «Μου αρέσει»

Εγώ στηρίζω Αφρική και φέτος θα είμαι με το Πράσινο Ακρωτήρι!

2 «Μου αρέσει»

Ε ναι…

Ουρουγουάη φέτος μόνο και μόνο για τον Μπιέλσα, την αρρώστια μου!!

2 «Μου αρέσει»

Η ειρωνία είναι ότι ενώ ξέρω τις σημαίες τους, παρόλα αυτά τις μπέρδεψα :rofl:

Το point μου δεν ήταν αυτό, αλλά ότι σκέψου να έχεις πάρει χρυσό παπούτσι και να έχεις ενα εθνικό συγκρότημα που δεν μπορεί να πάει μουντιαλ. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα παιχτών που δεν μπορούσαν να ζήσουν αυτή τη χαρά.

Το δεύτερο ότι για κάτι τέτοια κράτη, η συμμετοχή είναι γιορτή. Τουλάχιστον τα προτιμώ από κάτι Γάλλους και Αγγλους κάφρους.

Για γράψτε βρε παιδιά ποια ομάδα υποστηρίζει ο καθένας στο φετινό Μουντιάλ

Ρε παιδιά είμαι ο μόνος που δεν μπορώ να ταυτιστώ ποτέ με τίποτα; Ειλικρινά δεν με νοιάζει καθόλου, θέλω απλά να ευχαριστηθώ ποδόσφαιρο.

2 «Μου αρέσει»

Μα γιατί - και για μας στην Αγγλία είναι γιορτή…γκρίνιας! :grinning_face:

1 «Μου αρέσει»

Απούσας της Εθνικής μας και της προσωπικής μου συμπάθειας Ιταλίας, θα επιμείνω ευρωπαϊκά και θα πω Alez les bleus!!!

Από τους λατίνους μια παραπάνω συμπάθεια για την πατρίδα του Λολο και του Τσινο!

2 «Μου αρέσει»

Aγγλία Σκωτία Ουρουγουάη Αργεντινή και παραδοσιακά Αφρικανούς ως underdogs αλλά λείπει το Καμερούν του μεγάλου Ροζέ Μιλά.

5 «Μου αρέσει»

με τις ώρες που παίζουν φέτος τα παιχνίδια ούτε αυτό δεν πρόκειται να γίνει…

3 «Μου αρέσει»

Έπος - στο ινστα έχει και υπότιτλους. Για όσους δεν έχουν ινστα παραθέτω και το ΥΤ - χωρίς υπότιτλους.

https://www.instagram.com/p/DZFbicRFbrz/

2 «Μου αρέσει»

μόνο εγώ περίμενα να βγει η Θώδη;

4 «Μου αρέσει»

Ξεφτιλισμένη FIFA.

2 «Μου αρέσει»

Δυστυχώς αναμενόμενο. Το παγκόσμιο ρεζίλι του τζιάνι δεν θα έκανε και τίποτα σοβαρό ποτέ. To πολύ πολύ να δώσει κανένα ανύπαρκτο βραβείο στο πορτοκαλί παρτάλι.

By the way η μικρή και φτωχή Αϊτή ήταν η πρώτη χώρα που αναγνώρισε την Ελλάδα. Και φυσικά πατρίδα του θρυλικού μας Jacques LaDouceur πιο γνωστού σε εμάς ως Λατουσέ.

6 «Μου αρέσει»

Έστειλε, μάλιστα, και μερικές δεκάδες τόνους καφέ για να πωληθούν και να εξοπλιστούν οι Έλληνες αγωνιστές και 100 εθελοντές μαχητές, οι οποίοι λόγω της οικονομικής καταστροφής και των δυσκολιών του ταξιδιού, δεν κατάφεραν να φτάσουν τελικά στην Ελλάδα.

2 «Μου αρέσει»

Φοβάμαι ότι αυτό είναι μάλλον μυθος, όλο ή εν μέρει. Η ιστορία της επαναστατικής Αϊτής και των πρώτων ετών της ανεξαρτησίας της έχει τεράστιο ιστορικό ενδιαφέρον.