Κύριος με όλη την σημασία της λέξης ο Λιανός.Θέλει κουράγιο ο παίκτης γιατί για να επιστρέψεις από τέτοιο τραυματισμό χρειάζεται καλή ψυχολογία.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ
ΛΙΑΝΕ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ
Αν και καθυστερημενα , ειλικρινα μπραβο στο Λιανο. Τετοιες κινησεις με κανουν πολυ περηφανο σαν Πανιωνιο, παραπανω και απο μια νικη εναντια στον οποιοδηποτε αντιπαλλο. Μπραβο και στα παιδια που εστειλαν την επιστολη και την ανθοδεσμη.
Διοικηση και φιλαθλοι δειχνουν εναν χαρακτηρα που σπανιζει στις μερες μας.
Για αλλη μια φορα ειμαι χαρουμενος και περηφανος που ανηκω και γω σε αυτη την οικογενεια, ιδεα, τροπο ζωης που λεγετε Πανιωνιος!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΟΙ
Πραγματικά πολλά μπράβο στον Ηλία Λιανό για την φοβερή αυτή κίνηση! Οτι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει!
Ωραία η πρωτοβουλία για την ανθοδέσμη, μπράβο!
Μιλος καλή ανάρρωση!
Βούγιανιτς: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πανιώνιο»
21/01/2011, 20:20 | Διαβάστηκε 992 φορές Αποστολή
Ευγνώμων στον Πανιώνιο και ιδιαίτερα στον πρόεδρο του συλλόγου, Ηλία Λιανό, για την ηθική κι όχι μόνο συμπαράσταση που του παρείχαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του δήλωσε ο Μίλος Βούγιανιτς στον Τύπο της πατρίδας του. Ο Σέρβος γκαρντ αναρρώνει μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε κι εκτιμάται πως σε περίπου τέσσερις μήνες θα είναι ετοιμοπόλεμος.
«Δεν έχω λόγια για να ευχαριστήσω αρκετά τον Πανιώνιο και τον κύριο Λιανό για όλα όσα έκαναν για μένα. Χειρουργήθηκα τη Δευτέρα από έναν κορυφαίο ορθοπεδικό που προσέλαβε ο πρόεδρος. Ο άνθρωπος ουσιαστικά ήταν δύο μέρες συνέχεια στο πλευρό μου και νοσηλεύτηκα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Η στήριξη που είχα από όλους στην ομάδα σημαίνει πολλά για μένα», δήλωσε ο Βούγιανιτς.
Παράλληλα δήλωσε αποφασισμένος να επιστρέψει δυνατός στα παρκέ. «Δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να σταματήσω το μπάσκετ», ξεκαθάρισε, ενώ ερωτηθείς για το πώς αισθάνεται και τι προβλέπει η μακρά περίοδος αποθεραπείας του, απάντησε: «Αισθάνομαι όσο καλά θα μπορούσε να είναι κάποιος που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Τουλάχιστον για έναν μήνα θα παραμείνω στην Ελλάδα και μετά θα έρθω στη Σερβία. Μετά από δέκα μέρες θα βγάλω τα ράμματα και θα χρησιμοποιώ μία ειδική μπότα για να μπορώ να περπατώ με πατερίτσες. Θα χρειαστούν 45 μέρες για να βγουν οι βίδες από το πόδι μου, ενώ μετά από δυόμισι με τρεις μήνες θα μπορώ να περπατώ χωρίς πατερίτσες. Στη συνέχεια θα δούμε».
Να και κάτι που μας κάνει περήφανους και συνάδει με τα 120 χρόνια προσφοράς αυτού του Ιστορικού συλλόγου (όαση στην αηδία που μας έχουν προκαλέσει ουκ ολίγες φορές τα όσα συμβαίνουν φέτος στο ποδοσφαιρικό τμήμα).
Πόσα χρόνια είναι ο Λιανός πρόεδρος στο Πανιώνιο που θα κάνει και τέτοιες κινήσεις το λαμόγιο.
+100000000000000
Όντως, πως τολμά ο κυρ ηλίας χωρίς at least 30-40 χρόνια στην ομάδα?
Πέρα απ την πλάκα, ξανά ΜΠΡΑΒΟ γι αυτή την κίνηση
Στην εποχή που το κάθε τσουτσέκι μιλά απαξιωτικά για το σύνολο του Π.Γ.Σ.Σ είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να κερδίζει καταξιωμένους αθλητές αλλά και να κατοχυρώνετε στην συνείδηση του κόσμου ως κάτι διαφορετικό απ την σαπίλα που κυριαρχεί
Ακόμα και στα αυτονόητα
Ευγνώμων στον Πανιώνιο και ιδιαίτερα στον πρόεδρο του συλλόγου, Ηλία Λιανό, για την ηθική κι όχι μόνο συμπαράσταση που του παρείχαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του δήλωσε ο Μίλος Βούγιανιτς στον Τύπο της πατρίδας του. Ο Σέρβος γκαρντ αναρρώνει μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε κι εκτιμάται πως σε περίπου τέσσερις μήνες θα είναι ετοιμοπόλεμος.
«Δεν έχω λόγια για να ευχαριστήσω αρκετά τον Πανιώνιο και τον κύριο Λιανό για όλα όσα έκαναν για μένα. Χειρουργήθηκα τη Δευτέρα από έναν κορυφαίο ορθοπεδικό που προσέλαβε ο πρόεδρος. Ο άνθρωπος ουσιαστικά ήταν δύο μέρες συνέχεια στο πλευρό μου και νοσηλεύτηκα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Η στήριξη που είχα από όλους στην ομάδα σημαίνει πολλά για μένα», δήλωσε ο Βούγιανιτς.
Παράλληλα δήλωσε αποφασισμένος να επιστρέψει δυνατός στα παρκέ. «Δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να σταματήσω το μπάσκετ», ξεκαθάρισε, ενώ ερωτηθείς για το πώς αισθάνεται και τι προβλέπει η μακρά περίοδος αποθεραπείας του, απάντησε: «Αισθάνομαι όσο καλά θα μπορούσε να είναι κάποιος που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Τουλάχιστον για έναν μήνα θα παραμείνω στην Ελλάδα και μετά θα έρθω στη Σερβία. Μετά από δέκα μέρες θα βγάλω τα ράμματα και θα χρησιμοποιώ μία ειδική μπότα για να μπορώ να περπατώ με πατερίτσες. Θα χρειαστούν 45 μέρες για να βγουν οι βίδες από το πόδι μου, ενώ μετά από δυόμισι με τρεις μήνες θα μπορώ να περπατώ χωρίς πατερίτσες. Στη συνέχεια θα δούμε».
Πήγε… Αρτάκης ο Βούγιανιτς
Το κλειστό της Αρτάκης επισκέφτηκε σήμερα ο Μίλος Βούγιανιτς συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Ο Σέρβος γκαρντ παρακολούθησε την προπόνηση των Νεοσμυρνιωτών, ενώ έδειξε αρκετά ευδιάθετος απόδειξη πως έχει ξεπεράσει το σοκ του τραυματισμού του. Στις 2 Φεβρουαρίου ο Βούγιανιτς θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο έχει αρχίσει να “δένει” το πόδι του.
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/articles/1/milos-artakis.html
Ο Σέρβος του Πανιωνίου μιλάει με δηλώσεις του στην “Novosti” για τον τραυματισμό του: “Ο τραυματισμός μου ήρθε σε μια άσχημη περίοδο”.
Έπειτα ανέφερε: “Η αποθεραπεία μου προχωράει κανονικά, ενώ έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από την εγχείρηση μου. Νιώθω καλά και περιμένω να επιστρέψω”.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Έχω συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και δεν έχω κάτι άλλο να πω. Θα περιμένουμε να τελειώσει η σεζόν και θα δούμε. Καμία επιλογή δεν έχει αποκλειστεί, ακόμα και η επιστροφή στην Παρτιζάν. Τώρα επικεντρώνομαι στην επιστροφή μου και σκέπτομαι μόνο αυτό”.
Ευπρόσδεκτος να επιστρέψει στον Πανιώνιο όταν αποθεραπευτεί είναι ο Μίλος Βούγιανιτς, όπως δήλωσε ο ίδιος στον Τύπο της πατρίδας του. Ο Σέρβος γκαρντ, που αναρρώνει από το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, για την ώρα δεν σχεδιάζει τίποτα περισσότερο από το να επιστρέψει ξανά δυνατός στα παρκέ.
«Ήμουν ένα βήμα από την επιστροφή στην Παρτιζάν, αλλά είχα αυτή τη μεγάλη ατυχία. Οι άνθρωποι στον Πανιώνιο ήταν άψογοι απέναντί μου, μου πρόσφεραν συμβόλαιο και μου είπαν πως η πόρτα της ομάδας είναι πάντα ανοικτή για μένα, πως μπορώ να επιστρέψω όταν το θελήσω. Είχα πολλές ατυχίες στην καριέρα μου. Το μόνο που θέλω τώρα είναι να αποθεραπευτώ πλήρως και να ξαναπαίξω μπάσκετ. Δεν κάνω σχέδια ακόμη για το μέλλον», δήλωσε.
Όσο για το πότε υπολογίζεται η επάνοδός του στη δράση, ο 30χρονος άσος είπε: «Αισθάνομαι καλά, η περίοδος αποθεραπείας εξελίσσεται όπως είχαμε σχεδιάσει. Έχουν περάσει τρεις μήνες από την επέμβαση. Αποφάσισα να ακολουθήσω το πρόγραμμα αποκατάστασης στο Βελιγράδι κι όλα πάνε κατ’ ευχήν. Θα χρειαστούν άλλοι 6-7 μήνες για να θεραπευτεί πλήρως το γόνατο».
Μέλος του προπονητικού επιτελείου της Παρτιζάν αποτελεί ο Μίλος Βούγιανιτς. Ο Σέρβος πρώην μπασκετμπολίστας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Βελιγραδίου και ενσωματώθηκε στην προπονητική ομάδα του Ντούσαν Βουγιόσεβιτς.
Ο Βούγιανιτς ο οποίος επέστρεψε στην Παρτιζάν τον περασμένο Ιανουάριο ως παίκτης (μετά από το πέρασμά του από τον Πανιώνιο), αποφάσισε πως έπρεπε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, μετά και από τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε.
Πλέον θα βρίσκεται στον πάγκο της σέρβικης ομάδας στο πλευρό του Ντούσαν Βουγιόσεβιτς.
Ένας πολύ καλός παίκτης σταμάτησε το μπάσκετ.
Τα στατιστικά του στον Πανιώνιο την περίοδο 2010-2011, σε 11 αγώνες της κανονικής διάρκειας, ήταν:
Πόντοι / αγώνα: 11,7
Λεπτά συμμετοχής: 27,4
Δίποντα: 55%
Τρίποντα: 31%
Ελεύθερες βολές: 50%
Ριμπάουντ / αγώνα: 1
Ασιστ / αγώνα: 2,2
Κλεψίματα / αγώνα: 0,6
Μάλλον ο καλύτερος παίκτης μιας κακής χρονιάς. Εάν δεν τραυματιζόταν νωρίς θα είχαμε σίγουρα πάει πολύ καλύτερα.
Είχε ήδη υπογράψει στην Παρτιζαν όταν τραυματίστηκε κι έπαιζε τους τελευταίους αγώνες με μας οπότε το σχόλιο είναι άκυρο.