Μίλος Βούγιανιτς

Το δέλεαρ της κατάκτησης τίτλων και η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα ώθησαν τον Μίλος Βούγιανιτς να αποδεχτεί την πρόταση της Παρτιζάν και να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο μετά το ματς της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Σέρβος γκαρντ αν και δήλωσε ευτυχής στην Ελλάδα στάθηκε στη χαώδη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους «αιώνιους» και τις υπόλοιπες ομάδες.

«Πέρασα καλά στον Πανιώνιο. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία, στον οποίο αγωνίστηκαν σπουδαίοι παίκτες όπως ο Μπόμπαν Γιάνκοβιτς και ο Ζάρκο Πάσπαλι, ενώ άφησαν το στίγμα τους και αρκετοί Σέρβοι προπονητές, όπως οι Τζούροβιτς, Παβίτσεβιτς και Τριφούνοβιτς. Ήταν τιμή μου που συνέχισα αυτή την παράδοση. Ωστόσο ήθελα να διεκδικήσω τίτλους και περισσότερες νίκες. Στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν καπαρωμένες τις δύο πρώτες θέσεις κι έτσι δεν τίθεται θέμα διεκδίκησης τίτλου. Το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις είναι να διεκδικήσεις την τρίτη θέση», δήλωσε στη «Sportski Zurnal» και πρόσθεσε:

«Αν ήμουν 33-34 ετών θα έμενα εδώ μέχρι το τέλος της καριέρας μου, χωρίς σκέψη. Όμως είμαι ακόμη 30 ετών, αισθάνομαι καλά και θέλω να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο για τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμη. Η Παρτιζάν ήταν η καλύτερη ευκαιρία για μένα. Επιστρέφω στην ομάδα που πέρασα ίσως τα καλύτερα χρόνια στην καριέρα μου. Είμαι διψασμένος για επιτυχίες και οι φιλοδοξίες μας ταυτίζονται. Και επιπλέον επιστρέφω να παίξω στην πατρίδα μου μετά από εννέα χρόνια».

Άτυχος στο τελευταίο του παιχνίδι με τους “κυανέρυθροους” ο Βούγιανιτς που τραυματίστηκε στην 1η περίοδο, όταν τα πόδια του μπλέχτηκαν με του Καστλ. Κάταγμα κνήμης και περόνης υπέστη ο Σέρβος και χάνει την υπόλοιπη χρονιά! Χωρίς ΜακΛάουντ οι γηεδούχοι. Η ΑΕΚ, από την άλλη, δεν έχει στη 12άδα της τον Άντονι Γκράντι αφού ο Αμερικανός έλυσε και τυπικά το Σάββατο το συμβόλαιο του με την «Ένωση».

• Περίπου πέντε λεπτά απέμεναν για να ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος όταν ο Μίλος Βούγιανιτς χτύπησε καθώς τα πόδια του μπλέχτηκαν με Καστλ της ΑΕΚ. Ο Μπατής έτρεξε προς την πλευρά του πάγκου, δίνοντας στον Γιώργο Μπαρτζώκα να καταλάβει πως δεν επρόκειτο για κάτι επιπόλαιο. Το παιχνίδι σταμάτησε για λίγα λεπτά ώσπου ο παίκτης να εγκαταλείψει το παρκέ με φορείο. Ο Σέρβος γκαρντ στάθηκε περισσότερο από άτυχος αφού αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τον Πανιώνιο μιας και αύριο θα αναχωρούσε με προορισμό το Βελιγράδι για να ενσωματωθεί στην Παρτιζάν.

πολυ κριμα!

Περαστικα ρε Βουγια!

Περαστικα ρε παικτουρα.

Κριμα πιο πολυ για τον παικτη που ηταν ετοιμος να παρει και μεταγραφη. Η διοικηση πιστευω θα ειναι διπλα του στην αποθεραπεια του. Μεγαλη πικρα…

Η σκηνη παντως ειναι ανατριχιαστικη οταν συνειδητοποιει και ο ιδιος τι επαθε.

Κριμα ρε Βουγια.. Εκατσες να παιξεις οσο μπορουσες κ να τιμησεις το συμβολαιο σου.
Τουλαχιστον εκλεψες τις καρδιες μας…
Περαστικα ρε Βουγια.

κρίμα και άδικο

βλέπετε τη διαφορά ελλήνων “ταλεντακίων” και ξένων αθλητών.

χίλιες φορές Βούγιανιτς, Αρσλάν κτλ παρά άλτες.

κριμα. περαστικά ρε man

Δεν υπαρχουν λογια για το μεγεθος της ατυχιας του. Μεγαλος παικτης, αψογος επαγγελματιας και υποψιαζομαι οτι ειναι και καλο παιδι. Αν δεν τον φροντισει η Παρτιζαν, ελπιζω να αναλαβουμε εμεις. Μακαρι να ξαναπαιξει μπασκετ συντομα, και αυτο να γινει με την ομαδα μας.

Ειλικρινά γύρισα την πλάτη μου μόλις είδα το πόδι του που το κρατούσε!!!

Κρίμα το παληκάρι!!! Ελπίζω να του σταθεί η ομάδα όσο μπορεί!!!

Λυπάμαι πολυ και ευχομαι να μην συμβαίνουν τετοια περιστατικά σε κανενα αθλητη.

Δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω !
Το έγραψα και πιο κάτω.
Η συμπεριφορά του μου έχει κλέψει την καρδιά!
Ούτε “δηλωμένος” Πανιώνιος ούτε τίποτε.
Επαιξε όσο ήταν αθλητής του Πανιωνίου και έπαιξε με την ψυχή του.
Την πλήρωσε αυτή του την συνέπεια και ο Πανιώνιος πρέπει να σταθεί δίπλα του.

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!

Κακή στιγμή
ανατριχιαστική εικόνα.
Ελπίζω όπως όλοι μας να πάνε όλα καλά
στην εγχείρηση αύριο.

ΗΤΑΝ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

Ευχομαι τα καλυτερα και να γυρισεις σιδερενιος

ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ…ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΙΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟΣ.

Στα παραπάνω και πέρα από τα περαστικά να πω ότι συγκινιτική ήταν και η αποχώρησή του από το γήπεδο και στην απάντησή του προς τον κόσμο που φώναζε ρυθμικά το όνομά του . Με σφιγμένα τα δόντια να χτυπάει την καρδιά του και να χαιρετάει τον κόσμο . Πραγματικά εικόνα που θα μείνει στην καρδιά μου.

Για την διοίκηση δεν ανησυχώ , πιστεύω ότι ο Ηλίας ο Λιανός θα κάνει ότι πρέπει και ότι χρειάζεται για το παλικάρι , που πάρα πολύ γρήγορα αγάπησε κάτι από αυτό που λέγεται ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και κάθησε να πάιξει Θεσσαλονίκη και σήμερα , ενώ ουσιαστικά το συμαντικό της χρονιάς του ήταν η συμμετοχή με την Παρτιζάν στο Πρωταθλητριών .

Εύχομαι γερός ξανά στα γήπεδα το συντομότερο δυνατόν .

Ότι και να πεις είναι λίγο
Εύχομαι να μην βγουν αληθινά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγω για τερματισμό της καριέρας του και να μπορέσει να χαρίσει ξανά ωραίες στιγμές στον κόσμο
Απαιτώ και ελπίζω και εγώ η διοίκηση να κάνει το χρέος της απέναντι σ αυτό το παιδί
Περαστικά ρε Μίλος

Είναι κάτι στιγμές σαν κι αυτή
που αναζητάς χρονομηχανή
να γυρίσει ο χρόνος πίσω
και απο την άλλη που σε κάνει
να πιστεύεις οτι αρκετή αρνητική ενέργεια
έχει μαζευτεί στο κλειστό.
Αντε να πέσει να ηρεμήσουμε.