Μίλος Βούγιανιτς

Εγώ έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Ψήθηκα (τολομούσα να δω τη μπάλα :wink: και μετά από 5 χρόνια μπαίνω στο κλειστό καθυστερημένος. Έξω από την είσοδο είναι κάτι δικοί μας οι οποίοι φωνάζουν πανικόβλητοι το ασθενοφόρο. Ρωτάω τί έγινε, τραυματίστηκε λέει ο Βούγιανιτς σοβαρά, μπαίνω μέσα και τον βλέπω στο παρκέ να σφαδάζει από τους πόνους.

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΙΑ, ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ!

Ευτυχώς, μετά από λίγο βγήκε ο άνθρωπος και τουλάχιστον δεν έχει πάθει τίποτα χειρότερο.

Περαστικά του!

Αν δεν είχε γίνει και αυτό το περιστατικό θα ήταν πραγματικά τέλειο Σαββατοκύριακο. Κρίμα πραγματικά για το παλικάρι. Επιβάλλεται να του σταθεί η ομάδα και να φροντίσει οικονομικά και όχι μόνο μέχρι να γίνει καλά.

Η μεγαλη μας αντιπαλοτητα με την ΑΕΚ ειναι γνωστη αλλα εδω θα επρεπε να δωσουμε και τα συγχαρητηρια στους γιατρους της ΑΕΚ που αμεσως ετρεξαν να βοηθησουν τον παικτη μας.

ενταξει δεν νομιζω οτι χτες τουλαχιστον υπηρξε θεμα αντιπαλοτητας…μην σου πω οι παοκτζηδες και οι γαυροι ακουσαν περισσοτερα απο οτι χτες

Η τραγικότητα της κατάστασης δεν περιγράφεται!!! Τι παιχνίδια μπορεί να σου παίξει η ζωή… Δεν μπορώ να συνέλθω από αυτό που είδα :frowning: .

Μακάρι όλα να σου πάνε καλά ρε Μίλος. Σε ευχαριστούμε!

Περαστικά σου Μίλος.

Σήμερα το πρωί στις 11.00 θα γίνει στο Ιατρικό Κέντρο του Αμαρουσίου η επέμβαση στον Μίλος Βούγιανιτς. Την επέμβαση θα κάνει ο διακεκριμένος χειρούργος ορθοπεδικός Λάκης Νικολάου. Εκτιμάται ότι θα χρειαστούν από έξι ως οκτώ μήνες προκειμένου ο 30χρονος Σέρβος να γίνει 100% καλά.

Κριμα για το παληκαρι. Ευχομαι ταχεια αναρρωση και ειμαι βεβαιοσ οτι ο Κος Λιανος θα κανει αυτο που πρεπει.
Και παλι περαστικα του.

Επειδή σήμερα λέμε να στείλουμε μια ανθοδέσμη εκ μέρους του φορουμ, είστε οκ με το παραπάνω κείμενο;

Πραγματικά σοκαρισμένος!!!

Θα ήθελα πραγματικά - αν γίνεται - η ΚΑΕ να καλύψει το σύνολο του συμβολαίου του.

Συμφωνώ!!!

μια χαρά είναι Νίκο

slightly edited :

Dear Milos,

on behalf of the members of panionios-community.gr we would like to wish you a speedy recovery.

We thank you for your contribution this season and want you to know that you are a valuable member of the PANIONIOS FAMILY.

Get well soon,

panionios-community.gr

Πολύ καλό είναι… καλή ανάρρωση να έχει.

Ναι. Πολύ όμορφο.

Drag Milos,
prednost nad određeni član članovi nad panionios - community.gr nama sličan za želja te jedan brz ozdravljenje.
Nama hvala ti umjesto tvoj prilog današji godišnje doba pa oskudica te za knotkle taj te biti jedan dragocen član nad PANIONIOS Familija.
Get izvor uskoro ,
panionios - community.gr

Το διόρθωσα χαχαχαχαχαχ

του κωστα μου αρέσει αλλα όχι και član PANIONIOS FAMILY χαχαχαχα

Εγινε. Η ανθοδεσμη θα ειναι εκει μετα τις 5 το απογευμα εκ μερους του panionios community

από basketnet:

ετοιμοπόλεμος σε έξι μήνες ο βούγιανιτς

πριν από λίγα λεπτά βγήκε από το χειρουργείο ο μίλος βούγιανιτς, ο οποίος εχγειρίστηκε από τον διακεκριμένο ορθοπεδικό λάκη νικολάου. έγινε αποκατάσταση του κατάγματος στην κνήμη και την περόνη και όπως μετέφερε ο κ. νικολάου στη σύζυγό του και τον μεγαλομέτοχο του πανιωνίου ηλία λιανό “όλα πήγαν καλά”. υπολογίζεται ότι σε έξι μήνες ο σέρβος γκαρντ θα είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί και πάλι αν φυσικά το θέλει και ο ίδιος.

υγ. περαστικά σου μίλος!!!

ειναι πολυ καλο το νεο…σχετικα με την πιθανοτητα να σταματησει το basket