Άντε μακάρι να μην έχει κάτι σοβαρό
https://www.instagram.com/p/DQrGd-JCAuQ/?igsh=MWQxdmFlZjk1Z3M1
Δυστυχώς καθόλου καλά τα νέα. Πρακτικά τέλος η χρονιά για αυτόν. Ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Αναντικατάστατος θα έλεγα. Είχε ένα ολοκληρωμένο πακέτο και ήταν ένας από τους δύο που έπαιζε και καλή άμυνα.
Έπαθα μερική ρήξη πριν 4,5 μήνες και ακόμα δεν είμαι 100% καλά. Εχω διαβάσει πολλά papers , έχω δει βίντεο γιατρών, τραυματισμένων κτλ. Από ότι έχω μάθει είναι στο πόδι που είχε πάθει και παλιά. Μάλλον μονόδρομος το χειρουργείο στην περίπτωση του. Κρίμα, πολύ κρίμα.
όχι ρε γαμώτο….
πάει η χρονιά…
κρίμα πραγματικά γιατί όλη η ομάδα θεωρητικά θα στηνόταν (και) πάνω/γύρω του
Στον Ιστορικό και ο Μιχάλης Λούντζης
Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον διεθνή αθλητή, Μιχάλη Λούντζη.
Με τον Μιχάλη Λούντζη, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του, προσθέτοντας έναν εν ενεργεία αθλητή της Εθνικής ομάδας.
Ο Μιχάλης Λούντζης γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1998 κι έχει ύψος 1,98μ. Τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ τα έκανε στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου απ’ όπου τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 2014.
Την πρώτη του επαγγελματική χρονιά (2014-2015) είχε 2,3 πόντους σε περίπου 7 λεπτά συμμετοχής σε 13 αγώνες. Την επόμενη σεζόν σε 10 αγώνες είχε 1,3 πόντους σε περίπου 5 λεπτά και την περίοδο 2016-2017 είχε 4 πόντους κατά μ.ο. σε 4 αγώνες.
Την περίοδο 2017-2018 δόθηκε δανεικός στα Τρίκαλα όπου είχε 9,2 πόντους- 4.1 ριμπάουντ- 1,9 ασίστ και 1,5 κλεψίματα σε 27 λεπτά παρουσίας. Ο δανεισμός του συνεχίστηκε την περίοδο 2018-2019 αλλά στο Λαύριο όπου σε 23 αγώνες σε GBL και προκριματικά FIBA Europe Cup κατέγραψε κατά μέσο όρο 6,5 πόντους- 2,4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.
Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε στο Λαύριο όπου σε 8 αγώνες είχε 5,9 πόντους- 2,6 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ και την επόμενη χρονιά συμφώνησε με τον Προμηθέα Πάτρας.
Σε 41 αγώνες σε GBL και Eurocup είχε 7,8 πόντους- 3,8 ριμπάουντ- 2,4 ασίστ.
Τις επόμενες τρεις σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Την περίοδο 2021-2022 είχε 3,1 πόντους- 1,3 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ, την περίοδο 2022-2023 είχε 4,3 πόντους- 1,8 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ και την περίοδο 2023-2024 είχε 3,8 πόντους- 1,6 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ. Συνολικά έπαιξε 128 αγώνες με τον Ολυμπιακό εκ των οποίων οι 47 ήταν στην Euroleague.
Την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 αγωνίστηκε στον Προμηθέα Πάτρας όπου σε 28 παρουσίες σε GBL και BCL είχε 10,4 πόντους- 3,6 ριμπάουντ- 3,7 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε περίπου 27 λεπτά παρουσίας.
Με την Εθνική Ανδρών μετά 33 συμμετοχές και 168 πόντους. Ήταν μέλος της ομάδας που αγωνίστηκε στο Ευρωμπάσκετ του 2022 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.
Στην καριέρα του έχει κατακτήσει:
Τρία πρωταθλήματα Ελλάδας, ένα με τον Παναθηναϊκό (2017) και δύο με τον Ολυμπιακό (2022-2023)
Έξι Κύπελλα Ελλάδας, τρία με τον Παναθηναϊκό (2015-2016 και 2017) και άλλα τόσα με τον Ολυμπιακό (2022-2023-2024)
Τρία Σούπερ Καπ, δύο με τον Ολυμπιακό (2022-2023) και ένα με τον Προμηθέα (2020).
Ένα Χρυσό Μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ Εφήβων (2015).
Ένα Χρυσό Μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ Νέων (2017)
Σε ατομικό επίπεδο
Μέλος της καλύτερης αμυντικής πεντάδας της GBL (2021).
ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΝΤΖΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Μιχάλης Λούντζης: «Ενθουσιασμένος αλλά και συνειδητοποιημένος για την ευθύνη»
Ο Μιχάλης Λούντζης αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.
Και όχι μόνο. Ο Μιχάλης Λούντζης είναι συνειδητοποιημένος ως προς το βάρος της φανέλας και την ιστορία του Συλλόγου κι αυτό σημαίνει πολλά. Η πρώτη συνέντευξη του «καυνέρυθρου» Λούντζη φέρνει στην επιφάνεια τις σκέψεις και τα συναισθήματά του αλλά παράλληλα και το εγκώμιό του προς τον Φάνη Χριστοδούλου.
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μεγάλη τιμή να φορέσω τη φανέλα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ενός Συλλόγου με τεράστια ιστορία αλλά και αντίστοιχα ευθύνη. Γνωρίζω το ειδικό βάρος της φανέλας και την ιστορία που έχει η ομάδα κι αυτό σημαίνει ότι έρχομαι ενθουσιασμένος αλλά κι απόλυτα συνειδητοποιημένος» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις.
Τι έπαιξε ρόλο στο να βάλει την υπογραφή του στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ;
«Όλα έπαιξαν ρόλο. Και η ιστορία του Συλλόγου και η ευρωπαϊκή παρουσία στο Eurocup και η προοπτική που υπάρχει και το όραμα για το μέλλον και ο τρόπος που έγινε η προσέγγιση. Σίγουρα και οσα ειπαμε με κόουτς Παβίτσεβιτς. Η ουσία είναι ότι έχω μεγαλώσει κοντά στη Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Οπότε ανακεφαλαιώνοντας θα σταθώ και στην Ιστορία αλλά και στην προοπτική που έχει αυτή η ομάδα».
Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ είχε μια… ιδιαίτερη συμπάθεια στον Μιχάλη Λούντζη κάτι που φάνηκε και στον αγώνα με τον Προμηθέα στην Γλυφάδα. Παρά την πίκρα από την ήττα σε έναν αγώνα όπου ο Λούντζης πρωταγωνίστησε ως αντίπαλος, οι φίλοι της ομάδας τον χειροκρότησαν θερμά. Τι λέει ο ίδιος;
«Νομίζω είναι το πιο σημαντικό να αισθάνεται ο κόσμος ότι κάνεις το καλύτερο για την ομάδα σου. Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και στο γήπεδο είναι εκεί, κι αυτό είναι σπουδαίο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω και θα δουν έναν Μιχάλη που παλεύει για κάθε φάση».
Φυσικά είναι πολύ σημαντικό ότι με την προσθήκη του Μιχάλη Λούντζη ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει εν ενεργεία αθλητές στην Εθνική ομάδα.
«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι μια ομάδα με τεράστια μπασκετική ιστορία. Αρχίζοντας φυσικά από τον Φάνη Χριστοδούλου και που να φτάσω… Στον Παπαλουκά, στον Περπέρογλου; Κι ακόμα πιο παλιά είχε αθλητές που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και στην Εθνική ομάδα».
Και καταλήγοντας, αφού ο ίδιος έδωσε την… ασίστ, δεν θα μπορούσαμε παρά να ου ζητήσουμε να πει κάτι για τον Φάνη Χριστοδούλου!
«Ο Φάνης… Τι να πρωτοπείς! Είναι ο κορυφαίος στην ιστορία του Συλλόγου. Είναι μια εμβληματική μορφή στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ αλλά και στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Προσωπικά νυπομονώ να τον γνωρίσω από κοντά και να συνεργαστώ μαζί του»
Λούντζης: «Ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα, στον Πανιώνιο πάει να δημιουργηθεί κάτι πολύ μεγάλο»
Ιδανική επιλογή για το μέλλον του χαρακτήρισε τον Πανιώνιο ο Μιχάλης Λούντζης, που ανακοινώθηκε από την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο 27χρονος γκαρντ μιλώντας στο ΕΟΚ Web Radio ανέφερε πως χτίζεται κάτι πολύ σπουδαίο στον Πανιώνιο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το αν πιστεύει ότι ήταν το… πεπρωμένο του να αγωνιστεί στον Πανιώνιο: «Δεν ξέρω πώς θα το χαρακτήριζα. Πάντως νιώθω πως τη δεδομένη χρονική στιγμή ήταν το καλύτερο για εμένα λόγω της ιστορίας του Πανιωνίου, αλλά και της προοπτικής που πραγματικά έχει αυτή η ομάδα. Πάει να δημιουργηθεί κάτι πάρα πολύ ωραίο και μεγάλο και πραγματικά χαίρομαι που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας και αυτού που πάει να γίνει».
Για το πόσο διήρκησαν οι συζητήσεις: «Εντάξει, αυτό που μετράει είναι πως είμαι παίκτης του Πανιωνίου πια. Η αλήθεια είναι πως μίλησα με τον κόουτς Παβίσεβιτς μερικές φορές. Κι εγώ τώρα γύρισα από διακοπές, οπότε όλη η συνεννόηση έπρεπε να γίνει από απόσταση. Ήμουν στην Ιαπωνία, η οποία είναι 6 ώρες μπροστά από την Ελλάδα, οπότε ήταν λίγο δύσκολη η συνεννόηση. Εν τέλει είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που πήρα αυτήν την απόφαση και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά».
Για την πίεση όταν αγωνίζεσαι στον Πανιώνιο: «Γνωρίζω πραγματικά τι σημαίνει Πανιώνιος. Έχω γεννηθεί στο Μπραχάμι, από μικρός που ήμουν στον Κρόνο παίζαμε αντίπαλοι με τον Πανιώνιο συνεχώς, έχω παίξει στο “Α. Βαρίκας” και στο Κλειστό της Αρτάκης. Κάθε μεγάλη και ιστορική ομάδα έχει μαζί της και την πίεση, δε γίνεται αλλιώς. Οπότε μαθαίνεις να ζεις με αυτό, με τα καλά του και τα κακά του. Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος. Ξέρω πού έρχομαι».
Για τις βλέψεις του Πανιωνίου την επόμενη σεζόν: «Είναι πολύ νωρίς να συζητήσουμε για το τι θα γίνει. Σίγουρα ο δρόμος δε θα είναι εύκολος. Ο Πανιώνιος τα τελευταία χρόνια έχει περάσει αρκετά όπως ξέρουμε, αλλά το σημαντικό είναι πως η ψυχή της ομάδας είναι ζωντανή. Ο κόσμος, η φανέλα, σε εμπνέουν όλα αυτά. Είναι κάτι πολύ όμορφο, το οποίο ανυπομονώ να ζήσω».
Για το αν ο Πανιώνιος επέλεξε το EuroCup και για τον λόγο ότι υπάρχει… σύνδεση με την Ευρωλίγκα: «Σίγουρα έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Το θέμα είναι πως είναι ξανά μια νέα αρχή ευρωπαϊκή για τον Πανιώνιο. Θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίζουμε μαχητικό μπάσκετ, όπως αξίζει σε μια τέτοια ιστορική ομάδα».
Για τις διπλές υποχρεώσεις μέσα στη βδομάδα: «Η αλήθεια είναι ότι οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Το EuroCup κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Αλλά, εντάξει, ποιος παίκτης δεν προτιμάει τα περισσότερα παιχνίδια από τις προπονήσεις; Είναι ένα “στοίχημα” το να μπορέσουμε με τα διπλά ματς να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε και να βρεθούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε βαθμολογικά».
Για το αν σκέφτεται το να γίνει… σύνθημα στο στόμα του κόσμου του Πανιωνίου: «Δε θέλω να το σκέφτομαι ακόμα, δε θέλω να μπω σε τέτοια μονοπάτια από τώρα. Αυτό για το οποίο πρέπει να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα δει από εμένα είναι μια μαχητική ψυχή που θα παλεύει για κάθε φάση και θα τα δίνει όλα. Αυτό μπορώ να το υποσχεθώ».
Για το αν βλέπει τον Πανιώνιο ως μία ευκαιρία να αναδείξει περισσότερα ηγετικά χαρακτηριστικά: «Δε μου αρέσει να λέω ποτέ μεγάλα λόγια. Πραγματικά το βλέπω κάπως έτσι και έπαιξε σίγουρα κι αυτό τον ρόλο του στην απόφασή μου. Μετά από μια γεμάτη χρονιά σε Ελλάδα Ευρώπη, νιώθω ακόμη πιο σίγουρος για τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα».
Για τα χρυσά μετάλλια που κατέκτησε με τις Εθνικές U18 και U20: «Ήταν στιγμές πραγματικά φοβερές, οι οποίες έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό μας, στη ζωή μας τόσο βαθιά. Απορούμε πότε πέρασαν και τα αναπολούμε».
Για τον Λούκα Παβίσεβιτς: «Η αλήθεια είναι ότι δεν τον ξέρω προσωπικά, απλά έχουμε μιλήσει και έχουμε γνωριστεί. Είναι απ’ τις πιο αναγνωρίσιμες και πετυχημένες φιγούρες στο διεθνές μπάσκετ. Στην Άλμπα είχε καταφέρει να πάρει το νταμπλ, τα τελευταία χρόνια ήταν στην Ασία. Και στον Πανιώνιο η καριέρα του ήταν άκρως πετυχημένη, έχει πάρει πρωταθλήματα και στο Μαυροβούνιο. Είναι ένας έμπειρος τεχνικός, που μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα. Μπορεί να συνδέσει το όνομά του ξανά με την επάνοδο του Πανιωνίου».
Oταν ο Mιχάλης Λούντζης ήταν… ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου! (photo)
Ο Μιχάλης Λούντζης εδώ και λίγες ημέρες είναι και επίσημα παίκτης του Πανιωνίου. Όμως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα φορέσει την φανέλα του Ιστορκού;
Αν μιλάμε για την κυανέρυθρη φανέλα του μπάσκετ, ναι, θα είναι η πρώτη φορά. Όμως ο 27χρονος γκαρντ στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα την σεζόν 2010-2011 υπήρξε αθλητής του Πανιωνίου. Όχι στο μπάσκετ, αλλά στο ποδόσφαιρο!
Ναι, κι όμως, ο Λούντζης ξεκίνησε τον αθλητισμό ως ποδοσφαιριστής και υπήρξε μέλος της Ακαδημίας του Ιστορικού, έχοντας ως προπονητή τον Πέτρο Κοντοβράκη.
Αγωνιζόταν ως κεντρικός αμυντικός και επειδή ήταν ιδιαίτερα ανεπτυγμένος για την ηλικία του, φαινόταν πως θα μπορούσε να έχει ένα ιδιαίτερα καλό μέλλον στην εν λόγω θέση και στο άθλημα του ποδοσφαίρου.
Τελικά, όμως, ανακάλυψε άμεσα πως το μπάσκετ ήταν αυτό που του ταίριαζε και του άρεσε περισσότερο και έκανε την… στροφή από την «ασπρόμαυρη» στην «πορτοκαλί» μπάλα και από το χορτάρι στα παρκέ!
Φυσικά, η εξέλιξη των πραγμάτων και η εξαιρετική του πορεία τον δικαίωσαν απόλυτα!
Δείτε την σχετική φωτογραφία με τον Μιχάλη Λούντζη στην ποδοσφαιρική Ακαδημία του Πανιωνίου:
Ο Λούντζης πιθανότατα θα είναι στο ρόστερ της Εθνικής για του Eurobasket. Μεγάλη τιμή για την ομάδα!
Μάλλον θα είναι και ο Χουγκάζ.
τον αφησε εκτος προεπιλογης ο σπανουλης. κατι μου λεει αν επαιζε ακομα ολυμπιακο/προμηθεα, μεσα θα ηταν
Εννοούνται αυτά…
Αλλά βλέποντας αυτούς που κάλεσε, δεν ξέρω ποιος θα έπρεπε να μείνει εξω στο PG, λαμβάνοντας υπόψιν ότι γύρισε και Σλούκας:
Κώστας Παπανικολάου
Κώστας Σλούκας
Γιαννούλης Λαρεντζάκης
Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ντίνος Μήτογλου
Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
Δημήτρης Κατσίβελης
Κώστας Αντετοκούνμπο
Βασίλης Τολιόπουλος
Τάιλερ Ντόρσεϊ
Νίκος Χουγκάζ
Βαγγέλης Ζούγρης
Νεοκλής Αβδάλας
Όμηρος Νετζήπογλου
Αντώνης Καραγιαννίδης
Αλέξανδρος Νικολαΐδης
Αλέξανδρος Σαμοντούροβ
Λευτέρης Λιοτόπουλος
Νάσος Μπαζίνας
Βέβαια, αμα ο Λαρεντζάκης έπαιζε σε εμάς και ο Λούντζης στον Ολυμπιακό ξέρουμε ποιον θα έπαιρνε…
Πραγματικά βλέποντας τους αγώνες της εθνικής είναι να απορείς γιατί ο Λούντζης δεν είναι εκεί. Αλλά και πριν από αυτούς τους αγώνες δεν υπήρχε καμία λογική να επιλεχθούν κάποιοι παίκτες με λιγότερη εμπειρία, λιγότερο χρόνο συμμετοχής , χαμηλότερη απόδοση στο πρωτάθλημα και τουλάχιστον σήμερα να μην μπορούν να σταθούν στο δικό σου επίπεδο.
Και όχι μόνο αυτό…
Έχεις και κάτι Ρογκαβόπουλους να μην θελουν να παιξουν κιόλας στην Εθνική.
Δεν πειράζει… να μας είναι ξεκούραστος ο Λούντζης, να κάνει προετοιμασία σούπερ, να είναι υγιής και να τα σαρώσει όλα του χρόνου!
Ενδιαφερον το ποσο σημαντικος φανηκε να ειναι ο Παβισεβιτς στην αποφαση του. ![]()
Στεναχωριέμαι λίγο για τον Λούντζη γιατί δυστυχώς φαίνεται να ειναι σε καλή περίοδο σαν παίχτης αλλά δυστυχώς θα τον πάρει η μπάλα με την κατάσταση στην ομάδα και θα χαθεί όλη η χρονιά…
Εγώ σκέφτομαι επίσης ότι θα έχει φάει και μια κάποια ξενέρα…
Συμπεραίνω ότι μιλάμε για χιαστούς. Είχε πάθει αντίστοιχη ζημία και στο παρελθόν. Αν είναι έτσι εύχομαι να μην είναι στο ίδιο πόδι.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να επιλέγει η λύση που θα τον επαναφέρει γρήγορα και καλά και αυτή δεν είναι πάντα η εγχείρηση.
Εχω πάθει μερική ρήξη, 9/10 μου έλεγαν εγχείρηση αλλά το έψαξα πάρα πολύ και οκ οι γιατροί έτσι έχουν μάθει και αυτό λένε αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Ιδιαίτερα στην μερική ρήξη.
Στον Ιστορικό και ο Μιχάλης Λούντζης
Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον διεθνή αθλητή, Μιχάλη Λούντζη.
Με τον Μιχάλη Λούντζη, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του, προσθέτοντας έναν εν ενεργεία αθλητή της Εθνικής ομάδας.
Ο Μιχάλης Λούντζης γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1998 κι έχει ύψος 1,98μ. Τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ τα έκανε στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου απ’ όπου τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 2014.
Την πρώτη του επαγγελματική χρονιά (2014-2015) είχε 2,3 πόντους σε περίπου 7 λεπτά συμμετοχής σε 13 αγώνες. Την επόμενη σεζόν σε 10 αγώνες είχε 1,3 πόντους σε περίπου 5 λεπτά και την περίοδο 2016-2017 είχε 4 πόντους κατά μ.ο. σε 4 αγώνες.
Την περίοδο 2017-2018 δόθηκε δανεικός στα Τρίκαλα όπου είχε 9,2 πόντους- 4.1 ριμπάουντ- 1,9 ασίστ και 1,5 κλεψίματα σε 27 λεπτά παρουσίας. Ο δανεισμός του συνεχίστηκε την περίοδο 2018-2019 αλλά στο Λαύριο όπου σε 23 αγώνες σε GBL και προκριματικά FIBA Europe Cup κατέγραψε κατά μέσο όρο 6,5 πόντους- 2,4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.
Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε στο Λαύριο όπου σε 8 αγώνες είχε 5,9 πόντους- 2,6 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ και την επόμενη χρονιά συμφώνησε με τον Προμηθέα Πάτρας.
Σε 41 αγώνες σε GBL και Eurocup είχε 7,8 πόντους- 3,8 ριμπάουντ- 2,4 ασίστ.
Τις επόμενες τρεις σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Την περίοδο 2021-2022 είχε 3,1 πόντους- 1,3 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ, την περίοδο 2022-2023 είχε 4,3 πόντους- 1,8 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ και την περίοδο 2023-2024 είχε 3,8 πόντους- 1,6 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ. Συνολικά έπαιξε 128 αγώνες με τον Ολυμπιακό εκ των οποίων οι 47 ήταν στην Euroleague.
Την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 αγωνίστηκε στον Προμηθέα Πάτρας όπου σε 28 παρουσίες σε GBL και BCL είχε 10,4 πόντους- 3,6 ριμπάουντ- 3,7 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε περίπου 27 λεπτά παρουσίας.
Με την Εθνική Ανδρών μετά 33 συμμετοχές και 168 πόντους. Ήταν μέλος της ομάδας που αγωνίστηκε στο Ευρωμπάσκετ του 2022 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.
Στην καριέρα του έχει κατακτήσει:
Τρία πρωταθλήματα Ελλάδας, ένα με τον Παναθηναϊκό (2017) και δύο με τον Ολυμπιακό (2022-2023)
Έξι Κύπελλα Ελλάδας, τρία με τον Παναθηναϊκό (2015-2016 και 2017) και άλλα τόσα με τον Ολυμπιακό (2022-2023-2024)
Τρία Σούπερ Καπ, δύο με τον Ολυμπιακό (2022-2023) και ένα με τον Προμηθέα (2020).
Ένα Χρυσό Μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ Εφήβων (2015).
Ένα Χρυσό Μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ Νέων (2017)
Σε ατομικό επίπεδο
Μέλος της καλύτερης αμυντικής πεντάδας της GBL (2021).
ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΝΤΖΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ