Σωστά, πρώτα πρέπει να βγει το μπάτζετ για τη νέα χρονιά , μετά ο προπονητής , μετά όλα τα άλλα.
Κι εγώ θα τον κρατούσα τον Γρηγορίου με βάση τα όσα είδα στον πρώτο γύρο και ακόμα περισσότερο αν ο στόχος τη νέα χρονιά είναι η άνετη παραμονή , κάτι που μοιάζει και το πιθανότερο.
Τώρα στην ερώτηση του Χρήστου , μπορώ να σκεφτώ καμιά δεκαριά που θα ήθελα να μείνουν , όχι παραπάνω , αλλά είναι πολλά τα ερωτηματικά ,κυρίως οικονομικής φύσης.
Κοτνικ θεωρώ θα πουληθεί, ελπίζω όχι στο τζάμπα. Τερματοφύλακες βρίσκεις , υπάρχουν λύσεις στα κυβικά μας , συν του ότι υπάρχει η περίπτωση Αστρά.
Κόρμπος , Βλάχος θεωρώ θα έμεναν αν τους δινόταν τουλάχιστον τα ίδια με τώρα στον 1ο και κάτι παραπάνω λόγω ηλικίας και φετινής σαιζόν στον 2ο , αλλά το βλέπω πάρα πολύ χλωμό.
Μπανανά θα ήθελα να μείνει αλλά νομίζω παίρνει επίσης αρκετά χρήματα για τις νέες συνθήκες. Γκιοατά αν βρισκόταν κάποιος να τον αγοράσει θα ήταν ευχής έργον , αλλά μάλλον θα μας αποχαιρετίσει ελεύθερος. Σωστή η ανανέωση Σταυρόπουλου, πρέπει να στηριχθεί κι ας αποτύχει. Όπως έγινε και με τον Ζερόμ δηλαδή. Μεγάλο ερωτηματικό ο Χρηστάρας , μακάρι να είναι υγιής και βασικός , μαζί με τον ατσούμπαλο Σαραμαντά κάνουν τίμιο δίδυμο.
Από εκεί και μπροστά το χάος. Πραγματικά δεν ξέρω. Πέρα από Ντούρμι και Μασούρα 100% δεν θα κρατούσα κανέναν άλλο. Ούτε τον Ουάσιγκτον , εκτός αν δείξει άλλη φυσική κατάσταση στην προετοιμασία , ούτε τον Σπιριντόνοβιτς που μπορεί να ξέρει μπάλα , αλλά εκθέτει κάθε μα κάθε φορά τον μπακ της πλευράς του ενώ έχει γίνει και αρκετά περισσότερο ατομιστής απ’ότι “σηκώνει” η τεχνική του.
Φυσικά θα χωρούσε και με το παραπάνω υγιής Γεσίλ , αλλά με αυτές τις δύο λέξεις τη μία δίπλα στην άλλη γελάει το πληκτρολόγιο και όσο τρελό κι αν μου φαινόταν 1 χρόνο πριν αν με κάποιο τρόπο έμενε ο Λάμπρου θα ήταν ίσως ο καλύτερος όλων.