Μέχρι 8 δεν μπορούμε να έχουμε; Εγώ θα άλλαζα μόνο τον starks. Και έτσι για να μας τρελάνω θα πήγαινα να φέρω τον Μιλε και ένα καθαρό πενταρι.
Για εμένα δεν είναι τόσο εύκολη η απάντηση και εξαρτάται από τι παίκτες μπορούμε να φέρουμε.
Αυτόν που θα άλλαζα σίγουρα και άμεσα είναι ο Σταρκς. Μετά αν μπορούν να φέρουν σωστό πεντάρι γιατί όχι τον Watson. Ο Κρουζερ επίσης δεν μας βοηθάει. Δεν υπάρχει κάποιος που οποιαδήποτε θα κράταγα. Αν έβρισκα τριάρι σωστο μπορεί να έδιωχνα και Λουις.
Πάντως το πάρτι που γίνεται με τα ριμπάουντ δείχνει πεντάρι και στον ασσο επίσης μεγάλο το πρόβλημα.
Καταλήξω στους εξής και θα έμενα με 7 ξένους, οκτώ μπορούμε μόνο στην Ευρώπη.
Σταρκς
Κρουζερ
Για μένα άμα βρεθούν καλύτεροι φεύγουν άμεσα οι Σταρκς, Κρουζερ και Λιουις.
Ωστοσο, χωρις να περιμενουμε θαυματα, προφανώς και με σωστο προπονητή μπορεί κάποιοι παίχτες να ξυπνήσουν και να αρχιζουν να δείχνουν άλλο πρόπο.
Για ένα περίεργο λόγο, ο μοναδικος παίχτης που μπορεί να ανηκει σε αυτην την κατηγορια μου φαίνεται είναι ο Κρούζερ γιατι μου φαίνεται ότι παίζει σαν κοιμισμένος από την πρώτη μέρα. Σταρκς και Λιουις δεν νομιζω να μπορουν να δωσουν κάτι παραπανω.
Αν ξυπνήσει λίγο ο Κρούζερ σε άμυνα και ριμπάουντ μπορει και να καλύψεις την απουσία δεύτερου 5αριού καθαρού, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν μας λείπει ενα 5αρι σωστό (τύπου Ν’Νοκό).
Ναι παίρνει κουβέντα και σκέψη κλπ
Αλλά η πρόθεση μου ήταν για ένα poll για να δούμε ταση
Εγώ θα ψηφίσω Σταρκς,αν και δεδομένα χρειαζόμαστε 5αρι!
Οποτε ίσως και Γουοτσον η Κραουζερ και λύση με αθλητικό 4-5αρι
Άνοιξα επίσημο poll σε δουλειά να βρισκόμαστε ![]()
:
Μπράβο φίλος
Δεν ήξερα πως να το κάνω
Θα προλάβουμε να έχουμε νέους παίκτες με τον Κολοσσό;
Πιστεύω μόνο Τόμασσον…
Το άλλο ερώτημα είναι: θα έχουμε διώξει αυτους που πρεπει να διώξουμε;
Και αμα ήδη έχουν πάρει το δρόμο της εξόδου πώς διάολο θα παίξουν σοβαρα;;
Στην επιλογη «Ολοι» ποιο θα ηταν αραγε το ποσοστο;
Ντέρμπι πάντως η δεύτερη προτεινόμενη λύση συμβολαίου….δεν ξεκινάμε όμως με την πρώτη και τον αντικατάστατη του,γιατί αν χάσουμε και από Λυκογιαννη δε θα έχει μεγάλο νόημα μετά η οποία αλλαγή.
Θα ριξω προβοκατορικη μπομπα που ισως ξενισει σε πολλους, αλλα απο τη λιστα με τους κατι-σαν-παιχτες οι μονοι που μπορουν να σταθουν σε μια ομαδα που παει για μαχη ειναι οι Λιουις και Κρουζερ.
Ο Λιουις ειναι ο μονος που καταλαβαινει τι σημαινει αλλαγη στην αμυνα και ο Κρουζερ -που εχει φαει δικαιολογημενα περισσοτερο σκατο αποσο του αξιζει- ειναι ο μονος που μπορει να κατεβασει κανα σκουπιδι.
Πουλο στον κωνο και δυστυχως και στο Λεμον. Οχι γιατι ο Γουεσλει Σναιπς δεν ειναι καλος παιχτης. Αλλα επειδη δεν ειναι ΑΡΚΕΤΑ καλος ωστε να κουβαλησει το χαλι.
Για τον Σταρκς επικαλουμαι το δικαιωμα της σιωπης.
Αρα στη σουμα 3 ακομα αλλαγες
Αν ήταν να γίνουν αλλαγές δεν θα είχαν γίνει ήδη; Γιατί ποιο το νόημα να έρθουν 1 μέρα πριν;
Tην Τρίτη δεν ήρθε ο Μάρκοβιτς?..δεν θα πρέπει να δει τους παίκτες στην προπόνηση, αν του κάνουνε, αν ταιριάζουνε στο σύστημα που έχει στο νου του κτλ?..ΜΟΝΟ αυτός δε θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις που αφορούν τους παίκτες?..μεσολάβησαν και γιορτές.
Δεν πολύ συμφωνώ. Δλδ μπορεί να συμπεράνει ότι τελικά μας κάνει ο Σταρκς; Δεν υπάρχει και η πολυτέλεια του χρόνου. Ας δει βίντεο για να καταλάβει. Δεν νομίζω ότι η προπόνηση είναι πιο αντιπροσωπευτική. Εδώ παίρνουμε παίκτες το καλοκαίρι από το βιογραφικό τους και το σκαουτινγκ. Ας κάνει αυτό για τους παίκτες μας.
Nαι, μπορεί να συμπεράνει ότι ΤΟΥ κάνει ο Σταρκς..η διοίκηση έχει διαφορετική αντίληψη περί χρόνου..αν η αντίληψή της ήταν παρόμοια με τη δική μας τότε δε θα περίμενε να χάσουμε από όλους στην έδρα μας με 20+ πόντους για να ξυπνήσει και να αρχίσει να κάνει ΚΑΠΟΙΕΣ κινήσεις.
Μετά την σπουδαία εμφάνιση με Μουντουσνοστ και για να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα ας δούμε λίγο το ρόστερ μας σήμερα:
Θέση 1: Σταρκς, Γκικας, Νικολαιδης
Θέση 2: Λουις, Τομανσον
Θέση 3: Λεμον
Θέση 4: Τσαλμπουρης, Κρουζερ
Θέση 5: Γόντικας, Γουότσον
Και Οικονομόπουλος, Πατρίκης
Τον Λουις τον έβαλα στο δύο αν και παίζει σαν τριάρι με σωματικά όμως προσόντα δυαριού. Οπως και να έχει κάτι λείπει στο τρία θεωρώ και από μέγεθος να το δούμε το πράγμα. Χωρίς να μπαίνω στο αν μας κάνουν αυτοί που έχουμε.
Κατεβάζουμε σχήματα βέβαια και με δυο άσσους πολλές φορές απλά για εμένα τα ριμπάουντ είναι πολύ σημαντικά και μας έχουν πονέσει πολύ φέτος. Μια ενίσχυση με παίκτη που θα βοηθήσει αμυντικά και στα ριμπάουντ θα ήταν πολύ θετική νομίζω.
Πιο πολύ να λέμε “βοήθα παναγιά” για το γεγονός ότι συνεχίζουμε με 10 παίκτες και 2 φερέλπιδες για τις υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μια στραβή να κάτσει κι είμαστε φτου κι απ’την αρχή. Η συγκεκριμένη συνθήκη απαιτεί περισσότερους ετοιμοπόλεμους.