Μεταγραφές - Φήμες - Προετοιμασία Ποδόσφαιρο (Καλοκαίρι 2026)

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Σαραμαντά, Βασίλη Τσέργα, Τάσο Κρητικό, Αλέξανδρο Βοΐλη, Άντονι Μπελμόντ, Γιώργο Οκκά, Παναγιώτη Μωραΐτη, Γιούτο Ανζάι, Φώτη Σγουρή και Νίκο Πέιο.

Η οικογένεια του Πανιωνίου τους ευχαριστεί για την παρουσία και την προσφορά τους στον Σύλλογο και τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής και προσωπικής τους πορείας. Ανακοίνωση ΠΑΕ Πανιώνιος — Panionios FC

1 «Μου αρέσει»

Δες 1 μοτίβο Spilio, Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε επίσημα τη μεταγραφή του 21χρονου Έλληνα τερματοφύλακα Αλέξανδρου Τσομπανίδη από τον Πανσερραικό

1 «Μου αρέσει»

Άρα Κιάκος μένει.

Για Γιένσεν δεν έχει βγει ανακοίνωση ακόμα.

Ασλανίδης μένει επίσης.

Κι η καλαματα ακουσα σημερα οτι πηρε δανεικό απο γαυρο… ομορφος κοσμος αγγελικα πλασμένος!

1 «Μου αρέσει»

Με Γιάκοβλεφ τί παίζει?

Έχω χάσει κάτι μέσα στη θερινή τρέλα?

εδω και καιρό λενε οτι δεν υπολογίζεται αλλα δεν ήταν στην λίστα αυτη που βγάλανε σήμερα. Δεν λέει κάτι αυτό βεβαια…μάλλον δουλευουν τη λύση συμβολαίου λογικά.

3 «Μου αρέσει»

Οσους δεν ειδατε στη λιστα του Σιντλερ (αλλα δεν υπολογιζονται και εχουν ενημερωθει ηδη για αυτο) λογικα ειναι οι εχοντες συμβολαια που δεν συμφωνησαν να τα λυσουν αναιμακτα και νταβατζιλικι.

Καλη τυχη τωρα επιστημονες…

3 «Μου αρέσει»

Ξέρουμε άμα την πληρώσαμε την αεκ για να τον πάρουμε !; Ή εάν ήρθε ελεύθερος ;

Μπορεις να ρωτησεις απευθειας την παε στα σοσιαλ. Στα πλαισια της “διαφανειας”, οφειλουν να σου απαντησουν.

Α, ξεχασα. Ειναι ακομα κλειστα τα σχολια.

4 «Μου αρέσει»
3 «Μου αρέσει»

Οταν λοιπον πανε οι μανατζερς των παιχτων να διεκδικησουν τα συμφωνηθεντα (και ουχι τα δεδουλευμενα) και του δειξουν τα υπογεγγραμενα συμβολαια που εχουν, τοτε πρεπει ο Ρουπ να τα σκισει και τα φαει οπως εκανε καποτε ο Ψωμιαδης.

3 «Μου αρέσει»

Αφενος υπαρχει ο κανονισμος που αφορά τους νεαρούς παίκτες και ορίζει ότι στο φύλλο αγώνα πρέπει υποχρεωτικά να συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον 6 Έλληνες παίκτες ηλικίας κάτω των 23.

Ο Τσομπανιδης παει για 3ος τερμας στο ροστερ του γαυρου, ειδικα μετα την φυγη Πασχαλακη. Επισης ειναι ενας απο καλυτερους - αν οχι ο κορυφαιος - της γενιας του.

Αφετερου, ειναι γνωστες οι αγαστες σχεσεις Τσιμπανακου-Καραπαπαρα. Οποτε ξερουμε απο περσι σε ποιο αρμα ανηκουν τας Σερρας. Καλα κανουν κατ’εμε και θωρακιζουν με καθε τροπο εξωαγωνιστα την ομαδα τους οι Σερραιοι. Εχουν καταλαβει πως παιζεται το παιχνιδι και πλεον, διασφαλιζουν νωρις την ανοδο για μενα.

Στο θεμα του ροστερ, πανε ορθολογικα να φτιαξουν ενα συνολο που δεν θα εχει προβλημα. Καλη τυχη στους υπολοιπους μονομαχους για την μια εναπομεινασα θεση.

Χαιρομαι να σας βλεπω ολους τοσο αισιοδοξους…
Δυστυχως, δεν μπορω να το αντιληφθω αυτο με το πτωχο μου το μυαλο.

4 «Μου αρέσει»

Μην το βλέπεις καθαρά αγωνιστικά, αν κ έτσι θα έπρεπε να ήταν κανονικά. Το ρεζουμέ είναι ότι δεν φτάνει μόνο το 1 μπλοκ θέλεις κ από το άλλο.

Αλλιώς θα είμαστε μονόπατοι κ αυτό δεν είναι καλό το έχουμε ζήσει κ μάλιστα το πληρώνουμε με τόκο.

Ακόμη κ έτσι όμως, πάλι δεν είσαι σίγουρος γιατί τα κόζα μπορούν ν αλλάξουν από αστάθμητους παράγοντες.

Γάμα τα ένα μπέρδεμα είναι η ζωή KolobarZov

Έχω στη δουλειά ένα “ποδοσφαιροτσόλι” που σκαμπάζει πολλά και μιλάει με κάποιους βορειολλαδίτες δημοσιογράφους και δημοσιολογούντες (τους οποίους μου είπε ότι τους έχει τσεκάρει και δεν λένε μαλακίες) και με ρώτησε σήμερα αν θέλει ο Πανιώνιος να ανεβεί, γιατί, λέει, του σφυρίξαν, οι παραπάνω που ανέφερα, ότι δεν θέλει (ο Ρουπ δηλαδή), γιατί αυτό θα σημάνει αυτομάτως πολλά νέα έξοδα (γήπεδο κλπ). Ελπίζω να μη βγει αληθινός και οι βορειοελλαδίτες Γεωργούντζοι να είναι παπαρολόγοι. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι δεν μας πείθει η διοίκηση και πέραν πάσης αμφιβολίας με τις μέχρι τώρα ενέργειες για το αντίθετο…

Αλεξ αν δεν ανέβουμε του χρόνου, ο ρουπτσος δε θα έχει τέταρτη χρονιά. Θα πάρει πόδι και αυτός και ο ψυχας και όποιος άλλος γαυροβαζελος έχει μαζευτεί στην ΠΑΕ

4 «Μου αρέσει»

Ανοδος ή Φαπα ειναι το μοτο.
Το μνμ εχει σταλει απο το τελος του περσινου εφιαλτη.

4 «Μου αρέσει»

Ε ναι. Αυτό είπα και στον φίλο με τον οποίο είχα την κουβέντα.

Επί Κατσαβάκη αν θυμάμαι καλά είχα ανέβει για να δω το ματς με Άρη

Είχα ανέβει μερικές μέρες νωρίτερα και άκουγα αθλητικό Μετρόπολις αν δεν κάνω λάθος

Ο δημοσιογράφος έλεγε φόρα παρτίδα ότι οι παίκτες του Πανιωνίου είναι ντοπαρισμένοι.

Η ξερολιαση είναι σήμα κατατεθέν εκεί πάνω

4 «Μου αρέσει»

Δεν εχουν λογική οι μεχρι τώρα μεταγραφικές κινησεις βεβαια αν δεν θελει. Δεν νομιζω να ειναι στο στυλ “εγω εκανα τα παντα αλλά το σύστημα δεν με θέλει”.

Πιστεύω η βρώμα αυτή βγαίνει από πάνω στα πλαίσια δημιουργίας κλίματος απο Σέρρας. Όπως και πέρσυ με Καλαμάτα. Τα ίδια και τα ίδια…

3 «Μου αρέσει»