Μέλλουσα Διοικητική Κατάσταση / Νέοι Επενδυτές

Αν και αυτό το “νέοι” με πάει αλλού, συνεχίζω ακάθεκτος. Η δική μου γνώμη για το θέμα είναι γνωστή (και δεν είναι κατί πρωτότυπο, έχει ειπωθεί πολλάκις): Αν συνεχίσει η ΠΑΕ να διοικείται από τον ερασιτέχνη, άμεση εγγραφή για δικαίωμα ψήφου και συμμετοχή στις αρχαιρεσίες από όλους τους Πανιώνιους.

Ακόμη, προσέλκυση στην ΠΑΕ υγιώς σκεπτόμενων (κυρίως…) επενδυτών, όπως για παράδειγμα της περίπτωσης Λιανού που είναι δοκιμασμένη στα δύσκολα.

Τέλος, απαίτηση δική μου και πολλών άλλων είναι η άμεση αποκοπή οποιασδήποτε σχέσης με το γάβρο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει αλλαγή του διοικητικού σχήματος. Τα Γερούνδια κάνανε προς τιμή τους το χρέος τους (χρέος στην κυριολεξία που κυκλοφορούσε στοιχειωμένο από το 1992) αλλά πρέπει κι αυτοί να καταλάβουν, αν δεν το έχουν καταλάβει ήδη, ότι ο Πανιώνιος δεν μπορεί να μπαίνει σε τέτοιου τύπου “ενδεχόμενα”, έστω κι αν δεν ισχύουν, έστω κι αν είναι 100% κακόβουλα.

Το 'χε γράψει ο Grissino, αν δεν κάνω λάθος· τώρα που τέλειωσε αυτή η καταραμένη αγωνιστική χρονιά και σωθήκαμε, μήπως είναι ευκαιρία να αξιολογήσουμε τα σημαντικά ζητήματα που μάθαμε από αυτήν;

α. Γιατί κινδυνεύσαμε να υποβιβαστούμε;
β. Τι ήταν αυτό που έσωσε τη χρονιά;
γ. Πώς θα αποφύγουμε ξανά αυτό το χτικιό;

και να συζητήσουμε και το ζήτημα:
Ποιό είναι το μοντέλο πάνω στο οποίο πρέπει να στηθεί ο Πανιώνιος;

α) Εξαιτιας της ανυπαρξιας της διοικησης του περσινου καλοκαιριου
β) Η προσπαθεια 5-6 ατομων που στελεχωνουν τον Πανιωνιο σε διαφορα ποστα
γ) Με τα σημερινα δεδομενα , δεν μπορουμε να το αποφυγουμε. Θα το χουμε και του χρονου

Τελος, αναφορικα με την τελευταια ερωτηση σου , τo μοντελο στο οποιο θα στηριχθουμε για την επομενη σαιζον λεγετε “how to save money” καθως επισης και το “God save Panionios”!

νου’‘’‘’'νου0000000))///νν

νΟΥ``ΝΟυ`~~νου````
<<<<<<<<<<<<<<<<<‘’'<<<<<<<<<<<<<<κκ"'νου"""π

ηηηηηηηη

Αν συνεχίσει η ΠΑΕ να διοικείται από τον ερασιτέχνη,ο Πανιώνιος θα πέσει Β Εθνική.
Καμία ΠΑΕ δε θα αντέξει σε τέτοιους καιρούς στην Α Εθνική,διοικούμενη από το ερασιτεχνικό της τμήμα.Εκτός αν είναι παράρτημα.

Όχι, όχι θείο, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Διαφωνώ!

Τί προτείνεις λοιπόν Μάριε; Ή μάλλον, τί αντιπροτείνεις γιατί, αν γραφόμασταν 2-3000 μέλη, ο ερασιτέχνης θα μπορούσε μια χαρά να διοικήσει…

Ενα σου λεω φιλε Panionara’’ Μην θελησεις να αποκρυπτογραφησεις τα παρα πανω’‘‘Δεν σε συμφερει καθολου ,πιστεψε με..Σε παραπεμπω στα ιερα κιταπια της Ματζικα ντε Σπελ,
αν επιμενεις ,και θα καταλαβεις …κατι’’’ θειο

ΒΖΒΖΒΖΒ>>>>>>>>>>>>>>>[}<<<<΄’ΝΟΥ,ΣΣΣΣΣΙΣΙκακκΛλοολι???κο\

3000?Ούτε στο γήπεδο δε μαζευόμαστε τόσοι.Δεν έχουμε την δυναμική του Άρη,διότι ξέρω οτι από αυτό το παράδειγμα διοίκησης πιάνεσαι.

Δεν προσπάθησα να αναιρέσω εσένα ή το εγχείρημά σου,ίσα-ίσα θα ήταν το ιδανικότερο για την ομάδα ΑΝ είχαμε λαοθάλασσα και ΑΝ το ελληνικο πρωτάθλημα παιζόταν επι ίσοις όροις. :slight_smile:

Σοβαρα μιλας για την περιπτωση Λιανου?
Που δοκιμαστηκε στα δυσκολα?
Ναι πηγε πραξικοπηματικα να παρει την ΠΑΕ και οταν ειδε οτι δεν τον επερνε παραιτηθηκε μια μερα πριν το ματς με τον Ατρομητο κατι που κοστισε ηττα στην Νεα Σμυρνη απο τον Ατρομητο με παικτες που προσωπικα φανηκαν οτι ηταν στημενοι.
Θυμιζω σε ολους το γκολ που φαγαμε ενω εκτελουσαμε κορνερ (δεν εχω ξαναδει ομαδα να τρωει τετοιο γκολ)και επισης παικτες να ζητουν αλλαγη κανοντας οτι δεν αντεχουν να τρεξουν.Πχ Μανιατης.

Οσο για τον Τζερρυ θα μεινει οτι εσωσε την ομαδα .
Με δανεικους με οτιδηποτε καταφερε και εσωσε την ομαδα.
Ολα τα αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτες.

Φυσικα και η Παε πρεπει αν πουληθει.
το που θα παει η Παε δεν ξερω.
αλλα ας ελπισουμε σε καλα χερια.

Αυτα λαικη βαση κλπ κλπ, τα βλεπω σαν παραμυθακια..
Με ποσο κοσμο? με 300 ατομα?
Σοβαροι να ειμαστε.

ο βάζελος πουλιέται ουσιαστικά με μηδέν ευρώ και δεν τον αγοράζει ούτε ο βαρδινογιάννης, ούτε ο γιαννακόπουλος ούτε κανείς άλλος. η αεβκούλα, με σβησμένα χρέη πάμπολλων εκ. στο χιόνι που σκέπασε τον ποδονίφτη προ πενταετίας και δεν βρίσκει όχι επενδυτή, αλλά ούτε μαντήλι να κλάψει. ο ηρακλής κατά πάσα πιθανότητα δεν βρίσκει λεφτά για αδειοδότηση. μπάοκ ρούλης σκουληκούλης και λαοθάλασσες μαζί τα ίδια και χειρότερα. εάν αυτοί δεν βρίσκουν αγοραστή, εμείς πως θα βρούμε και κυρίως ποιοσ θα είναι αυτός. ομως συγκριτικά είμαστε καλύτερα. με αυτούς παίζουμε. δεν παίζουμε με την μπάγερν, ούτε με τη μίλαν. τα 3.000 διαρκείας τα πετύχαμε πρόπερσυ. τα 3.000 ενήμερα οικονομικά μέλη μετά διαρκείας, δεν είναι ανέφικτο. τα βασικά έσοδα της παε έρχονται από την τηλεόραση, τις χορηγίες, τις πωλήσεις παικτών κα ιτις επιδοτήσεις της uefa, ανάλογα με τις επιδόσεις. εδώ και 3 χρόνια δηλαδή πήραμε 3,2εκ από τζεμπούρ + 2.2εκ από σπυρόπυλο + 1,5 εκ. από τζαβέλλα + 900 χιλ. από άλτη + "><…+)( από μανιάτη. τώρα διαπραγματευόμαστε λόλο, ριέρα, βοσκό, σιόβα, μάχο, κούμο και κοντοέ εάν προλάβει κάποιος και τον ανανεώσει (ο φανούρης είπαμε είναι άυλη αξία). τρεις από αυτούς τους παίκτες μπορούν για μένα να αποφέρουν 2 με 2,5εκ στην ξεφτίλα + ποσοστό στο δικαίωμα μεταπώλησης + παίκτες από τις ομάδες που θα πάνε. ο βάζελος ας πούμε χωρίς σισέ, λέτο, τζόρβα, νίνη ποιον φοβίζει? ο ρούλης χωρίς τους μισθοφόρους? το αεβ χωρίς σκόκο, μπλάνκο, σάχα?

Δυστυχώς ο Μάικ έχει απόλυτο δίκιο.
Σοβαροί να είμαστε. Τί λαϊκές βάσεις?
Και να μαζευόμασταν οι απαραίτητοι (που δεν θα μαζευτούμε ούτε για αστείο),
θα το διαλύαμε μόνοι μας μετά.
Ιδανικά χρειαζόμαστε σοβαρό επενδυτή, όχι τόσο με μυθική περιουσία,
αλλά με στοιχειώδες ποδοσφαιρικό και επιχειρηματικό ένστικτο.
Ένας τέτοιος - στρατηγός κανονικός και ουχί “Πάνθηρας” και κολλητάρι -
και οι λοιποί απλοί, πιστοί στρατιώτες.
Έτσι πιστεύω πως μπορεί μόνο να προχωρήσει το θέμα.
Διαφορετικά θα διοικούν για πάντα οι παστόφιλοι από τους καφενέδες ή
τα εκάστοτε κολλητάρια του εκάστοτε “ιδιοκτήτη”.

Μονη sustainable λυση ηταν, ειναι και θα ειναι ο Τσακιρης… αφου δεν προκειται να επιστρεψει ας ελπισουμε οτι θα μας κατσει η λιγοτερη κακη επιλογη.

Σε ολα τα πραγματα στην ζωη υπαρχουν λυσεις.
Το θεμα ειναι ομως πως αυτη η λυση θα βολεψει μερικους που ηδη βολευονται με την υπαρχουσα κατασταση.
Με μαθηματικη ακριβεια αυτο που βλεπεται τωρα στο ποδοσφαιρο θα γινει ακομη χειροτερο και ειναι επειδη το ποδοσφαιρο και δη ο αθλητισμος ειναι η μικρογραφια της κοινωνιας μας.
Οταν εχει χρεωκοπησει η ιδια η χωρα ο αθλητιμσος δεν θα εχει χρεωκοπησει?

Η λυση στο ποδοσφαιρο ειναι η περιπτωση Α και και η περιπτωση Β.

Η περιπτωση Α ειναι οτι γινεται ξανα ερασιτεχνικο και σταματαμε να κοιταμε καραβιες ξενων κλπ κλπ. Φτιαχνουμε τις υποδομες μας και κοιταμε καθαρα σε ενχωριο δυναμικο.
Δηλαδη μια περιπτωση οπως ηταν πριν το 1978 και εκει ενας με λεφτα κανει το κεφι του βαζοντας αναλογα λιγα λεφτουδακια που δεν θα ματωνει η τσεπη του.

Η περιπτωση Β ειναι οτι γινεται αναβαθμιση του προιοντος και ολοι παιζουν με μη σημαδεμενη τραπουλα.
Σταματανε τα στημενα κλπ κλπ.
Μπορω να το αναλυσω ανετα αυτο αλλα επειδη ειναι σαν να χανω ασκοπα τον χρονο μου μιας και που δεν θα γινει,

Η μονη λυση ειναι η περιπτωση Α.

Τωρα επειδη στην Ελλαδα τα μαγειρεματα θα γινουν και απο πατατα θα βγαλουμε λαδι που λεει ο λογος ,καποιο εκτρωμα καποιος που δεν εχει σχεση με την μπαλλα θα σκαρφιστει και θα την περασει σαν μεγαλουργημα του.

Με λιγα λογια Σκατα…
Δηλαδη πιο απλα…Μαγκες… επτωχευσαμεν…

Διαβάζοντας τις απόψεις σας φίλοι μου θα ήθελα να προσθέσω και την δική μου. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι δεν έχουμε καμία τύχη εάν α) δεν γίνει γήπεδο άμεσα για να μπορέσουμε να εκμεταλευθούμε τις χρήσεις του.β) εάν δεν αναλάβει ο οποισδήποτε “επενδυτής” με ότι συνεπάγεται αυτό για την ομάδα. Δεν είναι η φύση της ομάδας, ο χαρακτήρας της και η ιστορία της για εταιρεία λαικής βάσης. Αυτά αλλού και με άλλες συνθήκες. Καλώς ή κακώς μοντέλα μόνο σαν αυτά του γάβρου μπορούν να σταθούν στην Ελλάδα του 2011(κοινωνία-πολιτεία κ.α.)
Γήπεδο και επενδυτής αυτή είναι η μόνη λύση και με αυτή την σειρά. Σε ποσοστό 100% θα έλεγα ότι κατά 75% είναι υπέραπαραίτητο το γήπεδο και 25% ο επενδυτής.
Για να βγάλω και κάποιους απο τον κόπο να μου φέρουν παράδειγμα την Λάρισα θα σημειώσω ότι άλλο Λάρισα και άλλο Πανιώνιος όπως επίσης είναι πάρα πολύ νωρίς για να τους κρίνουμε(τυριά).
Εϊναι επιτακτική ανάγκη αυτή εδώ η παρέα των 100 φίλων γνωστών και αγνώστων μεταξύ τους να γίνει η φωνή που θα κραυγάσει για την δημιουργία του,να κάνουμε μέσω του forum ότι δεν έκαναν όλοι οι άλλοι.
Προτείνω στους admin με όλο το σεβασμό να το δρομολογήσουν και οι υπόλοιποι να το στηρίξουμε με επίταση.

Βασικά δεν ξέρω γιατί λέμε “επενδυτής”;
Αφού κατα βάθος θέλουμε την πορτοφόλα-προεδράρα να μας αγοράσει τον Gigss σε κανα 2-3 χρόνια (είναι μικρός ακόμα για την Ελλάδα) για να πάμε στο Ελ.Βελ. να κάνουμε φιέστες, να κάνουμε επέκταση στην τροπαιοθήκη για να βάλουμε τα τσού-λού,πρωταθλήματα,κύπελλα,κούπες,φλυτζανάκια του espresso και ότι άλλο κυκλοφορεί σε προσελάνη.
Μετά η προεδράρα θέλουμε να κάνει καθημερινό τον ΠΚ ώστε καθημερινά να διαβάζουμε για το Πανιώνιο DNA-RNA του παικταρά Χίκα, πλούσιο φωτορεπορτάζ απο την συλλογή εικόνων του Φανούρη, την εξομολόγηση του Messi ότι ήταν απο μικρός Πανιώνιος καθώς και πως θα πίνει τον καφέ του ο sito στο sugar cubes…
Πέρα απο την πλάκα τώρα : Άς βρεθεί ένας χριστιανός για να καλύπτει τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας,χωρίς φανφάρες,χωρίς τυμπανοκρούσίες για να επιβιώσουμε τουλάχιστον αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Ρε παιδες εγω θελω να μου πειτε το απλο.
Ποσο κοστιζει μια ομαδα να πηγαινει μονο για φαι εξω και ποσο κοστιζει ολο τον χρονο τα ξενοδοχεια των παικτων.
Ποσα λεφτα κοστιζουν τα φαρμακα και η φαρμακευτικες αγωγες των παικτων.
Βαλτε ποσα λεφτα ειναι τα εξοδα για μισθους υπαλληλων,
Και μετα βαλτε μεταγραφες , αναννεωσεις κλπ κλπ για αν δειτε οτι τα πραγματα ειναι πολλα περισσοτερα απο οσα λετε σε χρημα.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Αρνούμαι να δεχτώ ότι ο λαός του άρεωΣ έκανε κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς. Αν και πρώτος σας έγραψα πόσο απογοητευτική είναι η κατάσταση με τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του ερασιτέχνη, πιστεύω ότι με την κατάλληλη πολιτική και εκστρατεία ο Πανιώνιος φίλαθλος μπορεί να δώσει το κάτιτις του.

Για το Λιανό προφανώς δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω, όποιος ήταν εδώ είδε και κατάλαβε τί έγινε. Αντίθετα, μου είναι πολύ εύκολο να αρχίσω να απαριθμώ τις αλλεπάληλες μαλακίες του εν ευθυμία αλλά έχω καλύτερα πράγματα να κάνω.

Σκοτ, από σένα δεν περίμενα τέτοια ηττοπάθεια να πούμε.

Τέλος, θεωρώ ότι όποιος στην ΠΑΕ δεν θέλει να απεμπλακούμε από τις φιλικές σχέσεις με τον γάβρο, συμπεριλαμβανομένου και προεξέχοντος του Λεμόνια, πρέπει να πάρει τον πουλάκο του. Αρκετά με τους κάθε λογής “φίλους” του Πανιωνίου, δεν νομίζετε; Όποιος θέλει να δει τον φετφατζίδη και τον κάθε -ίδη που φέρνει κατά καιρούς ο ολυμπιακός, ας πεταχτεί στο καραϊσκάκη.

Όπως σωστότατα μου ανέφερε και ο χρήστης epipolaios σε προφορική συζήτηση, ο Πανιώνιος έχει παίχτες που μπορούν να αποτελέσουν τον βασικό του κορμό για χρόνια και έχει ουσιαστικά να διαπραγματευτεί για φέτος μόνο τρία (3) συμβόλαια: Κοντόε, Γούνδουλα και Γιόνσον. Αλλίμονο αν μπούμε στο περίμενε για τα λοιμά του ολυμπιακού!

Μάστα !!!

3000 διαρκείας Χ 150 € = 450.000 €
ή και
3000 μέλη Χ 70 € = 210.000 €

Ρε τι λέτε τώρα !!! Φέρνουμε Φέργκιουσον για άλλα 30 χρόνια, μην σας πω και Γκουαρντιόλα μιας και βαρέθηκε λέει την Μπάρτσα. Και μετά προγραμματίζουν αυτοί. Περισσεύουν και για Μέση, Άκρη και ότι άλλο κινείται στην Ευρώπη.

Σιγά τον Φετφατζίδη. Εδώ έχουμε άγιο, έφηβο, στο άνθος της ηλικίας του, χρόνια μπροστά του να παίζει μπάλα…

μπορει να αρνιεσαι αλλα η αληθεια ειναι μια .
Οτι το αντιθετο του αρνιομουν εινα βοιδοφουτσες οπως λεμε και στην Φατρα. :sunglasses:
Και για να σταματησω την πλακα.

Δεν ειναι θεμα ηττοπαθειας ουτε θεμα γαυροσυνης η τιποτε αλλο.
Το θεμα ειναι πια ειναι η πραγματικοτης.

Δυστυχως ο λαος του αρεως μπορει να γεμιζει ενα ιντεργκαλακτικα σκουλικι αρενα ενω εμεις δεν γεμιζουμε στα 20χρονια παρα μια φορα με τον βαζελο το γηπεδακι μας.
Θελεις πιο πολλες βεβαιωσεις?