υπαρχουν κ αυτοι που περιμενουν να συμπληρωσουν 21 χρονια ζωης!!! αλλα που θα παει 12 μερουλες μεινανε… σωστο ειναι αυτο που λες αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι η συνδρομη στον ερασιτεχνη περα απο την τιμη που σου προσφερει να εισαι μελος του συλλογου δεν προσφερει κατι ‘‘χειροπιαστο’’ ..δεν ξερω πως θα μας βρει το τελος της σεζον αλλα τα χρονια του τσακιρη αν πετυχαν κατι για μενα ηταν το να συσπειρωθει και να γινει ενεργο ενα κωμματι κοσμου που ναι μεν ηταν υπαρκτο αλλα λιγο χυμα.. ετσι φτασαμε να εχουμε φετος κοντα 1500 διαρκειας αν δεν κανω λαθος κ να μας φαινονται κ ασχημα..αν λεω αν υπηρχε ενας προσιτος συνδιασμος,διαρκειας σε ολα τα τμηματα του συλλογου μαζι με συνδρομη στον ερασιτεχνη και συνδιαζοταν με καποιες οικονομικες διευκολυνσεις οπως πχ καποιες ατοκες δοσεις το πιστευω οτι κ στον ερασιτεχνη θα μπορουσαμε να χτυπησουμε ενα καλο νουμερο..θα μου πεις αρκουν 1000 ατομα πχ για να εχει ο ερασιτεχνης περα απο ολα τα αλλα πραγματα στο κεφαλι του κ την παε..δεν το ξερω παντως η ιδεα να διοικει εμεσως τον πανιωνιο ο κοσμος και να ‘‘διασφαλιζει’’ ετσι την αξιοπρεπεια του προσωπικα μου αρεσει πολυ..
Ωραιος ο Σακιλ!
Αυτο που λεει ο Κωστας παραπανω για συμμετοχη σε ολες τις διαδικασιες και λειτουργειες του συλλογου ειναι που θα πρεπει να μας απασχολησει σοβαρα. Για να το πετυχουμε θα πρεπει να δουμε πως θα βελτιωθει η ικανοτητα του ερασιτεχνη να απορροφα την οποια θετικη ενεργεια των μελων. Το φορουμ εδω πιστευω πως μπορει να παιξει ενα συντονιστικο ρολο ωστε να ελαφρυνθει η γραμματεια απο το βαρος αυτο. Εδω μπορουν επισης τα παλαιοτερα και πιο πεπειραμενα μελη να καταθεσουν τις εμπειριες τους απο τις συμμετοχικες διαδικασιες (καλες και κακες) και να σκιαγραφησουν αναγκες και χρησιμους ρολους για τα ανενεργα και τα μελλοντικα μελη του ερασιτεχνη.
Το γράφω εδώ, αν είναι off topic ας μετακινηθεί.
Ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις. Όταν άρχισε το Νοέμβρη να στραβώνει τελείως η υπόθεση με τον Τσακίρη, τότε λέγαμε όλοι “στήριξη στον ερασιτέχνη”, και όταν μεταβιβάστηκε η παε στον ερασιτέχνη είπαμε όλοι “στήριξη στον ερασιτέχνη, όλοι κοντά στην ομάδα”.
Ωστόσο, στην πράξη τα αθλήματα του ερασιτέχνη στα παιχνίδια έχουν τον ίδιο ελάχιστο κόσμο με πριν. Αποκορύφωμα το χτεσινό παιχνίδι πόλο, όπου έπαιζαν μαγνητοφωνημένα συνθήματα των πανθήρων (!) για να καλύψουν τη σιωπή. Σημειώνω εδώ ότι το παιχνίδι αυτό ήταν το επόμενο μετά την ευρωπαική επιτυχία του πόλο.
Κάποιοι θα πουν ότι οκ στηρίζουμε το ποδόσφαιρο… η προπόνηση χτες είχε κάτω από 50 άτομα και φυσικά δεν ακούστηκε ούτε ένα σύνθημα, παρά μόνο ένα χειροκρότημα από 10 άτομα… πραγματικά τονωτική ένεση στο ηθικό της ομάδας! Στο παιχνίδι με την Ξάνθη πάλι, η στήριξη μεταφράστηκε σε ειρωνεία απένταντι στην ομάδα.
Μήπως στηρίζουμε τη διοίκηση του ερασιτέχνη? Όχι βέβαια, ο Βεντούρης δεν είναι ο πρόεδρος που ονειρευτήκαμε άλλωστε… Και έτσι δέχεται περισσότερη κριτική, ειρωνεία και χολή και από τον καταραμένο τον κιντή, ακόμη κι αυτός όταν έφερνε τους φουκουτέτοιους είχε κάποια πίστωση χρόνου!!!
Όπως το βλέπω μου φαίνεται ότι το ένα μας βρωμάει, το άλλο μας ξινίζει, και ο καναπές φαντάζει όλο και πιο άνετος, όλο και πιο μαλακός… Ας μου πει κάποιος ότι κάπου κάνω λάθος, γιατί πονάει το μυαλό μου έτσι.
μακάρι να είχες άδικο
Έτσι δικαιώνεται και ο Τσακ πάντως. Θέλει περισσότερες πράξεις και λιγότερα λόγια από όλους μας. Έστω και πράξεις μικρές αλλά ταυτόχρονα ουσιαστικές και συμβολικές όπως η εγγραφή στον ερασιτέχνη.
Δυστυχώς έχετε απόλυτο δίκιο! Περισσότερες πράξεις και λιγότερα λόγια ΤΩΡΑ! Τώρα μας χρειάζεται η ομάδα (και όταν λέω ομάδα δεν εννοώ ντε και καλά το ποδόσφαιρο). Στο πόλο γίνεται μία αξιόλογη προσπάθεια και το μπάσκετ χρειάζεται τη στήριξή μας… Προσωπικά θα ήθελα σήμερα στο γήπεδο να ακούσω ΜΟΝΟ χειροκρότημα και καθόλου γιούχα. Δεν βοηθάνε κανέναν οι αποδοκιμασίες.
οσον αφορα το ποστ της paniwnia δεν το θεωρω καθολου off topic.
ειναι ενα απο τα θεματα που θα επρεπε ολους να μας ‘‘ποναει’’ μιας και η στηριξη στον Πανιωνιο θα επρεπε να περικλειει ολα τα τμηματα και να μην επικεντρωνεται μονο στο ποδοσφαιρο (που κι σε αυτο αμα το σκεφτεις εκτος των ντερμπυ ειμαστε οι ιδιοι και οι ιδιοι-λιγοι και καλοι!).
ειναι ενα θεμα που καιει και συντομα θα προσπαθησουμε μεσω φορουμ να κανουμε οτι μπορουμε.
Κάποια τμήματα έχουν κάνει το κοινό τους , το οποίο και φυσικά μεταβάλεται ανάλογα από την κρησιμότητα και την πορεία της ομάδας . Ταυτόχρονα με τον αγώνα του πόλο το Σάββατο , την ίδια ακριβώς ώρα είχε παιχνίδι δίπλα και το βόλεϊ γυναικών και προς έκπληξή μου ο κόσμος ήταν αρκετός .
Γενικά πάντως ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ δεν είναι τόσο τεράστιος για να μπορεί να δίνει το παρόν ένα Σαββατοκύριακο σε 6 - 7 γήπεδα , μακάρι να γίνουμε και δεν είναι θέμα κάποιας Διοικήσεως και μόνο .
Και εγώ μέλος ταμιακώς εντάξει.
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον αν κάποιος που έχει τα στοιχεία μας έλεγε πόσα νέα μέλη γραφτήκαμε από το Νοέμβριο μέχρι και σήμερα.
Φαντάζομαι ο Πάνος μπορεί να μας βοηθήσει ?
ΥΓ: Πολύ πετυχημένη η Πανιωνία και πάλι στην παρατήρησή της…
ΥΓ: Να βάλουμε στόχο μέχρι το καλοκαίρι ένα νούμερο, να ξεκουνήσουμε φίλους συμπανιώνιους να μαζευτούμε.
Με μια πολύ απλή και οικονομική online υπηρεσία μπορεί ο Ερασιτέχνης να στέλνει sms ενημέρωσης για τα δρώμενα των ομάδων σε όλα τα μέλη του, όπως επίσης και για προσφορές κλπ.
Για την ενημερωση της λιστας στην αρχη του νηματος αυτου καλο ειναι οποιος η οποια ειναι ταμειακα τακτοποιημενος η τακτοποιημενη να κανει μια παραθεση εδω ωστε η λιστα να ειναι επικαιρη.
οποιος μπορει να βοηθησει,θα ηθελα τα εξης..τι ωρες λειτουργει ο ερασιτεχνης,που ειναι τα γραφεια κ αν χρειαζεται κατι αλλο περα απο τα λεφτα..
Δευτέρα-Παρασκευή 10,00-14,00 και 18,00-20,30
Βγαίνεις απο το μέμπερς προς το γήπεδο και πας δεξιά θα το βρείς.
Αν είναι για εγγραφή μέλους κατέβασε τη φόρμα απο το http://www.panionios.gr/files/AITISI.pdf
υπάρχει περίπτωση να εννοείς την αίθουσα vip που είναι απέναντι απο τα γραφεία της παε? επίσης τα λεφτά τα δίνουμε μετρητά εκείνη την ώρα?
Ανεπισημα αλλα αρκετα σιγουρος ειμαι οτι πρωινες 10-13 και απογευμα 18-21 ειναι ανοιχτα τις καθημερινες.
Η εισοδος των γραφειων ειναι στην εσωτερικη πλευρα του γηπεδου κατω απο την θυρα 7. Πας εκει ειτε διασχιζοντας το μεμπερς και προς τα αριστερα ειτε απο αλλη εισοδο αρκει να βρεθεις στα λεγομενα “υβριστικα”…
70Ε τον χρονο ειναι η συνδρομη και υποβαλλεις αιτηση που συνοδευεται απο τις υπογραφες δυο τακτικων μελων του Ερασιτεχνη.
Ουψ με προκαμε ο Πετροπουλος ![]()
Όπως βγαίνεις από το καφενείο (members) περνάς τη γυάλινη που κοιτάει προς το γηπέδο (παράλληλα με το στίβο) κάνεις δεξιά και θα δεις μία ανοικτή πόρτα στα δεξιά σου. ![]()
Ευχαριστώ πολύ! Κατατοπίστηκα ![]()
καποια ανανεωση της λιστας απο καποιον ???
Δεν εχουμε ακομα καποια οριστικη αλλαγη. Ο Σακιλ υπεβαλλε την αιτηση του αλλα ας περιμενουμε μεχρι να βγει η καρτα μελους.
Στη λιστα δεν ειναι απο οτι βλεπω ο ΠανοςΤ, ο Πετροπουλος, ο Μιχαηλιδης, ο Κυανος και ισως αρκετοι αλλοι…Δεν εχουν ομως ποσταρει εδω!!! ![]()
Το είχα αμελήσει να το γράψω…
Είμαι ο Κώστας και είμαι εντάξει
Μέλη ταμειακώς ενήμερα
- nspachis
- reanimator
- thiseos2002
- vln
- paniwnia
- Teo_NS
- Grog
- Panionix
- Sotiris-rb