Μέλη Ερασιτέχνη

εισαι ο Μακης 30φυλλοπουλος???

…για την ιστορία…Μέλος ταμειακώς εντάξει.

Αυτός ο Μάκης να είναι. Άλλος Μάκης να μην είναι!

όχι ο Διόγος :slight_smile:

Αυτος δεν ειναι Δακης?
:stuck_out_tongue:

Ταμειακώς οκ και εγώ

Πήγα σήμερα και έδωσα.Για δύο μέρες καθυστέρηση και με βάλατε στη μαύρη λίστα.Είναι σίγουρα δουλειά του Πετρόπουλου…
Αλλά τι να λέμε:770 εγγεγραμμένα μέλη 91 έχουμε καταβάλλει το οβολό μας.Μετά μιλάμε για μεγάλο Πανιώνιο και αύριο θα βρίζουμε πάλι τον Βεντούρη όταν θα πέσει η ομάδα ή θα αναθεματίζουμε τονΤσακίρη.Αν είναι δυνατόν να μη μιλάμε για 1000 άτομα τουλάχιστον που θα ήταν 100 χιλιάρικα και ένα κάποιο πλήθος να αποφασίζει.
Φοβεροί Πανιώνιοι πήραμε 2500 χιλιάδες διαρκείας για να δούμε τον Ρεκόμπα να μας φέρνει το πρωτάθλημα,παπάρια μέντολες, μιλάμε για θεσμούς και ιστορία, και τον θεματοφύλακα τον αφήνουμε γυμνό και τον μοναδικό που δέχεται να είναι πρόεδρος τον βαράμε μη τυχόν και μας τσαλακώσει την ομαδάρα με την παραχώρηση του γηπέδου στην αεκ.
Με ποίον να συγκαλέσει συμβούλιο για να πάρει τόσο σοβαρές αποφάσεις;Με 91;
Το δεκαπενταμελές στο σχολείο περισσότερη δύναμη έχει.

Μέλη ταμειακώς ενήμερα

1. nspachis
  2. reanimator
  3. thiseos2002
  4. vln
  5. paniwnia
  6. Teo_NS
  7. Grog
  8. Panionix
  9. Sotiris-rb
  10. Panther1890
  11. Jorg
  12. Σιφνιος
  13. Pericles
  14. Bertheway
  15. Ζερβός Κ.
  16. Dimitris K.

Μέλη με οικονομική εκκρεμότητα

1. Christos3

Φίλοι που θέλουν σύντομα να γίνουν μέλη.
  2. sakil
  3. Comis3

Να αφαιρεθουν τα δικαιωματα που εχει σε αυτον τον χωρο ο 1. και να του επιστρεψει τα λεφτα που εχασε στα χαρτια ο 2. μπας και κανονισει την οικονομικη εκκρεμοτητα.

Μπαν στους χαρτοκλεφτες :stuck_out_tongue:

Νομίζω ότι “ήρθεν η ώραν μου” κι εμένα όπως λένε στην Κύπρο…

Είμαι οκ για να γίνω μέλος,αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μου στείλει μέσω πμ τι πρέπει να κάνω

Mετά τα τρελλά κέρδη από τα χαρτιά, κατάφερα και πληρωσα την συνδρομη μου.
Θέλω να ευχαριστησω τον Jorg, τον Christos3 και τον Thomas για την ευγενική τους χορηγία, αντε και του χρόνου. :sunglasses:

εγω???
:stuck_out_tongue:

Αν είμαστε σοβαροί οπαδοί και με αφορμή τη συνέντευξη Λιανού, αν θέλουμε ποτέ να μπορούμε να ελέγχουμε (με την καλή έννοια και πάντα δημιουργικά) τον εκάστοτε πρόεδρο του Ερασιτέχνη θα πρέπει τη Δευτέρα κι όλας να γράψουμε 100 νέα μέλη στον ερασιτέχνη.

Όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη, βάλτε το σε προτεραιότητα.

Όπως το λέει ο Κριτής είναι!
τα παραμυθάκια με τους ‘‘σωτήρες’’ έχουν πολλούς δράκους τελικά!

Ακριβως!!!
Επειγουσα προτεραιοτητα!!!

φιλε reanimator (παρεπιπτωντος πολλα ευχαριστω για αυτον τον υπεροχο νεο χωρο διαλογου) τα λεγομενα σου ισως ειναι η καλυτερη προτροπη για να γραφτει κανεις μελος..εγω ετσι κ αλλιως το ειχα σκοπο παρολα αυτα δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος ως προς την ‘‘δυναμη’’ που θα εχει μια τετοια κινηση…και 500 μελη να γραψουμε αυριο δεν νομιζω οτι εχουν καποια θεσμικη εξουσια για να περιορισουν ή να ελεγξουν τον βεντουρη κ τον καθε βεντουρη..(αν καταλαβα καλα απο το καταστατικο)παρολα αυτα ισως ειναι ο μονος υγειης τροπος να χτιστει κατι σταθερο διοικητικα σε βαθος χρονου..

Sakil δικιο εχεις οτι η εγγραφη νεων μελων τωρα δεν δινει δικαιωματα αμεσα σε αυτα τα μελη. Αυτο μπορει καποιος να το χαρακτηρισει συντηριτικο μετρο, ειναι ομως και ενας καλος φραγμος για αποτομες μεταβολες. Η ενδυναμωση σε βαθος χρονου ειναι ο στοχος σταθερα.

τα μέλη του Πανιωνίου τον πρώτο χρόνο είναι πάρεδρα. Δηλαδή δεν μπορούν να εκλέξουν και να εκλεγούν. Ο λόγος είναι προφανής. Ετσι εμποδίζεται να εμφανιστεί ένας ‘αλεξιπτωτιστής’ (ένας Ψ ας πούμε) που να γράψει ξαφνικά 100 μέλη και να πάρει τις εκλογές.

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή δεν εκλέγουν δεν μπορούν να μιλάνε. Η παρουσία όλων των μελών στις Γενικές Συνελεύσεις και οι τοποθετήσεις τους είναι ο ισχυρότερος παράγοντας δημοκρατίας στο Σύλλογο.

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ

Εξάλλου πάρεδρο μέλος είναι κάποιος για 1 χρόνο.
Σε ένα χρόνο λοιπόν θα έχουμε λύσει τα θέματά μας ή
θα έχουμε βαρεθεί???
Η ενίσχυση του Ερασιτέχνη με την ενεργή μας παρουσία
σε όλες τις διαδικασίες του είναι το οξυγόνο που χρειάζεται
ο σύλλογος.
Οι μεγαλομέτοχοι και τα ντηλ είναι το κερασάκι.
Αν δεν υπάρχει τούρτα όμως, τι να το κάνεις το κερασάκι???

Ακριβώς.Πως θες να φάς κερασάκια όταν απο κάτω δεν υπάρχει τούρτα;
Πρώτα συνδρομή και μετά ομιλία.Πρώτα πληρώνεις και μετά μιλάς.Και είναι δεδομένο ότι υπάρχουν φίλοι που δυσκολεύονται να βρούν 70 ευρώ.Αλλά δεν μιλάμε για σήμερα δεν μιλάμε για φέτος, μιλάμε για μια κατάσταση όσο θυμάμαι τον εαυτό μου.Μόνο λόγια.