Markel Starks (PG)

Προφανώς τα παρακάτω είναι unpopular opinion αλλά θα τα πω:

Έχει φάει πολύ κράξιμο ο συγκεκριμένος φέτος αλλά διαφωνώ στο ότι φταίει τόσο πολύ.

Ναι, δεν έχει σουτ.

Ναι, δεν έχει καθαρό μυαλό στο τέλος και ενδεχομένως να έχουν χαθεί παιχνίδια λόγω αυτού.

Αλλά…

Χωρίς να δω τα στατιστικά % σε σουτ (και προφανώς τα νούμερα δεν λένε πάντα την αλήθεια αλλά λένε αρκετά), δεν πιστεύω ότι κάνει κάτι χειρότερο από αυτό που έκανε αλλού ο συγκεκριμένος πάιχτης. Και πλέον είναι και μεγαλύτερος ενώ άμα δείτε τον χρησιμοποιούμε τα περισσότερα λεπτά από κάθε άλλη ομάδα τα τελευταία χρόνια ενώ είναι και μεγαλύτερος ηλικιακά πλέον.

Θεωρώ ότι ως 2ος-3ος άσσος είναι τίμιος να σου βγάλει ένα 10-15λεπτο αν και για μένα φταίει αυτός που τον έφερε και αυτοί που επιμένουν να τον χρησιμοποιούν τόσο πολύ ή που δεν έχουν φέρει έναν ακόμα πιο σοβαρό παίχτη.

Επίσης, δεν θεωρώ ότι είναι από τους πιο αδιάφορους ή πιο εκνευριστικούς μέσα στο παρκέ φέτος. Απλά τόσο μπορεί και τόσο κάνει.

Για παράδειγμα οι Κρούζερ, Πάππας και Λιούις μου ανάβουν τα λαμπάκια κάθε φορά που θα κάνουν ή (καλύτερα) δεν θα κάνουν κάτι μέσα στο γήπεδο (αν και δεν έχω δει τα στατιστικά τους).

Απλά θεωρώ ότι ο Σταρκς δεν πρέπει να παίζει τόσο όσο παίζει γιατί και τα φτύνει και δεν μπορεί εν τέλει.

Είναι αδιανόητο που πήγε να στηθεί ομάδα με δύο 35άρηδες άσσους φέτος, οι οποίοι από όσο ξέρουμε δεν έχουν κάνει καν προετοιμασία το καλοκαίρι.

3 «Μου αρέσει»